5868
Jedi Knight 3
-
#3627 Asszem a szerverből még 1 ideig nem lesz semmi, mivel idő közben a játék is elkezdett cseszekedni meg rádöbbentem, hogy a netem sem elég gyors 1 rendesen működő szerver gyártásához. Addig is szeretném, ha adnátok 1 kis tájékoztatást arról, hogy hol tudok a legolcsóbban állandóan üzemelő JA+-os szervert. -
#3626 Jó. Már értem. És tudna nekem segíteni 1 JA+os szerver elkészítésében? Tudod még kezdő vagyok. Lehet, hogy tegnap ezért nem ment. Kár az oldalért. Pedig szép volt nem? -
donoki #3625 LoL!
Az nem vmi..hanem vki!
Starweb a tesom...lol -
#3624 asszem hogy új oldalt kell csinálnim, mert az a kibaszott ATW törölte. Csak azt nem tudom, hogy miért?! -
#3623 Jó. Még mindig nem nagyon tudom, hogy mi az, de ha te mondod én elhiszem. Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy alkalmas-e JA+-os szerver gyártásához (lehet jetpackolni meg grapple valamizni) és hogy ingyenes-e -
donoki #3622 Starwebbel....
-
#3621 starral? Az mi? -
donoki #3620 Én csináltam starral! -
#3619 Ha van valaki aki csinált már JA+ moddal szervert akkor az tudna 1 picit segíteni? -
#3618 Sajnos a tegnapi war elmaradt a hibák miatt és még most sem akar működni, ezért az oldalt is bezárom. Természetesen amint jó lesz rögtön megnyitom az oldalt írok ide és akkor lesz megtartva a nyitóünnepség. -
donoki #3617 ....... -
starweb88 #3616 lol -
donoki #3615 ja..
voltam..
de senki szólt hozzám..
mindenki mással van elfoglalva :/ -
#3614 a szerverre céloztam aminek van jelszava és az gerinc gyere oda ha akarsz játszani, de ott csak duellezni szabad -
donoki #3613 Nekem nincs jelszavam! -
#3612 Úgy nézem szar van mert valami elkúródott de rohadtul és nem gyártja a szerver! Aki jönni akar valahova akkor az jöjjön az Akadémia @ cronusnet.hu szerverre ha van jelszava akkor az gerinc asszem ez 1 békés szerver, de cool -
donoki #3611 te vagy kamera_2-es msnes aki fel vett
aham..akkor jó! -
Crazy Mate #3610 Bocs hogy leírtam.... -
Crazy Mate #3609 10.1.249.212 msn-en azt mondta ez lesz az ip,és link a corusant streets-hez:
http://files.filefront.com/coruscantstreets/;3755002;;/fileinfo.html -
#3608 ha valakinek nem megy a coruscants streets linkje akkor itt 1 jó: http://files.filefront.com/coruscantstreets/;3755002;;/fileinfo.html -
donoki #3607 Meg nem is látom..
Talán egy IP-t adjál! -
donoki #3606 404 hibát ír a letöltéseknél! -
#3605 az oldalamról le kell hozzá szedni a CoruscantStreets-et meg a JA+-t és ha lehet a VADER mester skint és a REVAN mester skint -
donoki #3604 Nem látja a szervert :( -
donoki #3603 lol...
killer.!megyek! -
#3602 A szerver a CoruscantStreets-en lesz minnél több játékost várok! -
Crazy Mate #3601 kell szerverböngészőt használni?Én csak így rámegyek hogy get new list,és nem találja..Ott van a bal felső sarokba... -
#3600 Csináltam egy szervert webcíme: 3oldal.atw.hu
Az szerver neve: A 3. oldal akadémiája Mivel csak házi ingyenszerver ezért csak megbeszélt időpontban lehet rajta játszani. ma nyitóünnepség alkamából 7:15-kor legyen 1 war mindenkit szeretettel várok! A kezdőpályát majd mindjárt ideírom és azt le kéne tölteni a játékosoknak az oldalról. -
donoki #3599 Melyik szerver böngészőt használod? -
donoki #3598 Ameddig megy a "szerver progi" konzol féleség... -
#3597 Haén csinálok egy szervert a multiplayerben (ingyenes) akkor az csak addig fog működni ameddig én fennvagyok rajta? -
Monoton #3596 használd a mindent láto szemet! :D -
Crazy Mate #3595 Sziasztok,felraktam az 1.1-es patchet rámegyek a multiplayerre,ott a join game-re és nem talál egy szervert sem,mi lehet a baj?Ja és másolt... -
donoki #3594 Aham..
Thx!
oks. -
Monoton #3593 Mostanában nem majd Márciustól! -
#3592 Te még skint sem tudsz leszedni? pcgamemods.com jediknight2.filefront.com/ -
donoki #3591 Nem naon!
Honnan tok skineket letölteni? -
#3590 Tud valaki 1-2 jó skint esetleg jól kidolgozott Predator skint? -
donoki #3589 Nem!
A kódok mindenkinek elérhetők lesznek!
Én inkáb nem engedélyezném -
#3588 De az csak akkor van ha az illető admin nem?