5868
Jedi Knight 3
-
#3427 igen rátok... -
#3426 kik min vesztek össze?
a volt tanítványomra meg rám gondolsz? -
#3425 ez szép volt :)
és bocs ha valamit rosszul értelmeztem...
AMugy min vesztetek össze? -
_Vegeta_ #3424 :) -
#3423 loál! -
#3422 ... -
#3421 Szerintem meg hülye vagy:) Közben rájöttem, hogy én voltam a hülye:) csak hülye kifejezés mert soha nem használták még előttem:)
btw:) a SZTAKI szerint lamer=béna:) Szóval angoltudósok még csak átvitt értelmet sem kell keresni:D ÉS ebben az esetben a fucking lamer ugyanolyan pejoratív szószedet mint a fucking noob csak itt szótári alakot használnak a szlengesített verzió helyett:) Ha valaki pedig fizikailag béna azt lesajnálni igencsak bunkó viselkedés:D
BUNKÓK vagytok MIND!!:D -
#3420 a mestered letiltott, csak hogy tudd.... -
#3419 Csak mára változott a helyzet, ez ugyanolyan mint, ha azt mondod "repper", ugyebár ez iserdetileg az előadókra vonatkozott, de mostmár nem.. -
#3418 Szal igazam van Bíbííí!!! Jah egyébként otthagyott a mesterem :P Vki tudja h ki az ;-) Jó nagy bunkóság volt csak úgy msn hközbe elhúzni ! -
#3417 Vagy a te angoltudásodon kell még valamit csiszolni!Lamer az azt jelenti h lémelő :D érted szal a lame csak az h attacking unarmed or chatting people és a lamer az arra a személyre vonatkozik okoska :P -
#3416 mé erőlteted a greg meg sebet, ha innen 3man tudjuk kik azok?:DD -
#3415 erről a képről a Greg meg a Seb jut eszembe :D -
#3414 Attacking unarmed or chatting people. -
#3413 lame -» béna
lame -» csonka
lame -» gyatra
lame -» gyenge
lame -» nyomorék
lame -» sánta
innen ered a lamer kifejezés ami kb ezt jelenti:
Valmihez nem értő, önmagán segíteni képtelen felhasználó pejoratív megnevezése.
A lamer-ek titulusokat leggyakrabban azzal érdemlik ki, hogy a legegyszerűbb feladatok megoldásához is mások segítségét kérik, teljesen figyelmen kívül hagyva a bevett szociális és morális konvenciókat.
-
#3412 Szemléltetem is nekttek mindjárt:)
-
#3411 pláne mivel a noob-nak csak bizonyos körökben van pejoratív értelme egyébként csak a newbie azaz zöldfülű rövidítése amin nem érdemes megsértődni:D ha valaki aztmondja, hogy lame az már gázos... egyébként mit jelent az hogy Fucking Lamer??? Lamer-t nem értem o|O Kicsit képzavar befigyel... vagy a te angol tudásod erősen kívánnivalót hagy magad utan:D -
#3410 Lol most azon kezdtetek el veszekedni mi az a noob -.- Ehhez azért már tudás kell ekkora baromságról beszélni xD tudjuk h a noob az rossz és ennél több nem is kell ! Én inkább a Fucking LAMER-t szeretem használni :D Jobban cseng :D -
#3409 :DDD
egyébként igazad van -
#3408 Idefigyelj, ha gyenge vagy nem tudod kivédeni akkor ezt mondod, fél év intenzív játék után már csak taplógörények lesznek a szemedben. -
_Vegeta_ #3407 Huuu, telleg? Komcsi? :D -
#3406 A newbie kezdőt jelent.. régen nem jelentett egyet a faszlámával meg köcsög gecikkel..
egy állapot amiből jobb kimozdulni..
msárészt ti sem vagytok tul tiszták amikor skillekről papoltok de elfogadottnak tartjátok ezt a gyökér egérrángatos módszert sebzésnövelésre..
másrészt miért noob ha vki nem singlet használ..mindegyiknek megvan a maga előnye hátránya vagy a fejlesztők is Nuubik mi hogy belerakták? -
#3405 nemondd.
[nem köcsög...annyira:D] -
#3404 Elég Noobok vagytok ha ezt nem tudtátok
Mellesleg a noob szó a Newbie egyszerűsítése.
-
#3403 a megoldás: ne menj sehova.
jó a logód -
#3402 noob: Kezdő játékos (lsd. lama, Zöldfülû - Newbie - Noob)
-
#3401 elég volt bárhova megyek, mindig ott látom a tékeid -
#3400 Ték. -
#3399 és most -
#3398 sztem mindegyiknek megvan a hátránya/előnye
de énis single-ista vagyok :)) -
_Vegeta_ #3397 En csakis az egypenget reszesitem elonyben. :) -
#3396 jah.
egyértelműen a single a legnehezebb.
bár manapság van pár noob akik singlelel mennek -
#3395 Mert ezeknek a gyökereknek könnyebb "megtanulni" a staffot meg a dualt. -
#3394 jah a Seb meg a Jawaman is midngi ilyen külföldi "gamer language"-el nyomja..
abba van a n00b...de végülis a jka-ban káné azt jelenti mait leirtak... -
_Vegeta_ #3393 Mondtam az elobb, egy hulye szleng. Ugytudom eredetileg azoknak mondtak akik keptelenek elolvasni a manualt es hulye kerdeseket tesznek fel.
Visszaterve jkra: Elszomorito h a jk3 kiszoritotta a jk2t, jk2ben még tenyleg tudni kellett jatszani. De jk3.. bah. :) -
#3392 amit használnak JKA-ban is.
mért szted mi a noob?
-
#3391 Akkor mért mondod hogy nem?határozottság rulz -
_Vegeta_ #3390 Olyan hulyesegeket pofaztok. A n00b egy hulye fasz angol netszleng. -
#3389 az szar. akkor leszedem és újrarakom -
#3388 1.01-es patch-el nem lehet cheatelni asszem