Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
AGP fastwrites--> disabled
a BIOSban....

lwb
Állj rá a jelre a földön és pullold az ajtón lévõ jelet. Erre az ajtó kinyílik majd.

lwb
Vágom már. Melyik 3 reborn legyakása után vagy? A pálya ugyanis tele van velük. A jedi sírjánál vagy esetleg? Mert ott a két jel alatti gombot (mindkettõt!!!) be kell pusholni. Erre bezárul a sír.

lwb
ez melyik pálya? az, amikor ilyen hidak vannak a levegõben és ott kel ugrálni és megkeresni a jedi sírját v. a sith lord síros pálya?

jah 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lwb
na, ennyire halódik a topic?

lwb
Honlapot kerdeztem.
Grave Digger
az internetrõl?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Sziasztok! Valaki meg tudja mondani nekem honnan tudom letölteni a jedi knight3-at. Irjatok! köszi
Fel kell ugrálnom a gerendákon?
Ezt már kipróbáltam, de legfelsõ gerendán állva nem tudtam felugrani a gödör szélére.
Vagy valamit félreértettem?
Blasta
Cool

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gnome
A sávszélesség miatt csak Duelt és powerduelt tudunk hostolni...szal van...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Blasta
Lehet ebben is DUEL-t játszani?
Az volt a fun a Jedi Knight 2-ben is....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gnome
Nekem a fõmenü akad rettenetesen de utánna semmi gond...Mircre meg gyertek joo sokan hogy joo sok szerver legyen, hogy joo sok ember jácchasson, hogy joo sok játékos legyen boldog...Egyébként sajna egy átlagos kapcsolat max 4 embert bir el neccesen...Láthattátok, hogy 6 embernél már 999es pingek voltak😞...Ezért kéne hogy sokan inditsatok..

Jonny87
Alap 😄 Na gyertek mircre is csajok, mer pl. tegnap nagyot toltunk 😛 qnet - #jk3.hu Byeeeeeee

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Grave Digger
nekem sima 9700-em van 1.8-as p4-el és simán megy a 3.7-es Catival, nem tom nálatok mi lehet a gond. Nálam fain az egész.

Shaman
No valami hasonló problémám van.
Bika erös gépben 9700Pro s valamitöl receg a game,mint állat (igaz nekem még a 3.4-es Catalyst van fennt),csak azt nem értem mi a gond,mikor minden más gamma reccenés nélkül fut:-((((
No kipróbálom a 3.7-est lehet jót tesz majd....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Grave Digger
Legalább is, azt hiszem:

Grave Digger
Nem hiszem, hogy a 3.7-es Catival van a gond, mert azzal nekem simán megy, akadás nélkül.

lwb
Maxon kellene futnia gond nélkül ilyen konfigon. Próbálj másik drivert a videokaridhoz. Lehet, hogy egy régebbivel nem lesz gáz. Pl. nekem sem a legújabb detonator van fent.
Meg tedd fel a 9-es directx-et (ott van a CD-n), ha még nem lenne.

Amúgy ATI kártyás, XP-s cimborámnak simán megy a progi fagyás nélkül. Szóval igazából ötletem sincs.

lwb
Szerintem ez egy egész jól sikerült FPS (3PS?). Érdekesek a pályák, pl. van olyan pálya, ahol egyáltalán nem kell fegyvert használnod és ellenfél sincs. Meg egész jól visszaadja az SW fílinget. Nekem jobban tetszik, mint a JK2, pedig eddig az volt a kedvenc FPS-em.

lwb
Hát szerintem ez meg az elõzõ rész között szinte semmi különbség nincs. Szal ha az teccett, akkor ez is fog. Mellesleg ilyen zúmolás meg célpontkövetés ott sem volt... A JK1-ben meg aztán pláne nem.

First personban akarsz lézerkardozni? Hát azt itt nem lehet, de ha jácottál az elõzõvel, akkor tudod, hogy FP-laserkard = biztos halál.
Amúgy, amint lesz lõfegyvered, átválthatsz FP-ba, de nagyrészt 3P-be fog menni a dolog, mert a kard a legjobb fegyver.

Bandew
Jedi Knight1

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Grave Digger
majd ma este megyek, csak tegnap végigszenvedtem a válogatott meccset, utána meg dolgoznom kellett. Most végeztem a melóval

Mike at home
1 nem lehet vhogy kozeliteni a kameraval?
2 nem tudja ez a szerencsetlen kovetni a celpontot?
3 mer kell mindig a kikepzessel szenvedni, tokre utalom
4 1st person nezetre at lehet valtani

eddig mindegyik jedi program tokjovolt, de ez igy elso ranezesre szar 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ugy orultem enenk a programnak, es most nem tetszik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

amugy sokkal jobb jedis jatekot lehetne csinalni, csak kene bele neha 1 kis taktik, pl amit a kenobi nyomult a halalcsillagon..
Gnome
Én általában elszórakoztam az áldozatokkal...pl grippel a lávába tettem és elnéztem ahogy elégnek vagy a vizbe folytottam õket...esetleg kombókkal henteltem stb... sokféle mód van az ellen megõlésére..Emlékszem a JK2nél többször is betöltöttem 1-1 sokellenséges állást..

Aquli
Na megvan, hogy miért nem mûködtek az akrobatikák. Mégegy szint kellett a Force Jumphoz, pedig azt írta a leírás, hogy csak egyes szintû kell.
Egyébként most tartok azon a pályán ahol savas esõ esik, nagyon tetszik a game, csak egy kicsit egyhangú a hentelés.
Egyébként a magyarosításban már készek a küldetések bevezetõ szövegei, meg ma este fejeztem be az akrobatikák leírását.
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Glinn Eldiven
Kettõ lánc tartja a rácsos plafont, azt is el kell vágni és feljebb is tudsz majd ugrani a szobrok fejérõl.

nem akarsz jöni multyzni? 😄
jk3.hu
quakeneten (irc)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Grave Digger
Szingliben, vagy multiban? Mert szingliben nem is fogod tudni, az elején csak sima karddal mehetsz

nekem meg CSAK SIMÁT
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs....az elején nem tudom beállítani hogy sima kardom legyen csak twohandsabert ad nem tudjûtok miért?
jk3.hu
quakeneten

melyik szoba is mircen?már nem emléxem
Menj vissza,abba a rerembe ahol kinyitódott a kapu.Majnem a pálya eleje.

Sziasztok!
Segítségeteket kérem mert elakadtam egy helyen.
A Kor1 pályán vagyok, valami jedi temetkezési helyen, azon a részen ahol egy lyukba kellett lemenni egymás felett álló gerendákon lefelé ugrálva és lent láva van. Ott minden fénykardos köcsögöt kinyírtam és most egy olyan szobában vagyok ahol nagy ládák találhatók és a plafon közepén egy rács, terem túlsó végében pedig egy szerkezet aminek szét lehetett lõni a lábait és az leesett földre és a felette levõ szinten kinyitott egy ajtót. Innen nem tudok tovább menni. Hátha valaki tudja a megoldást.
Segítsetek legyszíves!
lehet még nem tom, menyetek ircre is, én max késöbb leszek

CarajoEsp
nem lessz multi? Énis jönnék.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

mért azis meghalt? 😛

Bandew
A történelem ismétli önmagát!
A'la: Jedi Outcast topic

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nincs 😞

van ma valami multy?

1. azé mert oldalanként 10szer becopyzod nem elsz rá válasz 😄
2. mintha már lett volna szo hasonlokrol, olvass vissza...

yellowcab
© yellowcab ma 17:29 | Válasz erre | #1731

Fiúk!
Kis segítség kéne: nem tudom mit kell csinálni,amikor valami nagy mutálódott szörnyet kell kinyírni,arra rájöttem,hogyan kell átmenni a másik csarnokba(felemelve valami szart)de miután kinyírtam mindenkit,egyszerûen nem találok kiutat.
Elõre is köszi
Bye

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Re-tech
Köszi!
Bandew

egyszer is elég...