36836
-
zoolee #32434 Nem, nemjó, oda minimum egy 8600 GT kellene.. -
Solt #32433 Szerinted E6300 mellé a 7600GT jó párosítás? -
#32432 Ha a Crysis miatt akarod csak,akkor ne teddd. Neked inkabb egy videokartyat kellene venned!
Akkora videokartya ugysincs a piacon,amit a procid ne tudna maxra hajtani :D -
#32431 Sziasztok, elsősorban a Crysis miatt szeretném húzni a procimat core 2 duo e6850 3gh-ről feljebb. A kérdésem, hogy erre a legjobb program erre a systool? és ha igen, akkor hogy csináljam úgy. hogy ne tegyek kárt benne. Ilyet még sose csináltam, és játéknak drága lenne elrontani.Help please -
#32430 Köszi a helpet!
Megfordítva is próbáltam, de semmi. A lapról nem világít:(
5Voltra kötve azonnal elkezd égni, csak nem akartam ezért külön adni neki egy 5voltos ágat a zalman elosztóról.
Lenne egy másik kérdésem is: Kicsit moddolnám a tápom kinézetét, az most lénegtelen hogyan, majd úgyis teszek be képeket ;)
Az lenne a gondom, hogy a külön monitor csatit ki akarom szedni, tök felesleges és más kerülne a helyére. Na most a power csatiról a kék és piros vezeték egy panelhoz fut, itt több elektro cumó van, innen ágazik le a moncsi csatija a panel egyik oldaláról. A másik oldaláról meg fut tovább a kék és piros.
Mi lenne, ha egyszerűen elvágnám a kék&piros vezetékeketa moncsicsatis panel előtt, majd egyszerűen összekötném a panel után. Így a power csatitól a két vezeték egyenesen a táphoz futna, nem tenne kitérőt a moncsicsati felé. Meg lehetne oldani ezt ilyen egyszerűen szerintetek? -
#32429 -
#32428 Lehet ennyit tud a videokartya es mar hibazik? (Tulhuzott videokartya is fagyast okoz)
Probald kisebb lepesekben huzni,es jegyezd mennyin megy hibatlanul. -
#32427 Sziasztok! Kezdő tuningoló lennék:P és lenne 1 problémám...Fent van az ATITool és a 7600GT-et probánám húzni egy picit.
De ha rányomok a Find max core/memory akkor elkezdi csinálni de mind a 2-nél lefagy és jraindul...akkor probáltam kézzel húzni (alap C:560 M:700) C:600-ra és M:750-re aztán Set Clock hogy beálítodjon aztán rányomtam a Show 3d view-re és lefagyott a gép:S szal hogy lehet tuningolni hogy ne fagyon le állandóan!? vagy csak nálam van a hiba? Amúgy a VGA-m hőmérséklete alapból a Windowsba 50fok szal nem sok -
Bmx01 #32426 no sikeresen feljebhúztam az fsb-t
a proci 3.2Ghz volt lett 3.5Ghz amúgy egy zalman 9500 hűtőv van rajta
a ram 220Mhz volt lett 290Mhz
-
#32425 A ramokat eleg jol lehet huzni.
Ha van egy kis szerencsed,menni fog 800 korul is :)
Nem kell hozza borda.
A lenyeg,hogy az alaplapodon beallithato legyen a fsb. -
zoolee #32424 NM, ezért van a topik.
SRY a helyesírási hibákért, siettem.. -
Bmx01 #32423 Köszönöm a választ.
-
zoolee #32422 Fogod, bemész a bios ba és az fsb t elkezdet 5-10 mhz n ként feltolni, így a proci órajele is nő, de csak külön a memó házásának nincs értelme...
Közbe tesztelsz orthossal prime95 tel 3dmark kal..stbstb..minden 50-100 mhz utánn 10-20 percet..Figyelj a hőfokokra is...everestel mérd.
Hűtő nem nagyon kell, az anyimeimek amik 800 asok nem melexenek annyira, eddíg még nem tuningoltam őket, mert még nagyon friss XD meg most amíg nincsen gond a sebességgel addíg nem fogom... -
Bmx01 #32421 nekem ááá dehogy
én kérdeztem normálisan te + elkezdtél itt parasztkodni a tyúkokkal + .....
-
#32420 Írni nem tudsz magyarul és még neked áll feljebb?
:))))))))) -
Bmx01 #32419 látom te nagyon vágod
kb az IQ-d is annyi lehet ahány választ adtál
-
#32418 1. Kiveszed a gépből.
2. Madzagot rákötsz.
3. Válladon átdobod a madzagot, és kimész az utcára /földútra, csatorna mellé/.
4. Elindulsz előre és húzod magad után.
5. Közben anyád ordít neked, hogy kezd el a tyúkot kopasztani. -
Bmx01 #32417 ddr2 kingmax 2x1g mars 667Mhz-es ramot lehet e húzni és + éri e ?
ha lehet, hogy lehet húzni ?
kell hoozá borda, vagy nem ?
-
zoolee #32416 Sztem fordítva kötötted be.... -
#32415 Valoban 5 volt koruli fesz kell neki...De ellenallas nelkul ki fogja a szemedet egetni...
De sztem az alaplaprol kellene hogy vilagitson.
1,5 volt korul van a nyitofeszultsege.
Biztos forditva kototted be :) -
csabika6630 #32414 ASUS P4P8X alaplapom van. Sztem azért ez nem annyira gagyi. (persze a saját kategóriájába). -
Inquisitor #32413 Csak nagyon olcsó vagy "márkás" gépbe való lapokon nem állítható. Véletlenül (ha nema eniekbe tartozik a tiéd) nem GigaByte lapod van, mert ott a Bios beállítások egy része csak a Control + F1 megnyomása után lesz látható? -
Inquisitor #32412 Gondolom az tiszta, hogy a LED működési elve miatt ha fordítva van bekötve már nem működik? Próbáltad megfordítani? -
#32411 Hellász!
LED témában kérném a tanácsotokat!
Volt egy kék ledes öngyufám, kiszereltem belőle a ledet, és beforrasztottam a kaki zöld power led helyére de sajna nem működik...:(
Mit ronthattam el? Ránézésre jóval nagyobb mint a gyári, lehet több kakaó kéne neki? Esetleg 5V molexról? Hogy tudnám megoldani?
Előre is köszi a helpet! -
#32410 az is lehet sajnos... -
csabika6630 #32409 Sajnos nem találtam meg a biosba ezt a funkciót.
Az nem lehet hogy nem lehet beállítani ennél az alaplapnál?
-
#32408 Ez zsír srácok, kösz a választ!
Fűrészből csomó fajta van itthon, akkor azzal nem lesz gond ;) -
#32407 fureszelni erdemes.Az a legjobb...Ovatosan nyugisan:)
Nem nekirohanni dekopirral max fordulaton :D
Aprofogu fureszlap eleg is hozza.Meg keret sem kell ha vekony a plexi. -
#32406 fűrész + sziloplaszt vagy 2oldalas ragasztó, attól függ mit akarsz vele. -
csabika6630 #32405 Oké kösz megnézem.
Amúgy mi suliba dekopíral vágtunk plexit de sztem nem az a legmegfelelőbb eszköz rá. :) -
#32404 FSB/RAM vagy CPU/RAM ratio, ilysemit keress, és állíts a ram értéket magasabb osztóra mint a prociét. Pl alapesetben 3/3, de ezt állítsd át 3/4-re és okés lesz. Ramot amúgy azért szokták visszafogni, mert gyári 400as ramon nem sokat lehet tuningolni. Persze van kivétel, nekem pl 580-on ment egy mezei Kingston Value, de ez kurvaritka. -
csabika6630 #32403 Hello régebben írtam hogy tuningolnám a procimat mert gyengus.
Hallottam hogy úgy szokták hogy a 400mhz-es ram órajelet visszaállítják 333 ra és utána húzzák az FSB-t.
Ezt hogy kell csinálni? Mert a biosba sehol se láttam olyan menüpontot ahol engedné állígatni a ram órajelét.
Ha az FSB-t felhúzom mondjuk 200-ról 250 re akkor mennyire teszek rosszat a ramnak?
Jah és hol lehet megnézni a CPU default volt szükségletét? -
#32402 Ja, néha visszanézek
De most lenne konkrét kérdésem is: szerintetek plexit mivel érdemes vágni és ragasztani?
Előre is kösz a helpet! -
#32401 Nem igen jon ki annyibol sztem.
Alaplap,proci,memo,videokartya Es lehet hogy tapegyseg is kell uj.
Probalj bele szerezni procit,es memoriat.Olcsobban meguszod. -
MrLATEX #32400 nemtudom lehet nevetséges lesz de én olyan 40-45 nél többet nem akarok rászánni tehát tudnál(tok) vmiféle proci ram alaplap combinácikoat mondani 1 kb-i árral???? -
MrLATEX #32399 kössz szépen, és mondjuk ha vennék bele egy procit nemtom lehet amd-is vagy az jobb?? nah végülis mind1 az érdekelne igazán h mennyibe lenne nekem kb egy középkatergóriás proci (gondolom alaplappal együtt kéne) + 1 giga ram kb???????? -
#32398 Huzhatod ha tudod,de nem lesz sok eredmenye...
Igaz tesztprogramokkal merheto lesz.Ahhoz a videokartyahoz egy sokkal izmosabb proci kellene.egy 2.8-as pentium kb.
Es a mai vilagban 1 giga ram a minimum kovetelmeny.Memoval sztem is jobban jarnal. -
MrLATEX #32397 hello épp ez a gond h nem naon akarok rá zstont költeni mert csak egy két hétig használom toom h nemdrágák a RAM-ok de vmi alternatív megoldásra golndoltam és mért nem ajánlatos húzni a procit, ez még érdekelne???
-
#32396 Nekem 2600-as Bartonom volt,az ment 2200 mhz-en stabilan.
Igaz nem neztem meg a maxot,hogy mit lehet kihozni belole. -
Nufy #32395 Helló!
Mivel celeron nem ajánlom a húzúsát, de viszont egy 512-es, vagy 1gb-os memóriát belevehetnél, és akkor nem lesz semmi gond, észre lehet majd venni a külömbséget, és most a memóriák se túl drágák