Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Re!
Köszi a segítséget, az oldalt én is ismertem, és ott a link a sectorwarez-ra mutat, de már nincs fenn a game😞(.
Please, a rar-t küldd, ha nem nagy kérés... Vagy vmi tutter linket...😊).
Köszi nagyon!
Csács!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

DayWalker
honann tudnám leszedni a JK3-at?

Skynet
Mire jó a crack???😊
Az iso nem crackes....és kipróbáztam a multi problémát sem orvosolja ez a crack...akkor?
mail ment

Hali! Remélem amultis részhez van vagy lesz valami megoldás az a szar, hogy még ki sem lehet próbálni😞(. Valaki tud érdemlegeset?
Sziasztok!
Én az Apollo-ról húztam le, de ott hiányzik a cd2-bõl az utcsó, 50-es rar...😞(
Vki mondana még oldalt, ahonnan le lehet húzni, vagy lenne vki olyan szíves, hogy mailben elküldi ide: "[email protected]" ?
Please, csak ez a fájl hiányzik😞((
Elõre is köszi!
Csács!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

DayWalker
hi all!

honnan tudnám leszedni JK3-at?

marsu
Köszönöm a segítségedet.
marsu
A gépem még meg van.
De azért nyugodtan segíthetsz.
Egyébként azt azért adom el, mert vettem egy másikat.
Lazarus
egyik se mûxik, nekem
Lazarus
Megjelent a crack!
http://spacetarget.com/games/pc_sw_jedi_academy.shtml
please egy savet

Bandew
Aki igazán jó hangulatú Star Wars játékot akar, annak nagyon tudom ajánlani a Jedi Knight elsõ részét. Bár a grafikája mai szemmel már nem szép, és a kardozás sem a leglátványosabb, hangulatilag (szerintem) odavágja az Outcastot is és az Academy-t is. Sokat dob a hangulaton, hogy az introkban igazi színészek játszanak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

pedig annak tunsz 😊
nekem a t3_stamp pályáról kéne mentés

nekem nem,valami hibát ir ki

Valamit ott lökdösni vagy elhúzni kell hogy kinyíljon az ajtó..
ok tuljutottam azon a pályán, csak vak voltam😞(

másik problem: ott vagyok a kastélyban és Kyle éppen valamilyen leszakadt csövet lebegtet, mit kell itt csinálni én nem találom az utat😞(

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

A beta mentései JÓK ehhez is. Kezddj egy new gamet, aztán a meglévõ gamedate/base/saves mappába másold bele a meglévõ savjeidet. Nekem így mentek a mentések 😊))
Dynamic: a helyiség megvan(tudom melyik az) de a lift nem nyílik

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

[LoverZ]Neo_HUN
Hi All!
Kellene egy kis segítség...
Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következõ témában:

Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létezõ, saját hardverre letölthetõ multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövõje. Milyen lehetõségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?

Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.

a címem [email protected] vagy [email protected]

elõre is köszi a segítségeteket!

Kandurex
elküldve egy zsák saves (csak az auto savek!)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
De jo hogy a Beta mentesi filok nem jok a finalhoz... most kezdthetem elorol... vagy nem ize... nincs meg valakinek veletlenul az a mentes amikor azon a bzison valami hutt elrabol par embert es egy ilyen nagy termekben kell rohangalni kiszabaditani oket es kozben az a szorny rohangal utanam aki Jabba pincejebe volt? Ha van ekuditek pls a [email protected] -ra?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Ha nagyon nem megy szólj és nyomok be képet.
Dynamic
helység=helyiség
Dynamic
HA jól emléxem, menj vissza abba a helységbe, ami kb. középen van és 2 vagy 3 ajtó nyílik belõle egymásra merõlegesen.Valami üvegszerûség is van benne.Na itt van egy lift ami felfele visz.
sziasztok!

a wedgés küldetésnél már csak a parancsnoki épületben kéne elhelyezni a bombát de nem tudom hogy kell oda bejutni( a tetejére be tudtam de az csak 1 secret area volt😞((

SecMan
Tudom hogy lehet 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Dynamic
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én egy csomó buggal fedeztem fel a programban.Néhány:
1.A börtönös pályán ahol 16 rabot kell kiszabadítani a szörny simán átnyúlt a falon(!) és kiszedett a kapcsolóterembõl.
2.Az egyik pályán amelyiken Kyle-lal együtt vagyunk bementem egy csõbe, mire Kyle elkezdett felfele ugrálni(a csõ teteje folyosóba végzõdött), de nem tudott felugrani és a hülye úgy maradt ugrálva.Egy másik úton eljutottam a folyosóhoz(valahonnan elõbukkant Kyle is) és ott ugrált továbbra is a "régi" is.Tehát egy ott volt velem az egyik, meg ott ugrált velem szemben a másik, azaz ketten voltak.
3.Az egyik pályán, ahol zöld taknyokat lõnek valami lények, bementem az egyik terembe és a birodalmi katonákat nem lehetett megölni.Akárhogy vagdostam õket, halhatatlanok voltak.

Más.Szerintem a játék kissé könnyebb, mint az elõzõ.A fojtás képesség 3-as fokozatban néha túl jól használható.Sziklás vagy más pályákon úgy lehet hajigálni a sötét jediket is a szakadékokba, mint a követ.Volt egy-két pálya ahol sötét jedit többet öltem meg hajigálással, mint harccal.
SecMan
Kösz, megyek és nyomom is tovább 😊)

A fény bot nagyon nagy móka! Mint a Baljós árnyakban tisztára olyan a feeling 😊)

Dynamic
A következõ alkalommal választhatod a két fénykardot vagy a "fénybotot"(mitomén hogy hívjék) valamelyikét.
Vagy a fennmaradó egykezes strong vagy fast stílust(de gondolom nem ezt fogod😊)
SecMan
Na, végeztem a Hoth-on, és tudtam választani új style-t, de új fénykardot még nem, vagy csak nem vettem észre? Most jött 5 újabb mission, ha ezeket megcsinálom akkor lehet már végre két fénykardom? Vagy még sokára lesz? 😞

SecMan
Köszi szépen!

Magyarítást honnan lehet majd leszedni? És még kb. mennyi idõ amíg elkészül?

Rosh-t csak úgy tudod megölni ha elöbb a segítõit iktatod ki...üsd addig Rosh-t amig le nem térdepel és a segítõk mindjárt elkezdik újjá éleszteni Rosh erejét na akkor kell közbevágnod de ne Rosh-t üsd hanem az egyik segítõjét majd kezd újra amig mindkét segítõt likvidáltad csak akkor tudod Rosh-t "megölni" 😊

I.C.ram
Az egyik AT AT oldalába kell bemászni.
Petyus_
Én már azon túljutottam.. ott megint van egy nyílt terep, ahol végig követtem a fényeket, de ott hogy jutok be?

Egyszer találkoznék egy Ravenes pályatervezõvel, tuti bemosnék egyet a képébe.. egyfolytában kiborítanak a játékaikkal.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Aquli
Hellosztok!
Gozerovel halad a magyarositas. Mar nincs sok hatra, csak a finomitasok, és kész.
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

SecMan
Segítség! Hoth-on vagyok és bejutottam a bázisra(megkerültem az AT-ST -t), de ott nem tudok tovább menni semerre se, a bázisról meg kimenni már nem tudok. Két lift van, ha felmegyek, ott van egy kapcsoló, amire megremeg a föld, de látható változás nincs, lefele meg csak egy blocked ajtó van. Hova tovább?

Igen kell hozzá !
marsu
Sziasztok.

A vader villában vagyok, a végén nem tudom legyõzni a lézerkardos fickót, és a másik két fickót sem.
Mit csináljak??
Kandurex
rossz a multi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SecMan
Hát elvileg ott 😊. Ki kell hogy nyíljon az ajtó, úgyhogy lehet hogy rossz ajtónál próbálkozol.

az absorbot hasznald akkor nem sebeznek a villamaik, viszont pumpaljak beled az erot rendesen😊
Bandew
Miközben épp speeddel mész az ajtók fele, az utolsó pillanatban gurulj át alattuk.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

SecMan
Kösz, ez alapján elindultam visszafele és meg is lett a bomba! És ha meg van az összes bomba akkor vissza kell menni a hajóhoz, vagyis a pálya elejére!

szerinted ? 😊

Hmuda
Eltévedtél? Ez minimum egy Hardver szoba.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Azért nehéz õket legyõzni, mert nem engednek közel magukhoz. Ha sith vagy, sújtsd õket villámmal. De ha jedi vagy, akkor nehezebb. Bár ha felrúgod a lovagi szabályokat, le is lõheted õket. 😄

Ki lehet.