5868
Jedi Knight 3
-
reco #3707 mind1 single player-ben ugy is csak ritkán szoktam jáccani
van 24 skin-em meg a ja+ inkább multizni szoktam
csak ki probáltam egy modot ami single player ba müködik azt csak azé single-ztem -
Monoton #3706 kösz szépen
-
#3705 a japlus.fragism.com-on rajta van az amit neked kell a játékba másolni
reco: nekem nincs baj a single playerrel ezért szerintem ez a te géped miatt van -
reco #3704 miota felraktam a JA+-t azota single playerben akad a játék -
reco #3703 lépj be a registry adatbázisba annak a keresöjébe keresd meg a jedi academy kulcsait és töröld öket talán müködni fog a játék
de nem biztos..
nálam is volt ilyen csak az a rome total war-nal már egy éve volt azota nem sikerült ujra rakni
ha nem müködik telepitsed ujra a windows-t azzal müködni fog 100%-san -
Monoton #3702 pls. linket? -
#3701 én is így voltam a JA+-al és én is kerestem dok cuoot, de nem találtam semmit íaógy még most is azt mondja, hogy fent van. Megoldás: nem az auto installerest szeded le hanem azt amit neked kell bemásolni a játék mappájába -
#3700 hát sztem a reg-ből kéne kitörölnöd vmit
kérdezd meg a seg. kérek topikba hogy melyik kulccsal kell babrálni vagynemtom -
Monoton #3699 amugy mi a kánotok neve? -
Monoton #3698 Kis problemam van:
letöröltem a JA t deletevel!
és fennt volt a JA+ is!
ma ujratelepítettem az academyt és szerettem volna a + is de nem engedte mert szerinte már fennt van!
de hisz nincs :( -
donoki #3697 Háááá jaaa -
Monoton #3696 ott a pont!!! :) -
#3695 Ahogy a modás is tartja: kinek nem inge ne vagye magára azaz: ha nem tetszik akkor ne szólj bele! amúgyy szerintem a szigony, a jetpack, a full force duel, a kapaszkodás, a fénykardszín "kikeverése" meg a pár új kombo szerintem 1általán nem rossz. De mi csak azért beszélünk róla mert nekünk tetszik és nem azért, hogy te azt használd. -
#3694 :| -
RecoPhile #3693 ÉS?:P
Én utálom ja JA+ -t :D
Nincs is fent meg minek az?:)
Csak arra jó, hogy duelben mást ne láss a többi mind szar:p
Búgos annimációk megminden!!
Így maradok ja+ nélkűl :) -
reco #3692 ez a JAplus mod át baszás a trailerbe tud anakinnal meg csomo emberrel oszt amko felrakod nincsenek is benne meg a pályál sincsenek benne ami a trailer be benne van azokat külön megkell szerezni
-
Monoton #3691 nahh maénis beidítottam a JA!
nyomulok ezerrel szerveren! :D
-
donoki #3690 :D
LoL -
#3689 UGYE! -
donoki #3688 Hát..
nem tom h h lehet :( -
#3687 Screenshots itt van az összes kép -
donoki #3686 Ha megjelenne a kép, akkor talán látnám :O
Létszi linkeld v. rakd fel újból! -
#3685 ja értem...huh, asszem push+fire de nem biztos vmi ilyesmi -
#3684 De engem az érdekel, hogy hogy kell használmi. Ezeket értettem a kombók szó alatt -
#3683 jah nemrossz, látványos de nem sebez sokat (20hp körül) persze azt lehet módosítani :) -
#3682 Akkor így utólag. Arra gondoltam, hogy az új "erőket" amik tulajdonképpen lángszórók mind amikor pl 1 képen 2 tűzgojószerűség jon kia csávó kecéből. itt a kép: meg -
Monoton #3681 én meg is lepődtem a kérdéseden /még mindig nem értem/
hiszen anno még te linkelted be a mod trailer ét :D -
#3680 Na mindegy. Asszem félreértettétek meg én is picit félrefogalmaztam a kérdést. -
donoki #3679 LOOL...
Nincsenek új erők!
A lángszórás az nem erő
Ki nézett hülyének?Én nem...de ha azt csinálsz magadból -
Monoton #3678 no jode te kombokat mondtál!
uj erők nincsenek csak uj kombok! -
#3677 az 1játékosban van, hogy a tabbal meg lehet nézni a JA+ meg multiplayeres mod. De én az erőkre gondoltam. -
Monoton #3676 Van benne uj kombó! meglehet nézni a többi közt! játék közben TABULÁTOR gomb! -
#3675 Hülyének nézel? Szzed, hogy most látom először a gémet? Láttad te a JA+ trailerét meg képeket róla? Igez, hogy ez nem volt benne a kérdésembe, de én főként az erőkombókra gondoltam! mint pl a lángszórós cuccokra! Kérlek ne nézz hülyének! Én azokra gondoltam amik nincsenek benne movo list-ben. Amúgy van benne 1 pár új fénykardos kombó is. -
donoki #3674 Sztem nincs új kombó benne...
Ott van amikor belép egy szerverre h "move list", de mind1...
Ezt nem észre venni :/ -
#3673 Nem tudná valaki leírni nekem az összes új JA+-os kombót? Azaz, hogy mit milyen gombokkal kell csinálni. -
donoki #3672 Ott van hogy: Játékban nyomsz egy "ESC"-et és "Join" ott van h "Switch Dimension"!
Itt lehet kitesztelni a dimeziót!Alap dimenziók: Ahol vannak szabályok meg ahol nincsenek szabályok eleht lámulni mint állat ;) -
starweb88 #3671 a dimensiokról beszélsz? különböző szabályokat lehet csinálni a két világban! =) -
reco #3670 na sikerült
de elmondanátok hogy mi az a idö tér ugrás vagy mi a franc
és hogy hogyan kell mert soha nem megy -
donoki #3669 Hát asszem xD -
#3668 Ja tudom, csak érdeklődtem. Meg amikor azt mondta Donoki, hogy az 1.01 a legújabb