36836
-
#32594 Jó kérdés... Elég sok, az enyém AC coolerrel 35 fokos... 50 fok annyira nem vészes, a magas hő az élettartamot rövidíti, de nem akkora mértékben hogy az ember kitépje tőle a haját (évek). A videokártyák processzora a 80 fokot is lazán elviselik elég hosszú időre károsodás nélkül, pl.. -
Solt #32593 Nekem húzás nélkül is elég meleg a procim...olyan 53-55 fok... mi az a max ideális hőfok ami tartósan még elfogadható? -
#32592 Gyakorlatilag bármelyik ott felsorolt márka 10k-s hűtője megfelelő a célra, Coolermaster hyper tx2-t nem láttam pedig halk, effektív és 5k... -
Solt #32591 Sziasztok! Az E6300-as procim a gyári hűtéssel 2,2 mhz-re húzva alapon 57fokos. Szeretném még tovább húzni, tehát kéne valami jó kis hűtés. Mit javasoltok? Itt nézegettem eddig, de akkora a választék, hogy nem tudok kiigazodni! :)) Szóval? Előre is köszi.. -
#32590 Picit tovabb huztam a C2d-4300-as procit.2700-nal tartok 1800-rol.
C2d 6700-at elveri :P Eddig 2400-on jarattam de nemtudom kell-e tartosan ez a teljesitmeny.Mindenesetre elmentem biosban mindket beallitast. -
Dzsur82 #32589 Hali!Van egy P5K alaplapom és kérdésem az lenne hogy a biosban miket kell átállítani a procihúzáshoz??? -
#32588 Hogy mennyit bir,azt neked kell kikiserletezned...
Az biztos,hogy a hutessel nem lesz gondod!(Ha a valos ertekeket mutatja) -
#32587 na most a sempron 2600+ 2047-en fut 11*186-os szorzón.a proci 37fok a alallap 26 fok.ezt még leeht húzni v.meddig?abit nf s2-es alallapom van. -
#32586 Az procifuggo :D
egy lapot ki is nyirtam...
A masodik meg most is megyeget,az mar ultra chipsetes. -
zoolee #32585 Előhívni? Ezt hogy érted?
1 fogod bemásolod URL nek, vagy ha nekünk akarod mutatni akkor lejjebb van a gomb és oda http val 1 ütt becopy zod. -
#32584 Sziasztok!
Volna egy nagyon fontos kérdésem.
Ezen a lapon 32514 beírásban van egy kép link. Na ezt hogyan tudom elő hívni?
http://iaro.3dmax.hu/kep/DSC01032.JPG
-
#32583 te az nf 7-est hogy húztad meg mennyire? -
zoolee #32582 Valahol volr 4 ilyen kis mágnesem..a 4 kis vacak majdnem 60 kilót bírt el.. gokartomat meg tudtam vele elmelni XD.. -
#32581 Ha valakinek nagyon eros magnesre van szuksege,kitermelheti egy rossz vinyobol. De nehogy odaragasszatok valahova,mert ottmarad :D igy nez ki a ket picike bajnok: Numidum -
zoolee #32580 Nekem eleinte működött mikor még csak 2 x kapcsoltam be.
Akkor amikor szerelgettem..Az elején kiírta, hogy a túlhjtás sikertelen volt és visszaállt a bios alapra..
Amikor elkezdtem használni akkor már nem írta ki.. -
#32579 Nekem is muxik.
Meg a regi NF-7 lapnal is :)
Raszoktam inditani,a biztonsag kedveert:) Ugy biztos kisuti a kondikat az alaplapon. (Marmint kihuzott tapkabel mellett) -
#32578 Elhiszem. Csak azért írtam le mert nekem így működött, mikor nem sikerült a tuning.
-
#32577 hidd el kipróbáltam, nem jön be! azt is kipróbáltam, hogy ekivettem az elemet az alaplapból és egész este úgy hagytam, hát az sem jött be! -
#32576 "Ha esetleg elrontanál valamit és nem indul be a gép (én jártam már így)"
A P5K-nál nem kell cmos clear. Ha nem indul be a gép, akkor kikell húzni
a konnektorból a gépet és miután visszadugtad, akkor már alapbeállításokon indul a gép.
"C.P.R. (CPU Parameter Recall)
Protect your BIOS data when overclocking.
When the system hangs due to overclocking failure, there is no need to open the case to clear CMOS data. Just simply restart the system, the BIOS would show the previous setting and then users can amend the CPU setting again." -
#32575 én csak a p5k bioszát ismerem! de keresd meg a bioszban, hogy hol tudod állítani az FSB-t. Figyelj arra, hogy a memóriát ne rángasd túl (erre kell állítani az arányokat)! addig húzd, amíg nem hibázik a win. Ha esetleg elrontanál valamit és nem indul be a gép (én jártam már így), akkor cmos clear (az alaplap kézikönyvében benne van), vagy ha az sem segít, akkor vedd ki az egyik memóriát, indítsd újra a gépet, akkor már be fog indulni és vissza tudod állítani az értékeket a biosban! -
#32574 Asus m2n alaplapom van és a biosz fajtája is kell? -
#32573 biosban, a többi alaplapfüggő ezért nem tudom -
#32572 Sziasztok: Amd athlon X2 5200 AM2-es processzort hol és hogyan tudom tuningolni? -
#32571 vga: rivatuner
cpu:biosból -
#32570 hogy tudom tuningolni a vga-mat meg a cpu-mat ? -
Bmx01 #32569 :? -
Bmx01 #32568 eggyes alaplapoknál a biosba benee van a gyári tuning pl:10% ,20% .....
itt automatikusan hozzáállítja a voltot is :??
-
zoolee #32567 Hát mivel a 965 jött ki a c2d k hez..-.- -
#32566 v.ki leírná lenne olyan kedves hogy egy amd 2700+-t hogy kell húzni?a szorzót és a mhz-et megtaláltam most 1922-n fut.meddig lehet húzni ezt a procit.állitólag v.mi voltot is lehet állítani a biosba,ezt nem tudom.ezt hogy kell?mekkora hűtés kell neki.előre is köszi -
#32565 szeriintem az se
965 az talán bios new-al -
zoolee #32564 Sry, nem tudtam, a 945 asszem az biztos támogatja a többit nem toom:S -
#32563 ?miért -
zadorjan #32562 sajnos nem ezért kéne húzni -
#32561 915 az sose fogja támogatni -
zoolee #32560 Azt, hogy add el vagy dobd a kukába azt a vackot.
Vagy, próbálj szerezni a lapodhoz biost ami esetleg támogatja a C2D procikat. És vegyélegy e6550 est... -
#32559 minek tuningolni -
zadorjan #32558 Lenne nekem egy Gigabyte 8I915 duo alaplapom egy P4 3.0 HT val és 1 giga ram al és egfy 7600 GT vel. Alaplaphoz van Easy Tuner 5 amivel elvileg a program szerint akár 20%al 3500 ra fel leht húzni. 3D mark allt amikor felhúzom kilép a cpu tesztnél , lehet túlmelegszik ?? + ha újraindul a gép a húzást nem menti el. Nagyon hűtő kell tá akkor lhete hózni progival is ??? Mit ajánlatok ?? -
#32557 "Nem tetszik, hogy lelkes dilettánsok csuklóból a kukába dobják a nemzetközileg elfogadott előírásokat és szabványokat és hétköznapi tapasztalatok alapján megmagyarázzák, hogy mennyire jogosan is teszik ezt. Nem tetszik, hogy egyesek mindenféle alapszintű szaktudás nélkül nyúlkálnak olyan dolgokhoz, amihez csak szakképzett embereknek lenne szabad. Az pedig, hogy gyári megoldásokat is lehet látni plexis megoldással, nem jelenti azt, hogy
1.) A plexis és fém burkolatú tápok között csak a burkolat anyaga a különböző és semmi egyéb szempontból nincs különbség.
2.) A plexis kivitelű eszközök tökéletesek lettek."
PH tápszakértő -
zoolee #32556 Hát, biztos nem véletlen vannak letakarva azok az 5 -6 centi átmérőjű réz tekercsek, mert valakinek szúrta a szemét..XD -
zoolee #32555 Akkor viszont melegedés gondja lesz...
Esetleg takarítsd ki, nem csodálkoznék, ha miliméter vastagon állna a por.
Én régebben gondolkoztam azon, hogy veszek egy hőcsöcse passzív hűtéstILYET
Mert pár hónapja, jó inkább mondom úgy, nyár elején tudtam 2 ilyet 3 k ért. És gondoltam veszek ezüst hővezető pasztát, és a lap-top cpu húző bordályába pasztásult beletolom, és akkor ez a szir-sz@r ott lógna ki az oldalán, és valamennyivel csak jobb lenne a hűtés, de aztán rájöttem, hogy nekem tök fölös, mert nemsokára új gépet veszek.