Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy kérdés: Te minden játékban vérprofi vagy és soha nem akadtál még el?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
2. A következõt irták: kikell szabadítani a tuszokat(csak én elötte irtam hogy már 4megvan...), keresgélni kell az irányítót ahol kilehet engedni õket. Na de azt nem mondta senki hogy KB merre van. Szóval ez kb olyan szintû hogy azt az izét ami ott van az elkell izélni és akkor megvannak az izék."Aki keress elõbb utobb talál" Na de ha kerestem volna és megtaláltam volna akkor valószinûleg nem irtam volna ide...
3. Olvasd már el hogy senki nem irta meg konkrétabban hogy mit kell csinálni. Olyan nem volt hogy elõrébb le lett volna irva. Szóval csak annyit még vegyél magadról észre hogy nem vagy isten. csak egy kis mocskos paraszt aki abban éli ki magát hogy (mintmár lejjeb irtam) istennek tartja magát mer már végig vitte a game-t és ezzel másokat le se szar csak baszogatja õket!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
2. ott irták hogy mit kell csinálli szal még vak is
3. megmondják ujra hogy elörébb irták (hátha nem vetted észre) mindezek után még kötözköcc és csíterezel (amit pedig a magadfajta szokott csinálni inkább), tehát még ugytünik értelmi fogyatékos is vagy
szal ezek után inkább ne pofázz pls 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Tanulság, még1szer elakad, ebben a télleg hudenehéz gameban : Nem kell neki segiteni"
Nem segített senki mer mindenki baszik rá. csak otthon veri a kukacát hogy cheatal végig vitte... nagyon nehéz lehet...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
\"Hard to see, the dark side is.\"
Tanulság, még1szer elakad, ebben a télleg hudenehéz gameban : Nem kell neki segiteni 😛
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

gtom. szerintem olvass vissza, mert minden oldalon cirka 43432432 kérdés foglakozik ezzel.
de:
-invailed game folder: a servernek nem ugyanaz a kódolású jedije van! szerezz be razor1911-eset.
-cl_*******: netfix kell:
innen
csövi
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Gratula a készítõknek!!

Pedig én voltam a szerver! vki gyorsan segítsen mer fél órán belül szeretnék multizni
Nekem is ez a problémám van sajna. Egyszer OK másszor nem jó. Pedig eleinte nem csinálja. Antán 1/2 órán keresztül igen, aztán megint nem... Igy megy ez továbbb. Rohadtul idegesítõ mikor bátyámmal harcolunk. Bezzeg neki nincs. Az õ configja: 7500 64mb radeon 1800+ AMD Palomino. Ha valaki tudja mi ez a rejtélyes bug, PLÍZ jelentkezzen.
May the force be with you!
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
War. War never changes.

Mikor a multiplayer játékban megjelenik egy krapek akkor ugyebár egy nagy zöld gömb lesz körülötte. Namármost. Ekkor a grafiksz igencsak bezakatol. A configom: 7000 Radeon 900-as AMD. Nemtudja valaki hogy miért?

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
most kezdtem el másodszor a jedi3at(jedi masteren) és máris elakadtam a 2. pályán 😊 ahol bombákat kell hatástalanítani. az utolsót nem találom ami piros és kék csövekkel teli szobában van(nem az ahol reaktor szerû izék vannak)
ájulok magamtól milyen láma vagyok 😞
nekem legalábbis tök simán ment az egész.
Csak annyi hogy folyton akadozott
Na jó talán ebböl nem sokat értettél.
Tehát: ne álls le harcolni a sötét jedikkel,csak haladj,majd a rankor megeszi öket. Ahogy mész egyik óriás teremböl a másikba,mindegyikben van egy kapcsoló,ami egy buzi nagy ládát tologat arrébb. A legvégén van egy futószalag.Arra felcsalod a szörnyet,s leengeded mögé a dobozt,s az szépen kinyírja.
(lesz olyan rész,ami azt hiszed zsákutca,de nem az,mert ha felugrassz nagyon magasra a dobozok tetejére,tovább tucc menni)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szerintem könnyebb, mint az Outcast (Jedi 2) volt. Viszont nekem ez jobban bejött. Megéri leszedni 😊))
Több választási lehetõség van benne, mint az elõzõben:
Te döntöd el, hogy melyik erõdet akarod fejleszteni, hogy a jó, vagy a rossz oldalra állsz, illetve hogy milyen fajta kardod legyen.
Ha hamar végig is játszod, még akkor is ott a multiplayer.
A javítást (multifix) innen szedheted le:
www.jk3.try.hu
Szia!
Jade
Honnan tudnam leszedni a mûködõ multifix-et??? Pls segítsetek, v. vki mailemre küldje el...Elõre is thx😊
Bazinga!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)