5868
Jedi Knight 3
-
CSa' -
#1952 Nem regeltem te idiot!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDd -
#1951 Okok. már látom magam elött a kérdést," hogy kell mégis megölni a 2 segítőt roshnál".
Ime itt A ÉN (K.F r.) tippem.
1. a grip szart sem ér, mert ellöknek.
2. Letámadod Rosh, ha liheg, nyomod a lightingot (az a nagy villám, ami a kezedől jön asszem default:f4.), és a fénykardal ölöd (egér bal gomb). Ha meghalt (nem. nem Rosh, az 1ik segítő), akkor tünés a Roshhoz lesebezni, majd a másikhoz(a-aa. nem a másik roshhoz, hanem a másik segítőhöz.) ha leölted, akkor kira vagy, és mehetsz Rosht ölni.
3. ha ez megvan, idejössz a fórumra, és tanácsot adsz a többinek, hogy kell csinálni.
P.S.: Nekem így sikerült, felelőséget nem vállalok, és ha megjelenik nálad a KGB, akkor nem tölem tudod! -
#1950 Lol. Én meg még mindíg hiába akarok kártyázni a stormtrooperrel, nem engedi.
Bandew: Képes voltál regizni, és 24órát várni, csak hogy minket szopass? Hát gartulálok!
Jah hogy kell bekapcsolni a multiban a kardot? megnyomod a SHIFT+0-t, és beírod hogy: KILL, és entert nyomsz!
Nah m1. Sox szerencsét hahaha! :D -
#1949 Hogy kell bekapcsolni a fénykardot? :P -
TneX #1948 Őőő elkadatam a motoros pályán...:)))) -
#1947 a kis szamaritánus -
#1946 1. kérdés: "Multiplayer nem müködik, hibaüzenettel kivág."
1. válasz: Le kell tölteni 1 netfixetnetfixet vagy ezt, kicsomagolni, a fileokat felülirni, és kész.
2. kérdés: "Elakadtam a tombos pályán."
2. válasz: Használd a SENSE képességedet, ennek segitségével meglátod a megoldást.
3. kérdés: "Nem tudom megölni Rosht, és 2 segitöjét."
3. válasz: 1 egyszerü megoldás, amit én jedi masteren használtam : Lesebzed rosht addig, hogy elkezdjen lihegni, ekkor elkezdik gyógyitani. Ekkor annyi idöt nyersz, hogy az egyik gyógyitót leüsd. Csinald meg meg1szer, es üsd le a masikat is. Amikor harmadjara csinalod, meghalt. / Tipp : oszlopok mögött élet és páncéltöltök /
4. kérdés: "A nagy mutáns rankorral hogyan végezzek?"
4. válasz: Csalogasd addig, amig 1 olyan helyre nem érsz, ahol 1 futószalag van, arra csald rá, aztán rohanj be a kapcsoloterembe, elöször a ládát ereszd rá a futószalagra, majd feljebb picit indítsd el a futószallagot.
Azt hiszem ezek a kérdések a leggyakoribbak, elnézést a nagy betükért, meg mindenért, de talán így mindenkinek feltünik.
Egyéb kérdéssel / kéréssel foduljatok hozzám ill. antijedihez ill. Vaxi-hoz ircn. Qnet - #jk3.hu: -
#1945 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Elakadt a tombos részen. 2 hozzászólással feljebb : elakadt a tombos részen... 10zel lejebb : megoldás :)
NA emberek leirom szépen az alapkérdésekre a válaszkat -
#1944 A francba! -
antijedi #1943 izé, ezentul bevezetjuk azt a szabályt is hogy unregeknek nem válaszolunk, ha meg regizel magadnak ako neked azal több a munka mint nekünk :PPP -
TneX #1942 Hihi :D -
#1941 Amugy a Hahota én voltam!!!
Csak kicsit szítani akartam az idegeket. :P -
#1940 hihi -
TneX #1939 Helló elakadtam a dzsedájsíros pályán annál a b*szott nagy ajtónál mit kell csinálni már sebbekurtam 20 négert is de akkor se nyilik az ajto.? -
antijedi #1938 OLVAS VISZA :P -
#1936 Bandew: nincs itt gond. én is meg antijedi is meg tudtunk birkózni a hihetetlen nehéz feladattal.
antijedi: így iagz :P -
#1935 winfos, driver, vagy hardverhiba. Több most nem jut eszembe. -
antijedi #1932 tőlem még akárhányszor is :PPP
najo abbahagyom :D -
#1931 Belinkelem mégeccer a PEACE-t! -
antijedi #1930 egyértelmüen hibáztál, akik lusták viszaolvasni tuti nem jut ez eszébe csak azt látják maguk elött hogy 50 oldalt kéne végigolvasni :PP -
#1929 Jonci.Jonci.Jonci. Faszláma vagy!
Nah. komolyra fordítva.
jól teszed ha leírod, mert utdunk rá hivatkozni, ha bárki kérdezi. szal GZ.
De akkor is ERDÉLYI A MI URUNK, AKI MEGÖLTE A MUTÁNST!!!
szal jonny. jedi masteren rosh igenis nehéz volt. 1.5 percet vett igénybe!!! kész
nah jó8! -
#1928 De holnap az átlagkérdésekre leirom 1esével a választ, csak hogy ne legyek elásva azért, hogy nem vagyok faszláma. Mára bye all -
#1927 Nc akkoris érdekes én hajdadán nem sirtam, hogy jedi masteren nehéz rosh, vagy valami, hanem addig vertem még meg nem halt :) Erre nem tudok mit mondani, az 1 dolog hogy valaki láma megölni 1 csákót jediben, de hogy olvasni se legyen képes, az már 1 pöppet kiborito... Vagyis nagyon... Végülis érthetö, hisz rosht annyira nehéz volt megölni, hogy 2 csapás 1.segitö 2 csapás másik és 2 csapás rosh :) -
-
#1925 -
#1924 Feltételeztem ennyi hozzáértést. Vagy hibáztam?
-
antijedi #1923 izé még egy tuti trükk:
illető megfogalmaza magában a kérdést ugye, nah most kinéz belőle jelegzetes szót (pl Rosh) és ie-ben szerkesztés > keresés ezen a lapon
igaz lapozgatni alul még igyis kel de máris nem anyi idő, komplet forumot vegig lehet progetni par perc alatt... :P -
#1922 Nem is arról van szó. A game kurva jó.
Fiygike. Mindenkit meg lehet érteni.
Bandewnak igaza van, mert vili hogy nem olvas végig 4325543 üzit.
DE!
Tudod már nagyon uncsi, hogy mindenki azzal jön (lehet h te nem.. és tisztelet a kivételnek), hogy mit kell csinálni roshnál, meg a mutánsnál, a jedi sírnál meg egyebek. Ezért tessék megértőeknek lenni a másikkal, a kérdezők pedgi olvassanak vissza, ha nem is végig, hogy van-e válasz a kérdésükre. Jó tanács: nem kell végignézni a fórumot, mert vili hogy az első 300 üzi azzal foglalkozik, hogy milyen lesz a game, hisz akkor még senkinek sem volt meg!
De ha be tudja időbe tenni azt a kort,amikor kijött a game (warezra, akkor megnézheti az uidőpontot, és úgy keresheti meg a választ. huhh :D -
baca01 #1921 nemtom mé kell szidni a gamet. szerintem kurva jó. -
#1920 Én ezt nagyon jól tudom, de ha valaki egy ilyen hsszú lebaszást ír, akkor inkább miért nem írja meg a választ? Ugyanannyit kell hozzá gépelnie. -
BBking #1919 Nem akrok senkitg bántani,de ha valaki elakad ebben a játékban az igen béne.Sima hack and slash progi,gondolkodni szinte semmit sem kell.Még jó hogy idegesítő,ha valaki(k) 80* teszik fel ugyan azt a kérdést. -
#1917 hopp -
#1916 Gnome. Nem mész el óvóbácsinak?
Olyan segítőkész vagy ! -
#1915 Gnome. Nem mész el óvóbácsinak?
Olyan segítőkész vagy ! -
Road Lee #1914 nos ,.... ez sem oldja meg a problemet :((
hiába indítom onnan nem gömbölyű a multi :((
azt a peccset meg nemtom honnan??????? -
#1913 hát a karddal és az erők segítségével. Nekem úgy sikerült:D -
#1911 csak simán nyírd ki:DD -
#1909 Ahha!
Kösz, megprószálom... -
#1908 Ott van a többi, csak előszőr vissza kell vinned az előzőt a hajódba, különben nem tudod többit felvenni.