Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kikapcsol,es kizuz 220.as kabel...
Nekem ettol all vissza defaultba.
Nekem ettol all vissza defaultba.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Jah... az kicsit dúrva lesz akkor... ott kell keresni, ahova a bekapcs gombnak a csatlakozói felcsatlakoznak... azthiszem pont fölötte van!
A kabelt is ki kell huzni belole!
Enyem akkor teszi csak vissza a default biost.
Enyem akkor teszi csak vissza a default biost.
Keresd meg a 2.6-os fejezetet... alul van illusztrálva az alaplap, hogy hol kell keresni a jumpert... 1-2-3 pin van, alaphelyzetben az 1-2 van összekötve a jumperrel, kikapcsolt állapotban és áramtalanítva (tápegység kikapcs vagy tápegységet konnektroból kihúzod) tedd át 2-3-ra a jumpert, ezután kapcsold be a gépet (elötte tápegység bekapcs vagy bedug)!
huhh hát kézikönyvet kell megnézni, de megsasolom, mivel nekem is ilyenem van...
Akkor jumperelni kell sajnos... én idáid nem jutottam el szerencsére... lehethogy alapból nem is 800MHz-es ramjaid voltak??
már vagy 5x kapcsoltam ki-be, de semmi. a képernyõn is csak villog a led, mintha be se lenne a gép kapcsolva
Kapcsold ki és be a gépet... 2. bekapcsolásnál elvileg visszatölti a default bios beállításokat a gép... ez azért gáz, mert mindent újra be kell állítani
basszus, most a laptopomról írok, valamit nagyon elszartam a gépemen. gondoltam, hogy lefikszélom a memókat, mivel ha az fsb-t emelem akkor az is emelkedik. lefikszáltam 832 vagy mennyi mhz-en azóta a gép szart sem csinál. beindítom a képernyõ fekete, még a biosig sem jutok el!! help!!
Az kicsit gáz szerintem... próbáld meg valami más programmal is, ne kérdezd melyikkel :-)
No problemo 😊
Már válaszoltam: "Passz." 😄D
A feszt is csökkentened kéne a szorzó csökkentésével, akkor tuti csökkenne a hõfoka is. 😊
Ja és a memória értéket fixáld le olyan frekire, amit hivatalosan tuti elbír... mondjuk 800MHz-es ramnál ne legyen több 800MHz-nél kezdésbõl... stb
Minuszba tunningolok.Lejjebb vettem a szorzot 😄
Fura,nem lett huvosebb a proci ettol. 46 fokos igy is.
Fura,nem lett huvosebb a proci ettol. 46 fokos igy is.
Szinte minden program mást mutat, úgyhogy viszonyítva kell nézni a fesz értéket...
akkor tedd nagyobbra... mondjuk 1,475-re...
Passz.
Onnan veszed észre, ha egyik megadott feszültségi értékkel sem akar elindulni a gép felhúzva...
Mekkora hõfoka van a procidnak tuning nélkül és tuningolva?
Ekkora fesznél már eléggé sok plusz hõ termelõdik, így csak akkor emeld ennyire, ha van jó hûtésed, jól felszerelve!
Én 1,475-re tettem, de késõbb feltettem 1,5-re, mert 1,475-el néha lekapcsolt a gép...
Az lesz az. 1,4 akkor, emeld 1,45-re vagy max 1,5-re, ezutóbbi esetben valami erõs hûtés ajánlott! Ja és csak akkor emeld az értékeket, ha egyben az órajelet is emeled... Lehetséges, hogy másnak is kell majd plusz feszt adni, de ha lehet, akkor minnél kevesebb dologhoz nyúljál hozzá...
VCORE voltage 1.392 és 1.400 között ugrál. ez lenne az?? van ott még olyan, hogy 3.3V voltage, 5V voltage 12v voltage, de ezek túl nagy értékeket mutatnak ahhoz hogy az legyen amit keresek
Biosban nézd meg, az mondja meg a tutit.
"Bios/Power/Hardware monitor/"
"Bios/Power/Hardware monitor/"
Itt megnezheted beallithato ertekek
Az alap az asszem 1,44 de nem vagyok benne biztos.
az lehetséges, hogy alapból 1.075V -ot kap a proci?? nem kevés az picit?? ha azt fölhúzom 1.100V-ra az még belefér??
Az nem valószínû, inkább az lehet a gond hogy a teszt már lassan 4 éves, nálam se fut le rendesen...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem indul el a 3d 2003 😛 kilep mindig,Pedig probaltam peccselni is..
alaplap 26
proci 21
ramok 22
vga 25
egyéb meg megvolt hozzá
proci 21
ramok 22
vga 25
egyéb meg megvolt hozzá
<#vigyor2>#vigyor2> szerintem eléggé dúrva gépet rántottam össze kevéske pénzbõl