5868
Jedi Knight 3
-
#3187 Már korábban le lett írva hogy a nocd crackkel nem lehet multizni. Van egy mini image azzal lehet tolni, én is azt használom. 7mbos a kicsike gamecopyworldön tuti fentvan.... -
Che #3186 Újjabb gondok!
Újra crackeltem, most az singli része betölt, lemegy a demo és kilép, a multi része meg elkezd tölteni és kilép....erre nem tk gombot varrni :( -
Che #3185 Hy all!
Lene egy kis gondom!
1 éve(pont) már játszottam jeti akadémiát neten!(akkor simán ment)
Most megint szeretném játszani de miután fel rakom, és fel teszem az 1.01-es patchet és csatlakozni akarok egy serverhez(magyarhoz,ase-ből) akkor nem megy fel hanem ki írja(játékmenűbe lép be), hogy tegyem be az 1. Cd.-t!
Ez mért lehet?
Help me plz?!
Előre is kösssz! -
Cicero #3184 Jáj akkor 15 :] -
#3183 vki tudna segíteni h milyen modok vannak? és honnan lehet hozzájuk jutni akár privibe akár mailba is ha nm fér a topicba THX
én amúgy most kezdek újra fan lenni
-
#3182 hm....nem a cd-t kell tisztogatni...
nekem is volt ien probom vmien játéknál de aztán a végén sikerült...mit is ír ki pontosan? -
laliking #3181 ha lecsulom és megtörlöm a farmeromba úgy jó??
(viccel) -
haxoror #3180 vagy csak koszos (ha mázlid van) -
laliking #3179 van gondom az insallálással
na szal elindítom automatc-on, és 47%nál kéri a kettes cdt...
berakom aztán 59 %nál kiírja hogy adathiba.. már vagy 5x megpróbáltam..
akkor rosszul van írva a cd?? -
#3178 Ki állította, hogy annyi vagy? Csak annyit írtam, hogy gyerkőc. :-) -
#3177 Én se 14 vagyok. :) -
Cicero #3176 -
#3175 Kivételek mindig vannak, és direkt odaírtam, hogy "Neked még..."
Akinek nem inge, vasalja ki... :-) -
Cicero #3174 Kikérem magamnak! Én is 14 vagyok és rohadtul nem így állok hozzá! -
#3173 Te ezt nem fogod megérteni... túlságosan is gyerkőc vagy ehhez a témához. :-) Neked még csak a legújabb számít, mert az a menő-manó, meg a dörmögő dömötör. :-)) -
#3172 Annyira imádtam a jka-t hogy 1 éven át az volt a kedvenc játékom. Csak nem értem, hogy hogyhogy van még olyan, aki most kezdi el. -
Cicero #3171 Egyszerűbb lenne DosBOX-ot használni :)))) -
#3170 De csak akkor, ha az monitor nem színes... :P -
#3169 Nekem van egy P166-os gépem pont az oldschool gamek miatt:D Zsír kis 14 colos moncsival:) nagyon Poén:) -
Cicero #3168 Nyá' tényleg eléggé fura az a textúra -
Cicero #3167 Hmmm... ezt sohase fogom megérteni, hogy miért kell kidobni egy játékot, amikor már egy kicsit "régi". A grafja miatt? Szerintem még mindig helytálló a JK 3 grafja, nekem nincs vele semmi bajom, sőt én még a Prehistorik 2-vel is játszottam 1 hónapja (ki is vittem egy délután alatt, marhajó volt a nosztalgiázás) -
#3166 régi régi...mondjak neked valamit? én a mai napig transport tycoonozom, meg settlers 2zöm szal a jedi academy nem régi. Amúgy meg mivan abban ha régi, ha valami régi azt már ki kell dobini? inkább nézzem azt a borzalmas műanyagbőrű doom3 textúrát? -
#3165 Amikor megjelent játszottam vele 1 évet. Azóta nem. K*rva régi -
#3164 Elavult???pff kifejezetten jól néz ki még most is....én spec most játszom végig megint már kitudja hanyadszorra... -
#3163 Talán nem kéne a jedi academyvel játszani. Kicsit elvault. -
Cicero #3162 Talán egy gépcsere nem ártana :DDDD -
Cicero #3161 :| -
#3160 mer madarak vagytok, megy simán a gém -
#3159 NEKEM AZT CSINÁLJA HOGY BELÉP , JÁTSZOK RAJT 2 PERCET ÉS KILÉP
ENNYIT ÉR EZ A JÁTÉK -
Cicero #3158 Sziasztok!
Feltelepítettem a Star Wars Jedi Academy-t, a multiplayer el is indul, de a Single gombra kattintva nem csinál semmit. A autorun eltűnik, megpörgeti a CD-t, sőt még a "Folyamatok"-ban is kiírja hogy van elindítási parancs, de nem tölti be! Mi lehet a gond? -
#3157 Hi
Van itt olyan aki ért a skinezéshez? Mert lenne egy kis gondom. Letöltöttem játékhoz több kard modellt is és 2őt össze alakitottam úgy hogy az eggyiknek a pengéjét hagytam meg a másiknak a nyelét és összeraktam őket 1modellé. Na mármost, a modell működik faxán csak az a baj hogy a skint nem akarja rá rakni pedig a modell neve ugyan az mint azé amelyktől a pengét vettem és ki is lett cserélve, szal a skint rákéne tennie, nem tudom miért nem teszi :S
Remélem tud vki segíteni. -
Metercsik #3156 valaki légszi küldjön 1 URL-t honnan lehet letölteni. -
#3155 1.3 béta? OLyan nekem is kén....van 1.1, 1.2, 1.3 de béta nincs :( -
flashX #3154 vki tud adni egy clientplugin 1.3betát? köszi -
#3153 nemvéletlenül olyan szerverre mentél amin olyan map ment ami neked nincs meg vagy olyan vehicle van a szerveren ami neked nincs?
vagy nemirt kis semmi hiba üzenetet? amúgy ASE jó mert hamarabb megtalálni a magyar szervereket :D meg más szervereket is. -
#3152 Én egy volt osztálytársam leírását használtam, még a JK2 -nél. Hcgameren fenn találod, remélem. Csak keress rá RayPark-ra vagy a Radiant-ra. :-) -
#3151 oké, már megvan, kössz (amugy én azt nem tudtam h utána hogyan tovább...) -
#3150 melletted balra -
#3149 melyik?... -
#3148 Hi!
A GTK Radianthoz vki tud magyar leírást?