Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott is voltam de csak a központi épületig tudtam eljuttni (én neveztem el így szoktam még máshogy is becézgetni) az az épület amelyiken lifttel lelehet menni és láttod az egész vároros alulról, tehát addig az épületig tudok eljuttni persze a tetején állva és nem tudok átugrani sem. Remélem értelmesen írtam le

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Van egy több emeletes épület, amiben liftek seítségével tudsz feljutni az emeletekre. Annak a legfelsõ szintjén van egy félig betört ablak - ezt az ablakot csak úgy látod, ha az ablak melletti kapcsolóval kinyitod a "redõnyt". Szal azt kell betörni, és ott kijutsz a párkányra, onnan meg már meg fogod találni az utat 😊

Hali!!

Elakadtam ebben az istenkirálycsászár játékban! Kint vagyok valahol a levegõben és bombákat/célmegjelõlõket kell elhelyeznem hogy egy x-wing lebombázhassa. Már majd minden titokos helyen voltam de a Barak tetejére nem tudok feljuttni, mellette van az az épület ahonnan indultam de most a hangárban csak roncs Tie vadászok vannak és a lift sem müködik, de azzal sem mennék sokra mert tehetséges jedi pilotánk a folyosot is eltüntette.

Segítséget elõre is köszi!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Darth Makesz
Hixer, mi az ICQ címed?
nekem: 216-093-931

Igen 😊
Az ATI kártya miatt. A beállításoknál van egy olyan, hogy DYNAMIC GLOW (a More video-nál), azt ki kell kapcsolni, és akkor megszûnik 😊

Hixer
affene

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
<b>ISTENKIRÁLYAGAME!!!!!</b>

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
Hé makesz gyere fel ICQ-ra és dumcsizzunk

De nem mindegyik szerverhez írja ezt ki, nem? Mert nekem csak egy szervernél fordult eddig elõ ez a hiba, a többi tökéletesen mûködik.

Na jó. Felraktam a javítást. Most meg ezt íeja ki: "Server uses protocol version 25." Pls help... (mostmár tényleg kezdek ideges lenni)

\"Hard to see, the dark side is.\"

igen, el fog indulni, nem kell hozzá új crack.

Letöltöttem és feltelepítettem a razoros Academy-t, de most meg azt írja ki ha csatlakozni akarok valamelyik szerverhez, hogy rakjam fel az 1.01-es javítást. (Letöltöttem a javítást is.) Ha feltelepítem akkor nem kell újra crack hozzá? El fog indulni a játék patchelés után is?

Darth Makesz
Sziasztok!

Kerstem a fájlaim lelõhelyét, de nem találtam meg õket, ezért sajnos nem tudom elküldeni senkinek 😞

De keressetek meg ICQ-n, ha szóltok, csinálok szervert, azt jöhettek 😊. ICQ: 216093931 név: Makesz-Saul

Hixer
Én megpróbáltam razorossal csinálni, kilépett.
Megpróbáltam a ded szerver progival, megy de a Sending heartbeat ravensoft.jk3.com-nál tovább nem jut.

Hixer
Csak akkor látható egy szerver a szerverlistában, ha dedikált????

Nah nekem sikerült servert csinálnom..majd szolok itt sg-n ha üzemel,asszem lejelszavazom majd azt majd megmondom a jelszót.Szerintem csak jövõ hét hétvégén lesz elöször mert sokat kell tanulnom😞(
Nekem chello+ om van meg van hozzá egy izmos gép szal szerintem nem lenne olyan rossz szerver..csak nem tom majd megprobálom ezzel a gamadatával ha nem megy akkkor leszedek egy razoros jedit
Vaxi
Ja! És most néztem jó a HUNT lap. Tessék menni!!!
Katt ide gyorsan!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
Netfüggõ is. Pl ISDN-nel, vagy 56k-sal nem fog neki tetszeni 😉

😊)
Nekem Razoros van meg, de ezzel sem tudtam szervert csinálni, hibaüzenettel elszállt.
Remélem Neked sikerül 😊

Nah jo van megöltem a kiscsajt😊
juppi elindult a gamadata töltése ez kircsi
Halljátok én csinálok szívesen szervert csak be kell szerválnom egy razorros jedit vagy lekell szednem azt a gamadata-t de azt enm tudtam mert nem jelenithetõ meg az oldal😞
Hixer
Nekem is jól jönne egy példány... ezekbõl.
Nos makesz, megvan a programod hétvégére...

Már hetek óta nincs magyar szerver 😞( És senki sem tud csinálni 😞(
Nem lehetne, hogy találkozunk egy külföldi szerveren, ami általában üres? Rengeteg ilyet látni. Csak egy ötlet volt, ha van kedvetek, írok, vagy írjatok IP-t valamikor 😊

Haljátok ott amikor a jedikkel megrohamozzuk azt a bolygót ott a végén Tavion megölésének nincs vmi trükkje?
Makesz nekem is elküldhetnéd õket és énnekem is az lenne a kérdésem: miért nincsenek magyar szerverek???

Darth Makesz
Ezt nézzétek meg. Kép, én csináltam

Darth Makesz
Most kaptam meg a razoros verziót.

Vaxi
mi?

Darth Makesz
Mûkõdik, csak üres 😞

UW-nál karbantartás van szombaton. Mostmár mûxik az oldal.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Darth Makesz
de nekem fontos privátüznetem fog érkezni, jedihunt.uw.hu oldalt akarok!!!

Szerver sincs meg már az oldal sem mûködik...

Mért nem mûkõdik a jedihunt.uw.hu oldal???
Vaxi
Na mitt hozott a mikulás?!
NAAAA! MIT HOZOTT?

Vaxi
Ejj. Ráérünk arra még!!! 😊

Mikor lesz már magyar szerver???

Darth Makesz
Illetve itt

Darth Makesz
Ha valaki szeretne magyarokkal multizni, az itt könnyen megteheti!

Tovább jutottam😊
Hallod Makesz ott vagyok annál a mutáns rancornál már felhuztam azt a dobozt vagymit a második termben vagyok de itt nem találok semmilyen kart...mit kell doingolni?Egyébként nem olyan elektromos izével nyirtam a robotokat hanem fénykarddal meg gépfegyverrel vagy mi ami a kezembe akadt😊
Darth Makesz
Jaja, ott ess le, és az alsó oszlopban van egy alagút.

Át kell menni a szemközti oldalra, ott lesz egy szakadék, le kell esni, ott a kis helységben fölmenni, és a Imperial repülõnél kell feljönnöd. Onnantól már csak felmész a hosszú lépcsõsoron és ott bent is tunkolsz.

thx😊
tök jól nyirom egy csomo ilyen mozgáos trükköt bevetek má vagy 3x térdelt mindig igy pirosan de csak nem döglik...
mikor dérdel a csávesz má vagy 4szer félbe vágtam de még mindig virul😊
Mért nem tudom kinyirni azt a nyanvat Rosht???mindig ujra élesztik de a csáveszeket se tudom nyirni..mi a trükje ennek a résznek?
Vaxi
maradj a razor1911-final-nál 😉

Én a nem razorost össze-vissza crackeltem, akkor is invalid game folder volt. Jobban jársz ha leszeded razort, 1 sms-t megér.