Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nah. komolyra fordítva.
jól teszed ha leírod, mert utdunk rá hivatkozni, ha bárki kérdezi. szal GZ.
De akkor is ERDÉLYI A MI URUNK, AKI MEGÖLTE A MUTÁNST!!!
szal jonny. jedi masteren rosh igenis nehéz volt. 1.5 percet vett igénybe!!! kész
nah jó8!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
illetõ megfogalmaza magában a kérdést ugye, nah most kinéz belõle jelegzetes szót (pl Rosh) és ie-ben szerkesztés > keresés ezen a lapon
igaz lapozgatni alul még igyis kel de máris nem anyi idõ, komplet forumot vegig lehet progetni par perc alatt... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Fiygike. Mindenkit meg lehet érteni.
Bandewnak igaza van, mert vili hogy nem olvas végig 4325543 üzit.
DE!
Tudod már nagyon uncsi, hogy mindenki azzal jön (lehet h te nem.. és tisztelet a kivételnek), hogy mit kell csinálni roshnál, meg a mutánsnál, a jedi sírnál meg egyebek. Ezért tessék megértõeknek lenni a másikkal, a kérdezõk pedgi olvassanak vissza, ha nem is végig, hogy van-e válasz a kérdésükre. Jó tanács: nem kell végignézni a fórumot, mert vili hogy az elsõ 300 üzi azzal foglalkozik, hogy milyen lesz a game, hisz akkor még senkinek sem volt meg!
De ha be tudja idõbe tenni azt a kort,amikor kijött a game (warezra, akkor megnézheti az uidõpontot, és úgy keresheti meg a választ. huhh 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Olyan segítõkész vagy !

Olyan segítõkész vagy !

hiába indítom onnan nem gömbölyû a multi 😞(
azt a peccset meg nemtom honnan???????
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Kösz, megprószálom...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Köszke
😛PP
ugyan az mint imho angolul... 😛

Ha egyszer normálisan kérdeznek tõled valamit, akkor te is normálisan válaszolj!
Vagy ne írj vissza semmit, vagy ha veszed a fáradtságot és mégis írsz, akkor meg ne lebaszásokat!
Tudom, hogy már le lett írva sokszor, és tényleg vissza kéne olvasnia, de azért nem kell porig alázni!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Sikerült elakadnom a Tatooinon, remélem jól irtam. Leirtottam a buckalakokat, és most épp a nagy lánctalpas dögnél vagyok, viszont itt nemm tudom mit kellene csinálnom
elöre is köszke

és mosmá nem is fogom megösmerni...
reinstall needed... 😞(
egyébként méé kell ordibálni???!!!
M1. Azért tessék próbálkozni, mielött egy új ember megkérdezné.
Apropó: elakadtam. mit kell csinálni a birodalmi õrrel? hiba akarok vele kártyázni, nem engedi
hiába. szar program

nem kidob .....kifagy
servert eleve nemtalál tehát join nem megy 😞(

Mikor lesz már valami? 😊
aki tuggya a választ az pls írja. thx elöre is

GSTYLE OLVASS VISSZA 1 OLDALT ÉS MEGTALÁLOD A VÁLASZT KB. 6735432 PÉLDÁNYBAN.
OZ TEIS.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
szal szedd le a Mirc nevû programot és konnektálj de.quakenet.org ide azon belül a #jk3.hu szobába..estefelé szokott lenni vmi...de ha inditasz szervert akár most is mehet