5868
Jedi Knight 3
-
#3387 mért van az hogy nem tudok cheatelni? 1.01 es patchem van. a devmap a devmapall és a helpusobi és helpusobi 1 azok nem működnek nálam. vajon mért? -
#3386 kb. -
#3385 "Az a játékos, aki csak specialokat nyom, tudatlan"
=
"Noobok azok a nyomorék gyíkok akik butterflyt meg kombókat nyomnak"
"és nem hajlandó igazi skilleket szerezni." = "Ha hülye"
nem-e? -
#3384 Noob: Az a játékos, aki csak specialokat nyom, tudatlan, nincs tisztában az alapvető szabályokkal, és nem hajlandó igazi skilleket szerezni.
ha ezek a tulajdonságok megvannak valakiben az vagy ne játszon, vagy ne játszon.
ez az én véleményem, nem kérek fikázást. -
#3383 nem. -
#3382 ... -
#3381 látom reménytelen... -
_Vegeta_ #3380 uramisten -
#3379 Ha hülye vagy az lehetsz.
Noobok azok a nyomorék gyíkok akik butterflyt meg kombókat nyomnak -
#3378 mi számit nooberkedésnek fakk?? :D de nehéz kiszedni belőletek..
ha nem tudja az ember akaratlanul is azzá lehet.. -
#3377 nem, az a lémer :DD
noob akkor, ha utána még vissza is pofázik. -
#3376 azaz lémelt xD -
#3375 lál ti nagyon hülyék vagytok Egy noobot úgy lehet felismerni ha éppen az admint támadta meg chatboxxal -
#3374 én nem vagyok noob.
én csak a noobok fejével próbálok gondolkodni.
ebben a témában.
-
#3373 mármint nem ő hanem a noob tudja magáról h az.....bocs -
#3372 hát szerintem arra gondol hogy tudja h ő egy noob..de mégse tesz ellene semmit..szeritnem valami ilyesmit értettt..de nembiztos -
#3371 "mégis inkább noobol harcol nem rendesen."
fejtsd ki
talán kevesebben lennének ha noobozás hajtogatása helyett vmi épkézlábbal jönnétek elő:)
-
#3370 ahan -
#3369 figy van pár olyan noob aki már régebbóta játszik mégis inkább noobol harcol nem rendesen.
egyébként a staff Bf-je csak régi japlus-os servereken sebez majdnem 200at
szerencsére azon javítottak.
hát jah általánosságban elfogadottak... -
#3368 "de ha noob vagy akkor legalább jó noob legyél"
még szerencse hogy vannak akik mindent tudnak egy játékról amint hozzáérnek..
sokan a staff Bf-ja miatt sirnak, közben meg ilyen exploitokra gyurnak..azért kérdeztem ez elfogadott e..ugylátom ez igen..bár nemtom miért de ez van:) -
#3367 igen, egy kicsit, de ha noob vagy akkor legalább jó noob legyél
azt a sideswingelős módszert viszont sokan használják...sokkal erősebb az ütés, mintha csak simán sweepelnél -
#3366 eléggé exploitolásnak hangzik:)
-
#3365 nem, az azért van hogy nehezebben tudjanak uppercuttal behatolni, amikor
meg sideswing közben rángatja az meg azért hogy erősebb legyen + úgy tud előre haladni -
#3364 Az amugy nem számit abusenak amikor vki pl kétpengével csniálja azt a mozdulatot amikor lebegnek körülötte a kardok és rángatja az egeret annak érdekében hogy pengéje szinte instakillként müködjön? uaz sok power styleossal is.. üt egyet aztán rangatja jobbra ballra -
#3363 ha magyar serveren kezdtük volna akkor most akkora noobok lennénk mint a magyarok többsége :S -
#3362 lehet én 1 éve se jártam magyar szerverekre...de most se nagyon fogok -
_Vegeta_ #3361 Igen, sajna ez van. Regen viszont nem volt ilyen. :) -
#3360 Arthas ha ezen a néven játszol akor szerintem veled(is) dueloztam egy szerveren most..
JOrik néven voltam, boba fett model, két penge(piros,sárga) -
#3359 ha akarod csinálhatok :)) -
#3358 magyar duel szerver van? -
#3357 a klánozással semmi gond, a gond inkább az hogy az adminok keménykednek, holott szarrakat noobok, a vezetőknek csak a pofájuk nagy, és sorra kickelik az embereket akik csúnyát mondanak rájuk.
külföldön 1 olyan servert nem láttam ahol az admin zsarnok lett volna a CL meg nem ért a dolgához.
szal itt tartunk, kedves társak :(( -
#3356 jah és a magyar klánok többsége egy nagy rakás sz*r...
Tisztelet a kivételnek.. -
_Vegeta_ #3355 Inkabb annyi ertelem kellene h nem rugom hatba a masikat, az meg termeszetes h az ember visszaadja.. A magyar jksokrol nekem nagyon rossz velemenyem van sajnos, ezert is hagytam abba a jatekot tobbszor is. Ez a klanozasi mania meg megin nagy okorseg. :) -
#3354 MAGYAROK!!! MI van veletek ??? Ma a masteremmel Tm@ccal fent voltam egy magyar szerveren .... basszátokmeg ennyire lámulni .. ehhez má tudni is kell vmi :D ez egy tudomány !!! Utálom a magyar szervereket mert tele van ilyen köcsög magyarokkal :D Ne lámuljatok már annyira és ha titeket hátbabasz vki akkor ne üldözd és mindenképpen ölésre mész!! Nem jó -
_Vegeta_ #3353 Jedi knighttal 98korultol. Jedi2vel megjelenes utan 3oravaltol, neten kb megjelenes utan 1evtol, jedi3al betaval amikor elterjedt a neten, de nemtetszett ugyhogy vissza jedi2.
Szal nem ertem mi a "ti idotok". :D -
#3352 nem moddolt..sima natur szervert..azt is inkább csak gyakorolgatni/probálgatni..kösz -
#3351 Felraktam a 1.01 es sp és mp patchet is de ugyan ugy kilép egy hibával a Multiplayer. Tudja valaki miért? -
#3350 alapállatpotban a server.cfg-be kell beírni
Remélem basejka servert inditasz:D
Kb így nézzen ki a cfg-d:
// Server Config
seta sv_hostname "^3<^1T^7F^2P^3> ^7Clanserver {fallenpaladinz.uw.hu}"
//seta g_motd "woot"
//rconpassword ""
// gametypes
// 0 = FFA
// 3 = DUEL one on one tournament
// 4 = POWER DUEL
// 6 = TEAM DEATHMATCH
// 7 = SIEGE
// 8 = CTF
set g_gametype 3
seta sv_maxclients 10
seta g_inactivity 1
sv_maxRate 10000
set g_allowvote 0
set timelimit 20
set capturelimit 20
set g_autoMapCycle 1
map mp/duel1
//Arthas firkámánya(teszt)
seta g_weaponDisable 524279
seta g_forcePowerDisable 163837
seta duel_fraglimit 10
seta g_saberLocking 0
Persze csak ha basejka-t indítasz...
Modos server cfg beállításába nem segítek ,mert már így is elég sok szar modder server van -
#3349 ezt hova?:) consolba szerverinditás után? -
seta g_forcePowerDisable 163837