Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
daemon tools -> képfájl -> nemkér cd-t 😄
winamp -> zene
jamp minimiazer
ez mind MAX 8 mega ramból megvan
az UU nálam huszonvalahányat foglalt le (és 384 ram-ból gazdálkodni kell😄)
fragszámolás: KI a francot érdekel, hogy kit hányszor öltél meg?! meg hogy hány karaktert gyilkoltál már le a játék során?! megsúgom: SENKIT 😄 aki azért játszik, hogy szórakozzon 😊
chatszínváltogatás: pff, fölösleges hülyeség
számológép: lol
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amugy a Jams kt az szar, UU-t mindenkinek! 😄
A ktrõl meg még annyit, ha pl. belemegy 4 ember az aknámba akor az egész képernyõ azzal a szép színes és hosszú szöveggel lesz tele, amit én beállítottam, nem valami esztétikus. Különben meg az, hogy mennyit öltél meg úgyis csak max. téged érdekel, mást aligha, meg gondolom ez a szám amúgy is szerkeszthetõ valahol.
A másik legszánalmasabb még amikor arra hivatkoznak, hogy csak a zenehallgatásra kell neki, hát ott a winamp vagy kinek mi tetszik, de ne kelljen már egy normális siege vagy ctf szerveren végigvillogtatnia a kollekcióját.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sztárok:
-Boba Fett: nos, talán õ az aki a legtöbbet modolta már a jka-t illetve ha jól tudom a ravensoft már átpasszolta neki a játék forráskódjait is. Õ csinálta az UU-t (most jön ki ép egy új verzió) illetve kérelmekre modloja a klánoknak a mapokat (pl a miénket is, mp/ffa3).
-RoboPhred: õ a mostani lugormod fõkreátora, tulajdonképpen õ csinálja a lugor klienseket. Igen elismert személyiség.
-CdManjak: volt JFF klántag, a ja+ egyik készítõje
Ellenségek:
-Crisis: egy híres/ismert hacker aki ha úgy érzi jól magát egyszerûen fogja és átírja pl a szerverek rcon pw-jét, ám akár a szerver CP pw-t is át tudja írni, egy kis idõre ezzel magának nyílvánítva a szervert. (természetesen ezek csak legendák, ám valóban irtózatos hackjei vannak ugyanis egyesek szerint a haverja egy volt ravensoft dolgozó o.o)
-Ocho: ez az a szemét akinek sikerült tönkretennie már több mint 7! klánt. Nos nem ragozom mi a módszere, ugyanis magyaroknál ugyse tud próbálkozni.
Ezek a nevek amelyeket leírtam, egyik sem magyar természetsen, Csak kis infó szivárogtatás volt ez a nagyvilágból. 😊
Elözö hozzá szolásban direkt irtam jk2 t, hiszen az akkori jk2 es hangulat és a mostani jk3 as közt a különbség ég és föld. Nincs már (sok) player aki ezt elmondhatná.
Azt nem nagyon tartom értelmes dolognak, hogy kt miatt büntetést használnak. Ennyi erõvel az autoreplierer ( ami alapbol a ja+ része) használatáér is bant adhatnának. Még csak az sem okos ötlet hogy, ien miatt büntessenek. Ennyi erõvel ha azt mondod hogy gg, gf vagy gl, azért ban járna mert fölös spam, ugyis csak annak szól akivel dueleztél. Nem kötekedés ez csak nem értem e lényegét, hogy 2 percenként egy információ sor miben károsítja a servert vagy annak "lakóit". Én pl szívesen nézem, hogy ki mennyit fragelt már. De ha nálatok így van az nembaj, mindenki maga szabja meg a clan és servere szabályait.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Magyar közösség-hmmm. Nemtudom. Sokféle közösséget láttam a jka-ban többek között lugor, ja+, amerikai, német és persze a un. Nemzetközi klánok -(JP, JFF -halott, mostmár CC a neve, EK, stb)-nos anelyik klánba vagyok (=JM=, Jedi Mafia)-illetve a legtöbb klánba van egy olyan szabály hogy: Ne lámulj. Ami ugyebár annyit tesz hogy nem ölhetsz le senkit akinek le van eresztve a kardja, vagy ép beszél. Kivételes eset lehet a merc vagy az emp. Nosnos, ahogy tapasztaltam ezt a magyarok egyáltalán nem tartják be-nemcsak a newbok hanem a klánosok sem (JKT pl) Szal mivel én alapból nemzetközi klánba kezdtem, ez valahogy belém ragadt hogy tiszteletlenség és faszság ilyet csinálni. Ám a magyarokat ez nem izgatja. Közösséghez leginkább tisztelet kell-ez az ami hiányzik a magyarokból, mi ott a klánban tiszteljük egymást.
Továbbá a legtöbb magyar rendkívûl tudatlan, leginkább a kevés angol tudása miatt. Pl egyszer felmentem egy magyar szeróra és mindenki Padawan o_O Mondom hát, alap szabály a szerókon, hogy tilos a padawan név, ugyanis a legtöbb hacker ilyen nevet visel (a bujdosók). És csodálkoznak a magyarok hogy amerikai szerverekrõl kirúgják õket ok nélkül-közbe volt ok és okozat is.
Más pedig a teljes vakság, mikor senki sem tudja hogy mi az az UU (Ultra Utility KT), vagy ki az a Boba Fett (aki csinálta az UU-t pl, illetve õ a jka legnagyobb szárja/moddere).
Szal ezzel csak annyit akarok elmondani hogy tudomásom szerint a magyarok alapból ilyen keménynek képzelik magukat, és semmi féle tisztelet nincsen bennük ahoz hogy kitörjenek. És azt sem bírják megállni hogy ne lámuljanak (igen, rengeteget szekáltak már belsõ klántársaim hogy miért lámulnak ennyit a magyarok). Szal csakis és csakis néhány (2-3) olyan magyart ismerek aki olyan tisztelettudó mint én, és nem durran el az agyuk azon hogy párszor ownolom õket. Hát mindenesetre sok sikert az új közösséghez, én azthiszem maradok a jól bevált külföldieknél.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
De a base meg ja+ szervereket mindig elkerültem, léteztek normális szerverek normális emberekkel, jk2-ben ctf többnyire, jka-ban siege, ctf és mb2.
Aki saber onlyt és no forcet állít, benthagy max 3 mapot, és azt játssza éjjel nappal attól mit vársz? Tükrözi az értelmi színvonalát, ezért nem is kell csodálkozni ha ilyet csinálnak.
Arra gondoltam, hogy ha magyar szerverre felmész és ezt kapod akkor nem kellene meglepõdni, az hogy eddig nem történt meg csak a véletlennek köszönhetõ inkább.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ha emlékszel rám, Darth Legrand vok, párszor voltam fent Siri miatt.
Remélem sikerrel jársz, valóban nagyon csúnya dolgot mûveltek veletek. Nem is tudtam :S 😞. Igaz, segíteni se tudtam volna, mer én nem értek ehhez, hogy elhárítsuk az ilyen problémákat.
Minden jót!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Azt hiszem nincs napjainkban olyan war clan, aki ne halotta volna Vortex nevét. Nem kell róla mesélni, mégis oldalakat lehetne munkásságról írni. Neki köszönhetjük, hogy a magyar jk hol tart, hogy az összes külföldi utálja a magyart a jk-ban.
Volt egyszer egy clan. Úgy hivták, hogy jop. Fejlõdõképes, igényes összetartó clan volt. A sok izgalmas, nyertes és néhány vesztes war melett, mindig tudtunk együtt jól szorakozni. RP és war megfért egymás melett, 2 crew. Egy napon azonban kedves vortex volt olyan jó pofa hogy tagokat vett fel a leader, endless nevén. Warokat szervezett és vesztett el sorra. ESL- ben a magyarok közt 3.-ak voltunk valahol az FGC mögött. Ez egy olyan hely amit egyes clanok soha nem fognak elérni, soha nem fognak emg tanulni játszani ami részben egyenlõ azzal hogy tisztelni az ellenfelet. Vannak olyan clanok is akik még a barátot sem tisztelik. Szándékomban áll leírni minden nicket ami eszembe jut, akik kibabráltak sok clannal, olyan dolgokat papirra vetni amirõl csak kevesen tudnak. Ien clan például a dynasti/DNS.
Miután vortex tönkre tette a jop pt-t, megfogadtam ha az tönkre ment, ujra felvirágoztatom az ST-t, egy rp clant csinálok ami sosem árt senkinek, hiszen független és war mentes. De valahogy legbelül tudom, könyebb olyan clanokat tönkre tenni amiknek célja van, amikbõl lehet valami. A pt össze roppanása után következettbe hogy Vortex szemlyes barátai Mapdesign ( véleményem szerint www.mapdesign.uw.hu) és Wizard ( mind 2 en a DNS clanból) fellátogattak a serverre. Én barátokként néztem rájuk, szívesen láttam õket. Hiba volt. Hibáztam de nemcsak itt. Elkezdödött egy folyamat, egy olyan amien a pt vel is elkezdödött 2008 nyár elején. Az hogy konkrétan mi történik senki sem tudja, megy az egymásra mutogatás, ki hekkel, ki fagyaszt, ki admint tör vagy egyéb. Szeretném felsorolni azokat a nickeket itt akik bent vannak a magyar jk azon részében akik csak közösséget bomlasztanak.
DNS Mapdesign - Wizard és Vortex kedves barátja minden egyes feltörésnél ott volt a serveren, nem az sem ha semmi köze hozzá, bele keveredett, aki csak ártani tud, én többet nem ismerem.
DNS Wizard - Vortex ismerõse, õ is közre játszott a pt bomlásában, ahogy most az ST jében is.
JoP syzygy - Kenwood és alábbi néven játszott, hiba volt a jopba be venni, sokan rá mutogatnak hogy ö hekkel, õ adja ki az rcont és az admint.
Clown - Ismeretlen ember, sosem járt a serveren, de rá mapdesign mutogat két kézzel.
Vortex -Nem kell róla irnom.
Ezuttal üzenek minden egyes alábbi nicknek háborut, mindent megteszek, hogy kiutáljanak titeket a magyar jk-ból, a jop sosem ártott senkinek. Megkérek minden base prt és minden vadonatuj noobot, hogy álljon az ügyem mellé, én bármit megteszek, ha kell bárhová lealacsonyodok, hogy az ien emberek ne szennyezzék közösségek játék életét. Akiezt kicsit is fontosnak tartja ezt vagy serverén uralkodo hanguatot, az ne álljon le ien emberekkel. Vissza kell állitanunk a Vortex és csicskái elötti felhötlen idõket.
És ezúton szeretnék bocsánatot kérni, Futurex Faninntól akit egy kalap alá vettem ezekkel a szánalmas tizenévesekkel, kik a játékban élik ki rombolhatnékjuket. Bocsánat. Valamint szeretném megköszönni a 7U5K3N gang eddigi lojalitását és barátságát, remélem a történtek után is megmarad a szoros kapcsolatunk.
Aki pedig szitkozodni akar, esetleg ügyem mellé állni, vagy ha csak az msn emet szeretné feltörni emrt über hekker, annak nagy betükkel irom be hogy: [email protected]
csak hülyéskedek.
loptad? xd <#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
PLSSSS SEGÍTSETEK!