Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Mhhh nekem nem tudnátok elküldeni?? [email protected] köszönöm elõre is!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Na most biztos hülyét kérdezek: hogy kell chatelni a játék közben multiban???

\"Hard to see, the dark side is.\"

Idõközben észrevettem hogy a legtöbb sp modban hiba van (amit a lucasfiles-ról lehet leszedni). Pl. Anakinnál ugyanaz mint Darth Maul-nál (kidob a játékból), Jango Fett-bõl meg nem látszik semmi.

Köszesz!

Ment mail
Az is küldöm mindjárt a magyarosítással együtt

Lehet valahonnan Darth Maul karaktert letölteni? (A www.lucasfiles.com-ról már töltöttem le és ki is próbáltam, de hibás volt mert amint bemásolom a fájlt az adott könyvtárba és elkezdtem játszani kidobott a windowsba microsoft hibaüzenettel.) Esetleg tud valaki valami javított változatot mondani?

lóbébi
Össze kell szedned a különbözõ fegyvereket és ezekkel harcolsz!Menj végig és közben likvidálnod kell a birodalmi katonákat majd a tulajdonost is azt már kicsit macerás!Szivesen segitek!Lóbébi

lóbébi
Pontosabban hol akadtál el?Lóbébi

lóbébi
Davidsned!Küldtem számodra e-mailt és benne 100%-os magyarositást!Lóbébi

Factor_007

Figy, ez csak 90%-os magyarosítás. Pedig van már 100%-os is, nem?

Köszesz!

Mail ment 😊

Csak valaki küldje már el a magyarosítást a [email protected].

Végre találtam egy helyet, ahonnan le is jött a kotor_flight_school map:
http://www.pcgamemods.com/
😊)

Punker
felmásztam a szoborra és onnan kapta a villámokat, ennyi.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem outcastnek? az nem qutcast

War. War never changes.

ja én a teljes játékra gondoltam, nem a fõmukira.

War. War never changes.

én eg jedi masteren 2 nap alatt.

War. War never changes.

Factor_007
milyen szinten játszól mert én padawanon fél perc alatt lenyomtam

lóbébi
Sziasztok!Remélem van olyan játékos aki végig ment és el tudná nekem magyarázni hogy hogyan és milyen módon ölte meg a Tavionban bújt Ragnost?(Nagy teremben vagyok ahol a terem végében egy ülõ bikaszobor található és speciális karddal vív velem)Már két napja próbálom és nem tudom véghez vinni.Elõre is köszönöm! Lóbébi

Sub Bass: akkor légyszi küldjed el nekem a 100%-os magyarosítást e-mail-ben a [email protected]! Elõre is köszi!

kisficege
Nem sok!Nem egy nagyszám a game.Gyenge utánzata a Kvitkásztnak.

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Hali! Hány pályás a jk 3?
Akinek kell a magyarosítás az szóljon és elküldöm neki e-mailben
Shaman
jah és fontos,hogy csak egyenként tudod öket visszavinni (mármint az alkatrészeket) tehát ecerre 2-t nem vesz fel.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Szia!

Itt találtam meg, de most nem sikerült leszednem (Letöltésre kattintva folyton a Lap nem jeleníthetõ meg 😞( Pedig mindhárom szerverüket próbáltam. ). Hátha neked megy:
http://www.force-temple.com/jk3/index.php?go=files&viewfile=showlist&cat=maps&mapscat=ffa&orderby=Date&how=DESC

Davidsnet: A magyarosítás nekem lejött onnan.

Palleon_home
Elmondaná vki, hogy honnan lehet letölteni a kotor_flight_school.pk3 páylát? Mert agyvérzésem lesz, hogy emiatt a szar miatt nem enged be a szerverre.

lóbébi
Szaszi!Most már tudom hogy hol vagy!Egyszewrû a képlet mert alkatrészeket kell összeszedned és pont a lezuhant ûrhajó mellett szóródtak szét ha jól tudom 2 alkatrész az egyik oldalon megtalálod.A másik 2 alkatrész meg az egyik a sivatagi kõtömbön túl a másik meg az ûrhajóban megtalálható.Ha jó emlékszem az ûrhajó padló alatt van.Az alkatrészeket mindig piros vibráló színben van!Úgy kell összeszedned hogy mindig gyorsitanod kell mielõtt a szörny bekap téged!Jó játékot!!

Te innét le tudtad szedni??? Mert nekem nem jók a linkek.

Szia!

Ha nem megy a Gamehunter, akkor itt is megtalálod:
http://jk3central.srv.hu/
Letöltés menü/Egyéb

Hi, honnan tudnám leszedni a 100%-os magyarosítást a játékhoz (mert a game hunter megszûnt ugyebár)? Tudna valaki mondani egy linket? Esetleg el tudná valaki küldeni e-mailben?

Na...akkor valakinek megvan (Nembétában) a JK3?
Találtam itt még valamit:csak klikk ide
Shaman
Srácok itt más lesz a gond. Azt írta,hogy az elején!!! tehát az elsö 5 küldetésben. na most ha jól emléxem ott még nem volt rankor. Sztem õ mást hisz nagy szörnynek,de nem biztos.....

lóbébi
Gondolom amikor kinyitottad a zsalu féle redõnyt és bemész a szörnynek a területére közben megkeresed a foglyokat.Mindig van egy bejátszások és figyelni kell hogy hol vannak.Legjobb megoldás ha közel van a szörny akkor gyorsitanod kell sõt ha közel van a foglyokhoz akkor kénytelen leszel közelébe menned.Ha kimenekitetted akkor el kell menned velük ahonnan jöttél ha kinyitottad a biztonsági záras ajtót.További jó játékot! Lóbébi

Nem tudom. Ezt is csak véletlenül találtam amikor összevissza kattintgattam a www.jediknight.net oldalon
itt keresgélj
Meg tudjátok mondani, hogy honnan lehet letölteni azokat a markolatokat amiket Sub Bass12 mutatott. Kösz
Minimális követelmények:
DirectX 9.0a
Pentium III 450 MHz, Athlon 600 MHz CPU
128 MB RAM (256 ajánlott)
32 MB-os videokártya

Ismerõsömnél fut:
1GHz-es proci, 512 DDR Ram és Gef2 Ti (32M😎.
De csak 800x600 -ban asszem.

Anikó

Ezzel a kéréshez szerintem fordlj ehhez az oldalhoz: playercenter.fw.hu
végégjátszást=végigjátszást

A Jedi Academy-hez tud valaki végégjátszást?

Shift+0
helpusobi 1
god
Shaman
shift+hullám
devmapall
god

Vaxi
jkhu, mint minden magyar dedicated servernek

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ron Ragm
Tudja vki mi a CRMI&DH duel szervernek a jelszava?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?