5868
Jedi Knight 3
-
#3347 hogy lehet amugy olyan duel servert inditani hogy legyen full ugrás de ne legyen push/pull/throw? a legtöbb ilyen és ugy jelzi ki 'no force powers' mégi ehet ugrálni rendesen -
#3346 :DDD
te mióta jáccol? -
_Vegeta_ #3345 Mien ti idotok? :DD -
#3344 ja:DDD
mi má ős JKAsok vagyunk :DDDD -
#3343 hát jah..bezzeg a mi időnkben... -
#3342 jah.
de sztem a mai világban ez már nem feltétlen akadály -
#3341 hát az attol is függ hogy miylen nyelven tud... -
#3340 :D
akkor menj külföldi serverre tanulni ;) -
#3339 áá ,én csak egy noob vagyok ,sose tudtam játszani ezzel a játékkal:D -
#3338 és tudsz is vmit vagy csak noob magyar szinten vagy ?:)))
[nem goromba] -
#3337 -
#3336 addj rá pénzt, nem nekem kell, nekem ehez szar játék hogy megvegyem! -
#3335 Lol , kb ma van a 2 éve játszok jk3-mal évforduló :D
2 éve ilyenkor már kijött a béta.
Megyek fel multira ,azt meg kell ünnepelnem
-
#3334 én 2cds törtre feltettem patchet semmi crack és megy:) -
#3333 Vedd meg eredetibe ,vagy lagalább ne az agyontört verzióval próbálj játszani... -
#3332 Heló, hog ylehet ezzel ajáttékkal netne játszani, ha alapból nem müxik a netes "oldala" a játéknak? még botokkal sem, helyi hálón! Mit érdemes letölteni hozzá? -
#3331 nem akarok flémet de sztem is szar tanács.
nekem is ATI-m van, kiválóan viszi a jka-t
checker milyen ATI-d van? -
#3330 Ez egy elég hülye tanács....
Furcsamód nekem semmi bajom nem volt még az atis vidoeókártyámmal.
NVidea kártya drágább és lassabb, főleg a középkategóriás kártyáknál...
-
#3329 Köcce MEgfogadom a tanácsodat :D Najó megbeszéltem apámmal h új videokártyát vegyünk.Szal ne ATI videokártyát vegyen?
-
Braveheart #3328 vegyél olyan videókártyát amit nem az Ati kalapált össze
semmi flame... -
#3327 Na emberek komoly tapasztalataitokra van szükségem !!!! Éppen a kiszállás előtt állok de ti meg tudtok menteni ha tudtok a választ és megoldást rá . A problémám a következő: A játékban sokszor kifagyok egyszerüen lefagy és kiírja azt h A vpu recover nem tudta helyreállítani a grafikus illesztőprogrammot ezért alaphelyzetbe állította blablabla. ATI Radeon kártyám van . Vki segítsen -
#3326 aha -
#3325 -
#3324 Csá!
Új vagyok a témában, és azt szeretném megkérdezni, hogy kell arra a verzióra felrakni a path, amelyiknek nincs telepítője, hanem csak az a WinRar-os önkicsomagolója. -
#3323 tizstelet a kivételnek...
amugy szeritnem is sokkal rendeebbek a külföldiek...
-
#3322 Hol tudom beszerezni ezt a gamet? Mediamarktba nincs. 576 pólus nincs. Cora nincs. METRO nincs. Végigjártam minden szart de nincs!!!!!!!! -
_Vegeta_ #3321 Igaz. Viszont en mar ritkan jarok fel, csak egy parperces kikapcsolodas..:) -
#3320 lol, én külföldi klánban vagyok, meg jó eddzés ha 1 nálad jobb játékossal találkozol
-
_Vegeta_ #3319 Ezt nemtom, kulfoldi szerverre max nemetre megyek, mert oket konnyen le lehet verni. ;) -
#3318 jah, de a külföldiek normálisak legalább :) -
_Vegeta_ #3317 Egyetertek. :)
Sajnos ezekbol sok van es nem csak jedi academyben. :( -
#3316 nekem se a sithekkel van bajom hanem a nagyképű fasz magyarokkal akik noobok de istennek képzelik magukat -
_Vegeta_ #3315 A sithekkel a jedi2be semmi bajom nem volt. :) -
#3314 szerencsés vagy -
_Vegeta_ #3313 Lattammár de ismerni nemismerem. -
#3312 nem ismered Lord Rive-ot?
a (volt) sith akadémia egyik vezetője volt
lenne 1 kis elszámolni valóm vele -
_Vegeta_ #3311 Jedi2es CandM-nek alapitoja voltam ami kesobb atalakult KTS-é. Ugytom a kts van jediacademybe is. Mar nem vagyok klantag, fassagnak tartom. De a nevem elott a [CandM] mindig ott tiszteleg. :) -
#3310 te melyik klánbanvagy?
ha vagy :) -
#3309 vannak pontok, abból kell gazdálkodni.
ha valamelyiket nem lehet az azért van mert a server letiltja -
zotyesz23 #3308 De valamelyik képességet nem is lehet szabályozni.Meg egyes képességeket nem lehet a teljes fokozatra állítani.Ez miért van?