Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyértelmüen hibáztál, akik lusták viszaolvasni tuti nem jut ez eszébe csak azt látják maguk elött hogy 50 oldalt kéne végigolvasni 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Vaxi
Jonci.Jonci.Jonci. Faszláma vagy!
Nah. komolyra fordítva.
jól teszed ha leírod, mert utdunk rá hivatkozni, ha bárki kérdezi. szal GZ.
De akkor is ERDÉLYI A MI URUNK, AKI MEGÖLTE A MUTÁNST!!!
szal jonny. jedi masteren rosh igenis nehéz volt. 1.5 percet vett igénybe!!! kész
nah jó8!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Jonny87
De holnap az átlagkérdésekre leirom 1esével a választ, csak hogy ne legyek elásva azért, hogy nem vagyok faszláma. Mára bye all

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Jonny87
Nc akkoris érdekes én hajdadán nem sirtam, hogy jedi masteren nehéz rosh, vagy valami, hanem addig vertem még meg nem halt 😊 Erre nem tudok mit mondani, az 1 dolog hogy valaki láma megölni 1 csákót jediben, de hogy olvasni se legyen képes, az már 1 pöppet kiborito... Vagyis nagyon... Végülis érthetö, hisz rosht annyira nehéz volt megölni, hogy 2 csapás 1.segitö 2 csapás másik és 2 csapás rosh 😊

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Vaxi

Vaxi
Feltételeztem ennyi hozzáértést. Vagy hibáztam?

izé még egy tuti trükk:
illetõ megfogalmaza magában a kérdést ugye, nah most kinéz belõle jelegzetes szót (pl Rosh) és ie-ben szerkesztés > keresés ezen a lapon
igaz lapozgatni alul még igyis kel de máris nem anyi idõ, komplet forumot vegig lehet progetni par perc alatt... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Vaxi
Nem is arról van szó. A game kurva jó.
Fiygike. Mindenkit meg lehet érteni.
Bandewnak igaza van, mert vili hogy nem olvas végig 4325543 üzit.
DE!
Tudod már nagyon uncsi, hogy mindenki azzal jön (lehet h te nem.. és tisztelet a kivételnek), hogy mit kell csinálni roshnál, meg a mutánsnál, a jedi sírnál meg egyebek. Ezért tessék megértõeknek lenni a másikkal, a kérdezõk pedgi olvassanak vissza, ha nem is végig, hogy van-e válasz a kérdésükre. Jó tanács: nem kell végignézni a fórumot, mert vili hogy az elsõ 300 üzi azzal foglalkozik, hogy milyen lesz a game, hisz akkor még senkinek sem volt meg!
De ha be tudja idõbe tenni azt a kort,amikor kijött a game (warezra, akkor megnézheti az uidõpontot, és úgy keresheti meg a választ. huhh 😄

nemtom mé kell szidni a gamet. szerintem kurva jó.

Bandew
Én ezt nagyon jól tudom, de ha valaki egy ilyen hsszú lebaszást ír, akkor inkább miért nem írja meg a választ? Ugyanannyit kell hozzá gépelnie.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem akrok senkitg bántani,de ha valaki elakad ebben a játékban az igen béne.Sima hack and slash progi,gondolkodni szinte semmit sem kell.Még jó hogy idegesítõ,ha valaki(k) 80* teszik fel ugyan azt a kérdést.

Vaxi
hopp

Vaxi
Gnome. Nem mész el óvóbácsinak?
Olyan segítõkész vagy !

Vaxi
Gnome. Nem mész el óvóbácsinak?
Olyan segítõkész vagy !

nos ,.... ez sem oldja meg a problemet 😞(
hiába indítom onnan nem gömbölyû a multi 😞(
azt a peccset meg nemtom honnan???????
Grave Digger
hát a karddal és az erõk segítségével. Nekem úgy sikerült😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
csak simán nyírd ki😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Blasta
Ahha!
Kösz, megprószálom...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandew
Ott van a többi, csak elõszõr vissza kell vinned az elõzõt a hajódba, különben nem tudod többit felvenni.

hát sense-t hasznal az emgmutatja hol vannak a darabok

prédikátor
Na megint sikerült elakadnom, mégpedig a 4. bolygón, mikor lezuhan a hajóm, és az a feladat, hogy össze kell szednem egy roncsbol a hiányzó alkatrészeket, miközben a homokbol egy csunya nagy szörny bántani akar. Az egyiket össze is szedtem , nem volt nehéz a padlóban volt, viszomt nem találom a többit. a hajó oldalán lévö jukbol lehet látni a földön egy nagyobb fém darabot, azt elmozditottam, de aztán semmi, folyamatosan kivillan a kék kör, hogy ott kellene alkalmaznom valamit, de nem reagál semmire, mit tegyek?

Köszke

7 = =
😛PP

találat 😛

szvsz 7 szerény véleményem szerint
ugyan az mint imho angolul... 😛

CarajoEsp
Szerény véleményem Szerint asszemm. Ha nem akkor Bocs.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bandew
Basszus lehet, hogy zsírhülye vagyok, de ez a SZVSZ mit jelent?

szvsz itt is be kéne irni a topic cim alá valami info oldalt és ako kiraly lenne

Bandew
Azért legyél már kicsit toleránsabb légyszíves!
Ha egyszer normálisan kérdeznek tõled valamit, akkor te is normálisan válaszolj!
Vagy ne írj vissza semmit, vagy ha veszed a fáradtságot és mégis írsz, akkor meg ne lebaszásokat!
Tudom, hogy már le lett írva sokszor, és tényleg vissza kéne olvasnia, de azért nem kell porig alázni!

Gnome
hmm...olvasd el szépen az #1869 es hozzászólást és ott megvilágosodhatsz...Ugye nem is olyan nehéz?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Hol akadtal el pontosan? Bekapcsoltad a kapcsolot. A legalso szinten van egy lift, egy csille mögött, ezt utóbbit félre tudod lökni.

prédikátor
ez megvolt, valamint be is kapcsoltam a gombot, de ezután mit tegyek?

A nyitott végénél van egy lift, pullal le tudod huzni.

prédikátor
Hali
Sikerült elakadnom a Tatooinon, remélem jól irtam. Leirtottam a buckalakokat, és most épp a nagy lánctalpas dögnél vagyok, viszont itt nemm tudom mit kellene csinálnom
elöre is köszke

állandoan valami irc csati-t reklámozol.... de én nem ösmerem a mircet
és mosmá nem is fogom megösmerni...
letöltöttem valami paccsot is amit te linkeltél ide .... el is baszta a gémet de rendesen!!!
reinstall needed... 😞(
,bazz átnéztem 2 oldalt is de a multi-problem nincs megoldva!
egyébként méé kell ordibálni???!!!
Vaxi
Nemtudom. Azért ennyire nem nehéz a Roshos meg a mutánsos rész. Lassan külön topic kell neki.
M1. Azért tessék próbálkozni, mielött egy új ember megkérdezné.
Apropó: elakadtam. mit kell csinálni a birodalmi õrrel? hiba akarok vele kártyázni, nem engedi
hiába. szar program

Próbáltam átfutni a teljes fórumot, de nem találtam megoldást, csak ugyanilyen kérdést, meg keresték emberkék az ötödik bombát. Egy kicsit konkrétabb segítség kellene. Lehet, hogy alaposabban végigolvasva megtalálnám a megoldást, de egyrészt elég sok hozzászólás van, másrészt a hozzászólások tele vannak figyelmeztetés nélküli spoilerrel, ami lehetetlenné teszi az alapos átnézést, ha nem akarok túl sok segítséget késõbb (pl. már remekül tudom, mit kell csinálni Rosh, mag a mutáns szörnyi esetében).

Jonny87
ROAD LEE NEMIGAZ HALLOD JÖN A KÖTÉL PROBALKOZZÁL MÁR VISSZAOLVASNI 1 OLDALT b*MEG 2ö3823829328uSZER LE VAN IRVA HOGY MIT KELL CSINALNI HIHETETLEN...

pardon
nem kidob .....kifagy
servert eleve nemtalál tehát join nem megy 😞(

Vaxi
kössed fel magad!

Mikor lesz már valami? 😊

FIJUK!!!hogy van az hogy nyitok egy gémet és folyton kidob???
aki tuggya a választ az pls írja. thx elöre is
Jonny87
Na jo most kötöm fel magam...

GSTYLE OLVASS VISSZA 1 OLDALT ÉS MEGTALÁLOD A VÁLASZT KB. 6735432 PÉLDÁNYBAN.

OZ TEIS.

Egy kis segítség kellene. Azon a pályán vagyok, ahol 5 bombát kell hatástalanítani. Ez meg is történt, de ezután vissza kellene térnem a hajómhoz, viszont az utat elzárja egy új ajtó. Már futkorászok egy ideje, de nem találom ahajóhoz vezetõ utat. Szóval merre, hogyan jutoka hajóhoz?

Geeryy
van már magyar server?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Gnome
a te IPd..de gyere föl ircre és ott mond be

Gnome
Hoppá félrenéztem...
szal szedd le a Mirc nevû programot és konnektálj de.quakenet.org ide azon belül a #jk3.hu szobába..estefelé szokott lenni vmi...de ha inditasz szervert akár most is mehet

Gnome
Sztem egyél sajtot...Az mindig beválik és kövesd a MÁSODIK utasitásom

kivéve amikor kikaptál 😛