Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak hát ottis tümmedt a légkör 😛P
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
jah az én válaszom az hogy: nemtudom
mivel finalal meg nem szingleztem azt ere nem emléxek 😊
Elakadtam a single-ben!
Nem tudom melyik bolygón vagyok. Elkapott az a dagatt köcsög, elvette a fénykardom és ki kell szabadulnom.
Egy nagy teremben vagyok, kurva magas, fémpallók vannak felfelé és ott áll a hajóm is.
Már csak egy direktivám nincs meg:
Gain acces to the Docking Bay.
Namost én elmentem fel-le, használtam a Jedi-látást meg lõttem mindenre, de egyik ajtó sem akar kinyilni.
Mi a teendõ, tudna valaki segiteni?
(ne essen nekem senki, visszaolvastam vagy 4 oldalt...:-)))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én csak a hahotás beírást nyomtam.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1.Bandew barátunk szorakozik megint unreg beirásokkal
2.Az kizárt dolog mert nemtudom..
Nemértem hogy a fenébe lehet ebben az egysikú egyutvonalú játékban elakadni...Vki az elején akadt el(sejtem kiaz) nemtud átmenni a másik oldalra..ehh...Ezzel a játékkal csak ilyen arcok jáccanak?? Nem hiszem el...gondolom idejönnek és csak ugy semmi utánnanézés semmi olvasás után beirják a problémájukat....
higgyeteek higyeteek!
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ya..és nem tudjátok hogy miért akadozik folyton ez a szar?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nah figyike. Ha lesz idõm, Írok egy végigjátszást a gamehoz(olyan szép szájbarágósat)!
Akinek kell, az jön ircre (qnet. #jk3.hu), és szól. Vagy kezdjen el gondolkozni, és kezdjen el játszani.
nah. majd meggondolom hogy komolyan mondtam-e ezt. 😄
Szoval olvass vissza! 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha leirnad nagyvonalakban, azt viszont tenyleg megkoszonnem! Csak nagyvonalakban. Sajnos ehhez asszem szegenyes az angol es technikai tudasom, asszem.
Mit erzekelek, mint jatekos? Esetleg bugokat javitottak, vagy ilyesmi?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nemsokkal azután, hogy megjelent, máris letölthetõ hozzá az elsõ patch... Annyi a különbség az ilyenkor megszokott javításokhoz képest, hogy nem 5 milliárd bugot javít ki, hanem egy kis multis segítséget nyújt: Ha letöltitek és kicsomagoljátok, használatba vétel után észrevétezhetitek, hogy van egy kis szerverlista, egy példa "config file", és azok a feltételek, melyekkel multizhattok nagyban a játékkal. Klikk ide érte!
Jedi Academy Win32 Server v1.00
Filesize: 0.4 MB
File-Type: application/zip
Jedi Academy Win32 Server Patch
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mi az a Securom vedelem, es mire jo, mert ezen tan mar az is van...
De asszem maradok az elozonel...
Star Wars Jedi Knight Jedi Academy (c) lucasarts *FINAL* 97x15 MB
Most szedhetem le mégegyszer? 😞(
Nforce-on van kinn nfo aki nem hiszi járjon utánna

Én már csak azt nem tom hogy kell megcsinalni,ahol az 5 bombát hatástalanitani kellene.Amikor az utsot is hatástalanitom,nem tudok visszamenni a hajomhoz,mert zolden van az ajto,de ettol még nem akar kinyilni.Gondoltam rá,hogy masmerre,de nem találok kiutat.
PLS HELP ME!!!
-Nézd meg a meüben hogy FORCE PULL-t melyik gombra raktad, és aztán vidd rá A EGERET (K.F.R.) arra a részre, ahol világít(ha senselsz), ott látnod kell kék körgecit, mai eltûnik, ha elviszed A EGERET (K.F.R.). Ha megvan nyomd meg azt a gombot, amire beállítottad a pullt. és ugrándozz fel.
Jah. Ha Roshnál vagy a rankornnál elakadsz #1946 itt a válasz! Aprópó. Játszootál a JK2-vel? üdv
Ime itt A ÉN (K.F r.
) tippem.
1. a grip szart sem ér, mert ellöknek.
2. Letámadod Rosh, ha liheg, nyomod a lightingot (az a nagy villám, ami a kezedõl jön asszem default:f4.
), és a fénykardal ölöd (egér bal gomb). Ha meghalt (nem. nem Rosh, az 1ik segítõ), akkor tünés a Roshhoz lesebezni, majd a másikhoz(a-aa. nem a másik roshhoz, hanem a másik segítõhöz.) ha leölted, akkor kira vagy, és mehetsz Rosht ölni.
3. ha ez megvan, idejössz a fórumra, és tanácsot adsz a többinek, hogy kell csinálni.
P.S.: Nekem így sikerült, felelõséget nem vállalok, és ha megjelenik nálad a KGB, akkor nem tölem tudod!

Bandew: Képes voltál regizni, és 24órát várni, csak hogy minket szopass? Hát gartulálok!
Jah hogy kell bekapcsolni a multiban a kardot? megnyomod a SHIFT+0-t, és beírod hogy: KILL, és entert nyomsz!
Nah m1. Sox szerencsét hahaha! 😄
1. válasz: Le kell tölteni 1 netfixetnetfixet vagy ezt, kicsomagolni, a fileokat felülirni, és kész.
2. kérdés: "Elakadtam a tombos pályán."
2. válasz: Használd a SENSE képességedet, ennek segitségével meglátod a megoldást.
3. kérdés: "Nem tudom megölni Rosht, és 2 segitöjét."
3. válasz: 1 egyszerü megoldás, amit én jedi masteren használtam : Lesebzed rosht addig, hogy elkezdjen lihegni, ekkor elkezdik gyógyitani. Ekkor annyi idöt nyersz, hogy az egyik gyógyitót leüsd. Csinald meg meg1szer, es üsd le a masikat is. Amikor harmadjara csinalod, meghalt. / Tipp : oszlopok mögött élet és páncéltöltök /
4. kérdés: "A nagy mutáns rankorral hogyan végezzek?"
4. válasz: Csalogasd addig, amig 1 olyan helyre nem érsz, ahol 1 futószalag van, arra csald rá, aztán rohanj be a kapcsoloterembe, elöször a ládát ereszd rá a futószalagra, majd feljebb picit indítsd el a futószallagot.
Azt hiszem ezek a kérdések a leggyakoribbak, elnézést a nagy betükért, meg mindenért, de talán így mindenkinek feltünik.
Egyéb kérdéssel / kéréssel foduljatok hozzám ill. antijedihez ill. Vaxi-hoz ircn. Qnet - #jk3.hu:
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Elakadt a tombos részen. 2 hozzászólással feljebb : elakadt a tombos részen... 10zel lejebb : megoldás 😊
NA emberek leirom szépen az alapkérdésekre a válaszkat
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Csak kicsit szítani akartam az idegeket. 😛
antijedi: így iagz 😛
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
najo abbahagyom 😄