5868
Jedi Knight 3
-
#2459 milyen szinten játszól mert én padawanon fél perc alatt lenyomtam -
#2458 Sziasztok!Remélem van olyan játékos aki végig ment és el tudná nekem magyarázni hogy hogyan és milyen módon ölte meg a Tavionban bújt Ragnost?(Nagy teremben vagyok ahol a terem végében egy ülő bikaszobor található és speciális karddal vív velem)Már két napja próbálom és nem tudom véghez vinni.Előre is köszönöm! Lóbébi -
Davidsned #2457 Sub Bass: akkor légyszi küldjed el nekem a 100%-os magyarosítást e-mail-ben a [email protected]! Előre is köszi! -
#2456 Nem sok!Nem egy nagyszám a game.Gyenge utánzata a Kvitkásztnak. -
jobb #2455 Hali! Hány pályás a jk 3? -
Sub Bass12 #2452 Akinek kell a magyarosítás az szóljon és elküldöm neki e-mailben -
#2450 jah és fontos,hogy csak egyenként tudod öket visszavinni (mármint az alkatrészeket) tehát ecerre 2-t nem vesz fel. -
aniko #2449 Szia!
Itt találtam meg, de most nem sikerült leszednem (Letöltésre kattintva folyton a Lap nem jeleníthető meg :(( Pedig mindhárom szerverüket próbáltam. ). Hátha neked megy:
http://www.force-temple.com/jk3/index.php?go=files&viewfile=showlist&cat=maps&mapscat=ffa&orderby=Date&how=DESC
Davidsnet: A magyarosítás nekem lejött onnan. -
#2448 Elmondaná vki, hogy honnan lehet letölteni a kotor_flight_school.pk3 páylát? Mert agyvérzésem lesz, hogy emiatt a szar miatt nem enged be a szerverre. -
#2447 Szaszi!Most már tudom hogy hol vagy!Egyszewrű a képlet mert alkatrészeket kell összeszedned és pont a lezuhant űrhajó mellett szóródtak szét ha jól tudom 2 alkatrész az egyik oldalon megtalálod.A másik 2 alkatrész meg az egyik a sivatagi kőtömbön túl a másik meg az űrhajóban megtalálható.Ha jó emlékszem az űrhajó padló alatt van.Az alkatrészeket mindig piros vibráló színben van!Úgy kell összeszedned hogy mindig gyorsitanod kell mielőtt a szörny bekap téged!Jó játékot!!
-
Davidsned #2445 Te innét le tudtad szedni??? Mert nekem nem jók a linkek. -
aniko #2444 Szia!
Ha nem megy a Gamehunter, akkor itt is megtalálod:
http://jk3central.srv.hu/
Letöltés menü/Egyéb -
Davidsned #2442 Hi, honnan tudnám leszedni a 100%-os magyarosítást a játékhoz (mert a game hunter megszűnt ugyebár)? Tudna valaki mondani egy linket? Esetleg el tudná valaki küldeni e-mailben? -
Sub Bass12 #2439 Na...akkor valakinek megvan (Nembétában) a JK3?
-
Sub Bass12 #2420 Találtam itt még valamit:csak klikk ide -
#2419 Srácok itt más lesz a gond. Azt írta,hogy az elején!!! tehát az elsö 5 küldetésben. na most ha jól emléxem ott még nem volt rankor. Sztem ő mást hisz nagy szörnynek,de nem biztos..... -
#2418 Gondolom amikor kinyitottad a zsalu féle redőnyt és bemész a szörnynek a területére közben megkeresed a foglyokat.Mindig van egy bejátszások és figyelni kell hogy hol vannak.Legjobb megoldás ha közel van a szörny akkor gyorsitanod kell sőt ha közel van a foglyokhoz akkor kénytelen leszel közelébe menned.Ha kimenekitetted akkor el kell menned velük ahonnan jöttél ha kinyitottad a biztonsági záras ajtót.További jó játékot! Lóbébi -
Sub Bass12 #2414 Nem tudom. Ezt is csak véletlenül találtam amikor összevissza kattintgattam a www.jediknight.net oldalon -
Sub Bass12 #2408 itt keresgélj -
pivo #2407 Meg tudjátok mondani, hogy honnan lehet letölteni azokat a markolatokat amiket Sub Bass12 mutatott. Kösz -
aniko #2406 Minimális követelmények:
DirectX 9.0a
Pentium III 450 MHz, Athlon 600 MHz CPU
128 MB RAM (256 ajánlott)
32 MB-os videokártya
Ismerősömnél fut:
1GHz-es proci, 512 DDR Ram és Gef2 Ti (32MB).
De csak 800x600 -ban asszem.
Anikó -
Sub Bass12 #2404 Ezzel a kéréshez szerintem fordlj ehhez az oldalhoz: playercenter.fw.hu -
raul #2403 végégjátszást=végigjátszást -
raul #2402 A Jedi Academy-hez tud valaki végégjátszást? -
Sub Bass12 #2401 Shift+0
helpusobi 1
god -
#2400 shift+hullám
devmapall
god -
#2398 jkhu, mint minden magyar dedicated servernek -
#2397 Tudja vki mi a CRMI&DH duel szervernek a jelszava? -
Sub Bass12 #2395
-
Sub Bass12 #2394
-
Sub Bass12 #2393 Lécci valaki mondja már hogy megvan neki...Találtam egy csomó királydolgot. Új fajta markolatok,karakterek pályák...please!!! -
Sub Bass12 #2392 A szar visszaszívva -
Sub Bass12 #2391 és pályák. egy demó meg minden szar -
#2390 na jó..de meddig?
ott egy fal! -
Sub Bass12 #2389 Karakterek letöltése -
Sub Bass12 #2388 nem tudom mi ez de szerintem itt lehet módosítani egy kicsit a pályákat -
Sub Bass12 #2387 Pár kép :) -
Sub Bass12 #2386 Üdv emberek.
Kinek van már meg a játék. Mármint az ami nem béta.akinek megvan please rakja már fel a DC-re. Ya..és lécci az mondja meg a nevét is hogy tudjam kiről töltsem le.
Előre is kösz. -
#2385 nem kell lejönni a második épület tetejéről hanem onnan kell átugrani a 3. hozz... -
chrisson #2384 Punker!
Hogyan jutottál el a 3.dik jeladóhoz a lebegővárosban amit a repcsinek kell szétlőnie? Tudom, hogy egy magas torony tetején van, de nem tudok felugrani addig és annak az épületnek az ajtaja zárva van. van egy épület ahol egy csomó emelet van és a legfelsőn egy csapóablakban kitöröm az ablakot és a párkányon megyek, de onnan se jutok előrébb...:-(