Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van a gimpsRus-féle patch:

http://warthog.uw.hu/gruswjkacd.rar
Bandew
Ez mar nem gold. A multija szar ugyan, de most már javítható. A SP teljesen okés.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

lwb
________.__ _____ __________ ___________________ _________
/ _____/|__| / \\______ \/ _____/\______ \__ __/ _____/
/ \ ___| |/ \ / \| ___/\_____ \ | _/ | \_____ \
\ \_\ \ / Y \ | / \ | | \ | / \
\______ /__\____|__ /____| /_______ / |____|_ /____/_______ /
\/ \/ \/ \/

+----------------------------[ P R E S E N T S ]---------------------------+
¦ Star Wars: Jedi Knight Academy NoCD Patch ¦
+--------------------------------------------------------------------------¦
¦ Cracked By : gimpsRus ¦ Game Type : First Person Shooter ¦
¦ Packaged By: gimpsRus ¦ Released On: 4 September 2003 ¦
+--------------------------------------------------------------------------+

Instructions
~~~~~~~~~~~~

Extract the included files into your Star Wars: Jedi Knight Academy
installation directory, you can now play without a CD.

Note: This release also supports multiplayer, when using the
JediAcademy.exe launcher it will auto-start startmp.exe, otherwise just
start startmp.exe by hand to play MP without CD. (jamp.exe itself will
only work for MP with the CD in the drive).

gimpsRus also likes to say hi to all their friends and fans around the
world!

+--------------------------[ G R E E T I N G S ]---------------------------+
¦ All the gimps in the scene! ¦
+--------------------------------------------------------------------------+

Oh there's the weed!

!Ez az a patch, ami mûködik...!

lwb
Csak finalon megy. Pre-goldon nem.

Nekem mûködik, az nforce-osok szerint is mûködik és itt is páran kipróbálták már.
Elvileg a két cucc ugyanaz. A linkeket sem a kisujjamból szoptam, hanem egy nforce-on megadott irc csatin adták meg.
Kb. 1.5 órán át szarakodtam vele, de nem jött assets error, ami pedig eddig max. 10 perc után mindig jelentkezett.

Bandew
http://www.originalicons.com/gamempfix.rar
Ez lesz a jó!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Igen

[Jakuza]
STARTMP.EXE-vel inditottad a multit ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mr_no_NaMe
Hali!
lwb te aszontad hogy innen leszedhetjük az új jk3-mp crackjét de nem megy ezt írja ki indításnál:

Invalid product identification

Help PLZ!!!
Bandew
Engem kidobott 😞

Jonny87
Na, srácok !

http://www.nomad-clan.com/jk3/downloads/gruswjkacd.rar
Ez az oldal télleg jo, megy is a game neten, thx for lwb. Viszont most gözerövel keressétek a fan-siteokat, mert ha nincs meg 1 map, ami 1 szerveren épp fut, azt magától nem tölti le a game, nekünk kell. Márpedig kevés még a szerver nagyon, föleg a lagmentes, szal fanszájtokat szeretnék látni sok sok mappal 😊 Egyébként a külföldiek lámák 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Igen ez az a hely, de hiába nyomkodom a force pull-t semmit se csinál egyiknél se.Lehet,hogy bugos,de nagyon szeretnék már tovább lépni...
lwb
Leteszteltem és MÛKÖDIK A MULTI!!!

A címek, ahonnan leszedhetõ:

http://www.nomad-clan.com/jk3/downloads/gruswjkacd.rar
http://www.originalicons.com/gamempfix.rar

FONTOS: STARTMP.EXE-vel indítsátok a multit!

lwb
Hmm... úgy tûnik a GIMPSRUS féle nocd kijavította a hibát. Márcsak meg kellene keresni. Persze gamecopyworldon nincs ilyen...

lwb
Ez ugye Vader vára, ahol a központi lézersugárnál kell force pullal a kis lézerantennákat lehúzni?

Na, ott nem három, hanem négy antenna van. Minden iráyban egy. Save game-em nincs, mert nem pre-goldom van.

Valaki nem tudna segíteni a 1414-es problémámon?
lwb
Idõközben kijött egy 3. nocd verzió is, ami elvileg a multira is jó lenne (az .nfo szerint), de az nforce fórumain eddig mindenkinek dobta a szokásos hibát. Szóval fixelni nem fixelt semmit. 😞

Mondjuk én nem találtam még sehol sem meg, szóval saját tapasztalatok nincsenek.

a balra lévõ fekete lyuknál át lehet ugrani(gyorsítás nélkül is) és ott van 1 oszlop amit le tudsz dönteni és azzal a vár mögötti területre juthatsz

a többit nem árulom el hártha magad akarod felfedezni

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

HuAn82
kell

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Az kell?

Kandurex
elõtagot is ellenõrizd!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
sss

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lwb
Nézd meg, hogy:
1. megosztasz-e annyi adatot, amennyi az elõírás
2. van-e elég slotod, hogy tölthessenek tõled
3. az is lehet, hogy szimplán fullra tele van a hub, ilyenkor próbálj másik helyet v. próbálkozz késõbb

Bandew
Bocs, hogy itt kérdezem, de a DC++ topikja nem a leglátogatottabb.
Szal nem vagyok valami nagy agy ezzel a programmal kapcsolatban. Ha fellépek egy hub-ra, akkor egybõl ledob. Miért? Valamit hülyén állítottam be? Van hozzá magyar fordítás?
Elõre is thx.

sziasztok, hogy lehet két karddal nyomulni?v csaj késobb lesz lehetoseg ra?: ))
Jó az, a pak file-al van a baj. Sebaj újra kell másolni. :/
lwb
Poén kedvéért lerángattam a zsinórt a géprõl és úgy indítottam multiban solo game-et. Akkor is 5 perc után kivágott asset errorral.
Szal semmi köze semmilyen szerverhez. Szimplán multi fucked. 😞

[Jakuza]
Viszont kilepett ugyanugy Asset errorral.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
En elobb neztem meg es nem kert CD1-t.

lwb
Én megnéztem ezzel is. Ugyanaz a DISK 1 NOT IN DRIVE hibaüzit nyomja ki, mint a másik. Legalábbis multi alatt, single-t nem néztem...

[Jakuza]
Disinfo akkor ezzel nezd meg.
NoCD Crack ALL

Hibás az assets1.pk3. Ehhh
A legújabbal sem megy. 😞
Lehet, hogy a cd lett rosszul átmásolva? Fájlokat nem talál vagy vmi ilyesmi.
Mu*][*h4pHu|{4
Próbáld meg másik vga driverrel!

konzik=konzol
Emberek! Nekem nem indul a single sem. Felinstalláltam, elindítom, kéri a cd-t pedig bent van. Leszedem a No-cd patchet, akkor indulás közben kiírja hibaüzenetként a konzikban:

...
------- sound initialization -------
Initializing DirectSound
locked hardware. ok
WARNING: Couldn't find image for shader menu/new/crosshairb
WARNING: Couldn't find image for shader menu/art/unknownmap
menu file not found: ui/menus.txt, using default
----- CL_Shutdown -----
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
default menu file not found: ui/menus.txt, unable to continue!

Mia franc lehet ez?
A szomszédom másolta át a cd-ket, neki mûködik.
lwb
ugyanazt a hibát dobja nálunk is. ami elég érdekes egy nocd patchtõl.

[Jakuza]
Mar oda irtam az 1431es uzenetben.
Probaljatok ki, hogy jo e a netfix benne.

Bandew
Csak menj menj!
Nem fogsz eltévedni 😄
Ha esetleg netalántán ez mégis megtörténne, akkor várd meg míg a rankor szétüti az összes ládát, és akkor teljes szabadságot kapsz. 😄
Csak könnyebben utol is ér. 😄
A lényeg, hogy minden kapcsoltót kapcsolj be! 😄
Nem labirintus, csak különbözõ termek, tuti nem fogsz eltévedni.

hali, van az a két server, játszottam is az egyiken, de a cl_parse hiba még mindig meg van.
Bandew
Csald magad után a futószalagig. Ott csak nyomogasd a kapcsolókat. 😄

van 2 server és a nevükbõl itélve nem eredeti cd-vel mennek...ugyhogy lehet hogy van patch :-/

Bandew
De mit ér az, ha egyszerûen ellépek, majd levágom a két karddal?

lwb
TAB-ot nyomsz és a MOVES címszó alatt kiválasztod a 2 kardos stílust.

Sziasztok!
Miért van az,hogy egy gf4 ti 4200 kártyán amin idáig egy játéknál sem volt ilyen probléma, itt minden vizszintes egérmozdulatra vizszintes csíkok jelennek meg a képernyõn.Már a leglassabb egértolásnál is látszanak.Minél gyorsabb annál zavaróbb.Mi lehet ez? Pld. EF2 tökéletesen fut.
SecMan
Hol lehet megnézni a 2 karddal hasznáéható kombók listáját? Emléxem hogy a játék elején elõj9tt egyszer a kombók listája, de most nem találom sehol! Pls help!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Jonny87
Multiban mind2 nagy hent lesz 😛 2 karddal lehet, jobban kell majd mákolni, de sztem azért ki van ez egyenlitve.. megjegyezném, hogy az igazi jedi2es arcok tudják csak, hogy az 1 kard mekkoa büntetés 😊 ugyanis a joöreg régi "1bölölös" kombok csak azzal érhetök el 😊 Szal mindenki le***ja, pedig hidjetek a vén jonnynak, az talán 1 picivel jobb, mint a másik 2 😊 no süppedek, ha valaki talál netfixet, azonnal vésse ide, kap egyszer valahogy, valahol 1 fagyit

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Bandew
Szerintem dupla kard az igazi!

lwb
na... finished. light side, kétkard. most jöhet a dark side! 😊

DayWalker
nem tudtok ajánlani vmi címet ahol fönt van a game, mert ahonnan már 2x is leszedtem, mindig crc hibát írt ki telepítéskor lsd. #1437

[Jakuza]
HAt akkor probald ki.
SZVSZ jo lesz mert a multis exe is javitva van benne.