Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a legvalószínûbb,hogy hibás a törés.
netkod nem hiszem hogy rosz lene, mert pregoldban meg jo volt, enyi idoalat csak nem vagtak haza... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azért hülyeség,mert anno a JK2-nél ilyen gond nem volt,de ha már itt tartunk,akkor a warez világban a játékok ugye általában elõbb jelennek meg mint a boltban kapható lenne!
Ilyen probléma csak a rossz netkód illetve rossz törés esetén szokott jelentkezni!
Pl.ha én csinálok egy szervert,akkor nem kéne látnia illetve nem kellene tudni másnak il.senkinek felcsatlakozni,de nem így van-fel tudnak jönni,csak éppen fél-egy percen belül kidobja õket a szerver!
A másik.
Csináltam egy dedikált szervert FFA módban,elindítotam,aztán kb 10 perc mulva leállítottam.
Utána csináltam egy másikat Dualban ,fel akartam csatlakozni a saját gépemen futó dedikált szerverre és az 5 perccel ezelõtt leállított FFa szervert látta a gép!!!
Szóval nem az a gond,hogy még nem jelent meg a game,hanem 2 lehetõség van:
1.Vagy nagyon jól le van védve a játék és nem tudták feltörni(akkor viszont NUKED,mert nem védi a játékot serial)
2.El lett Ba**** a netkód
Ennyi!
Ilyen probléma csak a rossz netkód illetve rossz törés esetén szokott jelentkezni!
Pl.ha én csinálok egy szervert,akkor nem kéne látnia illetve nem kellene tudni másnak il.senkinek felcsatlakozni,de nem így van-fel tudnak jönni,csak éppen fél-egy percen belül kidobja õket a szerver!
A másik.
Csináltam egy dedikált szervert FFA módban,elindítotam,aztán kb 10 perc mulva leállítottam.
Utána csináltam egy másikat Dualban ,fel akartam csatlakozni a saját gépemen futó dedikált szerverre és az 5 perccel ezelõtt leállított FFa szervert látta a gép!!!
Szóval nem az a gond,hogy még nem jelent meg a game,hanem 2 lehetõség van:
1.Vagy nagyon jól le van védve a játék és nem tudták feltörni(akkor viszont NUKED,mert nem védi a játékot serial)
2.El lett Ba**** a netkód
Ennyi!
A freelancer -él is ez volt meg sem jelent hivatalosan és már nyomtuk multiba /ha jól emléxem/
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Mükszik a multi és az elõzõ hozzászolonak van igaza egyetlen linuxos szerver van
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
amugy Bandrewnak igaza van mert az az egyetlen server csak egy linuxos tesztszerver
lol várhatunk szeptember végéig 

lol várhatunk szeptember végéig 

Szerintem azért gáz a multi mindenkinek, mert hivatalosan még nem jelent meg a játék. Szóval igen érdekes lenne, ha a megjelenés elõtt már elárasztják a játékosok a szervereket, ezért tesznek ellene. Ha meg lesz a hivatalos megjelenés, akkor lehet hogy minden ok lesz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Udv!
Ha valaki már elküldte nekem a letöltési linket, az pls tegye meg megeccer, mert megszunt az emailem és ujra kellett csinalno 😊))) (ugyanaz a cim)
Ha még nem akkor valaki küldje el pls 😊))
köszi
Ha valaki már elküldte nekem a letöltési linket, az pls tegye meg megeccer, mert megszunt az emailem és ujra kellett csinalno 😊))) (ugyanaz a cim)
Ha még nem akkor valaki küldje el pls 😊))
köszi
Ez fasza😞
Leszedtem és nem jó a multija.LOL
Leszedtem és nem jó a multija.LOL
ennek tényleg szar a multija😞((((((((((((((
http://hok.eco.u-szeged.hu/~neo/jk3error.jpg
don\'t panic
http://spacetarget.com/games/pc_sw_jedi_academy.shtml
Erre gondolsz? Itt csak a pregold verzióhoz vannak törések... ha nem linkeld be lécci
Erre gondolsz? Itt csak a pregold verzióhoz vannak törések... ha nem linkeld be lécci
Ahm az tuti hogy ebben a resben borzasztoan szar a multi! Jaj bazz nem is latok mar semmit csak feneyket ahogy egymasnak csapodnak! Pedig fasza volt az elejen a ket kardos dolog 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamecopyworld.com - ott érdemes nézegetni...ja annyit hogy "SW: Jedi Knigh: Jedi Academy" néven!
őőő
Semmi jó megérzésem nics😞
akkor majd jon crack gondolom. vagy tevedek?
don\'t panic
Tudom,de ha nem megy a multi akkor szar a törés😊
Nekem is el tudnatok kuldeni a letoltesi cimet?Legyetek mar oly batyaim 😊))
köszi
SarkanyfuaRUSH
köszi
SarkanyfuaRUSH
de ez eddig a pillanatig nincs nuke-olva
don\'t panic
A hibásan törteket nuke-olni szokták!
Azért nuke!
Vagy szar az egész multi kód gyárilag😞
Vagy szar az egész multi kód gyárilag😞
Mi a különbség a beta és a ma megjelent verzió között, azon kívül, hogy néhány textúrahibát kijavítottak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy megtanuljak írni? 😊
Tubifex, nekem küldd el a címet lécci?!!! Vagy te Bandew, léci, léci, léci... 😊)) hát könyörögjek?
Akkor ez Nuke😞((((((
Ha nem o a multi:_)
Ha nem o a multi:_)
ez van Vnettel is a korlátozás ellenére ha ögyes vagyok és Flesgettel szórakozok meg néha 200K val is...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem mondjátok,hogy nem jó a multi rész?!