5868
Jedi Knight 3
-
69 :D
MI azzal foglalkozunk ,de nem értem ,hogy jk3-mal foglalkozik az mit jelent nálad..
klánra gondolsz ,vagy mire?
-
HoTDoG #3066 Hát, remélem! :) -
Braveheart #3065 miért, lesz? :) -
HoTDoG #3064 Mikor várható új rész? -
Andris91 #3063 Tudtok 1 olyan magyar oldalt mondani ami csak a Jedi Academy-vel foglalkozik? -
neckman #3062 hi nagyon kéne egy végigjátszás honnan lehet leszedni
-
#3061 jójó de az hétfőre jön meg, én meg jáccani akaroooook! :) -
#3060 Dehogynem Tufa:D
Angel nem nem küldi az anyagot neked?:D -
#3059 Senki nem jáccik ezzel a gameval?? -
#3058 Nem tudja valaki honnan tudnám leszedni a Razoros verziót?
kerestem dc-n, torrenten de vagy nincs meg vagy borzasztó lassan jön le. Egy fizetős oldal is jó lenne -
#3057 megpróbálom, thx! ;) -
#3056 Razoros Jedit ,vagy a cloneCD-st tedd fel... -
#3055 hi all!
lenne 1 kérdésem.
mi a teendő akkor ha az 1.01-es patch is fent, és még mindig kibasz az mp? mert nekem még mindig nem működik. a neten meg semmilyen fix nincs, amivel működne a gém multiban... :( -
#3054 köszi -
#3053 thx! -
#3052 nézd itt -
#3051 Valaki irjon legyenszives egy oldalt ahonnan leszedhetem a magyarittást hozá! :( -
#3050 Hy! nem vaok benne biztos de találtam egy olyan verziót aminek a (Talán) készitője "Solid252"! Erről a verzióról tud vki vmit? Lehet vele multiba jáccani? Mármint a Solid252-es verzióval! -
#3049 kerestem de nem találtam eddig :( -
#3048 Magyarosítás van kersegélj a neten -
#3047 CSá ha openGL problémád van és Nvidia típusú vid.kártyád akor tölts le 1 Nvidia Detonatort.
Utána automatikusan meni kell a játéknak
Tegnap csináltam 1gy haveromnak ezt a próblémát és garantált h működni fog!
Jó játszást -
#3046 magyarittás van a gaméhoz? -
#3045 Töltsd le az All-Seeing Eye-t azzal keress. van legalább 15 -
soka #3044 Tudtok magyar szervereket a multiplayer módban? -
#3043 Nem is kell a játékoz crack...... -
#3042 mi lehet a probléma?????????? -
#3041 frissítettem a direczx-et, a driverrel minden rendben de ugyanazt a hibát írja ki.
Le futtattam egy programot a cd-ről és azt írta ki hogy kevés hely van a gépemen, ebben lehet vmi igazság???? -
#3040 DirectX, Driver, stb. -
#3039 öhm ő, directx ? -
#3038 az lenne a kérdésem, hogy ha crackeltem + még valami launch fájlt is átmásoltam akkor kiírja hogy valami openGL-t nem tud megnyitni és ezért nem megy a játék sehogy.
Mi lehet a probléma?????
Ha tudtok légyszi segítsetek -
#3037 Ja és ha kilépek akkor is 100%. -
#3036 Olyan problémám lenne hogy amikor elinditom 100%-on megy a proci és nem tudom hogy mit lehet vele csinálni?
Menü akadozik de a neten és singleben a játék jól megy.
Ja és teljes verzó van meg. -
soka #3035 [email protected] -
soka #3034 Hello!
Valaki tud kódokat multiplayer módba?
Előre is köszi! -
#3033 azt nem tom de vkisegítsen má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3032 és ha nem eredeti a jedi academy-m akko miután felraktam a 1.01-et kell neki vmi crack? vagy elég az alap crakje? -
#3031 lécci segítsetek!
jedi academy serverkészítésben akadtam el dedikál serverrel!
aki tud segíteni írjon a [email protected] vagy írjon ide a fórumra! -
#3030 bocs helpusobi 1 -
#3029 csá ha lwtöltesz egy 1.01-es patchet és úgy indítod nem basz ki.ha single-be kóddaé akarsz jáccani akko a helpusobi cheat után engedélyezi a többi cheatet.bye -
#3028 Nem tudjátok hogy vmilyen warezen fent van-e még az a verziója ami nem dob ki a multiban 10mp mulva hibaüzenettel? (#2946)