Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Na de könyörgöm...egy motorsprayt mi a f@szért fújsz rá egy spéci hûtõre??
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
na de hol van a motor amire ezt a fene mód baba spray-t rá kellett volna fújnod ??
csak mikor vettem a konfigot sehol nem volt ebbõl a szériából kis országunkban..nekem megy csak 1 napom volt hogy gépet rakjak össze..
egyenlõre nem hiányzik az a plussz 1GB,de ha majd kell akkor jöhet a menet..
Ha igen akkor réz dróttal odakötöök a ház hûtö ventujének a keretéhez az meg tartja....
Azért sokat bírnak a karik...
Mikor megkaptam 4, lassan 5 éve a gef 4 et a tesóm az akori 27 kilójával telibetérdelte....(dobozban volt...
Semmi komolyabb baja nem lett)
kicsit nézzél utána a ramjaimnak...a méretüknek elvi oka van(tuning).....
http://atwwebmaker.tx.hu/
csak nem segítettél neki??😊
Az egyik nagyon gyanus volt nekem mert rententõen mozgott igy nyomtam neki egy kis ragasztót.
vannak még akik hisznek a mesékben...
ha még a szobádban 19 fok is van,akkor max a gpu errõl a hõfokról fog felmelegedni...és rakhatsz te rá bármilyen ventit meg bordát, akkor sem fogod elérni ezt a hõfokot tartós haszmálat de még 2D alatt sem..Tehát az áhított 19 fok max kompresszorral vagy vízzel fog összejönni max de ott is nehezen...
Csak itt vok én akinél biztos nincs 24 fok a szobában...
Értem mit mondasz de én most magamhoz hasonlítom....
Egy átlagos lakásban olyan 20-24 fok körül szokott lenni a hõmérséklet.
Na már most, ha a vga nem is lenne bekapcsolva --> egy léghûtéssel a büdös életbe nemtudod a szoba hõmérsékleténél lejjebb hûteni.
Ha bevan kapcsolva, akkor a vga hõt termel tehát méginkább valószínû, hogy nemfogod a szoba hõmérséklete alá hûteni.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Xal egy 15 ös fejjel megfúrod 3-4 milimétert...
Akár ár is mehet a bordán...
Na meg most nézem...
Mi az a szilikon halmaz azon a 2 kondin???
Ezelõtt egy 10percel kliszedtem a kártyát és megnéztem milyen gondok elébe fogok majd álni,be is karikáztam õket.
Sztem mûjánnyágéé...
Ha a gyári hûtök tartják annyim amik állnak 200gramm aluból meg 1 4 cm es ventiból...
Akkor ez sztem simán le viszi 19 re ...
és mibõl gondolom ezt???
HÖM....pl....2x akkora a venti 2yakkora a borda...5x nagyobb a légszállitás és gondolom nem csak 1 venti van a gépben....
És én ezt onnan veszem, hogy nállam télleg nincs fûtés mert ha melgben vok akkor rosszul vegyok...
Ha még így is kételkedsz a 19-23 c fokban akkor ...
Akkor nem tom mi van....
Na mind1 majd meglátjuk mi sül ki belõlle....
Hát máshogy nem ment rá, csak így elfordítva.
Az egyik sarkát kifúrtam, azt rá a vga "lyukára", viszont így elforítva sem ért el a hûtõblokk a másik lukig, így a blokk oldalába becsavartam egy kampót.
Alulra a csavarok alá gumis alátétet tettem, teljesen tökéletesen rajta volt.
Bár kíváncsian várom, te hogyan dogod rátenni?
LoL
Feltéve, ha nincsen fûtés a lakásukban, és a szobában ahol a gép van, olyan 10 fok körüli a hõmérséklet.
😊<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Csak nállam 7600 gs meg cnps 9700 nt szerepel a listán...
Csak most másra kell a moneyyy...
Igen sztem olyan 19 c on tartja majd....
Na, de legalább nem csak én vok ilyen aberrált....😊
És rakom ráfele a 6600gtre,szerintetek jobb lessz egy 700cu-nál,mert sztem sokkal jobban mikor azt megvettem 9000ftért és ezt mrgveszem 1500ftért és sokkal jobban hát sztem.
r

Letöltöm ezt is és majd tesztelgetem.
Egyébként amit Én letöltöttem Ati Try Tool-t, azért azzal is simán tudok húzni 50Mhz-t. Lehestéges, hogy Te az Ati tools-ra gondoltál. Az másik progi. Az Ati Tray Tool és az Ati Tool különbözõ programok.
Bye, KranaZoli.
Azonban egyre jobban gondolkozom egy Sapphire X1650Pro 512MB-os AGP-s kártya vásárlásán. Azért AGP-s, mert AGP-s a lapkám, relatív egészen megfizethetõ ára van és abban is bízok, hogy a 9800Pro-t sikerül még jó áron eladnom...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Errol a laprol mi a velemenyetek, es milyen procit lenne erdemes belegyomoszolni, hogy egy jo kis gep legyen belole?
Alaplap Asus M2-Crosshair (Socket AM2, nForce 590)
3D-re es Game lenne amire hasznalnam.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen