5868
Jedi Knight 3
-
#2383 Ja igen, az akadozásokkal kapcsolatban. Próbáld bekapcsolni a függőleges zsinkronizációt a vidkaresz driverében és talán úgy eltűnik. Egyébként van nár 3.8-as Catalyst, pár napja jelent meg. Az opengl-en (sok más mellett) sokat javítottak (gyorsabb lett). Talán érdemes kipróbálnod, bár azt mondják mások, hogy vannak benne bugok. Én még nem tapasztaltam benne bugokat. -
#2382 Most elég stabil a konfig, nem fagy. Csak a Wizardry 8 akadozik, meg a Rally Trophy. -
#2381 És hogy fut a mostani konfigodon? Tényleg vannak még fagyások? -
#2380 Szerintem hétbe. -
#2379 Most menniybe kerül az Outcast? -
#2378 Ja hogy azt hitted, ez az Outcast? Uff.
Outcastot tegnap tettem fel, hát szerintem csodás, az Academy meg még szebb, miért sírnak a kritikusok? -
#2377 Ja de azt hittem, hogy a 2. részt veszem meg, egész addig, amíg otthon nem kezdtem el installálni és akkor jött a pofáraesés. Nagyot szívtam. Nem gontoltam, hoyg egy ilyen régi játékot még ennyiért árulnak. Elvére Ha az összes 1. részes játékot 4-ért adják, akkor a JEdi Knight2-őt is adhatnák... -
#2376 Most vetted... -
#2375 én odaadom 3-ért -
#2374 Media Markt, gold verzió 4 eFt.- -
kyle reese #2373 tudom nem ide tartozik de tud e segíteni valaki hogy honnan lehetne beszerezni a jedi knight 1 mysteries of the sith című kiegészítőjét?előre is tanx -
#2371 az ellenfelekkel ne törödj soha nem fogynak el, csak nyomd a gázt és előre..... -
#2369 helló!
elakadtam a játékban és ezért írok ide:
ott vagyok amikor megkapod a második"5-ös litát"itt van egy oolyan pálya amikor ilyen repülő motor féleséggel kell menni.ugyebár jönnek az ellenségek kinyirom őket...
mit kell csinálni? -
#2365 a sír két oldalán van 2 kapcsoló azokat kell benyomni a lökéssel, aszem -
aniko #2363 Szia!
Single Playerben ha a játék közben nyomsz egy TAB -ot, és a megjelenő ablakon a "MOVES" vagy "MOZGÁSOK" -ra kattintasz, ott le vannak részletesen írva. -
#2362 ügyesen :)
amúgy valahol benne vannak a játékban a bill. kombinációk aszem -
#2360 én nero-val írtam ki de nem volt semmi baja... -
#2357 na végig vittem :) -
#2356 na végig vittem :) -
#2349 Ugyanez volt a problémám. CL_ParsePacketakármi hiba.
Megoldást leírtam párszor ide.
Keress vissza. -
Sub Bass12 #2347
kábé így néz ki a játék -
Sub Bass12 #2346 Hogy kell CD-t másolni? elősször is szerezz egy CD-írót. Utána tölts le egy olyat hogy nero...azzal már tudsz -
#2344 jobbra és balra lent vannak -
#2341 A baj:
CLesre:tölts le ezt kitömöríted, és felülíratod a fileokat.
Inaviled: megoldás egyszerű! Vagy razor 1911es jedid van, és a servernek nem, vagy más jedid van, és a servernek razoros. ennyi! -
aniko #2338 Ha a második rankornál vagy (nem a börtönös pálya), akkor a teremben van egy ajtó, ami ha a közelébe mész, zöld lesz, és átjutsz egy másik terembe. Ott egy kapcsolót át kell állítani, majd a következő teremben szintén, és akkor a rankor a futószalagon betolódik egy "kék kapuba" ahol meghal. Az ellenségekkel nem kell foglalkozni, mert a rankor megöli őket, csak futni kell gyorsan. -
#2337 Boba Fett szerintetek miért halhatatlan? kicsit lol hogy nem lehet kinyírni... -
#2336 ááááá mit kell csinálni a mutáns rankorral? -
#2334 passz -
#2333 DC -n kívül -
Sub Bass12 #2332
-
Sub Bass12 #2331
-
#2330 átjutottam :) -
#2329 de az nem lopott hanem biztonság másolata lopás törvénybe ütközik -
#2328 már rég:))) -
#2326 plz valaki mondja már el hogy hol van aza rohadt barakk amit fel kell robbantani mert nem találom.... -
#2324 DC++.... koli hub -
#2323 http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=29022 -
#2322 letöltő helye a játéknak????? -
#2321 De srácok még meg sem jelent...hogyían játszotok ti vele?
www.bsa.hu -
#2320 nem látom azzal se, van itt 1 lift amit nem tudok bekapcsolni...