Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
A 'dög'-öt (😛PP) Tantaun-nak hívják és Coruscant-nak nevezik a bolygót.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Vicces bugok:
A hothi pályán vannak azok a dögök amikkel lehet lovagolni. Na már most. Nekem az volt, hogy az egyik ilyen dögön mi lovagolt? Hát egy másik dög 😄DD. Ráadásul nem is volt mozgás animáció, csak ugy ment 😄DD.
Másik. A corussan-i (nem tom hogy írják) pályán volt ez a bug. Ügyebár ugy kezdõdik, hogy valami ürge felrobbantja a hidat. A vicc az, hogy ugy lehet császkálni a hídon, mintha fel sem robbant volna 😄DD. Ott császkálok a levegõben. 😄DD
Amugy kurva jó a game!!!!!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hmuda
Le kell szedni valami béta peccset, de én nekem nem kellett, ezért nem is tudom honnan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

king13
hi!
már régebben leszedtem a béta verziót, csak most játszottam vele. a probléma az hogy multiban(LAN) megcsináltam a Host-ot de a másik géppel nem lehet csatlakozni mert kéri az 1-es cd-t.
Ti is tapasztaltatok már ilyet?

őőő

Most hogy mondod télleg elrepült 😊
Hibax:
Miféle repülõ harcos rovarok??? Csak nem az ür rohamosztagosokra gondolsz? 😊 Eh, ha jól emléxem a két reborn egy plató tetején áll és te alattuk vagy egy építmény tetején. Oda simán át kéne tudnod ugrani. Ha nem megy játszd újra azt a pályát, bár nem értem miért nem sikerül, ott nincs semmi energiafal ami bugot okozna...

Bandew:
Fénybottal azért lehet rúgdosni, mert nem lehet eldobni ezért rugdosást raktak be a helyére. A többivel meg persze dobálozni lehet, rúgdosni nem.

Vialis:
A fénykardot elveszted, látszik, amint felrepül, majd Tavion rátok omlasztja a mennyezetet. Luke utána az akadémián arról beszél, hogy mostmár lovag vagy és egyébként tünés kardot csinálni az elveszett helyett. 😊

Dervis

egy újdonság..vagy nem az
játék közben nyomjátok le: SHIFT+0. most megjelenik egy ablak elõbb ezt írjátok be hogy helpusobi 1 után meg azt hogy taunt...ezzel ha minden igaz elkezdi sértegetni az ellenséget. Multiban még beszél is 😊
Eye-scream
Azért, mert így ráírhatják, hogy 5 játszható faj van, és mégis csk 6 modellt kell csinálniuk...😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandew
Most töltöttem le a játékot.
KURVA KIRÁLY!!!!!
Bár azt nem értem miért nem lehet zabrak férfival lenni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Looserke
Le tudnátok írni, hogy mit takar ez a PreGold kifejezés! Milyen bugok vannak benne, amik a Finalban nem lesznek?

lehet 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Mi van, behalt a topik???

Bandew
Hali! Gondolom hogy SP-t tudjak jáccani ahhoz mindkét CD kell ugye?
És nektek is csak egy exe fájl van? Ez a béta miatt van?

Bandew
Rosszul raktad fel???
Azt hogy csináltad?

king13
thx

őőő

siegeben meg egyik csapat kapegy feladatot a másik meg probalja megakadajozni, amilyan wolfET stilusu talán néha keresztezve kis bf-el 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az hogy power duel-ben 2v1 van két gyengébb egy erõsebb ellen

king13
nem tudja valaki honnan lehetne multiplayer pályákat leszedni? mondjuk nem sok reményt fûzök hozzá mivel mlg meg se jelent a játék...
ja:
kérdés:
mi a különbség a duel és a power duel között? a siege-ben mit kell csinálni?

őőő

And5
próbáld meg leszíííívni mégeccer >😊

pl powered duel nagyon ász 😄 meg a siege vagy miafene is 😄

multy már most is übereli szerintem... 😄
legalabis and5el mi jol elvoltunk

A játékélmény sokkal jobb a single módban mint a JK-2-ben.
Ha kijön a final meglátjuk a multi milyen lesz,de valszeg übereli az is az elõdjét!
Bandew
Tök lassan tölti a HDC-rõl.
MIÉRT?????

Most ott tartok amikor másodszorra találkozom Alorával és éppen keresem Rosh-t...ez már kábé a vége?
hülye kérdés hülye válasz:ezerszer Yobb 😊
Bandew
Na, akkor egy kérdést ha lehet. Jobb mint az Outcast?

NAgyon király gamma!
Végignyomtam.
És most?
Mindjárt sírok!
KOTOR-t akaroooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaaaa 😊
egyébként...marad a rugdosódos(ha van ilyen szó 😊 ) téma..nem csak a Sithek tudnak rúgni..Kyle is halálra rúgott egy emberkét.
éééééss..a kardot nem veszítem el csak egy újat kapok mert Jedi Knight leszek 😊
Igazad van! az az elsö! Bocsi de én már arra gomdoltam ahol a kikpzéseket csinálod!😊
De nem neked...egy fát elõbb ki kell vágni akkor átYön hozzád egy emberke és az fogja elhúzni
A rács mögöt van egy kar amit meg kell huzni az erö segitségével!
Emberek. Játék közben nyomjátok meg TAB-ot amivel megnyílik a küldetések listája.
Ott lesz még egy olyan hogy MOVES arra klikk és egy csomó király kombót mutat!
Slow
elõször a segítõire mennyé' rá, majd ha azok elhullottak, jöhet a mocsok 😉

Nem tudom kinyírni az szemét Rosht..😞
A multi ezerszer Yobb szerintem mint a Single.
1:ez nem akadozik
2:itt lehet fénybottal menni 😊
nagyon Yol lehet azzal vágni
Bandew
Biztos mert még béta.

Eye-scream
Leszívtad? Fúúúúúúj!

Amúgy a szín tökmindegy, nem? Én zöld karddal kezdtem, és mikor váltani lehetett kardot akkor vörösre akartam váltani, de nem ajánlotta fel. Ez mér' van?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandew

Bandew
Mikor jelenik meg a játék?

Kinyírtam Rusht. Elõször kinyírtam erõelszívással a két csicskát, aztán Rusht is leszívtam:😊)))
Én egy karddal nyomom végig, úgy az igazi. A zöld kard jó?
Bandew
De azért ilyet lehet ugye?

Bandew
Ha falon csinálod, akkor felfut és hátraszaltó.

Bandew
Dehogynem. Egyszerûen csak menni kell elõre, majd kétszer le kell nyomni az ugrás gombot, és akkor szaltóból fejbe rúgjta az ellenséget.

Hmuda
Hogyan? Én nem emlékszwk rá.

Bandew
Nem lehet rúgni egy karddal? A JK2-ben pedig lehetett.

Eye-scream
Én speciel levillámoltam az egész bagázst, aztán a végén jól meg is vagdaltam karddal Rush ellenszenves pofikáját 😊

Hmuda
Vialis: azért tudnak rugni, mert õk sithek, szóval töbet nyomatnak a támadásra mint védekezésre (szerintem legalábbis ez lenne logikus).

Nem...de a bétaverzióval már játszunk mint állat 😊
dikki*yysw
Nem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::