5868
Jedi Knight 3
-
RecoPhile #3507 Jah, ha nem kell akkor ne mennyetek magyar szerverekre^^
Mennyetek Német duel szerverekre vagy angolok közzé:)
Vagy bármelyik kűlfőldi szerverekre, de a Spanyol szervereket kíméljétek
illetve ne mennyetek arra:) -
#3506 az attól függ hogy engedi-e használni a cheateket a szerver (általában nem)
de pár (tízéves) csávóka már kibaszott velem a notargettel... -
#3505 Szevasztok!
Valaki nem tudja, hogy a Jedi Academy multiplayer-ban hogyan lehet a kódokat engedélyezni? Ha valki tudja az írja meg privát-ba!
Előre is köszönöm!
-
Monoton #3504 melik volt az a rendes szerver? -
#3503 ott a pont. -
#3502 ja. szerintem mondjuk a úgy általában a magyar szerverekena legbunkóbbak az emberek -
#3501 hehe
hát keress olyan servert ahol rendes adminok vannak...ahol azadmin gány az már alapból 1 gány server
ajánlom, hogy keress külföldieket, ők sokkal jobb arcok mint a láma-noob magyarok -
#3500 nem feltétlen, de elegem van abból, hogy az adminok mindig valamit cseszekednek és szemétkednek és most úgymond bosszút akarok állni. -
#3499 :DDD
felidegesített vmi magyar noob gány szerver? -
#3498 nem tud valaki nekem egy olyan progit amivel meg lehet szerezni a szerverek admin kódját? -
#3497 nem tud valaki adni egy linket valami olyan progiról amit nem kell regisztrálni és lehet vele videót rögzíteni a jk3-ból? -
#3496 Csak jobban szeretem a magyar oldalakat. Tökéletesen kiigazodok a jkafiles.com-on. Amúgy azt is megkérdezném, hogy nem tud-e valaki egy oár jó maygar multiplayer szervert a jedi academy-hez amin esetleg a japlus pluginnal játszanak. -
Monoton #3495 Nincs! De jkafiles.com on nagyon könnyű eligazodni! De ha nem megy csak írd le mi kell én adok linket! -
#3494 azt ismerem nem tud valaki magyarat?? -
#3493 /amkiss :))
ő jkafiles.com pl. ott sok cucc van sajna nem magyar -
#3492 nem tud valaki egy jó jedi academy-s magyar oldalt ami ingyenes és van rejta letöltés meg minden -
#3491 lehet, hogy régi, de király! me a neten lesmárolt egy tüskésfejű csaj akit éredekel, hogyan lehet az írjon és elmondom -
#3490 lol
már régi plugin nyár közepén is kinn volt már -
#3489 ha valaki megnézte a videót és tetszik neki akkor írjon mert megadom a letöltési címet -
kavaro #3488 aha köszi -
#3487 a japlus plugin v2.3 egy multiplayer mod.
bemutató videt innen lehet letölteni: Japlus Plugin v2.3 trailer (25.1 MB) -
kavaro #3486 jaja
Szóval az alap Jedi academy kiegészítője???
Honnan lehet letölteni??? -
#3485 A japlus plugin?? -
kavaro #3484 Sziasztok.
Ez valami jó cucc???
Mert én kb. 2,5 éve vittem a JEdi Academyt végig.
Ha uj, akkor honnan lehet letölteni????????????
Üdv Misi -
#3483 valaki ismeri a japlus plugin v2.3-t (naygon király mindenkinek csak ajánlani tudom) mert ha igen akkor kérem sürgőssen szóljon, mert lenne hozzá pár kérdésem -
#3482 ja ezzel vigyázni kell -
Monoton #3481 google val én is rákerestem de nekem azt a víust adta ki amely jediacademy nocd crack néven fut
ugyhogy vigyázni! -
#3480 Bocs most én se találtam, de szerintem nézd meg alaposabban a crackspider.us/-en mert ott lehet, hogy találsz. -
Csesza #3479 megköszönném ha utána néznél mert én sajna nem találtam :( -
#3478 úgy tudom az ott lévők nem jók -
#3477 www.cracks.am -en asszem van -
#3476 pedig van majd megint megnézem hátha találok, de addig is utána lehet nézni mégpedig úgy, hogy rákeresel a google-val arra, hogy jedi academy crack én találtam (igaz volt vagy fél óra) szóval lehet keresni -
Monoton #3475 én ugy tudom ilyen nincs -
Csesza #3474 Csá!! Szeretnék kérni vkitől egy no cd1 crack-at. Aki tud az küldjön ide: [email protected] -
#3473 nincsmit ha kell még vmi akkor csak szólj :) -
Monoton #3472 már tudom! kösz a segítséget McGrady! -
14arsenal14 #3471 HY
van egy klán ami CoD2 be és CoD U.O. ban nyomul de szeretném ha más játékok ban is megalakulna ezért klán főnököket keresek akármilyen internetes játékban nézzétek meg a klán honlapját, még fejlesztés alatt áll! Klikk ide
Vagy keress MSN - en: [email protected] -
Monoton #3470 és én hogy tudok kihívni?
-
#3469 helo!
igen, ha kihívnak, akkor megnyomod a K-t és addig harcoltok ketten, amíg valamelyikőtök (vagy ritka esetben mindkettőtök) meghal.
utána már a többieket is tudod gyakni :) -
Monoton #3468 Hali!
Nemrég kezdtem el játszani neten a game-vel!
Na de állandóan kihívnak duel-re! Ezmi?
El kell ezt fogadni vagy mi!
ilyenkor csak azzal harcolhatok aki kihívott?