Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Hmmm... ezt sohase fogom megérteni, hogy miért kell kidobni egy játékot, amikor már egy kicsit "régi". A grafja miatt? Szerintem még mindig helytálló a JK 3 grafja, nekem nincs vele semmi bajom, sõt én még a Prehistorik 2-vel is játszottam 1 hónapja (ki is vittem egy délután alatt, marhajó volt a nosztalgiázás) <#szomoru2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Zsolo007
régi régi...mondjak neked valamit? én a mai napig transport tycoonozom, meg settlers 2zöm szal a jedi academy nem régi. Amúgy meg mivan abban ha régi, ha valami régi azt már ki kell dobini? inkább nézzem azt a borzalmas mûanyagbõrû doom3 textúrát?

N1ggA
Amikor megjelent játszottam vele 1 évet. Azóta nem. K*rva régi

Spread De Love!

Zsolo007
Elavult???pff kifejezetten jól néz ki még most is....én spec most játszom végig megint már kitudja hanyadszorra...

N1ggA
Talán nem kéne a jedi academyvel játszani. Kicsit elvault.

Spread De Love!

Cicero
Talán egy gépcsere nem ártana 😄DDD

Cicero
:|

Istencsászár
mer madarak vagytok, megy simán a gém

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cicai
NEKEM AZT CSINÁLJA HOGY BELÉP , JÁTSZOK RAJT 2 PERCET ÉS KILÉP
ENNYIT ÉR EZ A JÁTÉK

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Cicero
Sziasztok!

Feltelepítettem a Star Wars Jedi Academy-t, a multiplayer el is indul, de a Single gombra kattintva nem csinál semmit. A autorun eltûnik, megpörgeti a CD-t, sõt még a "Folyamatok"-ban is kiírja hogy van elindítási parancs, de nem tölti be! Mi lehet a gond? <#fejvakaras>

Adam5
Hi

Van itt olyan aki ért a skinezéshez? Mert lenne egy kis gondom. Letöltöttem játékhoz több kard modellt is és 2õt össze alakitottam úgy hogy az eggyiknek a pengéjét hagytam meg a másiknak a nyelét és összeraktam õket 1modellé. Na mármost, a modell mûködik faxán csak az a baj hogy a skint nem akarja rá rakni pedig a modell neve ugyan az mint azé amelyktõl a pengét vettem és ki is lett cserélve, szal a skint rákéne tennie, nem tudom miért nem teszi :S
Remélem tud vki segíteni.

valaki légszi küldjön 1 URL-t honnan lehet letölteni.
Zsolo007
1.3 béta? OLyan nekem is kén....van 1.1, 1.2, 1.3 de béta nincs 😞

vki tud adni egy clientplugin 1.3betát? köszi

Venom
nemvéletlenül olyan szerverre mentél amin olyan map ment ami neked nincs meg vagy olyan vehicle van a szerveren ami neked nincs?
vagy nemirt kis semmi hiba üzenetet? amúgy ASE jó mert hamarabb megtalálni a magyar szervereket 😄 meg más szervereket is.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

BBird
Én egy volt osztálytársam leírását használtam, még a JK2 -nél. Hcgameren fenn találod, remélem. Csak keress rá RayPark-ra vagy a Radiant-ra. :-)
Buci
oké, már megvan, kössz (amugy én azt nem tudtam h utána hogyan tovább...)

carpe diem

N1ggA
melletted balra

Spread De Love!

Buci
melyik?...

carpe diem

N1ggA
Hi!

A GTK Radianthoz vki tud magyar leírást?

Spread De Love!

N1ggA
Lift!

Spread De Love!

Buci
elakadtam a savasesõs pályánál 😞 leszedtem a TIE-Bombereket, de nemtom ol kell bemenni a palotába 😞((

carpe diem

Buci
h ne próbáltam volna
amikor tölti be, eccerüen lefagy a JK: JA feliratnál (töltési kép)

carpe diem

McGrady
vmi hibát ír ki az ASE?
vagy még nempróbáltál felmenni?

Kuss!-magyarázta.

Buci
Senki nem tud választ a problémámra? 😞

carpe diem

McGrady
gyertek a tmac serverre!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM a neve nem nehéz megtalálni😄

Kuss!-magyarázta.

McGrady
õõõ....nemtom sztem ne rakj fel semmit....én nem használok ASEt😄

Kuss!-magyarázta.

Buci
Hali lenne egy kérdésem. Mit kell felraknom, ha akarok játszani ASE-n keresztül? (a játékon kívül😊 Ha másolt a játék.

carpe diem

Venom
Frissen instalált gamera rakd a patchet és tölcs le rá 1.01 es cracket de ne no cd cracket mert azzal nemmegy a multi.
Balumann:
Minek töltenéd le az összes pályát?
Csak azt tölcsd le ami kell az adott szerverre amúgy használj All Seing Eye-t ezegy szerver keresõ és keress magyar szervereket ott általában nincsenek custom mapok 😊

McGrady
mit ír ki?

Kuss!-magyarázta.

Crokin
Én nem peccseltem, és megy a multi. (Razoros verzió)

Repatarurgyán

Nem tudok másolt CD-vel és 1.01-ás patchel multizni. Hogy lehet? Ti nektek eredetiben van meg vagy másoltan? Ha másoltan, hogy tudtok multizni? 1.01-es patchel NEM MÛKÖDIK.

McGrady
hm...akor szedj le a jkafilesról

Kuss!-magyarázta.

Balumann
nem jön be

Balumann
www.japlus.fragism.com ?

Balumann
De most az összes pályát töltsem le? <#wilting>
Majdnem 200 pálya van fönn

McGrady
hát vannak olyan serverek, amik nem szeretik az olyan playereket akiknek nincs meg a legújabb mód
www.japlus.fragism.com itt töltsd le a 2.3-as JA+-ot tedd fel ahogy kéri és megoldódnak a mód problémák...MAP-eket pedig tölts le innnen: JKA files

Kuss!-magyarázta.

McGrady
lehet, elég egy 1.1-es patch, akárhonnan le lehet szedni és már megy is

Kuss!-magyarázta.

Balumann
De most mit csináljak a letöltésekkel? Most ha kiveszem, és az a szerver azt a módot, vagy pályát használja, akkor nem tudok ugyan úgy bemenni.
Az még jó lenne ha nem 10 KB/sec -el töltené le ezeket, mert egy 10 MB-os bigyóra 56 percet kell várni, és azt nem fogom megvárni...

Ha lehet, akkor hogyan? Mit kell felraknom a gépre?

Segítsetek. Másolt CD-vel lehet multizni?

McGrady
van msned? én mûködtetek 1 servert, aki szeretne jönni az lépjen velem kapcsolatba és mehet fel....Just for fun...aki akar jöjjön
[email protected]

Kuss!-magyarázta.

Venom
szerverrõl való letöltés kitudod kapcsolni a beálitásokba.
és szerver keresésre használj All Seein Eyet.
itt könnyedén tudsz magyar szerevereket is keresni.

Balumann
2 szerverre egyébként sikerült bemennem de az meg üres volt 😊

Balumann
Eddig kb. megnéztem vagy 30-40 szervert de egybe nem tudtam belépni a letöltések miatt

McGrady
www.jkafiles.com ott mindent találsz....egyébként sok olyan jó server van ahol nemkell custom map.csak ki kell mazsolázni

Kuss!-magyarázta.

Balumann
Tudnátok írni egy olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni lehetõleg egybe az ilyen módokat, meg fájlok? Nem tudok jászani mert 40 perc mire letöltene vmit ha egyáltalán engedélyezve van a letöltés...

nekem is hibát ír ki
amikor saját servert csinálok 1 kis botpartyra
cl_ParseserverMessage:
illegable server message
lan partyn normálisan mûködött..
mi lehet most a gond?

Venom
naja csak az hejet foglal a gépen 😄 majd megpróbállok összehozni egy pár kilobájtos CD image fáljt ami a CD-t amulálja és akkor nemkell nocd-crack csak sima meg lehet azse fog kelleni namajd meglátom.

minek kiirni, emulalni kell csak