5868
Jedi Knight 3
-
reco #3667 ok majd kiprobálom
-
#3666 ez az egyetlen patch JKA-hoz, de többre nincs is szükség...ha ez fennvan akkor megy a multi, a multi kisebb hibáit pedig a japlusok javítják -
#3665 Asszem, hogy régebbi patch sincs nem? -
donoki #3664 1.01-es patch kell a JA-hoz..ez a legújabb! -
#3663 nem, nem valószínű...töröld le a japlust, aztán próbáld meg újra, ha nemmegy akkor a japlus oldalának fórumán kérdezd meg ott biztos tudják -
reco #3662 valami pach kelll????
-
Monoton #3661 nekem nem volt vele problémám! nem tudom mi lehet! :( -
#3660 hohha...lehet h valamit elkúrtál a telepítésnél, csináld úgy ahogy le volt írva
-
reco #3659 itt ilyenkor mi van?
-
reco #3658 de nem müködik amikor elinditom a játékot multi player beállitás ja mod betöltése és ekkor kilép a játékbol
elkezdi betölteni azt hirtelen kilép -
reco #3657 kösszzzzz
egyébként azért kértem bocsánatot mert azt hittem hogy már többen is kérdezték
más topicban ha ugyan olyat kérdezel amit egyszer már leirtak akkor leugatják az embert
nagyon köszzz -
Monoton #3656 NEm kell bocsánatot kérni egy kérdésért :DDDDDDDD
Amugy tessék itt van! -
reco #3655 bocs a kérdésért de hol lehet letölteni japlus 2.3-at ???? -
#3654 Na szent a béke csak tegnap nekem is rossz napom volt szal mindegy, meg a Jedi Academy-m is elszaródott. A mail jó ötlet én is gondoltam már rá, csak gondoltam ha itt megkérdezem akkor az talán gyorsabb. Ja és nem tudja valaki, hogy miért tűnhetett el a multyplayerből néhány textúra mint pl a fű? (reinstall sem oldotta meg) -
Monoton #3653 OK sorrY ! sztem irj egy mail t az obinet nek és kérdezd tőlük!
Ők biztos tudják! -
#3652 Már megszoktam, hogy szinte mindenhol ezt kapom. A kérdésemre visszatérve: én azt kérdeztem, hogy lehet-e 1 hónapra rendelni és nem azt, hogy hogyan kell megrendeelni. Lehet, hogy én vagyok a vak és akkor bocsánat, de én nem látom, hogy
ha én most megrendelem akkor az hány hónapot jelent. Azt láttam, hogy 3 hónapra előre kell fizetni, csak gondoltam, hogy esetleg lehet kevesebb időre is rendelni.
És tudjátok még kezdő vagyok a témában meg sok más témában is és mivel a környéken
nem ismerek olyan embert aki 1általán csinált már valaha szervert, így seni nem tudja nekem részletezni, a fórumokban pedig álltalában csak ilyen válaszokat szoktam kapni mint ez.
Monoton: Igen szétnéztem az oldalon! Lehet, hogy én vagyok vak, de akkor írd már le, hogy hol látsz olyat, hogy mennyi időre lehet megrendelni min. a szervert vagy hasonló. -
Monoton #3651 Megrendelés
Most komolyan szétnéztél te azon az oldaloN?????? -
donoki #3650 Inkább nyissá egy új topikot minthogy itt "szerencsétlenkedjél"!Már bocs! -
Monoton #3649 No akkor NO OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!! -
starweb88 #3648 LOL -
#3647 úristen vaze amit lenyomtok :DDDDD
-
#3646 Valaki el tudná mondani, hogy az obinet.hu_nál lehet-e 1 hónapra megrendeli szervert? -
Monoton #3645 miért hisz ez kapcsolodik a JA hez!
amugy meg hol egy modi? :DDDDDDd -
donoki #3644 Különben jól szét offoltuk a topikot -
donoki #3643 www.obinet.hu.....
de mind1 -
Monoton #3642 Köszönöm a gyengébbek nevében :DDDDDD -
starweb88 #3641 omg http://www.obinet.hu gyengébbek kedvéért... -
Monoton #3640 Látom elvagytok :DDDDDDDDd
de az obi.net nekem se jön be -
donoki #3639 MONDOM HOGY AZ ÍÍÍÍÍÍÍ BETŰ AMIT TE L-nek LÁTSZZZ!!!! -
#3638 az obL.net nem tötődik be! -
donoki #3637 de mi nem lép fel?lol -
#3636 NEM! mármint ha kérdezted -