5868
Jedi Knight 3
-
#2752 Műkődik, csak üres :( -
Gandibá #2751 UW-nál karbantartás van szombaton. Mostmár műxik az oldal. -
#2750 de nekem fontos privátüznetem fog érkezni, jedihunt.uw.hu oldalt akarok!!! -
Davidsned #2749 Szerver sincs meg már az oldal sem működik... -
Darth Saul #2748 Mért nem műkődik a jedihunt.uw.hu oldal??? -
#2747 Na mitt hozott a mikulás?!
NAAAA! MIT HOZOTT? -
#2746 Ejj. Ráérünk arra még!!! :) -
Davidsned #2745 Mikor lesz már magyar szerver??? -
#2744 Illetve itt -
#2743 Ha valaki szeretne magyarokkal multizni, az itt könnyen megteheti! -
t. Füly #2742 Tovább jutottam:) -
t. Füly #2741 Hallod Makesz ott vagyok annál a mutáns rancornál már felhuztam azt a dobozt vagymit a második termben vagyok de itt nem találok semmilyen kart...mit kell doingolni?Egyébként nem olyan elektromos izével nyirtam a robotokat hanem fénykarddal meg gépfegyverrel vagy mi ami a kezembe akadt:) -
#2740 Jaja, ott ess le, és az alsó oszlopban van egy alagút. -
Gandibá #2739 Át kell menni a szemközti oldalra, ott lesz egy szakadék, le kell esni, ott a kis helységben fölmenni, és a Imperial repülőnél kell feljönnöd. Onnantól már csak felmész a hosszú lépcsősoron és ott bent is tunkolsz. -
t. Füly #2737 thx:) -
t. Füly #2735 tök jól nyirom egy csomo ilyen mozgáos trükköt bevetek má vagy 3x térdelt mindig igy pirosan de csak nem döglik... -
t. Füly #2734 mikor dérdel a csávesz má vagy 4szer félbe vágtam de még mindig virul:) -
t. Füly #2733 Mért nem tudom kinyirni azt a nyanvat Rosht???mindig ujra élesztik de a csáveszeket se tudom nyirni..mi a trükje ennek a résznek? -
#2732 maradj a razor1911-final-nál ;) -
Gandibá #2730 Én a nem razorost össze-vissza crackeltem, akkor is invalid game folder volt. Jobban jársz ha leszeded razort, 1 sms-t megér. -
#2728 ha razoros akkor nem -
#2727 Ettől nem fogja kiírni, hogy Invalid game folder? -
#2726 má megy -
#2723 kód: npc kill all, ettől mindenki meghal a pályán. Amúgy az már annak a pályának a vége. -
#2722 http://www.tar.hu/odakyn/GameData.zip: Ez nem is létezok. -
t. Füly #2721 de nem döglenek basszus:(nyirom kardal meg minden mennyi életük van már:(( -
#2720 Amikor nincs pajzsuk akkor öld meg őket. (legegyszerűbb karddal) -
#2719 Hosszú idő alatt jön le! -
t. Füly #2718 Hé Makesz van egy olyan pálya ahol össze vissza kell ugrálni és vannak olyan robotok amiket ilyen pajzs vesz körül..a álya vége felé van egy muksó akinek nagya szája..körül veszi magát egy ilen vas vagymitom én milyen fallal és rám küld 4 ilyen roboto..EZEK MITŐL DÖGLENEK MEG????annyi golyot pumpálok beléjük meg gránátot meg kardot kapnak de nem döglenek...te hogy ölted meg őket? -
Gandibá #2716 Star_Wars_Jedi_Knight_Jedi_Academy_Final-Razor1911
Ezt töltsétek le, ez 100% hogy műxik, hisz nekem is ez van. -
Gandibá #2715 Bounce Warez
Innen, de szólok hogy smswebes, de szerintem bőven megér annyit. -
#2714 Honnan??? -
Gandibá #2713 Azért nem tudsz multizni, mert neked egy gold verzió van meg, ami szarul van berippelve, és nem műxik a multi. Arra kijött már patch, de neten még így se lehetett tolni. Warezekent keress olyat hogy Jedi Academy Razor (Final). EZt töltsd le és működni fog (pl. bounce warezon fent van). -
#2711 Aki beragadt valahol, az ide írjon, mert én már rég kijátszottam -
t. Füly #2710 Jojo megvan csaak vhogy nem vettem fel egy security keyt azért szivtam:) -
t. Füly #2709 Hallod van az a mission amikor elmész egy bolygora és várnod kell a Kyle-ra de azt mondom hogy en vársz..bemész rájössz hogy vannak bomábk,azt mondod hogy hatástalanitos őket..amikor beléptem az épületben balra fordultam..ott volt ként bomba azokat hatástalanitottam aztán vissza mentem erre az alaphelyre majd jobbra fordultam de ott zárva van az ajtó, és sensesszel is csak annyit látok hogy áll egy mukso az ajto mögött..mit kell csinálni? -
#2708 nemtudom pontosan mire gondolsz -
t. Füly #2707 itt is probáltam már pullozni meg ilyesmi de nem megy:) -
t. Füly #2706 Jaja kösszi megvan tovább jutottam de most meg ezután szivok annál amikor lekell állitani a bombákat..kettő megvan de a a tööbihez nem férek hozzá..ott vagyok hogy van egy ajtó,utána kis folyoso aztán egy csukott ajtó,senseszel is csak azt látom hogy az ajtó mögött ál egy csávesz:)itt mit kell csinálni?kösszi előre is:) -
#2705 Pull-lal húzd le!