Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Na jó, ez kicsit eltántorított. 😄
Igazándiból azt terveztem, hogy a Sith Council v2-bõl átrakok pár termet a v3-ba (ami kimaradt, plusz a duel roomot is kicserélném) meg a The Academybõl is átraknék 1-2 termet. 😄

De ha ez ilyen bonyolult, akkor lehet hagyom. :C
Amúgy, a VOID szám az micsoda? 😄 (Ha megtutom, akkor már érdemes belekezdenem. 😄)

Amúgy, a Lugor mod az milyen? Láttam már sok szerveren, meg le is töltöttem már, de még nem volt alkalmam kipróbálni.

A heavy cost. I pay it gladly.

ja meégvalami, ha a base mapokat szeretnéd szerkeszteni, akkor szükséged lesz egy .bsp to .map converterre.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

GTKradiant - minden q3 based engine-hez ez ajánlott

A meglévõk szerkesztése leehtséges (lásd: taspir power complex v3) ám nagyon nehéz hozzáilleszteni a dolgokat, tehát csak haladó pályakészítõknek ajánlott. Egybegyúrás nem lehetséges, kivéve ha meg van emelve a map VOID száma. Ha nem tudod hogy ez mit jelent akkor bele se kezdj.

Egy szó mint száz, a pályaszerkesztés nem kezdõknek való, inkább a lugormoddal kezd mint én annó.

u.i.: egy önálló új mapot sokkal könnyebb csinálni.

Fresh Duke
Hy all

Valamelyikõtök nem tudja véletlenül, hogy hogy lehet pályát csinálni JAMP-ben?
Az érdekelne, hogy milyen programmal kell, meg esetleg, ha egyikõtök ért hozzá, akkor segíthetne az elején, hogy mit, hogy, hogyan kell.
Nem a semmibõl szeretnék pályát csinálni, inkább meglévõ pályát továbbfejleszteni, esetleg 2-t egybegyúrni. (Már ha ez lehetséges.)

A segítségt elõre is köszönöm!

UI: Ha valami bajnokságot csináltok, akkor szívesen részt vennék én is. Ez a skinem, ha valakinek kellene.

A heavy cost. I pay it gladly.

Újra raktam és megint mint az elõbb minden rendben volt, de csak azt írja ki.
rakd ujra a játékot. Valamelyik fõ pk3 fájl hiányzik.

Valaki tudna segíteni? Kiválasztom az embert, meg a kardot utánna indítanám, de ezt írja ki , hogy Error:sapwnEntities no entities.
csõ.te hogy csináltad meg, hogy ne írja ki azt, hogy induljon a játék.Mert nekem is azt írja, hogy spawnentities no entities.
Viktor99
De nem azért, de egy "bajnokság" nem ilyen. Ott elõre le kell szervezni pár dolgot. Pl. az idõpontot, a szervert, stb...
én az infinity szerveren leszek "Sith Knight" néven. 😊

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Viktor99
NA MIVN MÁR? SZOMBAT VAN ÉS 11 ÓRA!!! 11-rõl volt szó nem? (ajánlom)
hát ha minden igaz nekem ez a skin-em 😄
http://jediknight3.filefront.com/file/HS_Anakin_Skywalker;70767

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

lol

Viktor99
Tegnap este leszedtem... Kb. 5-ször küzdöttem, de egy gyerek megdicsért hogy jól nyomom, csak sokat védekezek és alig támadok... 😄 Kb össze vissza nyomtam minden gombot...
Viktor99
Na jó tõlem mehet a verseny. (nekem mindegy, úgyis nyerek 😄 )
Itt a skinem. Csak ki kell belõle szedni a pk3-at a base mappába.

11 óra? 😄 meg szerintem lekéne tölteni a másik skin-ét. Útálom ha Kyle-ok rohangálnak melletem 😄

nekem se megy nagyon 😄 a force lighting nagyon jól meg lett csinálva, az "áldozat" szempontjából már félelmetes 😄

nos nekem külön parancsikon van az ojp-hez 😄

na letöltöttem az OJP-t. Kipróbáltam, érdekes, ám totális noob vagyok xD

Ám reggel 9kor tudjátok mikor leszek én fent... :S

Viktor99
Ha leszed akkor ugye még felmehetek normális szerókra is? :o
szómbat reggel 9kór jó lenne nektek? innen lehet letölteni: http://jediknight3.filefront.com/file/OJP_Enhanced;91118

MB2 modba be van építve ez a mod

(MovieBattles 2) Rengeted ilyen szerver van...

szerintem nagyon jó mod, csak van még benne pár bug 😄 és van benne 1 új fegyver, amilyen a klónoknak van. de nekem az összes fegyver bugos, szóval van még rajta javitani való 😄

Viktor99
ja miért nem mondtad csak azt h ezt említetted az ezsgés talin (vagy nem? 😮)
ez

Viktor99
Figy én még azt sem tudom mi az az OJP 😄
ööö... nem nyertél semmit, és nem is fogsz! Nincs vigaszdíj. 😄😄😄😄😄

akkor már csak egy pontos dátum kéne 😄 nektek mi lenne jó? "$emon$ $erver"-re ne menjetek ojp-ben. ha megölöd admint= kick, persze magyar..., és mestere a chat kill-nek.

még nem próbáltam személyszerint a modot, ám oké

Viktor99
Nyertem!
nos "szerveznék" egy ojp bajnokságot 😄 ha érdekel valakit akkor megbeszéljük a részleteket 😄

Viktor99
MI? Nem képszerkesztésre gondolok. Hanem pl.: egy oldal amin ott vannak a képek és legfelüol az oldalon h kik vettek rész... Ha meg majd lesz 2. tali, akkor linkek is lesznek a képekhez 😊 De neked mondom me te vágod az ilyeneket 😛
szerkesztést nem vállalok, hacsak nem küldesz egy torrent linket egy olyan photoshop 3-hoz, ami vista-val is mûködik...

Viktor99
Tölsd má fel azokat a képeket és írd is ki hogy kik voltak ott...
Pl.: valamilyen atw, vagy uw, vagy extra-s oldalra és ott legen hogy 1. jk-s tali (aztán ugye 2.,3.,4.... 😄)
mostmár megoldodott 😄 sajnos csak 2 ólyan szerver volt amin voltak 😞 egyiken csak bot-ok, másik szerver meg jelszavas volt 😞 coop játék mod izgalmasan hangzik 😄 azt probáltad már?

sztem ne próbálkozz egyedül, ugyanis az OJP és MB2 hostolása nem támogatott, csak a készítõknek. Inkább menj fel olyan szeróra, ami OJP-s.

valamimiért nem müködik az ojp 😞 letöltötem a a jediknight3.filefront.com-ról, elinditom, beálittotam az irányitást, profilt, útána csináltam egy no dedicate servert gyakorlásra 😄 ott is van valami menû,(már elindult a szerver) amire ha katintok nem csinál semmit, ritkán megnyitja azt a menüt amit választotam de útána rögtön eltün 😞 és hiába katingatok a join-ra nem csinál semmit 😞

1. Az sg galéria szar, majd ha lesz idõm egy saját szerverre feltöltöm õket, ám 5 kép van bent a galériámba amugy

2. Open Jedi Project

Tomonor, képek mikor lesznek? 😄😄 És mondtad hogy van valami mod amiben úgylehet vivni mint a filmekben, csak elfelejtettem a nevét xD

Köszi, bocs elírtam 😊
lol

nos, egész pontosan: Kék, sárga és piros csík van. Ám egyik sem külön védekezésre vagy támadásra van, ám elmagyarzáom.

Normál fénykard (single)

Kék: alap stílus, gyors ám gyenge támadásokat ejt. Akkor használható, ha ellenfelednek már gyenge az életereje. Védelmi ereje gyenge (= kiverik a kezedbõl a kardot)

Sárga: közép stílus, gyors kombó mozdulatokat lehet vele csinálni, úgynevezett fannolást. Halálos lehet ha valaki jól tudja használni, és mozgékony.

Piros: a legerõsebb stílus, védelmi ereje maximum, lassú támadások. Egyszerre három kombós swinget lehet vele ütni, továbbá a slice támadási mûvelet is ezzel érhetõ el. Továbbá ennek a stílusnak van a legerõsebb DFA kombója (W+Szóköz+balegérgomb). Továbbá érdemes ezzel a stílussal kezdeni (multiban) ugyanis elég eltalálnod vele az ellenfelet (szerencsével) és ha nincs pajzsa nagy az esélye hogy õ is meghal.

Dual kardok (két kézben)

Sárga stílus: mindkét kardot használod, ez a stílus tökéletes a golyók kivédésére (ugyanis 2 kard van...) Multiban nem nagyon vált be, csak a nagy duál fanok használják.

Kék: Ugyanaz mint a Single kardnál a kék, esetleg picit gyengébb a védelme.

Staff kard (két végû)

Sárga-1: nos, ezzel a kardal lehet a legkönnyebben Fannolni (azt mondják, én speciel nem tudom ezt a kardot használni), amely csak mozgékonyságra vall. Továbbá e stílusnak a KATA támadása is átütõ lehet (W+C+balegérgomb). Továbbá, ez a stílus, amelyben nem lehet a kardot tobni, ennek ellenére tudsz vele rúgni (jobb egér gomb)

Sárga-2: Érdekes módon, ennek a kardnak csak két sárga stílusa van, mindkettõ fannolásra az igazi. Így a sárga kettes módban csak az egyik vége van kint a szabjának, hosszabb a pengéje a sima single sárgától, és picit talán nagyobbakat is üt, ám nem képes DFA mozdulatra ez esetben.

Nos remélem elégedett vagy, ja és zöld stílus nincs. ^_^

Sziasztok !

A játékban, amikor lehet állítani a fénykard erõsségét, a zöld, sárga meg piros csík, ott melyik milyen támadásra/védekezésre való ?
Viktor99
Na mivan már? Szavazás vagy valami? Vagy már nem is akarsz hg. lenni? Hát jó... <#idiota><#nevetes1>
nos õõõ nem lenne rossz, ki tudnám csinosítani ezt a topikot.

Nem akarok reklámozni, ám itt a topik ( http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032 ), amelyiket én moderálom, az egész design-t is én csináltam, szal lehetne róla szó...

A képeket hamarosan feltöltöm.

ez tényleg jó volt 😄 mikor lesz a következQ? 😄😄

Viktor99
Huhh... ez jó volt... Tomo várom a képeket 😄 (Nem lehetne Tomo a házigazda?, me akkor lehetne linkeket a képekhez a bannerba vagy mittomén 😛)
GG xD

Viktor99
Nah akinek nincs baj az jöjjön... 😄
xelag
felvettelek msnre ott szerintem jobb lenne megdumálni