5868
Jedi Knight 3
-
#2102 Már rájöttem.
AMúgy BUG-volt...
-
Vialis #2101 Ilyen helyeken ahol elbújnak az embrkék nem érdemes Noclip-ot használni. Csak keresgélni kll őket tovább -
#2100 Ja, azért köszi szépen :-) -
#2099 Hát én biz' Isten toltam, húztam ott mindent.
Lehet, hogy pályaújrakezdés lesz ebből is...
Fuck.
Na próba... -
#2098 Végig csináltam a #1946 instrukcióit, de amikor szervert inditok kiakad:error:CL_ParsepacketEntities end of message..
Mit lehet evvel csinálni? -
#2097 Amikor kijössz a barlangból, lent indulj jobbra, aztán kövesd végig. Onnan már gyerekjáték, ha eddig tényleg önerőböl jöttél el. -
Osono #2094 Segítsetek!!
Meg van a Jedi Academy c. játék!
És multi-ba (botok ellen) 5-6 perc után kiír egy hibaüzenetet "end of massage"
Ez nem beta! 1.0 verzó!
Mi lehet a gond?
-
Takigabi #2093 jól emlékszel -
#2092 Egy AT-AT oldalán keresztül kell bemenni ha jól emlékszem :) -
#2089 Könyörögve kérek mindenkit, hogy #1946 -os hozzászólást nézzétek meg mielött ideirtok, nagyon köszönöm. -
Takigabi #2086 neked is ua mint #2079ben :) -
#2085 Ja, köszi, utána magamtól is rájöttem...
:-DDDD -
#2084 Én most a következő pályán akadtam el.
Nagy sziklákba vájt üregekben mászkálok, meg hidakon, amik néha leszakadnak.
Beértem egy terembe, ahol 3 sötét jedi-t nyírtam ki. Tele van a terem kék kristályokkal.
Na innen nem tudok tovább jutni!
A Jedi látással látni lehet egy ábrát a padlón meg ugyan ezt a vele szemközti nagy ajtón.
Nem jöttem rá mit jelenthet.
Az ajtók minden esetre nem nyilnak.
Már húztam-toltam mindent :-)))
Nem emléxik valaki, mi a megoldás?
(amúgy sorry, nem szoktam ilyen csíra lenni, de ez a gém néha kifog rajtam is :-)))))))))) -
#2083 Pontosan 4 hozzászólással lejjebb írták a megoldást, ha figyeltél volna.... -
Takigabi #2079 akaszd föl magad -
#2078 vki hosotljon duel vagy power duelt a razorossal az jó az müxik szedjetek le szrtm -
#2077 Vannak ilyen dugattyúk vagy mik a falon valahol.Azokat kell jedi erővel megmozgatni/beindítani. -
#2076 Ismét elakadtam, plíz help me!
Annál a résznél vagyok, amikor egy szobában térdig ér a víz és Kyle tart a feje felett egy nagy elektromos oszlopot.
El kell szivattyúznom a vizet, de nem tudom hogyan! Tudnátok segiteni? THX -
#2075 emberek. ez már fáj. MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY LAPOZZON VISSZA. ÉS JONNY KURVA NAGY BETŰS LEÍRÁSÁT OLVASSA EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2074 És honnan lehet letölteni? -
#2073 A multiplayer modot hogy lehet normálissan használni? -
#2072 Ott ,ahol egy nagy lépegető belsejébe be tudsz menni.
A tetején van egy gépágyú. -
#2071 Helo!Amikor bekell jutni az echoba,ott merre kell menni.Magyarul:Hol kell bemenni?Mert nem találom az utat. -
Tom Alien #2067 Nekem működnek a régi mentések. -
#2066 Na feltettem a fullt, de a régi mentések elszálltak. Ez ellen lehet tenni vmit? Nekem hibaüzenettel kilép valahányszor egy régebbi mentést be akarok tölteni... -
pivo #2065 Sziasztok! Most kaptam meg a játékot, de már is elakadtam annál a résznél, ahol le kellett rakni 5 bombát, és vissza kellett menni a hajóhóz. Na már most én nem találok vissza a hajóhoz.
Segítség! -
BBking #2063 passz.te is kezd újból.Bár azt tudom gázas pálya. -
#2062 ez bug vagy valamit el b..tam?
-
#2061 nem nyilik az ajtó segitesz?
-
#2060 nem nyilik az ajtó segitesz? -
#2059 A patch akkor most 0,4 mega? -
#2058 Na továbbment.
Újra kellett kezdenem a pályát.
Az lehetett a hiba, amit írtam is.
Amikor beléptem a hangárba, megjelent mellettem SAJÁT MAGAM.
Na ott kellett volna kezdődnie az átvezető anim-nak, de nem kezdődött el, viszont az anim-ban látható ÉN-t otthagyta a progi...:-) -
#2057 Hmm nekem most mukszik a multi....probalgassatok -
#2056 Nme tudjátok hol lehet a hivatalos multi patchet letölteni? -
Bandeeka #2052 Hali!
A RAZOR-os verzioban már müködik a multi része a gamának? Vagy nemérdemes leszednem mert a multi ugyanolyan szar tehát nem megy. Thx -
Vialis #2051 Ya...amit még elfelejtettem írni: itt találtok pár képet a Képek mappában kep.tar.hu/nemeth_imre -
Vialis #2050 és pontosan melyik résznél akadtál el? amikor már egy teremben szórja rád az áldást? -
djcom #2048 Van magyar szerver!
Egyenlőre FFA.
iso-x.sytes.net -
BBking #2047 Nekem meg a SuprMario-hoz kellene -
gonosz #2045 miertnem toltotd vissza a palya eleji allast?