36836
-
#32394 Szevasztok ! Nem tudjátok h egy AMD sempron 2600+ 1.8 Ghz-es procit hány ghz-ig lehet húzni?Meg h van e valamilyen progi amivel megoldható . -
Mokus1 #32393 Akkor huzad:D -
MrLATEX #32392 hello mindenki, annyi lenne a gondom h a gépemmel volt egy kis gond ezért kis ideig a hugom gépét használom ami elég ratyi:D intel celeron 2.0GHZ 256mb(\144mhz,ez nem bitta) mercury(pontosan nemtommi) alaplap és ati 9600xt kari. éés gondoltam ha lehet megkéne pörgetni ezt a gépezetet egy kevésbéé mert elég nehéz ehez a lassusághoz hozzászokni jooo nemvárok hiper gyorsaságot csak amennyit lehet kihoznám belőle előre is köszönöm mindenki segítségét... -
#32391 Jee egy regi profi :) -
#32390 Ha gyorsabban akarod "pörgetni" a memóriáid a vga-don, akkor növeld az órajelét. Méretének növelésére nincs módod. Órajelnöveléssel csak óvatosan, szerintem olvasgass egy picit vissza a topikban. -
#32389 Ha gyorsabban akaros "pörgetni" a memóriáid a vga-don, akkor növeld az órajelét. Méretének növelésére nincs módod. Órajelnöveléssel csak óvatosan, szerintem olvasgass egy picit vissza a topikban. -
Nufy #32388 De én úgy gondoltam, hogy a videókarimon lévő memória ugyan úgy pörögne mint eddig, csak még ehez hozzá jönne a gép memóriájából valamenyi -
#32387 figyu nemtom,hogy letezik-e de ha igen akkor en meg 16mb-ot sem csippentenek el,mert a ramok millioszor lassabbak mint a grafikuskartyadon levo memoriak.szoval ha van ilyen program akkor az csak lassitana
-
Nufy #32386 Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdésem van, de azért felteszem, hátha tudtok nekem ebbe segíteni. Van egy 256MB-os videókarim, és a gépbe van 3,5Gb memóriám, és a kérdésem a következő lenne, hogy van-e olyan progi, illetve lehetséges-e, hogy a gépbe lévő memóriából kinevezek pl 512 memóriát, ami hozzáadódna a videókártyáméhoz, és így a videókarim gyorsabban pörögne, illetve a kinevezett memória a videókártyámat javítaná. ha lenne erre valami módszer, akkor légyszi írjatok. A másik kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e nekem olyan progit ajánlani, ami összehangolja a gépembe lévő alkatrészek, és így gyorsabban pörögne mint xp alatt, mint vista alatt. a konfigom: 2,8 dual core, 3,5gb ddr2 7600GT videókari
Válaszotok előre is köszönöm -
#32385 Üdv!
1900GT és egy 1950GT crossfire módban használható lenne ??
A válaszotokat előre is köszönöm! -
Borg18754 #32384 már mindegy rájöttem -
Borg18754 #32383 venni akarok 1 procihűtő ventillátort de odaírják hogy 3.5-es helyre lehet betenni, valaki megmondaná hogy ez mit jelent? -
#32382 Ok, megpróbálom köszi a válaszokat. -
#32381 Próbáld így beállítani! -
#32380 En ez alapjan allitottam be,es nekem tokeletes lett.
Igaz nem 100%-ban ugyanigy csinaltam.(mas fsb sebesseg)533...
#32223 -
#32379 Nekem 400-on es 533-on megy rendesen.
Ha allitgatom talalomra,akkor masodikra indul mindig el...
Erdekesen,mert a vilagitos ventillatoron latszik,hogy szabalyozva adja ra a kakaot az alaplapra! -
#32378 Addig eljutottam kezdő tuningolóként hogy a proci fsb-jét megemeltem kicsit de nem tudom mit kéne és melyik menüben babrálni a memóriával vagy mással ahhoz hogy a gép ne csinálja ezt a be-ki-be kapcsolgatást. Akinek p5b lapja van az segítsen légyszi. Köszi. Memória 800mhz ddrII-es, a proci E6600. -
Borg18754 #32377 ti milyen proci hűtést ajánlotok 10-15 ezer körül? -
Borg18754 #32376 leszedtem egy kicsit a pasztából ezért melegszik túl teszek rá egy kicsit aztán akkor majd jó lesz :) -
Borg18754 #32375 bemegyek a pc health status-ba cpu warning temperature 85 fok
CPU temperature 84 fok aztán 85 és sípol aztán leáll
lehet rosszul tettem vissza a ventillátort -
Borg18754 #32374 a hosszú sípszó néhány percenként az mit jelent
még mindig nem érintkezik valami jól? -
#32373 Hehe ismeros a tema :)
P5b... Nekem 1!!!!! fsb emeles utan is csinalta mar!
De talaltam egy megfelelo kombinaciot,es most igy jo.
-
#32372 próbálj meg egy kis +feszt adni a procinak. -
#32371 Amugy ezen kivül eddig stabilnak tünik a rendszer, gyári hűtő is bírja még. -
#32370 Sziasztok! Az történt a gépemmel hogy miután a Core2DUOE6600-as procim fsb-jét kicsit felemeltem, 2.4helyett most 3.24GHZ-ketyeg, asus p5b alaplapban, azóta a gép olyat csinál indításkor hogy benyomom a gombot-elindul-kb4másodperc után hirtelen leáll-így marad kb3másodpercig aztán magátol megint elindul és így bootol be a gép. Ugyanez van újraindításnál is:kiírja a windows hogy kijelentkezés aztán "katt"-gép leáll 2-3mp mulva pedig indul. Mi lehet a baj? Légyszi aki tud segítsen, köszi előre is. -
Borg18754 #32369 kiderült hogy csak kontakthibás volt kivettem a vga-t meg a memóriákat aztán visszatettem és most már semmi baja azért kössz -
#32368 A memoria idoziteseket vedd nagyobbra.
Lehet hogy csak az a baja. -
#32367 Ahoi.
Munkahelyemen elég ratyi gép van és gondolkoztam rajta, hogy ameddig engedi húznám szoftveresen >>> Intel Celeron 2.0 meddig tudok húzni és hogyan? Régről emlékszem mintha biosban kellene, de pontosan hogyan ?
köffentyű -
Borg18754 #32366 nem nagyon értem mi lehet a baja csak azért elronlott mert kivettem az egyik memóriát meg a processzort és visszaraktam -
Borg18754 #32365 akkor marad a bios frissítés -
Borg18754 #32364 a cmos cleart megcsináltam utánna load optimized defaults save ujraindul hibaüzenet nélkül aztán bootolás közben az xp töltőképernyő előtt leáll :( -
#32363 Csinálj egy cmos cleart....
Ha utána is pofázik akkor frissíts biost. -
Borg18754 #32362 kiírja hogy press f1 to continue meg press del to enter setup
nyomok egy f1 et bebootol de állandóan sípolt ugyhogy kikapcsoltam -
Borg18754 #32361 a konfigom alaplap abit gd8 proci intel p4 3ghz 1.5 giga ram asus 7900 gs vga -
Borg18754 #32360 hi
tegnap ki akartam porolni gépet levettem a proci ventillátor meg kivettem a processzort meg azegyik memóriát csak megnéztem hogy milyenek
utánna visszaraktam őket bedugom a gépet erre indulásnál kiírja hogy
"CMOS checksum error" azt olvastam hogy ki kell cserélni a gombelemet az alaplapon mert az látja árammal a cmosmemóriát árammal de a szétszedés és összerakás előtt 10 percel még semmi baja nem volt
valaki nem tudja milyen egyéb baja lehet
a procit csak egyféleképpen lehet visszatenni a memóriát jól is tettem (szerintem)be ugyhogy nem tudom mi lehet még a baja valaki tudna segíteni hogy mi lehet? -
#32359 44 fokos a procim,igaz csak 600 mhz van rajta huzva. -
#32358 75 fok??? Az mar nagyon sok...
65 is mar hatareset. -
Ficok #32357 Mi az a hőmérséklet CPU nál amikor már "kéri a vödör vizet"?
állandóan vinnyog meg warningol a hd.s.monitor. 75 foknál. Az még belefér? -
#32356 Sziasztok! Szeretnék AMD 3200+ processzoromból 3500+osat csinálni.
Hol kezdjem, és mivel, továbbá érdekel, hogy mennyi az esélye annak, hogy tönkreteszem a processzort. A hűtése király, Zalman CNPS 7700 Cu van rajta.
Továbbá megemeltem a videókártyám órajelét, tökéletes minden, 550 Mhz-et simán bírja a 6600 GT. De ha kikapcsolás előtt nem állítom vissza, következő indulásnál, ha Vista töltődik be, lefagy. Ha XP indul, akkor a drivere visszaállítja 500-re. Miért van ez? (Már csak XP-t használok.) -
#32355 Nem kotelezo EGYBOL voltot emelni!
Ha mar nem eleg neki,akkor kell csak.. 1-2 tizedet.
Defaulton meg megtudod nezni,hogy mennyi az alap a procinak.