Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
rzr-ja1.bin, ill. rzr-ja2.bin, tehát a Final Razor-os kell 😊
Az All Seeing Eye talált egy mûködõ magyar szervert az elõbb, be is mentem, de csak egyedül voltam bent, majd 2 perc múlva kidobott. Itt a címe:
195.38.103.236:29070
Érdekes, mert maga a játék azt mondja rá, hogy nem megy, az Eye szerint viszont megy, és csatlakozni is tudok hozzá.
Ha gondoljátok próbáljátok ki, hátha nem dob ki megint.
Bazinga!
http://dcplusplus.sourceforge.net/
Bazinga!
U.i.:Honnan lehet letölteni a dft_clanmap-et?
Az nem sok, én is kb annyira tippeltem. Bár ha nincs más magyar szerver, az is valami 😊
Még kísérletezgetek vele, de nem nagyon akar mûködni.
Nincs itt valaki, aki tudja, hogy kell Win-os szervert csinálni, hogy mûködjön is?
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Csak én elindítottam a gamet emellett a progi mellett, ott kreáltam egy játékot, start, majd visszament konzolba, és ezt írta ki:
VM_Create on game failed
Hogy mitõl van, passz 😞(
Indítani akkarok etty szervert passw., name megvan...
Ha csak rákkattolok arra hotty indít más nem látja..
van valami beállítás dedicated asszem.. ott van internetty.
beállítom, start kilép. nézem a jk3.try.hu-t ott van egy progi amivel állítólag mûxik. megcsinálom mindent, majd azt irja hitch warning bla.bla.bla... és a progi be is fejezte futását.
Na Akkó most mi van???
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Ha gondolod, csinálj szervert, add meg az ip-det, és megpróbálunk csatlakozni hozzá.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
. De nekem most jó, ha nektek is, akkor írjatok, aztán csinálunk OK?
Változó, hogy milyen fajta. Mikor mihez volt a kedve a társaságnak, olyan típust szavazott 😊
De alapból asszem 1 Dueles, ill. 2 FFAs szerver volt.
512/128 -as nettel lehet szervert csinálni szerintetek? Vagy az nagyon lassú lenne? Ill. hány fõt bírna el?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Vagy csak nálam nem?
JK-s szerverre meg nem lehet Jedi3-al csatlakozni 😞 Vagy a JK alatt nem az Outcastot érted?
Pl:
^ 1 - Sárga
^ 4 - Kék
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Annál a résznél vagyok asszem a savas esõs részrõl bementem a kastélyba és ott mindenkit lepusztíttotam és a másik csóka akivel mentem az most egy nagy henger alakú helységben van ahol középen lefele menet egy nagy zöld sugár megy. én a legtetején vagyok. mit tegyek? mászkáltam össze vissza de semmi. mit tegyek? ha vmi nem érthetõ kéretik nem belekötni! Elmagyarázni!thx
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
A nagy épületbe nem tudsz bemenni. Ellenben ez az épület egy bazi nagy tisztás,vagy mi szélén van.S ezen a tisztáson van egy kis épületke,s ott kell bejutni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A havas pályán, ahol utamat állja egy nagy épület.
Hogy kell bemenni?
Indítani akkarok etty szervert passw., name megvan...
Ha csak rákkattolok arra hotty indít más nem látja..
van valami beállítás dedicated asszem.. ott van internetty.
beállítom, start kilép. nézem a jk3.try.hu-t ott van egy progi amivel állítólag mûxik. megcsinálom mindent, majd azt irja hitch warning bla.bla.bla... és a progi be is fejezte futását.
Na Akkó most mi van???
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Annál a résznél vagyok asszem a savas esõs részrõl bementem a kastélyba és ott mindenkit lepusztíttotam és a másik csóka akivel mentem az most egy nagy henger alakú helységben van ahol középen lefele menet egy nagy zöld sugár megy. én a legtetején vagyok. mit tegyek? mászkáltam össze vissza de semmi. mit tegyek? ha vmi nem érthetõ kéretik nem belekötni! Elmagyarázni!thx
Végre vki...
Most nem tom mér kell trágárkodni, kb. mint valami fa**taho 8 általánosos cigánygyerek... Öcsém keresgéljél, használd azt a *** sense képességedet, nem dísznek van. És elárulom, hogy nem azért van 2549 hozzászólás, hogy ne tudj belöle visszaolvasni neadjisten 100at. 100at visszaolvasva legalább 3-4 választ találsz... Ezt pedig ne fogd a másik csitjére, ami persze nem is igaz, mind1 hagyjuk, hogy nem vagy képes olvasni picit. Azt sem disznek tanitották meg az isiben. Nem kiosztani akarlak, csak **** idegesítö hogy egyes überskill emberek azt hiszik, hogy aki rajtuk kivül kijátszik 1 gamet, az csiter. Az ilyenekel szeretnék én duelezni pl. 10 percet. Nagyon. Nagyonagyon. Na pa all