5868
Jedi Knight 3
-
Chappy #2510 Kinek kell kód??? cheatland
Töltsd le!!! -
#2509 akárhányszor bemegyek többet nem nyílik ki... Ha kihagyom ezt a küldetést tovább tudok majd jutni a játékban? -
#2508 aha, szóval bug....lesz egy restart mission...de ha másodszorra is elöjön kivágom a fenébe a játékot. -
#2507 Hahóó, a 2. küldetésben a bombák hatástalanítása után hogyan jutok vissza a hajóra?.... a bejárat továbbra is zárva, pedig zölden ég a lámpa. -
#2506 Császtok jedik!
Mikor a multiplayer játékban megjelenik egy krapek akkor ugyebár egy nagy zöld gömb lesz körülötte. Namármost. Ekkor a grafiksz igencsak bezakatol. A configom: 7000 Radeon 900-as AMD. Nemtudja valaki hogy miért? -
#2505 ..és hogy jutok vissza a hajóra? merthát a bejárat zárva.....nem fog ez nekem menni -
#2504 jedi nézzéssel keresd meg... -
#2503 Sziasztok, valaki mondja már meg Factornak merre van az a bomba, mert én se tudom. Bár én még csak most kóstolgatom először a játékot. -
#2502 ja és nem tudna valaki segíteni :) <--ez lamaradt -
#2501 bazzeg hihetetlen!
most kezdtem el másodszor a jedi3at(jedi masteren) és máris elakadtam a 2. pályán :) ahol bombákat kell hatástalanítani. az utolsót nem találom ami piros és kék csövekkel teli szobában van(nem az ahol reaktor szerű izék vannak)
ájulok magamtól milyen láma vagyok :( -
Sub Bass12 #2500 Semmi nem kell hozzá
nekem legalábbis tök simán ment az egész.
Csak annyi hogy folyton akadozott -
#2499 Egyet szeretnék hozzá tenni hogy az utolsó kapcsolónál mégis kell sötét jedikkel harcolni mert csakúgy nem engednek meg nekünk bekapcsolni a kapcsolót!Vagyis harcolni kell a kapcsolóért! -
#2498 pálya legvégén rácsalod a futószalagra,cuccos leejt,oszt csóka!
Na jó talán ebböl nem sokat értettél.
Tehát: ne álls le harcolni a sötét jedikkel,csak haladj,majd a rankor megeszi öket. Ahogy mész egyik óriás teremböl a másikba,mindegyikben van egy kapcsoló,ami egy buzi nagy ládát tologat arrébb. A legvégén van egy futószalag.Arra felcsalod a szörnyet,s leengeded mögé a dobozt,s az szépen kinyírja.
(lesz olyan rész,ami azt hiszed zsákutca,de nem az,mert ha felugrassz nagyon magasra a dobozok tetejére,tovább tucc menni) -
aniko #2496 Szia!
Szerintem könnyebb, mint az Outcast (Jedi 2) volt. Viszont nekem ez jobban bejött. Megéri leszedni :)))
Több választási lehetőség van benne, mint az előzőben:
Te döntöd el, hogy melyik erődet akarod fejleszteni, hogy a jó, vagy a rossz oldalra állsz, illetve hogy milyen fajta kardod legyen.
Ha hamar végig is játszod, még akkor is ott a multiplayer.
A javítást (multifix) innen szedheted le:
www.jk3.try.hu
Szia!
Jade -
#2495 Megéri leszedni ezt a game-t? én a demo-val játszottam de az túl könnyű volt. ja amugy vmi javítást olvastam hogy kell az xphez hogy lehesen multizni. ez hol van?
-
#2494 thx!:) -
#2492 Haliho!
Honnan tudnam leszedni a működő multifix-et??? Pls segítsetek, v. vki mailemre küldje el...Előre is thx:) -
aniko #2490 A t -vel a csapatoddal tudsz chatelni (pl teamFFA-ban, Siege-ben). Ha az y -t használod chatre, akkor mindenki látja amit írsz, nem csak a csapattagod. -
antijedi #2487 t és z vagy y -
#2486 Meg kell nyomni egy gombot:) most fejből nem megy.. -
#2485 Mhhh nekem nem tudnátok elküldeni?? [email protected] köszönöm előre is! -
Davidsned #2484 Na most biztos hülyét kérdezek: hogy kell chatelni a játék közben multiban??? -
Davidsned #2483 Időközben észrevettem hogy a legtöbb sp modban hiba van (amit a lucasfiles-ról lehet leszedni). Pl. Anakinnál ugyanaz mint Darth Maul-nál (kidob a játékból), Jango Fett-ből meg nem látszik semmi. -
Davidsned #2482 Köszesz! -
Sub Bass12 #2479 Ment mail -
Sub Bass12 #2477 Az is küldöm mindjárt a magyarosítással együtt
-
Davidsned #2476 Lehet valahonnan Darth Maul karaktert letölteni? (A www.lucasfiles.com-ról már töltöttem le és ki is próbáltam, de hibás volt mert amint bemásolom a fájlt az adott könyvtárba és elkezdtem játszani kidobott a windowsba microsoft hibaüzenettel.) Esetleg tud valaki valami javított változatot mondani? -
#2475 Össze kell szedned a különböző fegyvereket és ezekkel harcolsz!Menj végig és közben likvidálnod kell a birodalmi katonákat majd a tulajdonost is azt már kicsit macerás!Szivesen segitek!Lóbébi -
#2474 Pontosabban hol akadtál el?Lóbébi -
#2471 Davidsned!Küldtem számodra e-mailt és benne 100%-os magyarositást!Lóbébi -
#2470 -
Davidsned #2469 Figy, ez csak 90%-os magyarosítás. Pedig van már 100%-os is, nem? -
Davidsned #2468 Köszesz! -
aniko #2466 Mail ment :) -
Davidsned #2465 Csak valaki küldje már el a magyarosítást a [email protected]. -
aniko #2464 Végre találtam egy helyet, ahonnan le is jött a kotor_flight_school map:
http://www.pcgamemods.com/
:)) -
#2463 felmásztam a szoborra és onnan kapta a villámokat, ennyi..... -
Braveheart #2462 nem outcastnek? az nem qutcast -
Braveheart #2461 ja én a teljes játékra gondoltam, nem a főmukira. -
Braveheart #2460 én eg jedi masteren 2 nap alatt.