Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
Nagyon zsír, csak ne BMPbe tedd fel leközelebb,m ert az 56k-sok anyázni fognak 😄😄😄D😄😄😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Köszi, meg is próbálom
ha jól emlékszem (már rég nyomtam a gamet) akkor a látást kell nyomnod, és a falon lessznek a jelek ahol kitutod huzni a követ majd azon felugrálni!
El se merem mondani hol akadtam el. Na jó mégis: még az elején a kiképzésnél: húzóerõ segítségével kinyitottam a kaput, majd egy terembe érkeztem , ahol a fejem felett van egy híd de egyszerûen nem tudok felugrani rá (ha azt kell egyáltalán). Gondolom valamilyen erõt kellene bevetnem, de mit? Nincs még csak: látás, gyorsitás, húzás, lökés
Aki tud az légyszi segitsen
Punker
béna 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Darth Makesz

Na, hogy tetszik?

Vaxi
haggyámá a mircel... 😄 majd néha felesz a fene. akinek kellek, az meg megtalál... 😊
kivéve te bazzeg! 😄DDDDD

Jonny87
Vaxi mirc 😊 AZ ÚJ NETEDDEL 😊)

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Vaxi
Egy kicsit kiteszem a lábam, és él a fórum.... ehhe.

Arthas
Új klán: http://fallenpaladinz.uw.hu
Ma alakult.
CSak nagyon jó játékosokat veszünk fel.
Ha jónak érzed magad ,és klánt keresel , tegyél egy próbát nálunk, és legyünk mi magyarország legerõsebb klánja.

Ez télleg a warezbetegség...én is basztam már ezzel...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

DJ_HELL
ja a vegso razoros valtozat mert eloszor a crackerek jol elkurtak a crackelest mondjuk dc-rol szered be

Hell Is Burnin\'

Adam5
razoros?

Darth Makesz
Nem tudom, ilyenkor Invalid Game Folder szokott lenni. Szerezd be a Razoros Jedit, vagy ne Solo-zz, inkább Join-ozz, vagy Create-ezz

Adam5
Nem tudjátok mitõl van az hogy elinditom a multiplayert-solo zok és egy 2-3 perc után ki dob és ezt irja:
"cl_parseserver message illegible sever message"
ez mi?

Magyarítás van, asszem a www.gamehunter.hu oldalról le lehet szedni.
konzolt a shift+0 gombokkal hozod elõ (nem a numpad 0-val, és a magyar bill-en 0, angolon idétlen hullámos vonal).
Darth Makesz
Persze van magyar is:

Darth Makesz
K.O.T.O.R 😊

Énnekem fogalmam nincs. 😊
Nekem nem fagy ki, legalábbis eddig még nem fagyott.
gerger
Ja azert lehet érezni, hogy a kettõ jobb hangulatban meg ismertségben is megott nem kell tökölni a multi playerrel. De itt nincs olyan, hogy harmadik pálya mert itt neked kell a küldetéseket választani tehát nem lehet tudni melyik pályára gondolsz ennyibõl! DE én attól még sejtem: ) de nekem nem bugos a jatek mert nekem nem béta! (gondolom nektek se mert amúgy nem menne multiban

Hogy buktak el õk? Ezt kicsit jobban kifejtenéd nekem? 😊
Mondjuk megértem, hogy abbahagyták, én is, csak aztán megint visszatértem, mert rájöttem, hogy nem lehet SW nélkül élni. 😄 bár az igazat megvallva, inkább JK2-t folytatnám, de annak meg nincs cd-m, a jk3-t meg megtaláltam már. Tomax-al nyomtam is tegnap egy kicsit. Csak azt sajnálom, hogy az egyensúly még mindig romokban hever, 1 ütés a pirossal lazán lehúzott 100/50-rõl, azon csak néztem, meg a kék kombo is hasonló csúnyákat mûvelt velem, hát ilyen a 2-ben nincs... Meg hát tényleg elvesztette valamennyire a dinamikáját is, ahogy most újból nekiestem éreztem csak, hogy mennyivel élethûbb volt a 2-ben minden. Hátha majd egy sokadik patchel megoljdák ezt a problémát azért...
Arthas
Lirion: Sajnos a HUF megszünt. A tagok többsége abbahagyta a multiplayerezést, meg el se érem õket...Akik meg maradtak azok próbáltak bekerülni a HJF-be ,de ott elbuktak.

Igen, ez egy bug.sajnos. nelem is volt.
Meg kell csinálni mégeccer a pályát.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sziasztok
A 3-ik pályánál elakadtam, ott ahol a detonátorokat kell hatástalanítani. Mikor megcsinálom nem tudok visszamenni mert bezárja az ajtot ami a ship-hez vinne???
Ez a HFJ minek a rövidítése, és mi lett a HUF-al, Arthas? Egyesült a HFJ-vel, vagy mi? 😊
Eléggé le vagyok maradva úgy látom, ráadásul a cd-met se találom.
Micsoda rímek 😄
Egyébként Lirion néven ismerhetsz Arthas, meg aki még ismer JA-ben.
Mûködik JA magyar server???
gerger
akkor mind1

czky
Köszi

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Arthas
www.gamehunter.hu
hjfclan.uw.hu

Innen le lehet tölteni!

czky
ok

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

gerger
na küldöm bazz de nem most rögtön de még ma elküldöm és elmondom mit tegyé vele

czky
[email protected]

köszi és BUÉK!

gerger
Nekem van magyarosításom a jatekhoz! mi az emailod? elküldöm ha kell

czky
Hi! Biztos volt már róla szó, de hol találok a játékhoz magyarosítást? Elõre is köszi!

Jonny87
1. én tudom 😄, 2. nemaz... ez jobb 😄 de nembaj. Csitelj csak és ugass le 😞( 😄D REPÜLÉS NOCLIP 😄DDDDDDDDDD NC.

gerger
forgótámadást? Nehogy már netudd! odaálsz egy ellenfeledhez háttal a fénykard stílusod sárgába vagy pirosba váltod (ha kékbe akkor hátrafog szúrni nem vágni a modeled) és megnyomod a támadást. A repüléshez meg hozd elõ a konzolt (shift+0) aztán írd be: helpusobi 1 vagy devmapall (tök mind1 melyiket írod) és utána meg noclip

Jonny87
Ehez pedig nem füznék commentet. De ird le plz annak a holnapnak a címét, ami a repülést, vagy aaa hmm "ww" -> forgótámadást leírta a 2ben. Thx

teran
köszönöm

Mennék, csak el kell vigyem anyámékat a nagymamámhoz, amjd vmikor délután még jövök.

War. War never changes.

Szia!
Itt találsz végigjátszást

Arthas
Braveheart játszunk??
indítok server.
Ha jösz akkor írd meg a fórumunkba, vagy lérsz iCq-n is
335911895

Arthas
Én is simával megyek .. az a legerõsebb....

És a 3 féle kard miatt alig látni olyat, aki simával megy (mint pl én)

War. War never changes.

Arthas
Ja leírják a combókat, ez aztán hátrány egy játéknál😊
a JK2- be is le voltak írva a comók ,csak a honlapokon... Mindenki tudta õket.
A skill nam abból áll ,hogy el tudsz indítani egy combót ,hanem abból ,hogy mikor - hogyan indítod, és hogy ki tudod e védeni õket..
a Jk3- ban ugyanaz megvan ,mint a jk2-ben ,csa kbonyoultabb lett a helyzet a 3 féle kard miatt.
Rengeteg úly stílus jött létre.
Az én ismerõseim közül mindenki áttért a jk3-ra, akik nem bírtak új dolgokat megtanulni , azok maradtak a jk2-nél....
Pedig a jk3-ban is lehet küzdeni 2 kardal , annyi a különbség ,hogy sokkal több combó van.. de ezeket is ki lehet kapcsolni ,és ott a jk2 a jk3-ban..........

Jonny87
Sajnos magusnak igaza van, legfeljebb kicsit drasztikusan fogalmazott. 1 éve nyáron a jk2-t játszották nagyon, élvezték is, nem lehetett letenni. Azota a "nagy" jk2esek furcsamód nem jk3aznak. Mi az már 1 ilyen stílusú gamenál, hogy leírják a combókat ? Akkor mire kell a skill ? olvasni ? azt asszem sokan tudnak... :\ Szerintem is jobban ottvolt feelingben a 2,sajnos a szokásos "folytatást gyorsan, sok pénzért" ... Nolf1-2, worms-worms3d, nfs 4,5-nfs6, vagy sorolhatnám még. Akik játszanak a jk3al, egészségükre, mert ízlések és pofonok, de szvsz ha a hangulatot nézzük, a 2 magasan jobb (volt) . Mondom szvsz. Nem leugatni.

Arthas
Az invalied game folder ,azért jelenik meg mert a te Jk-d eltér a server Jedijétõl. Ha Razorjedid vagy Cloncd-s Jedid van akkor azért nem tudsz fellépni ,mert a servert Pure-ra álították ,ami nem engedi fel a más verzióval játszó játékosokat( Pl van a mappádbam pár mod).

Amúgy elég sok aktív magyar játékos van ,de magyar server hiányában mindenki magánserverrõl játszik .Ezért van ,hogy külsõs szemébõl nézve nincs magyar játékos.

De miért van az, hogy igaz, néha invalid game foldert ír ki de sokszor van hoyg tudok castlakozni?

War. War never changes.

HuAn82
lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Arthas
SEnki??
Honnan van ez a statisztikád??
Mert én nem értek veled egyet.......
És mitõl Bukás???Több ezren játszunk vele minden nap.
Csak szarozni tudsz ,de alátámasztani a mondatodat arra nem vagy képes.

Arthas
Én nem szeretem a singler player rész a Jediben .
A játék lényege a multiplayer harc , én már fél éve játszok vele ,de nem tudom megunni. Ha bárkinek kérdése van invalied game folder ügyben ,vag yegyébben keresse meg a klánom lapját.És az téves ,hogy kell az eredeti játék a multiplayerhez.Vanak módok az invalied game folder megszüntetésére.
HJF clan