Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt valóban le kell rombolni a sírt, oly módon hogy amikor elérted a sírt használd a "Látás" varázslatot és ekkor a sírkamra két oldalán megjelenik egy-egy szimbólum. Ezeken használd a "Lökés" varázslatot (úgy hogy közben aktiv legyen a "Látás"). A procedúra megkezdése elött érdemes menteni, mert ezt követõen a sír összedõl és ki kell menekülni egészen a hídig!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amugy mintha lenne SG klán ha jól láttam...
Szóval ha találkozót szerveztek, akkor írjatok!
Töltsük le az internetet!
Én klánomba is vannak olyanok akikhez oda állítanál valakit és még meg se tudna moccanni, már halott is...
Elöször is, Mikor? A szerót csinálom én.(Ha nem menne akkor ugyis irok 😄 )
Mellesleg én Mostanában csak Padawan vagy PEDOwan vagyok... Most karok valami új nevet 😄
Szerintem a jk-s ismerõseim közül 10/9 tuti 100 hp felett ver téged, már csak abból kiindulva, hogy vortexet sem birod és folyton b@szogat(ott) téged, és azoakt szokta "kínozni" akiket simán elver, de persze nem ismerem, hogy milyen erõt képviselsz a játékba, szóval ha tényleg olyan jó vagy, hogy "mesternek" hívhatod magad, akkor bocsánatot kérek.
ez mind csak attól függ...
Ezt nem tudom mire írtad, mert én csak azt kérdeztem hogy multizik-e valaki... =)
Amúgy milyen nevet használsz a játékban? Van xfire vagy msn, mert kíváncsi lennék, hogy hogyan tolod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Multizik valaki? Engem most egy elég pro gyerek, "roYality | shinzo"
vagy ha valaki ugy ismerné "roYality | s n z" tanitgat ha éppen van kedve... 😄
ám én inkább a t1_danger-t kerültem (még amikor kicsi voltam) ahol a homokszörny volt a lezuhant hajóknál. Mindig elkapott 😄
A torrentes dologhoz: Szarrá ment a lemezem, ezért én is leszedtem és nekem sem kér semmit. Daemonba benyomom a képet, azt mehet SP és MP is.
én csak egy opciót mondtam -.-''''
El tudná mondani valaki, hogy találok magyar szervereket/klánokat?
Mindig ugyanazokat a publikus szervereket látom csak, nagyrészükre nem tudok felmenni, a maradék meg tele van debuggerekkel, meg mindenféle cheaterrel aki nem tud segítség nélkül játszani, ezért inkább tönkreteszi mindenki más játékélményét.
Ha pedig egy klánba vagy, kötelezõ az UU. Nemcsak hasznos admin dolgokkal lát el, hanem tölthetõ le hozzá lámuló üzenet 30 nyelven! Azaz ha egy francia lelámul valakit, elaltatod, megpróbálsz rájönni milyen nyelvet beszél, megnyitod az ingame menu-t (!openmenu) aztán custom menus (I) és az oda telepített dolgot választod. Ez speciel kikuurt hasznos nekem.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
uu alaphelyzet, kisméretre téve: 4,2 mega
winamp zenelejátszás mellett, felnyitva: 7,1 mega
uu zenelejátszás mellett, felnyitva: 12,8 mega
Aki használja a noob / low szót, az már nálam csak egy sima bot. Figyelembe se veszem 😄.
Mindenesetre ha külföldi szervereken játszanál mint én, akkor noobnak tartanának azért mert nem használsz UU-t vagy legalább KT-t. Legalább így 1 értelme van a játéknak. De amúgy csak nagyon RP hangulattal lehe jól szórakozni.