Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
Tubifex te egy isten vagy! Kösz a linket, hálám a sírig kísér majd...

Looserke
A Finaloz van "javítás"???

Kandurex
de hogy kell....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

igen
echo bazisra hogy lehet bejutni? azt mondjak menjek be de csukva van a kapu 😊
Lazarus
Ja és most utána keresgéltem a jelenlegi crackek és patchek csak a pregoldal mûködnek :/
Sephi
Szal ami most jenlent meg az a vegleges?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
MULTI FIX KELL!!!!!!!
Eye-scream
Énnekem Enternet ADSL minimum 128 max 384 de mindig maxon megy...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Valaki benyomhatna egy servert jó lenne hentelni😊

\"Life is around you and in you.\"

A multi rész kicsit nagyon bugos,folyton kilép!

\"Life is around you and in you.\"

Cegléden. Beléptünk, 2 elõfizetés a házban, mondom havi 6000 oké. Erre az elsõ hónapban minden nap kétszer kellett telefonálni, hogy most mér nincs, mér tetû stb. Most ugyan mûxik, de a szerzõdésben az van, hogy min 64 Kb, átlag 384. Persze csak az alsó határ megy. Egyszer két napig töltöttem ftp-rõl 50 KB-tal, de azóta csak 5-10 között. Inkább most kajálok mielõtt szétrugok valamit 😊

Kandurex
Milyen Net? vagyis helyileg? Hol?

Kandurex
én is 😊

Annak a címnek én is örülnék. Én meg kínlódom itt a szar mikrohullámú nettel 😊

Lazarus
A multifixet ossza meg valaki velem is plz!
mar az is megvolt tegnap. marmint a republic

don\'t panic

elkuldtem arra a mailcimre

don\'t panic

king13
na:
akinek megvan a Final: hány pálya van a multiban, Team FFA és Free For All módban?

Egyébként már megy nálam is LAN-ban a BETA csak kellet hozzá a "Multi Fix" amit a Gamecopyworld fent van

őőő

Kandurex
izé..hát nem..bár vannak letöltés vezérlõk amik folyamatosan pingelik a szervert (pl: getright)..én izzélni akartam az izébe...izé...hát futtatás to-od!? A start menübe vagy mibe...oda írd, hogy 30000, 300000 vagy nem tudom...izé a pinget meg a tracer-tet is

Bandew
Már megbocsáss de te most mirõl beszélsz? 😄
Ezt a Flashgetbe kell?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
A tracert tulaképpen azért kell ,hogy lásd hol is akad el a kapcsolat...mer ugye lehet, mint a szolgáltató és lehet a website szerver is bûnös. mer ha a website akkor jöhet Tubi URL -je, viszont ha ISP baxakxik akkó mehet neki a ping

Kandurex
õõõmmm...õõmmmm....elõszõr is üss egy tracert -tet, hogy tud hol a szerver (IP)

Mód: futtatás: tracert ideazURLcímet

Ha meg van akkor jöhet a pingelés

Mód: futtatás: ping ideazIPét -t (ez a minusz "t" azért kell, hogy állandóan nyagassa.

Bandew
Olyan mint az FTP?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
De valahol el kell kezdeni nem igaz? 😄

oke. forwardoltam.

don\'t panic

Bandew
És azt hogy kell?
Sajna egy csomó netes dologgal nem vagyok tisztában, mert nincs olyan rég itthon netem.
Látkátok írtam Tubifex-nek hova küldje az url-t, de igazából fogalmam sincs róla mi az.

Bandew
Ne oda lécci, hanem az [email protected]

echo bazisra hogy lehet bejutni? azt mondjak menjek be de csukva van a kapu 😊
Kandurex
ahhoz miért nincs türelmed? a géped csinálja nem te

adhatok egy urlt ami talan gyorsabb. elkuldom az emailedre ha ez az: [email protected]
hatha jobb

don\'t panic

Bandew
Ha lenne hozzá türelmem. De ebbõl is látszik, hogy képes rá csak valami szar van. A rohadt életbe!!! 😞

Bandew
Jó széles kábeles sávom van. 😄

Kandurex
asszondod ha basztatod akkor hozza az 50-60k -t? Mer sztem akkor folyamatosan ping-eltesd.

milyen savod van?

don\'t panic

Bandew
Nézzétek meg mikor írtam a panaszomat. És most hol tart? a 3. fájl 7%-nál.
MEGÖLÖM MAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kandurex
reggel 9-tõl szedem..még 4 h és végre kipróbálhatom....asszem nadon, nadon, nadon dark dzsedáj nájt leszek :E

jah most ertem haza. de ment valasz is.

don\'t panic

ftp-re vagyok befizetve, onnan jött le.. de nem ez a lényeg..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Bandew
Honnan szedted le?????????

na nekem is megvan, ma reggelre végzett.. a multi része nálatok megy? nálam az all seeing eye sem ismeri fel, magágában a játékban meg 1 szervert sem talál neten...

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

mail ment

en se panaszkodok az 1MB-os sebessegre

don\'t panic

Eye-scream
Hát nekem lejött végig stabil 384 Kbit/seccel.
FTP rulz

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

lwb
a fibernet egz rakás sz*r szerintem is. ez az egyik oka, hogy inkább stellite-tal nyomulok, nem kábellel. nagyon drágák és még szemetek is. 😞

Bandew

king13
jó neked...nálam a 64kbit-el az újraindítgatás se segít. pedig ha segítene akár egész nap itt kattintgatnék 😊)

őőő

elakadtam segitsetek 😊
Bandew
Ja ezt már leírtam.

Bandew
Basszus!!!
Bemegyek a Fibernethez és kinyírok mindenkit!!!!!!!
Nem igaz, hogy nem tudnak egy stabil sebességet biztosítani.
Pl. ezt kapjátok ki: amikor a pre-goldot töltöttem kb 25 perc alatt szedett le egy fájlt. De! Ha elkezdtem folyton újraindítani a fájl letöltését a Flashgettel, kb. 10 másodpercenként, akkor 4 perc alatt lejött egy fájl!!!!!!!
Normális dolog az ilyen????!!!!!!
Amugy meg ha nem nyúlok hozzá, akkor zuhan a sebesség. De hát nem fogom órákig itt nyomogatni. A múltkor is filmnézés közben nyomogattam az F5-öt meg az F6-ot.
Nem igaz, hogy nem tudnak egy stabil hálozatot létrehozni!!!