Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gond csak ott van, hogy a dagadt nincs itt.
Teljesen máshol van, szerintem beragadt egy kis szobába, ami az erkélyrõl nyilik, ahonnan nemrég lövöldözött rám.
Szal szerintem itt bug lesz.
Már csak azért is, mert amikor bemegyek ebbe a hangárba, és becsukódna az ajtó mögöttem, megjelenik mellettem egy player modell. Saját magam.
Csak áll ott, tök úgy néz ki mint én, de nem csinál semmit. Akkor se, ha kinyirom. És nem is történik semmi.
Szal szerintem bugos a program itt....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A RAZOR911 könyvtárban csak a singleplayer részhez van patch,a multihoz nincs.Megjelent tegnap egy dedikált szerver patch de valami miatt nem lehet a vele indított szerverre csatlakozni😞
LOL
Már visszatöltöttem állást, bekapcsoltam noclip-et, minden.
Kezd az agyamra menni. Segítséééééééég :-DDDDDD

Jó a szingli, de a multi is az? Nekem nem megy, és ha nem éri meg akkor meg sem csinálom.
Nektek bejön a multija?
A dagattt faszit meg meg kell ölni és vége a pályának.
És nem tudok indítani dedikált szervert.Pedig már van hozzá patch:::😞
Elvileg az a 0-ás gomb.
Meg oz felsorolt pár lehetséges megoldást....
:-)))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
"Nem tudom melyik bolygón vagyok. Elkapott az a dagatt köcsög, elvette a fénykardom és ki kell szabadulnom.
Egy nagy teremben vagyok, kurva magas, fémpallók vannak felfelé és ott áll a hajóm is.
Már csak egy direktivám nincs meg:
Gain acces to the Docking Bay.
Namost én elmentem fel-le, használtam a Jedi-látást meg lõttem mindenre, de egyik ajtó sem akar kinyilni.
Mi a teendõ, tudna valaki segiteni?"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
http://www.gamehunter.hu/letoltes/fajlok/jediacademy_hun.exe
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
eheh vanak még beteg emberek a földön 😛