Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Amugy lemaradt a szmáááájli) 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Huzas nelkul ilyet nem csinal.
ott megtalálod a feszültségét is alul... 1,x az értéke ehez képest próbálgathatsz kicsivel többet adni neki
Mivel hûtöd a cpu t???
Szorzó: 8
NB fesz: 1,55V
CPU fesz: 1,475V
tesztet még nem próbáltam vele, egyenlõre örülök, hogy bejött a win 😊)
0,02 volt ot adj neki.
350-es tapom van,de ha a procit huzom nem indul elsore 😛
3x felporgeti a ventiket,mire elindul 😛
Jobbat nemtudok,ha biosban minden rendben...
És köztudott, hogy a régebi szériák amik a p4 korszakba voltak, azok sokkal kevésbé voltak "forrófejûek" mint az intelek.
Szal 1 ventit javasolnák ami a meleget kiszÍvja a házból.
Pedig nemrég pucoltam ki a gépet, szép...
http://www.freetvmaci.info/
Xal maradja az alatt.
Az 1 x1800 as?? vagy x1900 as?
Szóval, alapból 166X11 en ment, felemeltem a szorzót 13ra, és láss csodát, a tdu sokkal kevésbé akadozik, mivel sajna pont a határon mozog a procim, ami a TDU nak kell. Sokkal kevesebbet akad, szerpentinen. Eddig le tudott esni 3-5 fps-re is, átlagban 14-16 ot hozott, most 14-16-ra esik le, és 20 felett van általában.
Tehát ehhez a játékhoz megérné húzni!
Tényleg, egy ilyen AMD-nek, mi az a hõfok amit kibír? Mi fölött ne futtasam?
Dante.
házat kisporoltad rendesen
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mert sokkal gyosabb nem lesz
én 2500+ sempron húztam fel 3200+ ra de 8% fps-ért nem érte meg
fõleg így 30%-al többet is fogyaszthat a cpu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nézelõdtem itt a fórumban, de nem találtam segitséget. Valószinû azért, mert eléggé elavult a gépem.
Nos, én egy AMD 2600+ os, barton magos proct szeretnék egy kicsit feljebb húzni, szoftveresen, tehát ne kelljen belenyulni a gépbe! Most 1833Mhz-n jár, elég volna, ha valamivel 2 Ghz fölé menne. Alaplapom, Asus AK79-D (Socket A)
Tudnátok ajánlani egy oldalt, vagy egy cikket, amiben elég kezdõ szinten le van írva a dolog, magyarul? (gugli nem akart bartkozni velem, semmit nem találtam...) Az is elég lenne, ha valamelyikõtök közölné, mit, és hogyan állitsak át bios-ban, hogy menjen a dolog. És mi az, amire figyeljek, ugyanis egyenlõre ez az egy gépem van, és bár a gépcsere folyamatban van, még kell egy-két hónap, mire minden alkatrész meglessz!
Elõre is köszi a segítségetek!
Dante.
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Tuti hogy valami titkos notebookos trükk.
A PC-ben lévõ hely neve: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
A Notebooké: Nvidia Hálózati Adapter
Valaki aki ilyen problémával találkozott az légyszi help me 😞
Köszi
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Köszi
Köszi
Lehet megserult a vinyo.
Jartam mar ugy.
De javito szoftverrel megoldottam😊
Hiren's boot cd peldaul.
Nekem a boot sector szallt el,es ugyanez volt a tunet.Win alol nem latszott.