Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Aki tud az légyszi segitsen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kivéve te bazzeg! 😄DDDDD
Ma alakult.
CSak nagyon jó játékosokat veszünk fel.
Ha jónak érzed magad ,és klánt keresel , tegyél egy próbát nálunk, és legyünk mi magyarország legerõsebb klánja.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Hell Is Burnin\'

"cl_parseserver message illegible sever message"
ez mi?
konzolt a shift+0 gombokkal hozod elõ (nem a numpad 0-val, és a magyar bill-en 0, angolon idétlen hullámos vonal).
Nekem nem fagy ki, legalábbis eddig még nem fagyott.
Mondjuk megértem, hogy abbahagyták, én is, csak aztán megint visszatértem, mert rájöttem, hogy nem lehet SW nélkül élni. 😄 bár az igazat megvallva, inkább JK2-t folytatnám, de annak meg nincs cd-m, a jk3-t meg megtaláltam már. Tomax-al nyomtam is tegnap egy kicsit. Csak azt sajnálom, hogy az egyensúly még mindig romokban hever, 1 ütés a pirossal lazán lehúzott 100/50-rõl, azon csak néztem, meg a kék kombo is hasonló csúnyákat mûvelt velem, hát ilyen a 2-ben nincs... Meg hát tényleg elvesztette valamennyire a dinamikáját is, ahogy most újból nekiestem éreztem csak, hogy mennyivel élethûbb volt a 2-ben minden. Hátha majd egy sokadik patchel megoljdák ezt a problémát azért...
Meg kell csinálni mégeccer a pályát.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A 3-ik pályánál elakadtam, ott ahol a detonátorokat kell hatástalanítani. Mikor megcsinálom nem tudok visszamenni mert bezárja az ajtot ami a ship-hez vinne???
Eléggé le vagyok maradva úgy látom, ráadásul a cd-met se találom.
Micsoda rímek 😄
Egyébként Lirion néven ismerhetsz Arthas, meg aki még ismer JA-ben.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
War. War never changes.
indítok server.
Ha jösz akkor írd meg a fórumunkba, vagy lérsz iCq-n is
335911895
War. War never changes.
a JK2- be is le voltak írva a comók ,csak a honlapokon... Mindenki tudta õket.
A skill nam abból áll ,hogy el tudsz indítani egy combót ,hanem abból ,hogy mikor - hogyan indítod, és hogy ki tudod e védeni õket..
a Jk3- ban ugyanaz megvan ,mint a jk2-ben ,csa kbonyoultabb lett a helyzet a 3 féle kard miatt.
Rengeteg úly stílus jött létre.
Az én ismerõseim közül mindenki áttért a jk3-ra, akik nem bírtak új dolgokat megtanulni , azok maradtak a jk2-nél....
Pedig a jk3-ban is lehet küzdeni 2 kardal , annyi a különbség ,hogy sokkal több combó van.. de ezeket is ki lehet kapcsolni ,és ott a jk2 a jk3-ban..........
Amúgy elég sok aktív magyar játékos van ,de magyar server hiányában mindenki magánserverrõl játszik .Ezért van ,hogy külsõs szemébõl nézve nincs magyar játékos.
War. War never changes.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Honnan van ez a statisztikád??
Mert én nem értek veled egyet.......
És mitõl Bukás???Több ezren játszunk vele minden nap.
Csak szarozni tudsz ,de alátámasztani a mondatodat arra nem vagy képes.
A játék lényege a multiplayer harc , én már fél éve játszok vele ,de nem tudom megunni. Ha bárkinek kérdése van invalied game folder ügyben ,vag yegyébben keresse meg a klánom lapját.És az téves ,hogy kell az eredeti játék a multiplayerhez.Vanak módok az invalied game folder megszüntetésére.
HJF clan