5868
Jedi Knight 3
-
#3147 Lift! -
#3146 elakadtam a savasesős pályánál :( leszedtem a TIE-Bombereket, de nemtom ol kell bemenni a palotába :((( -
#3145 h ne próbáltam volna
amikor tölti be, eccerüen lefagy a JK: JA feliratnál (töltési kép) -
#3144 vmi hibát ír ki az ASE?
vagy még nempróbáltál felmenni? -
#3143 Senki nem tud választ a problémámra? :( -
#3142 gyertek a tmac serverre!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM a neve nem nehéz megtalálni:D -
#3141 őőő....nemtom sztem ne rakj fel semmit....én nem használok ASEt:D -
#3140 Hali lenne egy kérdésem. Mit kell felraknom, ha akarok játszani ASE-n keresztül? (a játékon kívül:) Ha másolt a játék. -
#3139 Frissen instalált gamera rakd a patchet és tölcs le rá 1.01 es cracket de ne no cd cracket mert azzal nemmegy a multi.
Balumann:
Minek töltenéd le az összes pályát?
Csak azt tölcsd le ami kell az adott szerverre amúgy használj All Seing Eye-t ezegy szerver kereső és keress magyar szervereket ott általában nincsenek custom mapok :) -
#3138 mit ír ki? -
#3137 Én nem peccseltem, és megy a multi. (Razoros verzió) -
RTW #3136 Nem tudok másolt CD-vel és 1.01-ás patchel multizni. Hogy lehet? Ti nektek eredetiben van meg vagy másoltan? Ha másoltan, hogy tudtok multizni? 1.01-es patchel NEM MŰKÖDIK. -
#3135 hm...akor szedj le a jkafilesról -
#3134 nem jön be -
#3133 www.japlus.fragism.com ? -
#3132 De most az összes pályát töltsem le?
Majdnem 200 pálya van fönn -
#3131 hát vannak olyan serverek, amik nem szeretik az olyan playereket akiknek nincs meg a legújabb mód
www.japlus.fragism.com itt töltsd le a 2.3-as JA+-ot tedd fel ahogy kéri és megoldódnak a mód problémák...MAP-eket pedig tölts le innnen: JKA files -
#3130 lehet, elég egy 1.1-es patch, akárhonnan le lehet szedni és már megy is -
#3129 De most mit csináljak a letöltésekkel? Most ha kiveszem, és az a szerver azt a módot, vagy pályát használja, akkor nem tudok ugyan úgy bemenni.
Az még jó lenne ha nem 10 KB/sec -el töltené le ezeket, mert egy 10 MB-os bigyóra 56 percet kell várni, és azt nem fogom megvárni... -
RTW #3128 Ha lehet, akkor hogyan? Mit kell felraknom a gépre? -
RTW #3127 Segítsetek. Másolt CD-vel lehet multizni? -
#3126 van msned? én működtetek 1 servert, aki szeretne jönni az lépjen velem kapcsolatba és mehet fel....Just for fun...aki akar jöjjön
[email protected] -
#3125 szerverről való letöltés kitudod kapcsolni a beálitásokba.
és szerver keresésre használj All Seein Eyet.
itt könnyedén tudsz magyar szerevereket is keresni. -
#3124 2 szerverre egyébként sikerült bemennem de az meg üres volt :) -
#3123 Eddig kb. megnéztem vagy 30-40 szervert de egybe nem tudtam belépni a letöltések miatt -
#3122 www.jkafiles.com ott mindent találsz....egyébként sok olyan jó server van ahol nemkell custom map.csak ki kell mazsolázni -
#3121 Tudnátok írni egy olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni lehetőleg egybe az ilyen módokat, meg fájlok? Nem tudok jászani mert 40 perc mire letöltene vmit ha egyáltalán engedélyezve van a letöltés... -
Narancs89 #3120 nekem is hibát ír ki
amikor saját servert csinálok 1 kis botpartyra
cl_ParseserverMessage:
illegable server message
lan partyn normálisan működött..
mi lehet most a gond? -
#3119 naja csak az hejet foglal a gépen :D majd megpróbállok összehozni egy pár kilobájtos CD image fáljt ami a CD-t amulálja és akkor nemkell nocd-crack csak sima meg lehet azse fog kelleni namajd meglátom. -
Zsoldos #3118 minek kiirni, emulalni kell csak -
#3117 sajna nincs normális nocd crack. irazsd ki a gamet CD-re és használj sima cracket. -
#3116 Sziasztok.
Feltettem az 1.01 es patchet a Gamecopyról letöltöttem cracket. Felmentem egy szerverre és pár perc múlva kidob ezzel a hibaüzenettel:
ERROR:
CL_ParsePacketEntites:
end of message
Visszaolvastam és azt mondtátok hogy el van baszva a nocd crack.
Honnan lehetne letölteni normálissat?? -
#3115 igen.
mindig kell tenni 1 ^jelet és utána 1 számot.
pl. ^1 a piros ha jól tom.
monyuk le akarod írni pirossal h jedi akkor ezt kell csinálni:
^1Jedi -
nazikiller #3114 Hali!
Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell nevet színezni?
Kösz. -
#3113 1.01 sztem az a jó!
gyere giant klánserverre!:) -
ponty1 #3112 Neked melyik van fönnt ? Mert akkor én is azt teszem föl ! Bármelyik pecs jó ? -
#3111 hello!
először is fell kell rakni 1 patchet és utána multiplayer mód és irány a server!
sok szerencsét -
ponty1 #3110 Helló mindenki !!! Megvan a játék és má ki is játszottam de nem tudná megmondani nekem valaki hogy interneten hogy lehet játszani ? a cd-m nem eredeti és tömörített ! előre is kössz a választ ! -
kis7 #3109 kösz -
#3108 nincs mit.
jó játékot!