5868
Jedi Knight 3
-
kis7 #3107 Feltettem egy újjabat és tényleg rendbejött!!!
Köszi -
#3106 nekem is az van
nem volt még ilyen hiba
tegyél fel drivert -
kis7 #3105 ATI 9600 -
#3104 Milyen kártyád van? -
kis7 #3103 Nekem amikor megy a játék néha magától tiszta szemcsés lesz a képernyő és így nem tudok játszani. Vírus nem csinálhatja mert leellenőriztem a gépet már háromszor, grafikát a leggyengébrre vettem ez se jött be. Mostmár véggép nem tudom mi lehet a baj.
léci ha valaki tud segíteni megköszönném.
Lehet e-mail-ben is: [email protected] Köszi -
#3102 nemtom, nekem is szórakozott régen ilyennel.
ha klánserver, akkor menj fel a honlapjukra és kérdezd meg ott...
ott valszeg többet tudnak, mint itt -
#3101 alapértelmezett vagyis majdnem mivel nem a C meghajtón van hanem a D-n. de mit nem tetszik a szervernek nemmindegy hova rakom a gamet? -
#3100 hm.....lehet h nem teccik neki h hova tetted a gémet.
alapértelmezett mappába van rakva? -
#3099 hi lenne egy problemem van 1-2 magyar szerver amire ha fel akarok menni akkor a game "invalid game folder" hibával kidob.
ezt most miért csinálja? más szerver megy rendesen.
jaés ASEből megyek szerverekre de ez gameből sem megy -
#3098 énis:DDD
akkor nemtom -
#3097 Routerről megy mert énis arról játszok és semmi gond. -
#3096 hm....routerről megy? bár nem hiszem h az a gond.
-
#3095 van és felis van instalálva neki. pár szerver megy neki gond nélkül, valamejiken meg csak úgy kidobja ezzel a hibával. -
#3094 van hangkártyája?:) -
#3093 nincs tippem:(( -
#3092 valaki!!! -
#3091 Hi. egyik havernak nemmegy rendesen a multi mert pár szerveren kidobja ezzel a hibával: Start_Sound Handle 5647385743785 Out Of RAnge
valaki nem tudja milehet a gond? -
#3090 Ja sajna de ma megpróbállok csinálni egy mini CD imaget ami csak pár kilobites lessz ésha DEAMON toolsba bejátszátok akkor olyan lessz mint ha a JA CD a gépbe lenne. -
#3089 A CD-t kérni is fogja mindig.......
Nincs működő NO-CD patch -
Perba #3088 nekem is ugyanezt irja ki,de én ha neten nyomom akkor,nemtom melyik van meg nekem,2 CD de crackelni kellet mert ha nem akkor kérte a cdt PLZ HELP!
-
Tigerson #3087 feltelepítettem a razorost és feltettem hozzá a crackot is, ami a lemezen volt, ment is, de a serverek 80%-a kiírta, hogy frissítsem 1.01.re -
Tigerson #3086 kipróbálom, hátha jó lesz
-
#3085 Razoros Jk3-hoz ,szedd le a 1.01-es patchot (lehet hogy 1.1 :D )
Crack nem kell -
Tigerson #3084 Hello!
A Razoros verzió van meg nekem, ahhoz milyen patchot kell feltenni, hogy lehessen hibák nélkül neten játszani vele?
Linket please!!! -
#3083 próbáld meg egy nem no cd ranckel ez azért van mert az első cracket elbeszták de aztán jevitva lett. -
Tigerson #3082 Hello!
Mindig mikor magamnak indítok egy servert pár bottal, 1 perc után ezt írja ki és kilép a saját servermből:
Error: CL_ParsePacketEntities: end of message.
A játékon van egy 1.01-es patch és egy SP, MP NO CD crack.
Mi lehet a gond és annak a megoldása? -
#3081 www.gamehunter.hu innen lehet leszedni. -
Pityi009 #3080 Hali mindenki. Tud valaki magyarositást S.W.Jedi Academy-hez? -
#3079 valaki nem tud segíteni nekünk? nem tudjuk mit kell letölteni és telepíteni ahhoz hogy működjön a multiplayer rész...ha valaki tud segíteni írjon már egy privátot...htxvm -
Rohamoszti #3078 Ep3-as JK3 képregény készítéséhez keresünk embereket akik elvállalják a karakterek mozgatását a játékban. Jelentkezni MSN-en lehet a [email protected] címen.
Amik kellenek:
JK3
MSN :D -
#3077 ASE nemjelez ki ijen nevű szervert. -
#3076 őőő aizzé kijelzi? ASE? -
soka #3075 Hi emberek!!!
Nagyon nincs itten mozgás!!
Sikerült megcsinálnom a szervert. Csak van egy kis gondom...:)
Nem tudom ellenőrizni a neten, ráadásul hálózatom van.
A lényeg:
Nekem úgy indul a szerver, hogy elindítom a Multi Playert, aztán betöltöm a JA+-t, és createlek egy szervert. Ekkor kidob a játékból és a konzol jelenik meg. Mivel nemtom mér nem a server.cfg-t indítja el beírom hogy exec server.cfg és betölti. És megy a szerver. Be is tudok lépni. Csak amikor elindítom a Multi Playert akor én a szervert a LocalHost-ban látom. és a másik gépemmel is. Valaki nézzem má meg a neten hogy van e olyan szerver hogy "HUN Sooka"!!!
Aztán persze lépjen be...:)
Előre is kösz!!!
Darth Sokka -
soka #3074 Ja és nem tud valaki plugint a 3DS Maxhoz, amivel lehet skineket készíteni??? -
soka #3073 Hi!
Lenne egy kis gondom.
A szerverkészítéshez megvan minden: 2 gép, fix IP, meg minden, de nem megy. Vajon Miért??
Aki tudja az segítsen lécci!
Előre is köszönöm! -
HoTDoG #3072 Na sikerült megcsinálnom. Megy a peccsel is a multi, tudom csatlakozni szerverekre is.
De van 1 kis gond :(.
Kb 1 perc után leáll a játék, és ezt írja ki: Error: CL_ParsePacketpurse (valami ilyesmi) end of message...
Újratelepítettem, mindent megpróbáltam, de nem ment... -
Andris91 #3071 az előtt nem -
Andris91 #3070 nekem jó volt az 1.01-s patch-csel -
HoTDoG #3069 Jó lenne már neten játszani :( -
HoTDoG #3068 Sikerült újra megszereznem a játékot.
Feltettem, rá az 1.01-es peccs, majd a gamecopyworld-ről az EURO-s crack.
Ezután elindítom a multit, és hibajelentést ír ki. Próbáltam más crackekkel is, de semmi.
Valaki nem tudja a megoldást?
Előre is kösz!