Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna nincs normális nocd crack. irazsd ki a gamet CD-re és használj sima cracket.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Sziasztok.
Feltettem az 1.01 es patchet a Gamecopyról letöltöttem cracket. Felmentem egy szerverre és pár perc múlva kidob ezzel a hibaüzenettel:
ERROR:
CL_ParsePacketEntites:
end of message
Visszaolvastam és azt mondtátok hogy el van baszva a nocd crack.
Honnan lehetne letölteni normálissat??
Feltettem az 1.01 es patchet a Gamecopyról letöltöttem cracket. Felmentem egy szerverre és pár perc múlva kidob ezzel a hibaüzenettel:
ERROR:
CL_ParsePacketEntites:
end of message
Visszaolvastam és azt mondtátok hogy el van baszva a nocd crack.
Honnan lehetne letölteni normálissat??
igen.
mindig kell tenni 1 ^jelet és utána 1 számot.
pl. ^1 a piros ha jól tom.
monyuk le akarod írni pirossal h jedi akkor ezt kell csinálni:
^1Jedi
mindig kell tenni 1 ^jelet és utána 1 számot.
pl. ^1 a piros ha jól tom.
monyuk le akarod írni pirossal h jedi akkor ezt kell csinálni:
^1Jedi
Kuss!-magyarázta.
Hali!
Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell nevet színezni?
Kösz.
Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell nevet színezni?
Kösz.
Neked melyik van fönnt ? Mert akkor én is azt teszem föl ! Bármelyik pecs jó ?
hello!
elõször is fell kell rakni 1 patchet és utána multiplayer mód és irány a server!
sok szerencsét
elõször is fell kell rakni 1 patchet és utána multiplayer mód és irány a server!
sok szerencsét
Kuss!-magyarázta.
Helló mindenki !!! Megvan a játék és má ki is játszottam de nem tudná megmondani nekem valaki hogy interneten hogy lehet játszani ? a cd-m nem eredeti és tömörített ! elõre is kössz a választ !
kösz
Feltettem egy újjabat és tényleg rendbejött!!!
Köszi
Köszi
ATI 9600
Nekem amikor megy a játék néha magától tiszta szemcsés lesz a képernyõ és így nem tudok játszani. Vírus nem csinálhatja mert leellenõriztem a gépet már háromszor, grafikát a leggyengébrre vettem ez se jött be. Mostmár véggép nem tudom mi lehet a baj.
léci ha valaki tud segíteni megköszönném.
Lehet e-mail-ben is: [email protected] Köszi
léci ha valaki tud segíteni megköszönném.
Lehet e-mail-ben is: [email protected] Köszi
nemtom, nekem is szórakozott régen ilyennel.
ha klánserver, akkor menj fel a honlapjukra és kérdezd meg ott...
ott valszeg többet tudnak, mint itt
ha klánserver, akkor menj fel a honlapjukra és kérdezd meg ott...
ott valszeg többet tudnak, mint itt
Kuss!-magyarázta.
alapértelmezett vagyis majdnem mivel nem a C meghajtón van hanem a D-n. de mit nem tetszik a szervernek nemmindegy hova rakom a gamet?
hm.....lehet h nem teccik neki h hova tetted a gémet.
alapértelmezett mappába van rakva?
alapértelmezett mappába van rakva?
Kuss!-magyarázta.
hi lenne egy problemem van 1-2 magyar szerver amire ha fel akarok menni akkor a game "invalid game folder" hibával kidob.
ezt most miért csinálja? más szerver megy rendesen.
jaés ASEbõl megyek szerverekre de ez gamebõl sem megy
ezt most miért csinálja? más szerver megy rendesen.
jaés ASEbõl megyek szerverekre de ez gamebõl sem megy
Routerrõl megy mert énis arról játszok és semmi gond.
van és felis van instalálva neki. pár szerver megy neki gond nélkül, valamejiken meg csak úgy kidobja ezzel a hibával.
Hi. egyik havernak nemmegy rendesen a multi mert pár szerveren kidobja ezzel a hibával: Start_Sound Handle 5647385743785 Out Of RAnge
valaki nem tudja milehet a gond?
valaki nem tudja milehet a gond?
Ja sajna de ma megpróbállok csinálni egy mini CD imaget ami csak pár kilobites lessz ésha DEAMON toolsba bejátszátok akkor olyan lessz mint ha a JA CD a gépbe lenne.
nekem is ugyanezt irja ki,de én ha neten nyomom akkor,nemtom melyik van meg nekem,2 CD de crackelni kellet mert ha nem akkor kérte a cdt PLZ HELP!
feltelepítettem a razorost és feltettem hozzá a crackot is, ami a lemezen volt, ment is, de a serverek 80%-a kiírta, hogy frissítsem 1.01.re
kipróbálom, hátha jó lesz
Hello!
A Razoros verzió van meg nekem, ahhoz milyen patchot kell feltenni, hogy lehessen hibák nélkül neten játszani vele?
Linket please!!!
A Razoros verzió van meg nekem, ahhoz milyen patchot kell feltenni, hogy lehessen hibák nélkül neten játszani vele?
Linket please!!!
próbáld meg egy nem no cd ranckel ez azért van mert az elsõ cracket elbeszták de aztán jevitva lett.
Hello!
Mindig mikor magamnak indítok egy servert pár bottal, 1 perc után ezt írja ki és kilép a saját servermbõl:
Error: CL_ParsePacketEntities: end of message.
A játékon van egy 1.01-es patch és egy SP, MP NO CD crack.
Mi lehet a gond és annak a megoldása?
Mindig mikor magamnak indítok egy servert pár bottal, 1 perc után ezt írja ki és kilép a saját servermbõl:
Error: CL_ParsePacketEntities: end of message.
A játékon van egy 1.01-es patch és egy SP, MP NO CD crack.
Mi lehet a gond és annak a megoldása?
Hali mindenki. Tud valaki magyarositást S.W.Jedi Academy-hez?<#conf>#conf>
valaki nem tud segíteni nekünk? nem tudjuk mit kell letölteni és telepíteni ahhoz hogy mûködjön a multiplayer rész...ha valaki tud segíteni írjon már egy privátot...htxvm
Ep3-as JK3 képregény készítéséhez keresünk embereket akik elvállalják a karakterek mozgatását a játékban. Jelentkezni MSN-en lehet a [email protected] címen.
Amik kellenek:
JK3
MSN 😄
Amik kellenek:
JK3
MSN 😄
Hi emberek!!!
Nagyon nincs itten mozgás!!
Sikerült megcsinálnom a szervert. Csak van egy kis gondom...😊
Nem tudom ellenõrizni a neten, ráadásul hálózatom van.
A lényeg:
Nekem úgy indul a szerver, hogy elindítom a Multi Playert, aztán betöltöm a JA+-t, és createlek egy szervert. Ekkor kidob a játékból és a konzol jelenik meg. Mivel nemtom mér nem a server.cfg-t indítja el beírom hogy exec server.cfg és betölti. És megy a szerver. Be is tudok lépni. Csak amikor elindítom a Multi Playert akor én a szervert a LocalHost-ban látom. és a másik gépemmel is. Valaki nézzem má meg a neten hogy van e olyan szerver hogy "HUN Sooka"!!!
Aztán persze lépjen be...😊
Elõre is kösz!!!
Darth Sokka
Nagyon nincs itten mozgás!!
Sikerült megcsinálnom a szervert. Csak van egy kis gondom...😊
Nem tudom ellenõrizni a neten, ráadásul hálózatom van.
A lényeg:
Nekem úgy indul a szerver, hogy elindítom a Multi Playert, aztán betöltöm a JA+-t, és createlek egy szervert. Ekkor kidob a játékból és a konzol jelenik meg. Mivel nemtom mér nem a server.cfg-t indítja el beírom hogy exec server.cfg és betölti. És megy a szerver. Be is tudok lépni. Csak amikor elindítom a Multi Playert akor én a szervert a LocalHost-ban látom. és a másik gépemmel is. Valaki nézzem má meg a neten hogy van e olyan szerver hogy "HUN Sooka"!!!
Aztán persze lépjen be...😊
Elõre is kösz!!!
Darth Sokka
Ja és nem tud valaki plugint a 3DS Maxhoz, amivel lehet skineket készíteni???
Hi!
Lenne egy kis gondom.
A szerverkészítéshez megvan minden: 2 gép, fix IP, meg minden, de nem megy. Vajon Miért??
Aki tudja az segítsen lécci!
Elõre is köszönöm!
Lenne egy kis gondom.
A szerverkészítéshez megvan minden: 2 gép, fix IP, meg minden, de nem megy. Vajon Miért??
Aki tudja az segítsen lécci!
Elõre is köszönöm!
Na sikerült megcsinálnom. Megy a peccsel is a multi, tudom csatlakozni szerverekre is.
De van 1 kis gond 😞.
Kb 1 perc után leáll a játék, és ezt írja ki: Error: CL_ParsePacketpurse (valami ilyesmi) end of message...
Újratelepítettem, mindent megpróbáltam, de nem ment...
De van 1 kis gond 😞.
Kb 1 perc után leáll a játék, és ezt írja ki: Error: CL_ParsePacketpurse (valami ilyesmi) end of message...
Újratelepítettem, mindent megpróbáltam, de nem ment...
az elõtt nem
www.andris91.try.hu Teccikérteni?
nekem jó volt az 1.01-s patch-csel<#nemtudom>#nemtudom>
www.andris91.try.hu Teccikérteni?
Jó lenne már neten játszani 😞
Sikerült újra megszereznem a játékot.
Feltettem, rá az 1.01-es peccs, majd a gamecopyworld-rõl az EURO-s crack.
Ezután elindítom a multit, és hibajelentést ír ki. Próbáltam más crackekkel is, de semmi.
Valaki nem tudja a megoldást?
Elõre is kösz!
Feltettem, rá az 1.01-es peccs, majd a gamecopyworld-rõl az EURO-s crack.
Ezután elindítom a multit, és hibajelentést ír ki. Próbáltam más crackekkel is, de semmi.
Valaki nem tudja a megoldást?
Elõre is kösz!