Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott vna ahol elkezdted a küldetést

Looserke
Te el tudod dobni a kétkezes kardot? Én csak akkor ha visszahúzom az egyik pengét.

king13
szerintem a "két kezes" kard sokkal jobb...abba is olyanokat lehet csinálni...😊

őőő

Kandurex
Amugy hány pálya van? Mer van a kezdõ 5, aztán megint 5 és a fényszablya váltás után megint 5. Ez 15...mennyi van még? Ugye sok??????,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Vagy péládul amikor az erõvel pörgetet magad körül MINDKÉT szabályát (nem eldobod!)...bazz kurva feelinges....

Kandurex
PFPFFF ÁÁÁÁÁÁÁ a LEGMEGA SIRÁLYABB CUCC A KÉT KARD!!!! ÁÁÁÁÁÁ.....vazzzeee-.....Olyan kombókat lehet vele csinálni, hogy csak na! És a legjobb tulajdonsága: összelehet akasztani a pengéket a Jedi ellenfelekkel,...na most ilykor csak nyom az ember egy jobb kaccot és mig aza egy fényszablyával tartsuk az ellent addig a másik (nem kell írányitani) összevissza darabolja...MEGASIRÁLY! ÁÁÁÁÁÁÁ...

Echo bázis: egy AT-AT lépegetõnek közvetlenül az Echo mellett kell kivágni az oldalát.

Felhõváros: asszem valamelyik sarok részen van....

hali!

Hogy lehet bejutni Echo Base-be?
hihetetlen nagy segitseg jon: az egyik platformon 😊 szoval a palya szeleit jard be.
lehet egy kis hazon at kell menned erte.
bizony.. es ha pl kiutik a kezedbol az egyiket a maradekkal lehet vagdalkozni
Looserke
Azt a rohadt mutáns ragnarockot hogy kell kinyírni. Már felemeltem egy nagy rohadt konténert csak nem tudom a fejére dobni...

Jonny87
Nah gyengébbek kedvéért akkor leirnám, hogy :

Más, azaz a single sabertöl eltéröt majd úgy a game 2/3ánál választhatsz. Addigra már túl kell lenned olyanokon, hogy a single-hez új style-t választatsz, és asszem addigra már a normál képességeid ( pl. jump, pull etc. ) 3. szinten lesznek. Szal mindenki higgadjon, lesz böven lehetöségetek az uj kardokkal hentelni, mivel onnan eléggé bedurvul a game. Legalábbis legnehezebben :] Sza'l csak nyugi türelmesen 😊 Amúgy a multi télleg úgy van : Megjelenés után lehet csak tolni... Rohadt lucas :> Csum alle

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

king13
és ezt hogy kell csinálni? vagyis beállítani? beta+multifixem van de nem tom hogy IP alapján hogy kell...légyszi segíts

őőő

Looserke
Az egyik a kezedben marad?

a ketkezest nem ismerm, de a dualt el lehet dobni.
Looserke
Kér, hogy a dual sabert és a kétkezes sabert nem lehet eldobni...

hm, vegigvittem. a grip kepesseg tuuul eros lett.. egy pillanat alatt be lehet hajitani a legerosebb fojediket is a szakadekba kb 20 force pontbol 😊 vicces mikor jonnek 5 -en es egymas utan ropkodnek le sorban, tiszta gyaloggalopp feeling 😊
vagy vmi emp fegyvert hasznalj, vagy valamifele robbanoanyagot, vagy gyorsulj be es kaszabold le oket. Vard meg mig kikapcsolja vmelyik a pajzsat es rohanj ra parat vagni bele.
Bandeeka: csak elfognod kell, nem vagy te bérgyilkos! :-D Gondolom a végére gondolsz a pályának amikor rádereszt vagy 4 robotot. Nálam nem volt gond, mert csak akkor támadtak meg ha közel voltam hozzájuk, messzirõl simán lelõhettem õket. Közelharcban használj force protectiont vagy ha nincs akkor force speed-del übereld õket. Mondjuk én a küldetés elején bepakoltam magamnak a droidpusztító fegyvert amivel két lövés egy droid. Ha közelharc nagyon nem megy, akkor próbálj távol maradni tölük mert elég bénán lõnek.

Dervis

kár ,hogy ezekt megváltoztatták!10hónap jk2 multi után elég szarúl érint átszokni😊

\"Life is around you and in you.\"

Hali!
Elakadtam segicsetek pls. Ott tartok hogy vmi Janic Racto-t kell megölnöm de a qrva robbotjait nembirom kinyirni. Mit kell a robotokkal csinálni? Amugy eddig gonosz force-ra nemtettem semmit. Pls segicsetek. Thx
Looserke
Csak a multit akarom kipróbálni már...

Hat q3 engine igencsak benne van a korban. Ujabb enginekhez kepest kanyarban sincs mar. Persze ez a jatek mindettol eltekintve meg jo, csak lehetne jobb is rendes motorral.
Looserke
www.fpscentral.hu

mazsa
Már érezned kellene a zavart az erõben...

Bandew
Eljön az ideje ifjú padawanom. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Looserke
Melyik küldiben vesztem el a kardom, mert egyszer elvették tõlem mikor börtönbe kerültem, de a pálya végén visszaszereztem a manustól. Úgy szeretnék már dual sabert...

Gladiator
jéé, már megjelent? jó? a grafika szar nem?

Methos from GH
Hali all!

Belekezdtünk a játék magyarításába, várhatóan 1 hónapon belül teljesen kész lesz! További információka haamrosan itt: http://www.gamehunter.hu

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

mazsa
Hogy kell azt a bazi nagy szörnyet kinyírni (nem a börtönõs pályán, hanem egy késõbbin)? Elcsalogattam sokáig, aztán van egy terem 3 jedivel. Levágtam õket, aztán felmegyek meghúzom a kart, mutat kint valamit, de úgy látom nem történik semmi. Mi a libabõrt kell csinálni?

Nagyon különbözik a jk2-es spec.-etõl?

Nekem nem sikerült a piros és a sárga DF-et sem elõhozi!Sõt még saber stylet sem tok váltani

Bandew
Kipróbáltam, és engem is ledobott. 😞

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lazarus
Beta+multifixel minden megy, de mi a fullal szeretnénk játszani
Ez fasza😞((
Az az érzésem csak a játék megjelenése után lesz hivatalos javítás😞
LOOOOOOOOL
king13
nekem?
ha igen elküldhetnéd még1szer mert 222 olvasatlan levél volt a ládámban és lehet h véletlenül töröltem 😞(

őőő

Bandew
Elavult???????????
Kicsit magas a mércét!

Kandurex
én aztat hallottam, hogy majd egyszer elveszted és lükebá mondja, hogy mennyé fiam gyárcsál magadnak meg olyasmikat is mond, hogy 30000, 300000 vagy nem tudom....

Dynamic
Na szóval írja már meg valaki, hogy is van ez a kardváltás??Az elején nem lehet.
Akkor mikor??
Jonny87
Emiled ment 😛

king13
megtudnád írni hogy hol találom ezt a netfix-et? mert nem nagyon van kedvem és idõm 1oldalt visszaolvasni...

őőő

Kandurex
az enige nem anyira lényeges ha maga a JÁTÉKÉLMÉNY nagyon jó....

Kandurex
Sokkal de sokkal SZEBB! MOst voltam egy pályán asszem robbantást kell megakadályozni...na azt nagyon szépen kidolgozták ...

ugyanaz az elavult engine.
lwb
most már kipróbáltátok - milyen a single rész? sokkal szebb a jk2-nél? vagy azért annyira nem javítottak az engine-en?

Lazarus
Azt nemtom
Kandurex
értem kétkezest stb. stb

Jonny87
Hát jah külföldiek is ezt mondják, valamit nagyon besunyult a lucas, meg az activision, mer külföldön se tud senki semmit csinalni... várunk szépen, vagy 1 patch-re, vagy valami netfix-re, nekem amúgy van 1netfix-em, amit amúgy visszaolvasva kb. 1 oldalt, ti is megtaláltok, de ennek baja van a gameverzioval .. ez pre goldhoz lenne ?

Lazarus
Kit érdekel a single rész? Én multizni akarok
Lazarus
Az elsõ játszható másodperctõl fogva...
Kandurex
sztem kurva jó...