Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jedi academy Galaxies mod

JA MMO lesz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Viktor99
Érdekes...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi az a JAG?
még nincs klán.

Tudom hogy jka kihalóban van, ám van egy reménysugár: 3 betû: JAG

Majd meglátjátok

apropó, (JAWA) klán fórumain több százan megfordulnak naponta, szal nincs kihalóban a game. Csak mindenki lusta elindítani.

Viktor99
Ezen látszik fogy sokat dolgoztál és törted a fejed, szeretlek és tisztellek is érte... de nem bonyolult ez egy kicsit? Úgy értem, azért ez eléggé idõigényes és ahogy nézzük a JA sajna már így is kihalóban van. :S
Amúgy akkor lehet hogy megpróbálom elkezdeni, hogyha többen is lennénk. (Mellesleg már van klán, ha igen akkor hány tagja van?)
LoL ^_^

Nem olyan vészes amúgy, 2 szerver lesz: Egy Ja+ modos, és egy Lugormod.

A csatlakozónak elõször választania kell a 2 szerver közül, hogy melyiken lesz aktív. Azon belül választania kell a Ja+ server esetében:
-Time recruitment (idõ toborzás)
Ez esetben a játékosnak csak türelemmel kell lennie, és aktívnak. A rankok jönni fognak maguktó egy idõ után.
-Skill recruitment (Készség/harcos toborzás)
Nos errõl annyit, hogy ha jó harcos vagy, és e toborzási módba csatlakozol, akkor elõször meg kell verned a Legjobb harcosunkat (L3gion-t) 3-szor hogy bejuthass, továbbá harcolnod kellesz majd WAR-okba, egyéb harci eseményekbe. Ez kb 2X gyorsabb kitüntetési sebességet tesz lehetõvé.
-Mod recruitment
Nos, a lényeg itt annyi, hogy a klánnak kellesz dolgoznod oly módon, hogy modder tevékenységet végzel. Ha ebben a módban kezdesz, ahhoz hogy elõször bizonyíthass, minimum egy skin-t, modelt kell csinálnod a klánunk részére. Pontokat kapsz majd ha a klánon belüli embereknek moddolsz, minden rank után egy meghatározott számú pontot kell összegyûjteni. Természetesen ha aktív vagy a szerveren, az is segít majd rangfejlõdni, ám ha moddolsz, akkor 3X gyorsabban érheted el a Council rankokat a Time-osokhoz képest.
~Természetesen, ha valami véletlen folytán elvesztenéd az összes emléked vagy skilled egy baleset folytán, vagy csak egyszerûen nem fogsz tudni sokáig géphez jutni, akkor áthelyeztetheted magad a Time-ra. Amúgy a Skill és Modnál nagyon fontos hogy aktív maradj...

Lugormod szerver
Nos, itt csak kétféle csatlakozási lehetõség van:
~Time
Szokásos Idõ, csak türelem kell

Builder (építész)
Nos, ez már keményebb dió... Hasonló a Ja+ Mod-jához, ám mégse az. Alapba a Lugormodba lehet építeni játékon belül, amelyet a Time toborzás esetében tanítunk is, ám ha ezzel a rankkal csatlakozol, az már azt jelenti, hogy tudsz is valamit építeni = konyítasz hozzá. Minnél szebbet építesz nekünk, annál jobb lesz a rankod.

Nos, tegyük fel, hogy a Ja+ rankok tetejére értél (Ez esetben Valhalla) Megkapod a 3-as szintû admint, ám RCON-t, illetve teljes Fórum hozzáférést nem kapsz. Ha ezt akarod elérni, akkor két lehetõséged van, egy rövidebb és egy hosszabb:
Rövidebb:
Tovább rangolsz felfele a Forum Council rangokon, ám maximum a Boss rangot érheted el, ami szívás, hogy kb 1 éve bent vagy a klánba, és nem lehetsz Supreme.
Hosszabb: teljesen végig kell menned újra a Lugormod szerón a rangolásban, a trial idõszakot kihagyod, illetve valamivel hamarabb mész végig rajta mint az elõzõ fejlõdésnél.
Ha ezt teljesítetted, akkor rögtön a Boss rangot kapod, és lassan ám biztosan megkaparinthatod az «SP» rankot. («SC» csak a klán alapítóinak áll fent ~ tulajdonképpen ugyanaz a két rank...)

Nos, ha egyszerû ember vagy, akkor csak csatlakozol, és várod hogy kapd a promóciókat, aztán majd miután meg van a council rank, akkor kell nehéz döntést hoznod.

Viktor99
o.O Mégsem megyek... 😄
Gando
mókás

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

akit esetleg érdekel, itt van a klánomnak a rangfejlõdése:

~JR~ Rangok

Nagyítsátok ki, alulról indul <#nyes>

hmm, szép kis klán lehetett, mindenesetre már elég halottnak tûnik az oldal...

Gando
de annyira nem fontos, csak azért kérdeztem, mert ott megismertem pár embert és tanítgattak egy kicsit, és kíváncsi lettem volna kik maradtak

Gando
egyetem2008.extra.hu

Viktor99
Tomonor: Hát én mennék... Az angol tudásom nem anyanyelvi, de fejlesztem 😛
Gando: Add meg az oldalukat és lehet hogy tudok segíteni...
Gando
próbáltam már a szerver keresõvel is, hát nem találtam, és a mókás, hogy még a weboldalukon sincs kiírva 😄

na meg az alapszabályok, ne lámulj, ne viselj padawan nevet, stb...

az ilyeneket ne magyaroktól várd el

Apropó, most fogok indítani egy klánt, aki érdekelt az jelentkezhet nálam pm-ben, csak annyi a feltétel hogy tudjál angolul.

Viktor99
Nah haverom megint alakított. Miután engem shinzo tanított, én a base híve lettem. Nem mondom, hogy jó lennék de nem is nyomom rosszul. De amit õ csinál, az katasztrofális! És az a legrosszabb benne hogy közben engem éget ezzel. A fraglisten multok az elsõ volt. Ez oké. Na de hogyan? Beugrik a tömegbe és kombózik egy nagyot. Mondom neki, hogy így leszólnak meg ne lámulj már stb. Erre meg én vagyok a rosz-a csúf-meg egy szarszemétszar alak.
Hát most komolyan... Mi lett a JA-sokkal. Azokkal akikben van tisztesség, és ismerik a JA "hagyományait"?<#confused>
gondolom valami klán. Ilyenkor leghasznosabb az xfire ha van, ám ha nincs akkor a serverhosters között is megnézheted, vagy egyszerûen kikeresed a JKA szerverkeresõjével.

Gando
jóvan fak off nem ismerek más Jedi Egyetemet

Viktor99
Milyen milyen egyetem? Hát AZ egyetemét... Tudod.
milyen egyetem...

Gando
nem ismeri valaki az egyetem IP-jét?

és egyre nagyobb lesz szolgáltatások terén ezúttal 😄

tommygiant
http://welcome.filefront.com/
Ha tudsz angolul és elolvasod, akkor megtudhatod, hogy nem április elsejei tréfa volt. Hanem a Filefront alapítói visszavették a Filefrontot a Ziff Davis Media nevû cégtõl, miután megtudta, hogy az meg akarja szünetni. Tehát a FileFront változatlanul mûködik és üzemel.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Nos ez már rossz topik.

jó mindegy hagyom tele van a ...... vele. Akkor azt mondjátok meg, le lehet-e szedni a SW The force Unleashed-et pc platformra (torrenten)?
lol, a mod mely már idõtlen idõk óta készül...

Engem ne kérdez, fingom nincs mi van vele xD Ám gyanúm szerint a !! NEW MISSION PACK RELEASED !! lesz az 😉

Apropó: készülõben a JKA MMO modja, a Jedi Knight: Galaxies, amelyet maga boba fett készít (UU készítõje)

MMO mod lesz, amely azt jelenti hogy egy szerverre max 64-en férnek fel, és csinálhatják a questeket, stb. Saját karakteredet rakhatod össze mind az eredeti JKA-ban, ám custom skinek nem fognak mûködni. BIztos érdekes lesz, majd ha lesz több infó, értesítelek titeket.

Hello Mindenkinek! Nekem az lenne a bajom hogy a Jedi academy-hez letöltöttem a kotf-et (bevallom nem fogott meg), és amikor kiválasztom mondjuk az episode 1 küldetéssorozatot, a küldetésnévre rámegyek, ezt írja ki helyette az ikonba: This mission will be released soon please visit www.kotf.com . Ezen nem akadtam el, rákattintottam és egy új ablakban egy olyan menüt hozott be (a képmérete túl nagy, 200 kB-nál nagyobb) hogy Updates, és az alábbi menüpontok voltak benne :
SUPPORT KOTF:COM
!! NEW MISSION PACK RELEASED !!
UPDATES & PATCHES
USER MODS
SAVE GAMES
ABOUT UPDATES

Valaki tud segíteni, hogy hogyan indítsam el a film alapú missionsorozatot?
Ez nekem nagyon április 1-je gyanús.... bár ha tényleg bezár az rossz hír😞 Amúgy április 1-jének ügyes lenne... márc. 30-án bezár, 1 napig elérhetetlen, aztán 1-jén újra elérhetõ....
tommygiant
A patch továbbra is elérhetõ a lucasarts.com-on.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

A patchet mindenképpen mindenki töltse le gyorsan és õrizze mint egy kincset! Nagyon fontos.

Muki100
filefront búcsúüzenet

De azért még él a remény hogy csak április 1-re készülnek :\

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

jackcsabi
omg???????????

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!
segitsetek nekem!!!
nvidia nforce videokártyám van,
és nem tudom honnan töltsek le hozzá olyan
drivert,ami támogatja az openGL-t
ugyanis:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
segitsetek a forumon,vagy itt:
[email protected]
elöre is köszi!!!!<#help>
Viktor99
Az egész? o.O
*helyesbítés: az egész FILEFRONT megszûnik.

FIGYELEM MINDEN JKA JÁTÉKOSNAK!

A felsõbbrendûek úgy döntöttek, hogy a JK3: JA Filefront oldalát bezárját a hónap végén. Mielõtt még bezárnák, gyorsan töltsetek le mindent, amit akartok, ugyanis nem biztos hogy az új oldalnak meglesz mindene.

SIESSETEK!

http://jediknight3.filefront.com/

maga a JKA haldoklik, de igen, még számtalan klán van (kb 300 szerver)

jackcsabi
Üdv.
Játszik még valaki JK3al egyáltalán?😄
Régen volt az MFK szeró ahol klántag voltam, az volt egy nagyon jó szerver, de amint szétszakadozott aztán áttért wow-ra abbhagytam JK-t...
Azóta nemtudom mennyi játékos maradt még :/

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

^1 = piros
^2 = zöld
^3 = sárga
^4 = kék
^5 = cián
^6 = lila
^7 = fehér
^0 = fekete

Viktor99
ALTGR+3 -> egy szám
Ben007
hogy kell színesen írni már elfelejtettem régen játszottam vele

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

van rá lehetõség arra, hogy egy teleport csak adminra hasson. Ám nagyon bonyolult csinálni, nem GTK-val kell, és fingom nincs hogy hogyan. Ám mivel a klánomnak van egy modified map-je, amibe van admin szoba, így tudom, hogy lehetséges.

Fresh Duke
Azt esetleg meg tudnád mondani, hogy az megoldható-e, hogy ha lerakok egy ajtót, azt csak admin tudja kinyitni?
Szóval, például van egy kar (ami nyitja az ajtót), és csak az admin tudja lehúzni. (Vagy ugyan ez, csak kar nélkül.)

Továbbá, ha az elõzõ megoldható, akkor az megoldható-e, hogy bizonyos ajtókat csak egy bizonyos admin rangtól lehessen kinyitni? 😄
Szóval, például van egy ajtó, amit csak a 3-as admin tud kinyitni, de mondjuk van olyan is, amit a 2-es is és a 3-as is. (Meg ugyanez úgy, hogy mindhárom.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Csak nem büntetnek meg valami olyanért, amirõl nem is tudnak. 😄

De mielõtt bármely rosszakaróm elmondaná nekik:
Most kívánom megjegyezni minden itteni fórumozónak, illetve fórum olvasónak, hogy csak vicceltem az egésszel, nem szándékozok copyrightot sérteni, az egész csak vicc volt.

És ezúton kívánom nem megjegyezni a felhasználandó mapokat (amiket persze szabadon lehet használni). 😄

Ha elkészül majd egy map, akkor elküldöm. 😊

a copyright-al akkor is óvatos legyél

amugy nyugodtan próbálkozz, a szerveremen kipróbálhatod majd 😉

Fresh Duke
Nem fog senki se kilépni a voidból, úgy fogom megoldani, hogy ne lógjon ki belõle a pálya. Szóval, én a progiban berakok egy nagy mapot, viszont annak csak kis részét fogom felhasználni, szóval remélem bele is fog férni.

Azt tudom, hogy van copyright. Írok a készítõnek, és megkérdem szabad-e, és ha nem engedi meg (valószínû 😄) akkor nem fogom terjeszteni a mapot, maximum a klánom tagjainak adom oda. (Szóval honlapra nem, esetleg, ha valaki elkéri itt a fórumon, talán annak. 😄 (De akkor is csak körültekintõen. 😄))

"Amúgy, az nem baj, ha nem fér bele az egész, mert csak kis részét akarom beletenni. (Szóval, ez tényleg csak amolyan "kiegészítés" akar lenni.)"

félreértetted, a jk3-mp q3 motorja annyira instabil, hogy ha egy játékos kilép a voidból, akkor azt a többi játékos vagy akár maga a szerver sínyli meg. Ám az is lehet, hogy ha valami kilóg a voidból, akkor be se töltõdik a térkép, hanem rögtön crash.

Illetve egy valamire még felhívnám a figyelmet: Copyright. Így hirtelen nem tudom, hogy mely térképeken van jogvédelem, ám a sithcouncil szerintem védett. Tehát ha nincsen rajta copylock, még akkor sem terjesztheted bizonyos oldalakon.

Fresh Duke
Ki mondtad a varázsigét: Matek tudás. 😄
Nem akarom magam fényezni, meg minden, de a matek szerintem egész jól megy nekem. 😄
Tanulékony is vagyok, a logikám is egész jó. (A programozás is jól megy. (Mármint, a szinthez képest amit tudnom kell jól megy. 😄))
A memóriám is egész jó. (Bár, néha vannak dolgok, amik az ellenkezõjét mutatják. 😄) Fõleg a szám memóriám. (Pi: 3,14159265358979323 (Fejbõl. XD))

Amúgy, az nem baj, ha nem fér bele az egész, mert csak kis részét akarom beletenni. (Szóval, ez tényleg csak amolyan "kiegészítés" akar lenni.)

Ami legjobban hiányzik, az a tanár. :C
Mondjuk, elég lenne megmutatni az alapokat, a többire rájönnék. (Sõt, az alapokon kívül más lehet nem is kellene, csak a ctrl+c ás a ctrl+v. 😄)

ám mindenesetre bízz bennem, a GTKradiant-ot nehéz kezelni, matek tudás is kell hozzá rengeteg... Igazából ezért hagytam ott 😄 Lugormodhoz csak jó hosszútávú memória szükséges, és persze a tanulékonyképesség, na meg egy tanár, így azzal szerencsém volt.

void=légüres tér, ahova térképeket lehet bemásolni. Mondjuk sithcouncilnak lehet hogy nagy a void-ja, ám hogyha egy nagyobb térképet belemásolsz, és kilóg a voidból, akkor nem lehet elindítani a mapot (gamecrash)

Lugormod nagyjából annyi hogy egy RPG mod, és lehet benne entity-ket elhelyezni a játékBAN. Szal érdemes egy szervert kipróbálni, ajánlom a !!BOSS!! klán Skynet szerverét.