Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt nekem ilyenem :
start-mp.exe
patch.exe
startmp.exe
legalább 3 fajta :
jamp.exe
Szerintem ha rossz verzíód van akkor sajnos az erõ nincs veled , ahogy velem sem multiban...mert nem megy 😊
Le kell szedni valahonnan a Star_Wars_Jedi_Knight_Jedi_Academy_Final-Razor1911 -t ennyi.
Honnan azt passz, próbáljátok + DC++-on vagy ha annyira és gyorsan kell akkor tuti megtalálod valemyik smsweb-s warez-en.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
War. War never changes.
Van ra mar valami megoldas?
Mert en hiaba szedtem a NOCD Cracket a Single jo, de a multi ker CD -t akkor is ha a startmp.exe -vel inditom!
Szal?
War. War never changes.
Én nemrég kezdtem,még csak Hoth-nál járok,de már kikoppoltam a sötét oldalból a villámot (kurva jól lehet vele irtani),szal attól hogy ezt kikoppoltam,meg használom,attól még lehetek jó jedi? vagy ezzel már a sötét utat választottam?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
JK3 MULTI FIX
LETÖLT INNEN VALAMELYIK MIRORRÓL.
EZUTÁN A STARTMP.EXE-VEL INDÍTANI.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War. War never changes.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Elakadtam a Marka Ragnos-féle pályán. Ott vagyok, ahol a terem fölött rács van, bent meg két oldalt emelvény. Ahogy megyek elõre van egy bemélyedés. Ott fentrõl két sötétjedi ugrik le. Miután megöltem õket egy oszlop két tartópillérét kell szétzúzni. Miután ez megvan bejön a kis video, hogy egy sötétjedi mögött kinyílik az ajtó. Na innen nem tudom merre kéne menni.
Kösz a helpet! Csá
Van egyáltalán,akinek sikerult multiban jatszani?
War. War never changes.
Helyezd át (nem kell újrainstallálni). És prószáld ki, hátha....
Ha nem jó, akkor helyezd vissza..
én ide jelöltem neki
Meg kéne kérdeznetek valakit, hogy pontosan hová teszi magát a game, és installkor azt az utat megadni neki.
Én most nem otthon vagyok, de ugyemléxem:
program files/lucasatrs/jedi knight jedi academy
Lehet hogy különbözõ verziók forognak közkézen, és van olyan példány ami nem ebbe a folderbe installálja magát...
Csak 1 ötlet....
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
ide és szedje le!
Még csak 80% os állapotban van, de nemsokára lesz teljes is.
What I do, and what I listen.That defines me.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Szóval hogy Outcasba volt valami ilyen kód itt nincs véletlenül nagyot dobna a hangulaton egy kaszabolás végeztével hoyg szétesik a Sith Jedi :-D
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
csak azt néztem hogy JEDI bazze :-D
Szedd innen: www.gamehunter.hu
Ez meg nem teljes (83%), de mukodik, ameddig en jatszottam vele, teljesen o.k. volt! (Ugysem szoktak a GameHuntert dicserni...)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Segítsetek PLS leszedtem a magyarítást hozzzá a jatekok.hu-ról egy exe ami bemásolja magát és egy pk3 filet másol be a gamedatába de qurvára nem lesz tõle Magyar a game.....a játékban ha a controllra rámegyek eltünik minden és csak egy magyar felirat láccik a többi írás eltünik de ekkor se magyar........
A másik gáz nem lehet valahol beállítani hogyha valakit kettévágok az ketté is essen úgy mint az elsõ részben volt valami kód rája.....esetleg ha valaki tud ilyet mert az ok hogy ahol vágom ott fáj neki az klafa de ha fejen vágom akkor essen mán az le 😊)
Na kösike
amúgy a magyarítást innen szedtem le:
http://magyaritasok.jatekok.hu
ez mûxik (még)...
thanx man!
Konzol nem jön le a szokásos gombokkal, azért kérdeztem.
Mind1.
A következõ volt a megoldás nálam:
Innen leszed a fájl valamelyik mirrorról
JK3 multi crack
Bemásol, és STARTMP.EXE-vel indít. Az összes többi crack és általatok javasolt mergoldás nem mûxött. Ez viszonyt tökély.
Túl kell velük heviteni a cuccost.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elvileg FINAL-om van, de má nem vagyok benne biztos.
1.0.0. verzió
Ja, hogy lehet lehívni a consolet? Avval talán megoldom, mert cl_packetakármi hibával száll el. Konzolban át tom állítani. CFG-t nincs kedvem átnyálazni...
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
hogy a rákba oldottad meg a multit??
nekem állandoan hibaüzivel kilép 😞(
pedig azt amit itt pár oldallal elöbb írtak megtettem.... de akkor is kilép ....a francba 😞(
KIyle nem szereti ha csalok a játékban?
Beírtam a God kódot erre nekem ront mint állat.
Egy másik alkalommal beírtam a Give ammo kódot minden rohamosztagos sérthetetlen lett.
Viszont a multi nagyon bejönne, de sajna hibaüzenettel kidob, ha indítok egyjátékos nultit botok ellen.
Ma megporószálom lanon.
Jah, a peccsekkel kezdtem, és nem oldják meg a problémámat.