Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
69 :D
MI azzal foglalkozunk ,de nem értem ,hogy jk3-mal foglalkozik az mit jelent nálad..
klánra gondolsz ,vagy mire?
War. War never changes.

www.andris91.try.hu Teccikérteni?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
kerestem dc-n, torrenten de vagy nincs meg vagy borzasztó lassan jön le. Egy fizetõs oldal is jó lenne
lenne 1 kérdésem.
mi a teendõ akkor ha az 1.01-es patch is fent, és még mindig kibasz az mp? mert nekem még mindig nem mûködik. a neten meg semmilyen fix nincs, amivel mûködne a gém multiban... :(
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Utána automatikusan meni kell a játéknak
Tegnap csináltam 1gy haveromnak ezt a próblémát és garantált h mûködni fog!
Jó játszást
Kuss!-magyarázta.
Le futtattam egy programot a cd-rõl és azt írta ki hogy kevés hely van a gépemen, ebben lehet vmi igazság????
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mi lehet a probléma?????
Ha tudtok légyszi segítsetek

Menü akadozik de a neten és singleben a játék jól megy.
Ja és teljes verzó van meg.
Valaki tud kódokat multiplayer módba?
Elõre is köszi!
Kuss!-magyarázta.
jedi academy serverkészítésben akadtam el dedikál serverrel!
aki tud segíteni írjon a [email protected] vagy írjon ide a fórumra!
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
lécci segítsetek!
bye all
Kuss!-magyarázta.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gondoltam újra végignyomom a játékot, most picit elszórakozva (tehát cheatelve), de hiába írom be a konzolba, hogy devmapall, nem engedélyezi a csalásokat. Lehet, hogy a patchel vagy a magyarítással van a gond?
Segítsetek, mert jó lenne piros fénykarddal nyomulni. :-)
THX!
(ja és trainer sem jött be)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
bye all
Kuss!-magyarázta.

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Így kell :D .
Még 1x köszi.
GyPeti