5868
Jedi Knight 3
-
nem lessz multi? Énis jönnék. -
antijedi #1750 mért azis meghalt? :P -
A történelem ismétli önmagát!
A'la: Jedi Outcast topic -
Takigabi #1747 nincs :( -
antijedi #1746 van ma valami multy? -
antijedi #1745 1. azé mert oldalanként 10szer becopyzod nem elsz rá válasz :D
2. mintha már lett volna szo hasonlokrol, olvass vissza... -
© yellowcab ma 17:29 | Válasz erre | #1731
Fiúk!
Kis segítség kéne: nem tudom mit kell csinálni,amikor valami nagy mutálódott szörnyet kell kinyírni,arra rájöttem,hogyan kell átmenni a másik csarnokba(felemelve valami szart)de miután kinyírtam mindenkit,egyszerűen nem találok kiutat.
Előre is köszi
Bye
-
Köszi!
-
MAGYARÍTÁS!!! -
antijedi #1741 egyszer is elég... -
antijedi #1740 van má magyarositás? -
Valaki légyszi írja be a magyarosítás címét!!! Nem találom visszamenőleg sehol. PLEASE! -
Valaki légyszi írja be a magyarosítás címét!!! Nem találom visszamenőleg sehol. PLEASE! -
de nem hiszem hogy bena lennek, mert jk2-t komolyabban nyomtam multiba is, reflexbol ment minden akrobatika... -
Az nem lehet gond, hogy nincs eleg nagy force jumpom? De azt irja hogy egyes kell, akkora meg van!
Szoval nem tudom mi lehet. A kard kombok azok mind mukodnek (kiveve a carthweelt nem tudom megcsinalni) -
antijedi #1734 nah még nem tom mi lesz este de majdcsak lesz valami :P -
Jacky #1733 Magyarokkal játszanék végre! Magyar szerver? Multiban ki nyomul estefele? -
Fiúk!
Kis segítség kéne: nem tudom mit kell csinálni,amikor valami nagy mutálódott szörnyet kell kinyírni,arra rájöttem,hogyan kell átmenni a másik csarnokba(felemelve valami szart)de miután kinyírtam mindenkit,egyszerűen nem találok kiutat.
Előre is köszi
Bye -
BBking #1730 Ha lesz magyar server indítás,szóljatok ááááám. -
TheZsenyka #1728 Hát nekem minden működött. Legkirályabb az előre/hátra szúrás a karddal, azzal sokat kinyiffantottam, ja meg a duál kard kombó amikor körberepkednek a kardok!!! Az is hazavágott pár arcot... A falon futás nekem simán ment. Akár fölfelé is lehet futni a falon :D -
Hi All,
Miert nem tudok multiba csatlakozni?
Kivalasztom a szervert, aztan asszem "Awaiting Challenge" felirat, es szamol, szamol szamol, de nem csatlakozik.
Ez a normalis, vagy azonnal kellene neki csatlakoznia?
Pls help! -
gonosz #1726 futsz a fal mellett, nekioldalazol es ugrasz.
ugyanugy mint a jk2-ben, ugyanugy mint ahogy a leirasban van.
nem kell osszeeskuveselmeleteket gyartani egybol :) -
[JoE] #1724 www.cdgalaxis.hu <<< es nem reklam ! -
TheZsenyka #1723 1., nem kell épületbe bemenni a 'homokkúszós' küldetésben, hanem magába a 'homokkúszóba kell berombolni'. Az fantasztikus force segítségével le kell rántani (pull) a darut (vagy micsodát) a sandcrawler hátúlján.
2., Mozgások, ugrások, kombók leírása a TAB billentyűvel hívható elő (gombokat megmagyarázza, mozdulatokat megmutatja egykezesre, kétkezesre, dualpengésre és akrobatikára). A TAB megnyomása után az alsó vízszintes menüből válthatsz át a mozgásokra. Ha a kardos részre kapcsolsz, akkor kattints magár az elnevezésre (asszem 'One handed saber combo' vagy ilyesmi' és pörgesd az akrobatikáig.
3., complacent = öntelt -
dezsávű -
kyle reese #1721 tudom hogy nem ide tartozik de tud e valaki segíteni hogy honnan lehetne beszerezni a jedi knight 1 mysteries of nthe sith című kiegészítőjét? -
szmöre #1720 én nem látom ezt a servert -
antijedi #1719 62.201.94.51:137
ide lehet jöni elvileg -
En vegigjaccottam de asse tudom melyik a masodik tatooineos kuldetes se azt hogy mi az a sandcrawler...ird mar korul a palyat:) -
Hello!
A masodik tatooineos kuldetesen, ahol a sandcrawlert kell megtalalni, egy nagy kulso teren van egy hatalmas epulet, azon egy ajto, es az kene nekem hogy hogy lehet bejutni.
Ujabb kerdes: Hogyan kell csinalni a falrol ugrast, a falon futast, stb, a jk2-ben olyan konnyen ment. De itt, hiaba probalom ugy ahogy a jk2-ben volt, vagy ugy ahogy a mozgásoknál le van irva, sehogy se mukodik. Plz segitsetek!!
Masik: mit jelent ez:
The Republic is getting complacent.
A complacent szót sehol sem találom. Apropó valaki nem tudja hogy Mobimouset honnan lehet letolteni?
Na ezekre kéne a válasz PLZ!
Márk
-
Takigabi #1716 argh :( -
Gyere irc-re, de amúgy ott sincs IP, sztem holnap gamelünk csak :) -
Takigabi #1714 ip-t ide ne a chatre :) -
antijedi #1713 és az már scriptes meg mindenes verzio :P -
Folytatás : Bekapod az összes ***** / folytatást tudod /
-
antijedi #1711 jaj azt ne rakd fel kurva sokat foglal, majdnem 5 megát felrakva... :D -
antijedi #1710 ok qunet ako , tudni ilik az okos enged , a folytatást tudod :DDD -
alig van már hely a gépemen:D -
jujjj, akkor most fel kéne raknom a mirc-et?:DD