36836
-
IFOR #32634 coolbits.reg?? ez a progi neve? vagy hogyan kell??? -
#32633 coolbits.reg evvel kell egy kis valtozast eszkozolni.
Utana menni fog.Altalaban letiltjak a hozzaferest. -
IFOR #32632 sziasztok..
hol lehet MSI alaplapon(865 PE Neo2) huzni a procit? és mennyi a javasolt?? ---P4 3.GHz
videokarit Riva Tuner miért nem engedi?? Radeon 1950 Pro... -
Choni #32631 meghát azért mégiscsak low,,,ahol szaggat szal:Dnem szuperháj:D -
Choni #32630 de elméletileg a minimumon felül van, és tulajdonképpen ha felteszek mindent highra kurvaszép és semmi baja csak 1frame/sec -
Choni #32629 Kösz akkor avval csinálok valami, a másikban Ati X800 Gto van ,
probálgattam másjátékokat, gondoltam valami merésszel kezdek age of empires 3:D mediumon nembirja nagyon deha mégegykicsit lejjebbhuzom akkor elmegy(nagy pixeldarabok mindenhol:D) -
zoolee #32628 Erről beszélek:) -
zoolee #32627 Még ultrán is.:) -
#32626 A krályszisz egy nagyon elbarmolt játék.:D --> ez a véleményt én is osztom ;)
(kicsit furi a gépigénye --> és akkor enyhén fogalmaztam) -
#32625 ha mindent fullra raksz meg a 8800 gts is beszaggat :P -
Solt #32624 ebben is van valami... bár én inkább szimulátor mániás vagyok... a csili-vili csecse játékok nem igazán vonzanak! :) -
#32623 ez is egy hozzáállás, de akkor lemaradsz a friss élményekről, ameglepetésekről! fél évvel a játék megjelenése után már mindent tudsz a sztoriról, megoldásokról anélkül, hogy játszottál volna! Meg lecsúszol a témáról, mivel mindenki az új játékokról beszél, te még az előző szériát dícséred ;) -
Solt #32622 én soha nem játszom friss játékokkal! :)) úgyis kell vagy fél év mire a patch-ek helyre rakják a kiadó sürgetését, még fél év és lemegy azoknak a kártyáknak az ára amin már lehet élvezhetően játszani, akkor váltok és maxon játszok egy akkor már kész jtékon! :D -
zoolee #32621 Ez tetszik! "Oda minimum 8800 sorozat legerosebb tagjai kellenek a jo jatekelmenyhez" ..:)
A krályszisz egy nagyon elbarmolt játék.:D -
#32620 Csaa evvel mit akarsz? :P GeForce Go 7300 256MB Ez a Crysis meghajtasahoz igen harmatos! Oda minimum 8800 sorozat legerosebb tagjai kellenek a jo jatekelmenyhez. Nemertem mit ertesz fele ijen jo gepen!Abban milyen videokartya van?
-
audi001 #32619 Hi
RivaTuner-ral h tudom hzni a kártyámat?Ebbe be lehet állitani h a venti hány %-on menjen, és hol?
előre is kössz -
Choni #32618 Szijasztok remelem ez nem csak egy tuningos kerdes lesz.De remélem beillik. .Van egy Acer aspire 9800 azas laptopom.Uj. Es a problemam hogy elegg alulteljesit,pl jatekokon mondjuk a fele olyan jo gepen elmegy a crysis lazan amig ezen meg super low beallitasokon szetszaggat.Kosz a megoldast elore is.Ami meg kulonleges h a C fat32 es adatok: 2 darab 1.66GHz 667MHz FSB, 2MB L2 cache.2gb ddr2 ram vid kartya Nvidia GeForce Go 7300 256MB
$
Koszi szepen :) -
#32617 vedd ezt:) Iponnál 11ezer ASUS hütő:D és jól néz ki:P
-
Solt #32616 na mostmár képben vagyok! :) köszi a segítséget mindenkinek! :) majd jelentkezem, hogy mennyire sikerült lehűteni! :) -
#32615 Meglepne ha 10k és nem adnának hozzá pasztát... :) Biztos van mellékelve. Ha no, bármilyen hővezető pasztát. Olyan 4-500 Ft... -
Solt #32614 képtelen vagyok dönteni! :))) na majd megkérdezem az eladót, hogy ő melyiket ajánlja, és elkérem a másikat... ez beszokott jönni! :D pasztát tegyek alá? ha igen milyet? -
#32613 Mind1, ami Scythe csak jó lehet. Van egy 12 cm-es ventim tőlük, kemény 13 dbA... :) -
#32612 ventillátort akartam írni... -
Solt #32611 ki melyikre szavazna innen? a Scythe Ninja Plus Rev.B SCNJ-1, vagy a Scythe Mugen CPU Hűtő? utóbbin az tetszik, hogy bármelyik oldalára fel lehet szerelni a ventillátort, így be tudom állítani, hogy merre vezesse el a hőt.... -
#32610 Sztem olyan Hűtőt vegyél amin 12 cm a hűtő, az már bivaly :) -
Solt #32609 na mindegy, egyelőre marad így... jövőhéten benevezek valami bitang hűtőre, addig marad minden alapon... remélem sikerül úgy felhúznom 3ghz-ig, hogy alapjáraton ne legyen több 50 fokosnál! :)) -
#32608 Nekem sem pontosan irja ki...
Semelyik tesztprogi. -
Solt #32607 persze... de levan véve a ház oldala! :)
auto beállításon 1.264 ad neki az alaplap, így 53 fokos... ha leveszem a legkisebb felajánlott beállításra ez 1.225 akkor lemegy 50 fokra... amit nem értek, hogy miért ez a legkevesebb, illetve 1.225-ös beállításon miért 1.167 ír ki a cpu-z? -
#32606 Mutatok valamit:D Ez a gepem oldala,ezen a nyilason sziv a procihuto!
Nincs benne +ventillator,de ez a nyilas is 4 fokot hut a procin!
A gepben 1 db hazhuto venti van osszesen es igy is ok a hutes :)Oldallap. -
#32605 Van a gepedben hazhuto venti? Az is sokat segit,eltavolitja a pango levegot a hazbol. -
Solt #32604 most 1.168 v-t kap és így minden alap beállítással 50 fokos a proci... ennél lejebb nem tudom venni a biosban... :S ahogy csökkentettem, úgy csökkent a hőmérséklet is...
igen, közben rájöttem, hogy az a max üzemi hömérséklete...:)) -
#32603 68%-on megy a procihutom(hogy csend legyen) es a proci 44 fokos...
ha a hutot 100%-on jaratom,lenyomja 40 fokra...Alap gyari huto. -
#32602 Nem ertelmezed jol...
Es 65 fok felett meg mar instabil lehet a proci! -
Solt #32601 ha ezt jól értelmezem akkor a 61 fok az üzemi hőmérséklete.... -
Solt #32600 cpucool-al mérem... kipróbálom 1.3 volton mit csinál az enyém... -
#32599 Nem lehet hogy pontatlanul mer az alaplapod? Ezek a procik nem nagyon melegednek. -
#32598 1,3 voltot kereken.Legalabbis a biosban annyira van allitva. -
Solt #32597 lehet, hogy hülyeség de nem lehet, hogy az enyém sok áramot kap? a bios-ban auto-n van a cpu áramellátása... a tied mennyit kap? -
#32596 Hmm enyem huzva megall 40-45 fokon ...2700 mhz-en
2400 mhz-en 38 fokra beallt. Ezeket terheletlenul mertem.
Terhelve felmegy 50 fok fole is.
A gyari huto van rajta,amit eleg kicsinek itelek meg,de eleg neki.
Azert nyaron gondolom meg fog a kis huto izzadni :)
Jah es Speedfannal szabalyzom a venti hofokot.Igy melegebb par fokkal,de csend van :D -
Solt #32595 akkor ezekkel a hűtőkkel és pasztával elérem, hogy visszamenjen kb 40fokra? az már jobban tetszene... bár elég ha 2-3 évet kibír... utána úgyis csere... :)