Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
War. War never changes.
Két problémám van a multiplayerrel:
Az egyik, hogy néha, map váltásnál mikor betölti az új mapot, lefagy a játék, de olyan szinten, hogy csak a reset segít 😞 Ez single -nél is volt, de a Lucasarts oldalán írták a megoldást rá, hogy kapcsoljam ki a force feedback -et. Kikapcsoltam, meg is szûnt. Multinál viszont nincs ilyen opció, hogy force feedback, ott nem tudom kikapcsolni 😞
A másik, hogy egy idõ után akármelyik szerverre csatlakozok, mindig egyedül leszek rajta (hiába írja ki a szerverinfónál, hogy vannak rajta, én nem látok senkit bent) és TAB-ra is csak engem listáz. Több crack-el, patch-el is ezt csinálta 😞 Csak a játék újratelepítése segít, utána mûködik egy ideig.
/WinXP, Radeon 9600 Pro - ha számít/
Találkozott már valaki ezekkel a problémákkal, vagy van valakinek ötlete, hogy oldhatnám meg?
Elõre is köszönöm:
Anikó (Jade)
War. War never changes.
Szerintem a Jedi Academy hozta a Lucasarts mostani formáját. Nem lehet ebben csalódni.
A végén mondjuk mikor átálok a sötét oldalra vártam volna valami fordulatosabb befejezést. Nekem hiányzott a piros szinû fénykard is.
De azért már 4-szer játszottam végig. ISTENI....
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Várd meg amíg a faszit elkezdik gyógyítani, és ekkor essél nekik a gyógyítóknak, elõször õket kell megölnöd, és csak utána tudod elintézni a faszit is.
Én úgy csináltam, hogy messze mentem mindhármuktól, elõvettem egy erõs fegyver, pl gránátlövõt, és kilõttem két gyógyítót.
Utána végeztem a faszival is.
Sok sikert szia.
War. War never changes.
mail: [email protected]
Elõre is köszönöm😊
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Ha ez az az ellenség akire én gondolok."It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
persze csak ha már tényleg feladnád.
\"Hard to see, the dark side is.\"
War. War never changes.
csak az a baj, hogy már belelõttem az összes fegyverembõl a tárat, innentõl kezdve "csak" kardom van.
más: most választhattam új harcmodort. kiválasztottam a gyors támadást, mert az volt szimpi. Kardot mikor kapok újat? KELL nekem olyan kétkezes. 😊
most a Rancorral kergetõzöm a börtönben. egyszerûen nem találom a második két ajtónyitó bizgenytyûhöz a feljáratot.
az furcsa , hogy már hármat kinyírtam, de mindig van egy másik. lehet, hogy hallhatatlan ez a dög? 😊
a havas bolygón vagyok, ahol vmi bázisba kell bejutni (a második fejezet elsõ pályája). megtaláltam a bázist, ajtó sehol. találtam egy bunkert, de ott meg vmi erõtér van, de kapcsoló sehol.
szóval mit csináljak?
ha ott, ahol vhogy fel kell jutni, de ugrálni nem lehet, akkor ott be kell menni a jobb oldalon egy ajtón, szétlõni a két kapcsolót a falon, és akkor megszûnik az az erõtér szerûség.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Én is szivtam ezzel.Nállam úgy oldódott meg,h a virtuális cd meghajtóba bemountoltam a cd képet és beállitottam a securom emulálást.(Alcohol120%)
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
elakadtam azon a pályán, ahol a jawak böhöm nagy jármûvét kell megtalálni, likvidálni vmi raidereket, meg visszaszerezni egy robotot.
ott állok a jawak izéje mellett, bejutni nem tudok, mert az ajtó zárva van. + találtam egy barlangot, ahova viszont nem tudok bemenni, mert nagyon szûk a bejárata.
mi a fenét kell csinálnom? 😊