Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
így keresd:
-dc++-on:rzr-ja final
-neten: razor1911 jedi academy final
Az kell neked!
Üdv
A netre való csatlakozáskor 10-bõl 8x "Invalid game folder"hibaüzenetet jelez:(( MIÉRT?? fel van pöcsölve pedig...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
azt nem csak úgy lehet, hanem:
a játék közben, ott ,ahol meg lehet nézni a küldetést is, és ott a mozdulatoknál.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Most azonban a következõ pálya okoz gondot...
Legyõztem, vagy harminc fénykardos fickót, eljutottam egy terembe, ahol valami ismerõsbe botlottam, aki sötét jedi lett. Van két drabál testõre is...
Nos itt csak halni tudok, mást nemigen. Mi a titka a legyõzésüknek? (cheat-elni nem akarok)
Aki tud segítsen legyen oly kedves!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Ha ott vagy, ahol gondolom, akkor annál a kürtõnél felmész a legfelsõ szintre, ott találsz 4 "tükröt" a pafonnál. Azokat Force Pull -al a generátor felé állítod, és akkor az túltöltõdik, és felrobban.
Ha nem értehetõ, szólj :)
A Vjun bolygón vagyok. Végigmentem szerintem mindenhol, lekaszaboltam mindenkit. Most itt állok annál a kürtõnél, amiben a zöld sugár mûködik. Itt van velem Katarn is. de nem tudom, hogy mit tudnék csinálni. Bármerre megyek mindig ide jutok vissza. Segítsetek kérlek!
Hali!
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Volt egy kis gond a gépemmel és a magyar Xp-t kellett felraknom, viszont itt meg nem megy a játék valami olyasmit ir ki, hogy nem tudja megnyitni a OpenGl-t. Mit kellene tennem, hogy ismét tudjak nyomulni??? Köszi a segítséget!!
3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Megyünk Kedden dokihoz. Én lesem a babok könyvet, te meg
a számokat olvasod neki hangosan :DDDDDDDDDDD
Pety:
Regelni magad nem kötelezõ, de nagyon erõsen ajánlott :D
próbáltam leszedni no-cd mp exe-t,de a gamecopyworld offline, a hunt-on meg nem razor-oshoz találtam. próbáltam visszaolv. is de nem lelem. plz hlp me..thx!
Színek hm, hát annyit azért te is tudsz, hogy 7 van a gameban belölük :) vagy 8?! ööö :)
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Na jó nem kell, csak kötelezõ :DDD
bind "x" "name Pety"
x lehet:
-szám
-betû
-end,home stb /bind "end" ""/
-f1 - f12 /bind "f10" ""
Színezés:
Alt Gr+3= ^ a jel után írod a színkódot.
Színeket ne várj tõlem, mert képtelen vagyok leírni, melyik milyen szín. Szal tapasztald ki :)
Mostmár gyakrabban mûködik a HUNT magyar szerver. Az IP változó, de az All Seeing Eye progi látja. A jelszót a HUNT oldalon a fórumok között megtaláljátok.
A HUNT oldalon, a fórum közös pk3-ak topicjában vannak azok a file-ok linkjei, amiket le kell tölteni....
Kojiro ergo sum.
\"Hard to see, the dark side is.\"

Kojiro ergo sum.