36836
  • IFOR
    coolbits.reg?? ez a progi neve? vagy hogyan kell???
  • barret
    coolbits.reg evvel kell egy kis valtozast eszkozolni.
    Utana menni fog.Altalaban letiltjak a hozzaferest.
  • IFOR
    sziasztok..
    hol lehet MSI alaplapon(865 PE Neo2) huzni a procit? és mennyi a javasolt?? ---P4 3.GHz
    videokarit Riva Tuner miért nem engedi?? Radeon 1950 Pro...
  • Choni
    meghát azért mégiscsak low,,,ahol szaggat szal:Dnem szuperháj:D
  • Choni
    de elméletileg a minimumon felül van, és tulajdonképpen ha felteszek mindent highra kurvaszép és semmi baja csak 1frame/sec
  • Choni
    Kösz akkor avval csinálok valami, a másikban Ati X800 Gto van ,
    probálgattam másjátékokat, gondoltam valami merésszel kezdek age of empires 3:D mediumon nembirja nagyon deha mégegykicsit lejjebbhuzom akkor elmegy(nagy pixeldarabok mindenhol:D)
  • zoolee
    Erről beszélek:)
  • zoolee
    Még ultrán is.:)
  • mycso
    A krályszisz egy nagyon elbarmolt játék.:D --> ez a véleményt én is osztom ;)

(kicsit furi a gépigénye --> és akkor enyhén fogalmaztam)
  • barret
    ha mindent fullra raksz meg a 8800 gts is beszaggat :P
  • Solt
    ebben is van valami... bár én inkább szimulátor mániás vagyok... a csili-vili csecse játékok nem igazán vonzanak! :)
  • w77d
    ez is egy hozzáállás, de akkor lemaradsz a friss élményekről, ameglepetésekről! fél évvel a játék megjelenése után már mindent tudsz a sztoriról, megoldásokról anélkül, hogy játszottál volna! Meg lecsúszol a témáról, mivel mindenki az új játékokról beszél, te még az előző szériát dícséred ;)
  • Solt
    én soha nem játszom friss játékokkal! :)) úgyis kell vagy fél év mire a patch-ek helyre rakják a kiadó sürgetését, még fél év és lemegy azoknak a kártyáknak az ára amin már lehet élvezhetően játszani, akkor váltok és maxon játszok egy akkor már kész jtékon! :D
  • zoolee
    Ez tetszik! "Oda minimum 8800 sorozat legerosebb tagjai kellenek a jo jatekelmenyhez" ..:)
    A krályszisz egy nagyon elbarmolt játék.:D
  • barret
    Csaa evvel mit akarsz? :P GeForce Go 7300 256MB Ez a Crysis meghajtasahoz igen harmatos! Oda minimum 8800 sorozat legerosebb tagjai kellenek a jo jatekelmenyhez. Nemertem mit ertesz fele ijen jo gepen!Abban milyen videokartya van?
  • audi001
    Hi
    RivaTuner-ral h tudom hzni a kártyámat?Ebbe be lehet állitani h a venti hány %-on menjen, és hol?
    előre is kössz
  • Choni
    Szijasztok remelem ez nem csak egy tuningos kerdes lesz.De remélem beillik. .Van egy Acer aspire 9800 azas laptopom.Uj. Es a problemam hogy elegg alulteljesit,pl jatekokon mondjuk a fele olyan jo gepen elmegy a crysis lazan amig ezen meg super low beallitasokon szetszaggat.Kosz a megoldast elore is.Ami meg kulonleges h a C fat32 es adatok: 2 darab 1.66GHz 667MHz FSB, 2MB L2 cache.2gb ddr2 ram vid kartya Nvidia GeForce Go 7300 256MB
    $
    Koszi szepen :)
  • fsgh
    vedd ezt:) Iponnál 11ezer ASUS hütő:D és jól néz ki:P
  • Solt
    na mostmár képben vagyok! :) köszi a segítséget mindenkinek! :) majd jelentkezem, hogy mennyire sikerült lehűteni! :)
  • Solten
    Meglepne ha 10k és nem adnának hozzá pasztát... :) Biztos van mellékelve. Ha no, bármilyen hővezető pasztát. Olyan 4-500 Ft...
  • Solt
    képtelen vagyok dönteni! :))) na majd megkérdezem az eladót, hogy ő melyiket ajánlja, és elkérem a másikat... ez beszokott jönni! :D pasztát tegyek alá? ha igen milyet?
  • Solten
    Mind1, ami Scythe csak jó lehet. Van egy 12 cm-es ventim tőlük, kemény 13 dbA... :)
  • Solten
    ventillátort akartam írni...
  • Solt
    ki melyikre szavazna innen? a Scythe Ninja Plus Rev.B SCNJ-1, vagy a Scythe Mugen CPU Hűtő? utóbbin az tetszik, hogy bármelyik oldalára fel lehet szerelni a ventillátort, így be tudom állítani, hogy merre vezesse el a hőt....
  • Solten
    Sztem olyan Hűtőt vegyél amin 12 cm a hűtő, az már bivaly :)
  • Solt
    na mindegy, egyelőre marad így... jövőhéten benevezek valami bitang hűtőre, addig marad minden alapon... remélem sikerül úgy felhúznom 3ghz-ig, hogy alapjáraton ne legyen több 50 fokosnál! :))
  • barret
    Nekem sem pontosan irja ki...
    Semelyik tesztprogi.
  • Solt
    persze... de levan véve a ház oldala! :)

auto beállításon 1.264 ad neki az alaplap, így 53 fokos... ha leveszem a legkisebb felajánlott beállításra ez 1.225 akkor lemegy 50 fokra... amit nem értek, hogy miért ez a legkevesebb, illetve 1.225-ös beállításon miért 1.167 ír ki a cpu-z?
  • barret
    Mutatok valamit:D Ez a gepem oldala,ezen a nyilason sziv a procihuto!
    Nincs benne +ventillator,de ez a nyilas is 4 fokot hut a procin!
    A gepben 1 db hazhuto venti van osszesen es igy is ok a hutes :)Oldallap.
  • barret
    Van a gepedben hazhuto venti? Az is sokat segit,eltavolitja a pango levegot a hazbol.
  • Solt
    most 1.168 v-t kap és így minden alap beállítással 50 fokos a proci... ennél lejebb nem tudom venni a biosban... :S ahogy csökkentettem, úgy csökkent a hőmérséklet is...

igen, közben rájöttem, hogy az a max üzemi hömérséklete...:))
  • barret
    68%-on megy a procihutom(hogy csend legyen) es a proci 44 fokos...
    ha a hutot 100%-on jaratom,lenyomja 40 fokra...Alap gyari huto.
  • barret
    Nem ertelmezed jol...
    Es 65 fok felett meg mar instabil lehet a proci!
  • Solt
    ha ezt jól értelmezem akkor a 61 fok az üzemi hőmérséklete....
  • Solt
    cpucool-al mérem... kipróbálom 1.3 volton mit csinál az enyém...
  • barret
    Nem lehet hogy pontatlanul mer az alaplapod? Ezek a procik nem nagyon melegednek.
  • barret
    1,3 voltot kereken.Legalabbis a biosban annyira van allitva.
  • Solt
    lehet, hogy hülyeség de nem lehet, hogy az enyém sok áramot kap? a bios-ban auto-n van a cpu áramellátása... a tied mennyit kap?
  • barret
    Hmm enyem huzva megall 40-45 fokon ...2700 mhz-en
    2400 mhz-en 38 fokra beallt. Ezeket terheletlenul mertem.
    Terhelve felmegy 50 fok fole is.
    A gyari huto van rajta,amit eleg kicsinek itelek meg,de eleg neki.
    Azert nyaron gondolom meg fog a kis huto izzadni :)
    Jah es Speedfannal szabalyzom a venti hofokot.Igy melegebb par fokkal,de csend van :D
  • Solt
    akkor ezekkel a hűtőkkel és pasztával elérem, hogy visszamenjen kb 40fokra? az már jobban tetszene... bár elég ha 2-3 évet kibír... utána úgyis csere... :)