Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izé, nem de ki kéne probálni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

DayWalker
Hi all!

már 2x leszedtem a JK3-at, de ua. a probléma

Úgy látom a multi nem csak nálam szar......

Nem találkoztam ezzel a buggal. Igazából semmilyen buggal nem találkoztam, végig hibátlan volt a gém.

maxi egyetértek. a legjobb jedy közönmbösítõ eszköz.

A speed meg akkor klaffa, ha éppen lebegteti a kardját......

de a legjobb ha bedobod egy szakadekba grip -el 😊 az olyan eros skill hogy cheat-szamba megy
speedet nyomasd be es vagd le.
[Jakuza]
Ezzel mar probaltatok a multiplayt ?
Jedi Academy v1.0 SP/MP No-CD/Fixed EXE

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

találkoztam egy olyan bug-gal, hogy amikor bemennék az academy-re - közvetlenül a játék elején - akkor a második fa kivágása után átugrok valami placcra, s a hülye kisérõm állandóan kinyirja magát valamivel. rámugrik vagy miafene. a lényeg, hogy állandóan bukom a mission-t. ez most bug vagy csak én csinálok valamit rosszúl?

please 1414#
DayWalker
úgyszintén ******meg, a 2CD assets1.pk3 amikor másolnám CRC HIBA

DayWalker
******meg, crc-hibás az assets0.pk3-am a CD1-en

lwb
és szar=is szar

lwb
Bízom benne, hogy lesz fix. Amúgy multiban a solo game és szar. 10 eseetbõl 6-szor ugyanezzel a hibaablakkal lépett ki, pedig az elvileg offline is mûködne. Szóval tényleg vagy a törés szar, vagy LA baszta el a multit. Mindkettõnek ua. az esélye.

Mondjuk az lenne a kibaszás, ha LA rontotta volna el a multit, de most a warez megjelenésekor ezt észreveszi és szept. 16-ig kijavítja. Akkor tuti nem lesz gyári patch, a warez fix-ek meg bizonytalanok nagyon. 😞

Dynamic
Már volt róla szó egy jó néhányszor.
Nuke verzió-szar a multi.
DayWalker
erre gondolsz?

nekem még nincs meg, most töltöm

Lacc
Üssed! Lõjed! Adj neki!
SecMan
Segítség! (már megint) Vader villájának a 3. részén vagyok és jön egy sith darth maulos fénykarddal és nem tudom legyõzni!! Nem õ az elsõ aki ilyennel jön, viszont õt nemtom elintézni! Valami tipp?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

lwb
izé... lejjebb megtaláltam a választ. 😊

Sziasztok!A Trail pályán hogyan kell kinyitni az egyik kocsi második emeletén, ahova liftel lehet feljutni, található két falat? A kapcsolót megtaláltam de oda tenni ?
lwb
Valaki nyugtasson meg, hogy elõbb-utóbb a single játék alatt is lesz lehetõség a szimpla lézerkardról a duplára v. kettõre váltani!
Mert ugye generáláskor ezt nem lehetett.

DayWalker
mail ment.

Sziasztok,

én hiába próbálom bárhonnan és bárhányszor a force pull-t a vjun pályán a 3 lézer megsemmisítésére, abszólút nem reagál. Tudna nekem valaki küldeni egy mentett állást közvetlenül ez után vagy van vmi kód amivel a következõ pályára lehet lépni? A pre gold verzió van meg.kösz a segítséget
SecMan
Kösz, megvan! rájöttem hogy a hordókat kell lõni...

SecMan
Én sem az oldalra mondtam!

Sziasztok! Nekem nincs meg a jedi academy de meg szeretném szerezni csak az a gond ,hogy nem tudom honann tudom megszerezni légyszives írjatok. Kösz!
SecMan
De, de oda nem lehet bejutni! Az ajtó zárva van, az üveget meg tök8 mivel lövöm mert nem törik be! Próbáltam már!

Nincs ott egy vezérlöterem ?
SecMan
Hát ILYET én nem reklámoznék!

SecMan
Keresgéltem, de két kinyithatatlan ajtón kívül más nincs. (Van a bejárat mellett egy kapcsoló, ami már át van kapcsolva, de nem emléxem hogy én nyomtam-e át, és nem tudom mit csinál)

Bandew
Ja tényleg!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ahonnan kihoztad az AT-ST -t abban az épületben keresgélj.
ezer thx

SecMan
Tudom, ez után jön az AT-ST, amit már elintéztem.

I.C.ram
Szarrágó!
Bandew
Be kell menni a lõpályára, kikapcsolni a hátsó pajzsot és szétlõni a falat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

SecMan
Hát ilyen nincs! Megint elakadtam ebben a "sz*r"-ban!! Ott vagyok amikor a börtönbõl meg kell szökni. Az AT-ST-t elintéztem egy másik AT-ST-vel, de most hova tovább?? (lenne pár szavam ahhoz aki a pályákat tervezte)

Bandew
Ja szerintem is nagyon könnyû vaolt. A szakadékokba zuhanás és az ágyús robotok (😄) kivételével egyszer se haltam meg. Mondjuk én normál szinten játszottam vele.

Dynamic
Na, én is végigjátszottam.Szerintem egyértelmûen jobb volt, mint az Outcast.Fõleg azért, mert nem kellett az elején pöcsölni a kard megszerzésével, meg alapban megvolt már egy csomó képesség.Nem is beszélve a dupla kardról és a fénybotról.Viszont úgy vettem észre mintha picit könnyebbre sikerült volna a játék.A sötét jediket iszonyúan lehet aláznia grip force-hirtelen szakadékba hajítás kombóval.(Ahol volt rá lehetõség, ott 80%-ban így nyírtam ki õket, mintegy 2 másodperc alatt).A fõellenfél is röhejesen könnyû volt vagy lehet, hogy csak szerencsém volt, de elsõre megöltem, bár ez már eltartott vagy 5 percig😊Sok buggal is találkoztam, ezek néha viccesek voltak.Ebbõl párat már leírtam az #1345-ben.
Mindezeket leszámítva egész jó lett a játék,a megjelentek közül az év egyik legjobbja.
DayWalker
thx

Kandurex
DC-rõl...annyi Tlanos -nak meg van mint a szemét...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DayWalker
senki?

SecMan
Köszi! A Tie Fighterekrõl beugrott melyik épület! 😊

Bandew
Elküldtem e-mailben.

valaki please

nm

DayWalker
valaki???

SecMan
Pls HELP! A Wedge-es pályán vagyok(t2_wedge asszem), és nem találom a kijáratot. Hatástalanítottam a bombákat és azt mondja hogy menjek vissza a hajómhoz, de foggalmam sincs hogy hol van, pedig már 3x körberohantam a komplexumot! Pls. help hogy nagyjából hol van!

Köszi, most töltöm...
Köszi még 1x! - Neked is, Takigabi...

Csács!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

http://warthog.uw.hu/g-ja-b.part50.rar