Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
http://www.wiretarget.com/games/pc_sw_jedi_academy.shtml

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hi mindenki.Szeretnék afelõl érdeklõdni van e itt jk2-es ember aki mondjuk nem a vegen kapcsolodott be a jatekba,hanem ugy 1,5 evet min. jatszott a jk2-vel.Ha van irjon.
hopsz ott valami hiba lesz. tenyleg abba a lyukba kell beesni a lepegetonel.
Jaja,én is erre várok,csak az a baj,hogy van akinek ez,másnak meg az mukodik,és ezert akinek mukodik mindegyik,azt hiszi másnak is jo.
Jano
A pumpákat kell erõvel beindtani, asszem 4 darabot, amik leszivattyúzzák a vizet. Kis piros színû szerkezetek körben a teremben.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Shaman
Az hol is van?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

marsu
Helló mindenkinek,

Kösz a segítséget, tovább tudtam menni.

Eye-scream
Ugyan ez van nekem is... 2 multifixet is próbáltam, de még mindig kivág error messeggel. Még botok ellen se tudom nyomni...😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Majd egy idõ után választhatsz a többi közûl is.

War. War never changes.

mitöl van az hogy new game nél csaka alap lightsabert engedi más fajtát nem ? Seggíccsetek léci!

Na SZOVAL!!!!
Mielott mindenki elkezdene anyázni,CSOMOSZOR visszaolvastam,es ki is probáltam.Na...
En is csomó helyrol toltottem le azt az exe-t,a jamp-t,de egyik sem jo,se a másik.Tudom,hogy van akinek ez,van akinek az mukxik.De,nem tud valaki olyan helyet,ahol olyan van,amelyik jo mindenkinek?
Akinek meg megy,annak milyen windows-a van és milyen configja???
NeoMaN
Természetes egyensúlyra kell törekedni.... 😊
Pici ebbõ, pici abból.
Amúgy elsõre a Healt basszátok fel maxra, aztán speed, aztán düh. Így 2 délután alatt kivégezhetõ.

Shaman
Egyébként aki már többször végigtolta mondja már meg szerinte melyik jobb. A duplapengés fénykard,vagy a 2db fénykard? (mondjuk én már a 2db-ot választottam) És annak van jelentösége,hogy milyen a markolat,vagy csak design,magad öröme miatt választhatod (mint a penge színét)

Shaman
Ott abban a szobában ahol a víz van vannak ilyen piros szivattyúszerüségek (2 db) a szürkék között a falon.Azokat kell Pusholni,vagy pullozni. Nem kell sevoha másik szobába menned.

Hali! Elakadtam, tud valaki segíteni ?

Na, arról a Darth Vader féle kastély pályáról van szó, ahol a savas esõ van. A második "nagy" Mission.

A szemétzúzdán már túl vagyok. Ott akadtam el, ahol Kyle bemegy egy elég nedves terembe, ahol egy kis videó után leszakad egy elektromos csõ. Asszongya, találjak ki valamit amivel a vízet ki lehetne szivattyúzni a szobából...

MI A RÁKOT KELL CSINÁLNI, végigpróbáltam az összes szobát, de sehol egy használható kapcsoló vagy valami ami szét kéne baszni a továbbjutáshoz... már ott tartok hogy biztos bug...

Seggíccsetek léci... jah és bocs ha volt már egyszer, visszanéztem 250 hozzászólást de semmi... majd most olvasom tovább

Shaman
Én pont tegnap fejeztem be azt a pályát. Ha használod a senset akkor meglátsz 2 rúnaszerüséget a falon. Na én kb eddig jutottam,aztán pusholgattam,meg pullolgattam a 2 gombot,meg még össze-vissza vagy 10 percig,s eccer csak (télleg nem tudom mitöl) összezúzódott a koporsó,s mehettem ki. De egyébként ha visszaolvasol volt itt egy nagybetüs spoiler,talán ott le volt írva.

Eye-scream
Ha ez a Jedi templomos pálya akkor töltsd be újra, elsõre nekem sem akart befejezõdni...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

marsu
hahó
abban a teremben nincsenek szobrok, csak világító kövek, de azokkal nem lehet semmit csinálni.
marsu
segítsen már valaki!!!!
ezen a pályán ven egy koporsó is, de semmit nem lehet vel csinálni.
mi a megoldás.
Igen am, de a Duh Sit ero!
Vannak akik velem egyetemben soha nem alnak at a sotet oldalra! 😊

NeoMaN
Hát ja. 2 penge+gyorsítás+düh.
Nincs ellenfél....
Monnyuk nem is látni sokat, csak villanásokat....... 😊
de 3-4 sith pár másodpercig tart...

marsu
helló.
elakadtam a 13_rift pályán. nem tudom mit kell csinálni, mindenkit kinyirtam, fel és le ugráltam minden ajtóhoz, de semmi. egy ajtó volt amit force erõvel kitudtam nyitni, de az mögött is ehy nagy fal volt.

segítsetek.
hátránya hogy igy 3adszor is be kell irnod 😄DDD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

link irás alat vanak gombok, nah ott url oda beirod és máris beirja neked jól katinthatóan a cimeket... :p

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

radeer
Azért beírom rendesen mert ez így elég gagyi.

Röviden :
Az xF.JK ( xForce.Jedi Knight3 )klán tagokat keres JK3 -ban.

A klánhoz kapcsolódó eddigi oldalak :

xF.TV -- http://xf.uw.hu/index.php
sF ( sHark Force ) -- http://sf.uw.hu/index.html

Jelentkezni lehet :

irc.quakenet.org -- #sforce -- sF*Chaky vagy radEEr
irc.extra.hu -- #jedi.hu -- Caleb vagy radEEr

Az elõzõ értelmetlen és kibogozhatatlan volt, hogy nincs HTML a href itt

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

😊))
nm 😛

radeer
Már nincs idõm, megyek aluszkázni aki akarja úgy is kisilabizálja a dolgokat. De kössz, hogy szóltál html ügyben.

próbálj szépen nézni egy moderátora és kérd meg hogy javitsa ki 😛

jah, elkétem... 😛

ehez anyi hozáfüznivalóm van hogy már nem menek a html kódok 😛P

radeer
A linkelések nem jók azért ki lehet silabizálni a dolgokat.

radeer
Hi !!

Jelenleg még nincs mûködõ verzióm, de rajta vagyok.
Ellenben szeretnék csinálni egy JK3 klánt. 4-5 fõt szeretnék a klánba, akiknek bejön a játék. Gondolom hasonlóan szerverdolgok miatt a legnépeszerübb a Duel és 3v3 lesz, ahogy JK2-ben. így a 4-5 fõ szerintem ideális.

Mellesleg, hogy nem kamú a dolog és komolyan gondolom most a <A HREF="http://sf.uw.hu/index.html" TARGET=_fnew>Shark Force</A> klánnak vagyok a leadere ami egy Ut2k3 klán. Ebben <A HREF="http://deathball.net/db-league/index.php?cat=20&action=leagueranking&lid=33&asid=&psid=&teamadmin=" TARGET=_fnew>Europe DIV 2-ben</A>( Ez egy sport MOD ) nemzetközi játékossokkal kiegészülve szereplünk. Tovább iCTF-ben és Normal TDM-ben szereplünk <A HREF="http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=232922" TARGET=_fnew>Clanbase-en</A> vagyunk.

Továbbá üzemeltetem az <A HREF="http://xf.uw.hu/index.php" TARGET=_fnew>xF.TV</A> oldalt, ahol riportokat (mp3) és videóinterjúkat tölthettek le klánokkal vagy játékosokkal. Példának okáért JK2 és JK3 támában Caleb-el is van fenn egy 12 perces anyag.

Mindezt azért írtam le, hogy ebbe az érába kapcsolódna be xF.JK klánnéven az új klán. Akinek felkeltettem az érdeklõdését az két helyen találhat +

irc.quakenet.org #sforce
irc.extra.hu #jedi.hu

Ha épp nem találnátok ( radEEr) benn akkor nyugodtan jelenkezzetek Qneten # sforce szobában sF*Chaky-nál vagy IRCneten a #jedi.hu-n Caleb-nél és mondjátok, hogy az xF.JK klánba jelentkeznétek.

Köszönöm.

nekem a mulit szar ezzel me, a simgle.......
Hixer
Válaszoljatok!!! Gyorsan!!!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
Hello!
Van valami végigjátszás, guide, cheat honlap a játékhoz???

Vagyis rajongói oldal

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Nekem azzal mûködik...

Végigvittem a játékot mind a 2 oldallal, és nagyon király volt! Végig izgalmas volt, rengeteg ellenfél, néha egy kis fejtörõ... nekem nagyon tetszett. Most jön a multi! 😊

War. War never changes.

Adi
Már mint ahol van magyarosítás ha van patch crack megminden ami kellhet!! köszönöm elõre is!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hello!! Tudna nekem vki adni egy Jedi-s oldalt?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Jonny87
Az lehet, de kb. 400szor kérdezték meg, hogy miért nem jo a multy. Egyébként pontosan igaz, hogy töltsetek le minden ***t, és probalgassatok. Nekem ahogy leirta, a startmp.exe-vel SEMMI bajom.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Ez az mpfix kb. 40x van bár beszúrva különbözõú oldalakról.

Na jo, akkor azt tanacsolom, hogy akinek gondja van, szedjen le mindent amit talall es valami csak jo lessz 😊)

Nekem ezzel is ugyan olyan szar a multi

Na felraktam azt a multifixet, a gamedata könyvtárba rakott vmit, de az exe-je nem megy, a régit visszaraktam és nekem így is jó... (negyed óra után)

War. War never changes.

radeer
Nekem a GAME törésnél ez sem müxik 😊

Nos aszthiszem megvan a megoldas, es nekem eddig mukodot is!
Multiplayer FIX letoltheto a
http://destgames.hu
cimrol!
Megyek jatszok tovabb 😊

Az jó lesz mert én se tudok se joinolni se hostolni. Ez amúgy egy bug vagy másolásvédelem???

War. War never changes.

"Le kell szedni valahonnan a Star_Wars_Jedi_Knight_Jedi_Academy_Final-Razor1911 "
nekem ez van meg mégis kidob inv. game folgerrel ennyit a yo verzsönrõl
En is akarmit csinalok Invalid game Folder van minden servernel.
Most nekiallok komolyabban keresgelni hatha rakadok valami megoldasra!
Ha sikerul termeszetessen megosztom mindenkivel 😊

NF
üdv, a mutáns rancornál mit kell csinálni fegyverrel ugye nem sebezhetõ akkor?

One bike rule them all-Aprilia RS125