Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
áááá valami lebegõ városban vagyok jeladókat kell tennem a tetõkre hogy Wedge szétlõjje az épületeket de a 3.-t (a barakk) nem találom 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
már átjutottam thx.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

én úgy emlékszem, hogy a bázistól nem messze van egy bunker, aminek az oldalán vmi erõtér van. azt ki kell iktatni, és be kell ugrani. onnan meg lehet menni tovább.
Punker
ott már túljutottam szerintem.

BaLeeX
Ha ez az ahol nagy hóban meg ködben kell mászkálnod, akkor elõször el kell keveredni egy lépegetõhöz, azt ki kell nyírni. Át kell mászni a falon ahol egy nagy térre jutsz, ahol egy ST vadul lövöldöz egy telepített ágyúval. Na azt legyakod és annak az épületnek a hátulján be van omolva a fal, ott lehet bejutni.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punker
az echo base-re hogy kell bejutni, ott vagyok ahol fellehet tölteni a lõszert meg a pajzsot, de semmi bejáratot nem találtam.

Videókártya driver reinstall. Nálam a 2-nél ez segített.

War. War never changes.

Sziasztok!

Két problémám van a multiplayerrel:
Az egyik, hogy néha, map váltásnál mikor betölti az új mapot, lefagy a játék, de olyan szinten, hogy csak a reset segít 😞 Ez single -nél is volt, de a Lucasarts oldalán írták a megoldást rá, hogy kapcsoljam ki a force feedback -et. Kikapcsoltam, meg is szûnt. Multinál viszont nincs ilyen opció, hogy force feedback, ott nem tudom kikapcsolni 😞

A másik, hogy egy idõ után akármelyik szerverre csatlakozok, mindig egyedül leszek rajta (hiába írja ki a szerverinfónál, hogy vannak rajta, én nem látok senkit bent) és TAB-ra is csak engem listáz. Több crack-el, patch-el is ezt csinálta 😞 Csak a játék újratelepítése segít, utána mûködik egy ideig.
/WinXP, Radeon 9600 Pro - ha számít/

Találkozott már valaki ezekkel a problémákkal, vagy van valakinek ötlete, hogy oldhatnám meg?

Elõre is köszönöm:
Anikó (Jade)

Én ma játszottam végig másodszorra 😊 már csak a dupla fénykarot nem próbáltam ki. Ja és 3. nehézségi fokozaton a game vége felé már olyanokat mondogattam, hogy sztem az egész fejlesztõgárta elkezdett csuklani 😊)

War. War never changes.

mukika
Hali.

Szerintem a Jedi Academy hozta a Lucasarts mostani formáját. Nem lehet ebben csalódni. A végén mondjuk mikor átálok a sötét oldalra vártam volna valami fordulatosabb befejezést. Nekem hiányzott a piros szinû fénykard is. De azért már 4-szer játszottam végig. ISTENI....

Ron Ragm
Grrr vki mondjon má vmi módot hogy lehet kiiktatni az invalid game foldert mert 20 szerverbõl 20 szervernél jön elõ

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

marsu
Szia.

Várd meg amíg a faszit elkezdik gyógyítani, és ekkor essél nekik a gyógyítóknak, elõször õket kell megölnöd, és csak utána tudod elintézni a faszit is.
Én úgy csináltam, hogy messze mentem mindhármuktól, elõvettem egy erõs fegyver, pl gránátlövõt, és kilõttem két gyógyítót.
Utána végeztem a faszival is.
Sok sikert szia.
Palleon_home
Mi csak néhánynál észleltük.

Nekem ugyanez volt a bajom, ez egy bug, restart mission...

War. War never changes.

Ron Ragm
szerencsés, nekem szinte az összes szervernél ez jön elõ

Palleon_home
Nekem csak néhány szerverre csatlakozásnál jött elõ, egyenlõre nem tudjuk a megoldást.

Ron Ragm
Invalig game folderre van vmi megoldás?

Palleon_home
Üdv emberek! Kéne egy kis segítség, pontosabban egy mentés a vjun-i pályához. Sajnos a játék "elsõ verziójának" a mentései nem használhatóak az újabb változathoz. Se kedvem se idõm nincs újrakezdeni.
mail: [email protected]
Elõre is köszönöm😊

t1 fatal

Ron Ragm
A hf szerverre mi a jelszó? Vgy melyik szerveren van a csati ahol meg lehet kérdezni?

lóbébi
Pontosan melyik pályán vagy?mi a pályának a neve mert talán tudnék neked segiteni!Lóbébi

lóbébi
Ha már végigjátszottál és legalább ird le azt a megoldást ami egy Cult nevû pali két energiatöltõvel van és mit kell csinálnom vele mert ezen a pályán már több mint 3 órája vacakolom!!!!Bármit csináltam mindig feltölti energiával ennek a pasinak!Köszi Lóbébi

Ismét itt vagyok a 3 küldetésnél járok asszem mikor 5 bombát kell aktiválni én mindet aktiváltam és azt irja a küldetéses papirusz hogy mennyek vissza a repülömhöz. De az az ajtó zárva van amerrõl befele jöttem nem tom merre kel kimenni ebbe kéne segítenetek köszi

marsu
Végig játszottam, legyõztem mindenkit. He he.
Hixer
Sehogy sem tudod bénítani õket. A legjobb, ha amikor lõnek, közelfutsz a speed-elve és belepörgeted a karododat. Én elõször elhasználtam az ÖSSZES lõszeremet, akkor amikor leeresztették a pajzsukat, majd azután dobáltam a kardot. Vigyázz! ha a pajzsra lõssz, visszapattan a lövedék!!!!!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
Rush a neve a palinak és õ az akivel a játék legelsõ videójában beszélgettél. Elõször kell kinyírni a gyógyítókat, mégpedig úgy, hogy lesebzed a manust, amíg gyógyítani nem kezdik és akkor kinyírod az egyik gyógyítót. Majd újra eljátszod ezt, és utoljára pedig kinyírod a gyereket.Ha ez az az ellenség akire én gondolok.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

lóbébi
Szia!Hogy menjek vissza lõszerért mert be vagyok zárva teremben!Csak azt szeretném tudni hogy milyen fegyverrel illetve megoldással lehet bénitani a pajzsos robotokat?Köszi Lóbébi

ha nagyon nem megy, szerintem biztos vannak csítek a játékhoz, és az ilyenekhez szokott lenni pályamegcsinálós is.

persze csak ha már tényleg feladnád.
Még mindig nincs megoldás multihoz???

\"Hard to see, the dark side is.\"

cervin
HOGY OLDOTTAD MEG?
cervin
ASSZEM CULT A NEVE A PALINAK KÉT SEGÍTÕVEL AKIK TÖLTIK ENERGIVEL.hOGY LEHET MEG ÖLNI MERT MEGAKADÁS VAN SEGITSEN VALAKI....KÖSZ
cervin
MENJ VISSZA LÕSZERÉRT LÖNI ÕKET ÉS MENTENI.A BUROKRA NE LÖJJJJ MERT FOGY A CUCC
single-ben az ellenfelek is elég buták, a motoros résznél kb 3-4 zsoldos nekivezette fullgázzal a gépét a falnak, amíg fent álltam a párkányon.
A multi részén lehetne mit javítani, pl. a botok rendszeres beakadnak tereptárgyakba, meg van hogy csak egymást nézik, semmit nem csinálnak csak ütögetnek egyfolytában... semmi ugrálás, oldalazás... meg nagyobb gép kell neki, mint a 2-höz, de a grafikája semmivel sem szebb, mint annak...

War. War never changes.

megcsináltam a motorozós pályát. nagyon tetszik, amikor levágom az ellent karddal, és belassít a játék. 😊

lóbébi
Sziasztok!Most a 12 rogue pályán vagyok és ott akadtam el amikor egy teremben vagyok négy pajzsos robottal!Mi a megoldása?Meg kell küzdenem vagy keresem meg a kiutat?Eddig simán átmentem végig és pont ott akadtam el amikor nem kellene!Köszi a segitséget! Lóbébi

sejtettem 😊

csak az a baj, hogy már belelõttem az összes fegyverembõl a tárat, innentõl kezdve "csak" kardom van.

más: most választhattam új harcmodort. kiválasztottam a gyors támadást, mert az volt szimpi. Kardot mikor kapok újat? KELL nekem olyan kétkezes. 😊
köszi, közben megoldottam.

most a Rancorral kergetõzöm a börtönben. egyszerûen nem találom a második két ajtónyitó bizgenytyûhöz a feljáratot.

az furcsa , hogy már hármat kinyírtam, de mindig van egy másik. lehet, hogy hallhatatlan ez a dög? 😊
nekem is segíthetne vki.

a havas bolygón vagyok, ahol vmi bázisba kell bejutni (a második fejezet elsõ pályája). megtaláltam a bázist, ajtó sehol. találtam egy bunkert, de ott meg vmi erõtér van, de kapcsoló sehol.

szóval mit csináljak?
kicsit konkrétabban, hol akadtál el? nemrég csináltam azt a pályát, talán tudok segíteni.

ha ott, ahol vhogy fel kell jutni, de ugrálni nem lehet, akkor ott be kell menni a jobb oldalon egy ajtón, szétlõni a két kapcsolót a falon, és akkor megszûnik az az erõtér szerûség.
Van már megoldás a multiplayer-re, hogy nem írjon ki hibákat (a gamempfixen és a gruswajkcd-n kívül mert ezek nem jók)???

\"Hard to see, the dark side is.\"

Az Alcohol120% nevû progi tud néhány másolásvédelmet emulálni.Beállítottam az alcsatornahibák javítása&emulálása opciót,és így ment a multi botok ellen.Ha ez nincs akkor néhány perc után jön az ismert hibaüzenet

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Én is ugy játszok hogy demonnal berakom,de nem értem mit irtál hogyan csinaltad meg 😄
Hali!
Én is szivtam ezzel.Nállam úgy oldódott meg,h a virtuális cd meghajtóba bemountoltam a cd képet és beállitottam a securom emulálást.(Alcohol120%)

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

spatz
A veled lévõ jedi tanitvány fogja kinyitni, csak enged át a folyo felett, ledöntve a fát.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

szevasztok nagyon béna vagyok még az 1 sõ pályán se tudok átjutni van valami ajtó az mellet meg egy rácsos hely amibe egy kar van gondolom azt kéne megnyomni a jedi erõmmel de nem tom hogy kell

szasztok nekem egy magyarosítás kéne ehez a star wars jedi knight jedi academy hoz ha valaki tud segítsen

köszi!
plíz help!

elakadtam azon a pályán, ahol a jawak böhöm nagy jármûvét kell megtalálni, likvidálni vmi raidereket, meg visszaszerezni egy robotot.

ott állok a jawak izéje mellett, bejutni nem tudok, mert az ajtó zárva van. + találtam egy barlangot, ahova viszont nem tudok bemenni, mert nagyon szûk a bejárata.

mi a fenét kell csinálnom? 😊
Shaman
ööö az melyik pálya? lehet én még nem járok ott...
De sztem má nálad kéne hogy legyen,nem? S amiket le kell helyezni (általában bombák),azok ilyen átlátszó piros árnyalatok szoktak lenni,s oda kell tenni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.