Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe hmuda pont erről beszélt republic topicban, ez megalol 😛PPPPPPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
Hmm...izé kardot mikor lehet választani? Én már a robogós pályán vagyok de még nem tudtam....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dikki*yysw
Jólvan elakadok a kiképzésben. Az ilyen bõven elég ahhoz, hogy uninstall+del. Buzi játék.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Skynet
Ha picit visszaolvasnál,monnyuk 2-3 szöveget akkor láthatnád: mindenkinek ez a problémája..😉)))
mi a kulonbseg a beta meg a teljes kozott?

May the force serve you well!

king13
ja mi is próbáltuk ismerõsömmel játszani neten de mi a Beta-t multi fix-el. a problémánk az volt hogy nem tudtuk hogy kell internet-re tenni a Host, tehát hogy ne LAN-ban legyen. vagy nem is kell? ti hogy csináltátok?

őőő

king13
erre gondoltam tegnap szedtem a Pre-Gold-hoz a multi cracket. de ha lesz a Final-hoz itt biztosan fent lesz!

őőő

bye 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bye
Akkor mára asszem ennyit a JK3 multiról.
Lazarus
hátakkor 8 holnap research
Lazarus
😊
Jaja.Talán holnap
Lazarus
Akkor nem rontottunk el semmit 😛
Bandew
Na! Én egy jó nagyot belebasztam a gépembe!!!
Azóta jól mûxik. 😄DD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mos tolvasok Nforce fórumon:a külföldieknbek sem megy😞
LoooooooL
esetleg hivatalos patch ha a netkod a szar 😄DD

na hat ako bukta, szvsz aludni kell ra egyet hatha holnapra kint lesz valami fix...

Tuti,azon se jó!
Bandew
Ezt nem tudtam. LAN-on is próbáltad?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

pufff

Lazarus
igen és nem megy egyik sem a 2 közül
Ki kellett volna Nke-olni az Nforce adminoknak😞
hm, es azt megproblni hogy alkalmazni a pregold mp crackjet ezen probalta mar valaki?

Lazarus
mármint velem, meg kõ várni a fixet... meg kéne nézni hogy a külföldieknek is van e valami problémája
hmm, pregoldal be se tolti a serverlsitat 😄

A játék verzioja szar!
Lazarus
én
megnezem gyorsan a linux pregold e mert meg fentvan azis 😛

nem tom mert dobott le 😞

Lazarus
De ha netre nem vagy felmászva akkor semmi nem ellenõrzi hogy milyen verziód van és mégis kidob!
Mindjárt sírok😞
a masik linux server nem lehet hogy aze nem megy mert az meg a pregold??

en voltam asszem 😄

jah.😊
Te voltál😊
elob bejot egy jedi nevü szerver amire felengedet de ledobot (talan djcom servere 😛)

Na valakivel fenn voltam pár percig aztán kidobott minket a picsába😞(((((((
LOOOOOOOL
Lazarus
nah 😊 kidobott
Bandew
Nem értitek mit mondtam. Nem azt mondtam, hogy AZÉRT nem mûxik MERT nem jelent még meg. Hanem van egy "fõszerver" baromság mittomén, ami az összes szervert felügyeli és összefogja (ha új szervert indítasz pl a jk2-ben, a betöltésnél mindig kiírja ezt a címet). Ez már most is mûködik, mert tudtatok multiban nyomulni. De amint meglátnak titeket ezeken a szervereken, rögtön tudják, hogy kalózverzióval nyomjátok, hisz a játék még nem jelent meg. És ezért van az, hogy ledob titeket, meg a többi hibát. Legalábbis szerintem, nem mondtam, hogy ez így is van. Én legalábbis nem tûrnék meg senkit a szerveren aki kalózzal nyomja.

Lazarus
Ez a játék szerintem nincs törve, csak másolva. Ugyanis egyik cracker csapat neve sem szerepel az isonewson csak annyi hogy "Game"
80.98.56.174
3 perc mulva probáljatok jönni!
Looserke
dettó

ok
csak dedikáltat probáltál csinálni?
megkéne nézni nem dedikáltal is, hatha csak a dedikált rész van elbaszva 😛

Ne minden játékhoz kell crack.
Valamit fel tudnak törni ugy is,hogy nem kell hozzá crack.
Valami gáz van a netes résszel.Mármint szerintem ennek a verzionak a netes részével!
Taptarap
nekem a linuxnal inalid format-ot irt ki a másika meg nem tudom megnézni mert full server😞

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
már 3 szerver van, de tele vannak😞(

Looserke
hát ezaz...

Taptarap
nem kér cracket

Looserke
De már alapból benne van ebben a törés, mert cracket nem kért?