Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://warthog.uw.hu/gruswjkacd.rar
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
/ _____/|__| / \\______ \/ _____/\______ \__ __/ _____/
/ \ ___| |/ \ / \| ___/\_____ \ | _/ | \_____ \
\ \_\ \ / Y \ | / \ | | \ | / \
\______ /__\____|__ /____| /_______ / |____|_ /____/_______ /
\/ \/ \/ \/
+----------------------------[ P R E S E N T S ]---------------------------+
¦ Star Wars: Jedi Knight Academy NoCD Patch ¦
+--------------------------------------------------------------------------¦
¦ Cracked By : gimpsRus ¦ Game Type : First Person Shooter ¦
¦ Packaged By: gimpsRus ¦ Released On: 4 September 2003 ¦
+--------------------------------------------------------------------------+
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included files into your Star Wars: Jedi Knight Academy
installation directory, you can now play without a CD.
Note: This release also supports multiplayer, when using the
JediAcademy.exe launcher it will auto-start startmp.exe, otherwise just
start startmp.exe by hand to play MP without CD. (jamp.exe itself will
only work for MP with the CD in the drive).
gimpsRus also likes to say hi to all their friends and fans around the
world!
+--------------------------[ G R E E T I N G S ]---------------------------+
¦ All the gimps in the scene! ¦
+--------------------------------------------------------------------------+
Oh there's the weed!
!Ez az a patch, ami mûködik...!
Nekem mûködik, az nforce-osok szerint is mûködik és itt is páran kipróbálták már.
Elvileg a két cucc ugyanaz. A linkeket sem a kisujjamból szoptam, hanem egy nforce-on megadott irc csatin adták meg.
Kb. 1.5 órán át szarakodtam vele, de nem jött assets error, ami pedig eddig max. 10 perc után mindig jelentkezett.
Ez lesz a jó!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
lwb te aszontad hogy innen leszedhetjük az új jk3-mp crackjét de nem megy ezt írja ki indításnál:
Invalid product identification
Help PLZ!!!
http://www.nomad-clan.com/jk3/downloads/gruswjkacd.rar
Ez az oldal télleg jo, megy is a game neten, thx for lwb. Viszont most gözerövel keressétek a fan-siteokat, mert ha nincs meg 1 map, ami 1 szerveren épp fut, azt magától nem tölti le a game, nekünk kell. Márpedig kevés még a szerver nagyon, föleg a lagmentes, szal fanszájtokat szeretnék látni sok sok mappal 😊 Egyébként a külföldiek lámák 😊
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
A címek, ahonnan leszedhetõ:
http://www.nomad-clan.com/jk3/downloads/gruswjkacd.rar
http://www.originalicons.com/gamempfix.rar
FONTOS: STARTMP.EXE-vel indítsátok a multit!
Na, ott nem három, hanem négy antenna van. Minden iráyban egy. Save game-em nincs, mert nem pre-goldom van.
Mondjuk én nem találtam még sehol sem meg, szóval saját tapasztalatok nincsenek.
a többit nem árulom el hártha magad akarod felfedezni
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
1. megosztasz-e annyi adatot, amennyi az elõírás
2. van-e elég slotod, hogy tölthessenek tõled
3. az is lehet, hogy szimplán fullra tele van a hub, ilyenkor próbálj másik helyet v. próbálkozz késõbb
Szal nem vagyok valami nagy agy ezzel a programmal kapcsolatban. Ha fellépek egy hub-ra, akkor egybõl ledob. Miért? Valamit hülyén állítottam be? Van hozzá magyar fordítás?
Elõre is thx.
Szal semmi köze semmilyen szerverhez. Szimplán multi fucked. 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
NoCD Crack ALL
Lehet, hogy a cd lett rosszul átmásolva? Fájlokat nem talál vagy vmi ilyesmi.
...
------- sound initialization -------
Initializing DirectSound
locked hardware. ok
WARNING: Couldn't find image for shader menu/new/crosshairb
WARNING: Couldn't find image for shader menu/art/unknownmap
menu file not found: ui/menus.txt, using default
----- CL_Shutdown -----
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
default menu file not found: ui/menus.txt, unable to continue!
Mia franc lehet ez?
A szomszédom másolta át a cd-ket, neki mûködik.
Probaljatok ki, hogy jo e a netfix benne.
Nem fogsz eltévedni 😄
Ha esetleg netalántán ez mégis megtörténne, akkor várd meg míg a rankor szétüti az összes ládát, és akkor teljes szabadságot kapsz. 😄
Csak könnyebben utol is ér. 😄
A lényeg, hogy minden kapcsoltót kapcsolj be! 😄
Nem labirintus, csak különbözõ termek, tuti nem fogsz eltévedni.
Miért van az,hogy egy gf4 ti 4200 kártyán amin idáig egy játéknál sem volt ilyen probléma, itt minden vizszintes egérmozdulatra vizszintes csíkok jelennek meg a képernyõn.Már a leglassabb egértolásnál is látszanak.Minél gyorsabb annál zavaróbb.Mi lehet ez? Pld. EF2 tökéletesen fut.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"