Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van má magyarositás?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Re-tech
Valaki légyszi írja be a magyarosítás címét!!! Nem találom visszamenõleg sehol. PLEASE!
Re-tech
Valaki légyszi írja be a magyarosítás címét!!! Nem találom visszamenõleg sehol. PLEASE!
Re-tech
Aquli
de nem hiszem hogy bena lennek, mert jk2-t komolyabban nyomtam multiba is, reflexbol ment minden akrobatika...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Az nem lehet gond, hogy nincs eleg nagy force jumpom? De azt irja hogy egyes kell, akkora meg van!
Szoval nem tudom mi lehet. A kard kombok azok mind mukodnek (kiveve a carthweelt nem tudom megcsinalni)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

nah még nem tom mi lesz este de majdcsak lesz valami 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Magyarokkal játszanék végre! Magyar szerver? Multiban ki nyomul estefele?
yellowcab
Fiúk!
Kis segítség kéne: nem tudom mit kell csinálni,amikor valami nagy mutálódott szörnyet kell kinyírni,arra rájöttem,hogyan kell átmenni a másik csarnokba(felemelve valami szart)de miután kinyírtam mindenkit,egyszerûen nem találok kiutat.
Elõre is köszi
Bye

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Ha lesz magyar server indítás,szóljatok ááááám.

Hát nekem minden mûködött. Legkirályabb az elõre/hátra szúrás a karddal, azzal sokat kinyiffantottam, ja meg a duál kard kombó amikor körberepkednek a kardok!!! Az is hazavágott pár arcot... A falon futás nekem simán ment. Akár fölfelé is lehet futni a falon 😄

Mayday
Hi All,
Miert nem tudok multiba csatlakozni?
Kivalasztom a szervert, aztan asszem "Awaiting Challenge" felirat, es szamol, szamol szamol, de nem csatlakozik.
Ez a normalis, vagy azonnal kellene neki csatlakoznia?
Pls help!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

futsz a fal mellett, nekioldalazol es ugrasz.
ugyanugy mint a jk2-ben, ugyanugy mint ahogy a leirasban van.

nem kell osszeeskuveselmeleteket gyartani egybol 😊
www.cdgalaxis.hu <<< es nem reklam !
1., nem kell épületbe bemenni a 'homokkúszós' küldetésben, hanem magába a 'homokkúszóba kell berombolni'. Az fantasztikus force segítségével le kell rántani (pull) a darut (vagy micsodát) a sandcrawler hátúlján.

2., Mozgások, ugrások, kombók leírása a TAB billentyûvel hívható elõ (gombokat megmagyarázza, mozdulatokat megmutatja egykezesre, kétkezesre, dualpengésre és akrobatikára). A TAB megnyomása után az alsó vízszintes menübõl válthatsz át a mozgásokra. Ha a kardos részre kapcsolsz, akkor kattints magár az elnevezésre (asszem 'One handed saber combo' vagy ilyesmi' és pörgesd az akrobatikáig.

3., complacent = öntelt

Lazarus
dezsávû
tudom hogy nem ide tartozik de tud e valaki segíteni hogy honnan lehetne beszerezni a jedi knight 1 mysteries of nthe sith címû kiegészítõjét?

én nem látom ezt a servert
62.201.94.51:137
ide lehet jöni elvileg

Gnome
En vegigjaccottam de asse tudom melyik a masodik tatooineos kuldetes se azt hogy mi az a sandcrawler...ird mar korul a palyat😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Aquli
Hello!
A masodik tatooineos kuldetesen, ahol a sandcrawlert kell megtalalni, egy nagy kulso teren van egy hatalmas epulet, azon egy ajto, es az kene nekem hogy hogy lehet bejutni.
Ujabb kerdes: Hogyan kell csinalni a falrol ugrast, a falon futast, stb, a jk2-ben olyan konnyen ment. De itt, hiaba probalom ugy ahogy a jk2-ben volt, vagy ugy ahogy a mozgásoknál le van irva, sehogy se mukodik. Plz segitsetek!!
Masik: mit jelent ez:
The Republic is getting complacent.
A complacent szót sehol sem találom. Apropó valaki nem tudja hogy Mobimouset honnan lehet letolteni?

Na ezekre kéne a válasz PLZ!
Márk

argh 😞

Jonny87
Gyere irc-re, de amúgy ott sincs IP, sztem holnap gamelünk csak 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

ip-t ide ne a chatre 😊

és az már scriptes meg mindenes verzio 😛

Jonny87
Folytatás : Bekapod az összes ***** / folytatást tudod /

jaj azt ne rakd fel kurva sokat foglal, majdnem 5 megát felrakva... 😄

ok qunet ako , tudni ilik az okos enged , a folytatást tudod 😄DD

Grave Digger
alig van már hely a gépemen😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
jujjj, akkor most fel kéne raknom a mirc-et?😄D

Grave Digger
nahh akkor most már csak a billkiosztást köll belõni és felõlem indulhat a hent😄DD

Jonny87
HOLNAPTÓL QNET / de.quakenet.eu.org / - #JK3.HU -RA VÁROM AZ EMBEREKET, MER EZ A FORUM LASSU, MINT MALACKA SZEMBESZÉLBEN 😊

Grave Digger
hehe😄DD

meg ircnetre má van egy befuto 😛P

Jonny87
Hopsz akkor lehet, h nem tudom mégse ?!

bocs, maradok a csajoknál, amugy az az érv hogy azt szoktam meg 😛PP

Jonny87
Mibajod a qnettel ? 1 érvet mondj, amiben jobb az elte, ha mondasz, felkereslek, és leszoplak

Grave Digger
köfi😄DD

Grave Digger
az én ip-et?😄D adsl powaaaaaaaaa😄DDDD

Jonny87

amugy ha valaki ircelni akar ako ircnet és jk3.hu
quakenet suxx 😛

Grave Digger
nahh akkor most melyik peccset rakjam fel, hogy mûködjön?😄DDD

Jonny87
Fasza 😊 Egyébként lassan srácok télleg mehetnénk mircre, vagyunk is annyian, hogy holnap behivjuk valami csatira L-t qneten... Én itthon vagyok egész nap, szal csinaljuk meg sztem.

ha félretájékoztatás akko and5öt bántástok ne engem amugy, de aszonta 8kor 😄

meg nem tudni 😄D

Gnome
ááá..de nagy lagvolt😊)..nyolcig mar csak 5perc..addig az adatokat vki beirhatna ide😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Jonny87
kreálj Grave, kipróbáljuk, ipdet tudom

Grave Digger
yessssssssss😄DDD mûxik én barom😄

sonealarm sux

Grave Digger
nahh megprószálom, hátha sikerül😄