Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

::😊))))))) ,aha tümmedt mi?Csak te ne legyél az,mer lekközelebb nem akarok olyn könnyen nyerni,mint tegnap este.(B😎

DayWalker
na asszem nem fogok jk3-azni egyhamar, ugyanis már vagy 5x leszedtem a 2-es CD-t és mindig crc hibás volt az assets1.pk3

dehogy mér pont velem van ez?

azt mondtak hogy olvass visza nem azt hogy kerdezd meg 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Jonny87
Ki lesz ideges ?

Gnome létezik ám irc is, gyere szépen pici cica 😛

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Gnome
Hallod ezért még nagyon ideges lesz valaki😊

Remélem gprssel nyomod hamár nem olvasod az elöttedlévõket

Szóval...1.Kapsz mentést ha megmondod mit jelent a Tümmedt szó...mer én elfelejtettem
2.Leszeded a Gimpus féle krekket(tõréset)
és átolvasod az #1862 hozzászólást

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

nahh erre én is kíváncsi lennék
eh ez poén volt te dinye... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kapcsolgatni kell a mutáns rancornál. És egyszercsak ...

A Jedi Sírnál nézz körbe érzékeléssel! Ugye tudod, hogy van olyanod? 😊
Ha mar kimentettel mindenkit, menj te is utanuk.
lwb
Próbáld:
1. startmp.exe-vel vagy
2. jamp.exe-vel

ne a launcherbõl.

Az egyiknek mûködnie kell (nekem speciel mind2 m1).

Blasta
Nekem még mindig benyomja azt a CL_Parse... hibát az elsõ lejátszott menet után...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bejelentésekbe ird be 😛P

Jonny87
Ne már, elpirulok

Korrekt meg csak azzal vagyok, aki olyan hangnemü a forumon 😊 Na emberZ ne kelljen hangsulyozni :

IRC - de.quakenet.org - #jk3.hu

Jonny87
Ez teccett 😊 Hát de hidd el, akik 2szer meg 82372szor megkérdezik ugyanazt, nem gprsröl vagy ilyenekröl nyomják, csak lusták olvasni 😊

Na de quakeneten : #jk3.hu

Blasta
Ha ár itt tartunk, azt el tudod mesélni, hogy tudok mobilról fórumozni?
Még soha nem sikerült... :-)

Blasta
OKés, fagyni már nem fagy, de az a CL_Parse... cuccost még mindig nyomatja minden meccs után....
Már lecseréltem a két kérdéses file-t.

Blasta
OKés, látom a megoldást!
Töltöm lefele én is....
SOrry.

Blasta
Még olvasok vissza, hátha meglelem a megoldást....

Blasta
Szasztok!
Hibázik a gém!
Single-ben minden faja, csak multiban gáz. Illetve ott is csak a Solo game-et prószáltam ki. De nem fagy csonttá, csak :
a. kilép a windows-ba
b. kiír egy ilyen üzenetet még a játékban: CL_ParsePackeEntities: End of message

Na ez miatököm? :-)

Visszaolvastam, láttam grave diggernek is hasonló a problémája, zone alarm-ot én is kikapcsoltam, AGP Fastwrite-ot is.

De mégis szaraxik. Tudtok esetleg megoldást?

dikki*yysw
Mennyivel másabb ez a hozzászólás, két apró szó elhagyása után! Igen, lehet normálisan is írni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hogyan kell lenyomni Taviont?
Már vagy egy órája küzdök vele és unom.
Az elõzõ részben is a játék addig tetszett amíg rá nem lettél kényszerítve, hogy kardot használj, itt már jó ideje nem lõtem egyet sem, ezek a kardos jelenetek meg számomra nem túl élvezetesek. Ezt utáltam az elõzõben is: ahogy rajta vannak a fejlesztések a fénykardon nincs értelme mást használni és nem is lehet mivel az ellenfelek majdnem mindegyike szintén fénykarddal jön ami szerintem kurvára egysíkúvá teszi a játékot.
Nyugtasson meg valaki, ha megölöm Taviont már nincs sok hátra a játékból!
Kérdés, multi szervert inditok, és hibauzenettel elszáll pár másodperc mulva. segitsetek plz.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Jonny87
qnet - #jk3.hu minnyá lesz L is 😊

lwb
quakenet, #jk3.hu

mircen,hol talállak meg benneteket?

azért mert masterserver lehalt még lehet nyomni, talán ha felmásznál irc neked se kéne itt lámulnod 😛

lehet

tökmin1,semmit sem lát a játék mp-ben

Gnome
Megnézem a Másvilágot a HBOn és ha addig nem lesz Indiok egy duelt

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Lesz server?
ARGH...

jogos!

Ezt a gammát én is végigvittem probléma nélkül,pedig nem mai suttyo vagyok.Kicsit tessék gondokozni!

és 2 karddal hogy lehet nyomulni?meg az Xedik pályán elakadtam y helynel segiccs léccciiiiiiiii PPP
fentvagyok, csak ha nincs ott senki rögtön le is jövök 😛
jah mellesleg azt a nagy rancor-t hogy kell megölni??
jah és a jedi sirnál micsináljak??
ROTFL 😛PPPPPPPPPP

Jonny87
szvsz tesem vagy fent mircen 😄 Legalább nem kérdezted meg, hogy hogy kell megölni a rancort 😄

szvsz mutl ylesz, + arról nem is beszélve hogy ip alapu kapcsolodas megy fõ szerver nélkül is nem?? 😛
jah és tesék felmászni irc-re lusta banda!!! 😄

Jonny87
Elöre várom a következö hozzászólást : Elakadtam ! 1 sírnál vagyok, és nem tudom, mit kell csinálni !

Jonny87
Ezért szar a forum, mert sok az idiota meg a láma 😊

A single rész nem 5 pályából áll, talán kezdd el a gamet, és meglátod mennyiböl.

Alabami... Gondolom masteren játszod, mer bevallom úgy télleg nehéz volt... a megoldás kézenfekvö... lesebzed rosht, amikor gyogyitjak, megölsz 1 csicskát, lesebzed megint, megölöd a másik csicskát, végül rosh... máshogy is lehet, így egyszerü. Multi lesz nyugi, csak a föszervert csinaljak. Bye all, elöre kérek minden tözsgyökeres idiotat, hogy legalább 1 oldalt olvasson vissza plz, mer mindig ugyanaz a 4-5 kérdés hangzik el, akár 2 sor kihagyással is .......

most akkor mi van?
CarajoEsp
Nem lessz akkor már multi soha többet? Mert én pl:menné nagyon szívesen.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

az egyik domb alatt van egy bejárat.(bázis)

szóval olyan domb amin van egy gépágyu-gondolom ez a rész

Hjah, nálam is ez a probléma most, vkinek van vmi 5lete?
And5
hejj hala hejj hajj hó

Megy valkinél a multiplayer?Faszán mûködött,de tegnep este óta a játék semmilyen servert sem talál.Ötlet?

vissza kellene olvasni

Nem tudja valaki, van már a játékhoz magyarítás????
jk2es cucok is mennek vele...

winona

lehet már valahonnan új skineket/botokat letölteni?

lwb
Hát ennél pontosabbat nem tudok adni... Az a lenti két link olyan oldalakra vezet (magyarnyelvûekre ráadásul), ahonnan letölthetõ a JK3. Mi kell ennél pontosabb? Nem értelek.

A pontos honlapot szeretném.Ahonnan le tudom tölteni a jedi Knight 3-at. Én nagyon amatör vagyok a letöltésben. Légyszi segítsetek. Köszi!