Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetertek. 😊
Sajnos ezekbol sok van es nem csak jedi academyben. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

McGrady
nekem se a sithekkel van bajom hanem a nagyképû fasz magyarokkal akik noobok de istennek képzelik magukat

Kuss!-magyarázta.

A sithekkel a jedi2be semmi bajom nem volt. 😊

McGrady
szerencsés vagy

Kuss!-magyarázta.

Lattammár de ismerni nemismerem.

McGrady
nem ismered Lord Rive-ot?
a (volt) sith akadémia egyik vezetõje volt
lenne 1 kis elszámolni valóm vele

Kuss!-magyarázta.

Jedi2es CandM-nek alapitoja voltam ami kesobb atalakult KTS-é. Ugytom a kts van jediacademybe is. Mar nem vagyok klantag, fassagnak tartom. De a nevem elott a mindig ott tiszteleg. 😊

McGrady
te melyik klánbanvagy?
ha vagy 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
vannak pontok, abból kell gazdálkodni.
ha valamelyiket nem lehet az azért van mert a server letiltja

Kuss!-magyarázta.

De valamelyik képességet nem is lehet szabályozni.Meg egyes képességeket nem lehet a teljes fokozatra állítani.Ez miért van?
Ha az erokre gondolsz azokat be lehet allitani ha beleptel illeve adminok allitgathatnak maguknak. Erre mondtam h legtobbjuk szemet egy alak. 😊
Az meg h gyorsabbak, hat ez gyakorlas es kepesseg kerdese ugyanugy mint kvékbe. 😊

De valahogy csak lehet fejlõdni.Mert észrevettem,hogy tudnak olyan képességeket használni amit én nem.Ráadásul sokkal gyorsabbak nálam.Meg én sem tudok minden képességet használni.
Sehogy. Nem rpg.

Itt,hogy lehet szinteket lépni?
Valóban próbáltad már a sof multyt?Majd este jobban szétnézek a pályákon.Itt is van zászlórablás?
Assaultba vagy mi a görcsbe van kuldetes ahol vagy lazado vagy vagy birodalmi lehet valasztani. A tobbin altalaban csak a fragszerzes a cel. Viszont en altalaban csak mulatozni megyek fel. 😊

Honnan veszed h nemismerem? Egyebkent jk3ben obi-wan skinnel kekszinu 1pengessel, jk2ben pedig vagy a klanskinnel vagy kyle-val termeszetesen kek pengeszinu karddal. 😉

Palleon_home
Az attól függ milyen szerverre mentél (Duel, FFA, stb.).

Hali!!Felmentem egy szerverre!!Csak nem tudom,hogy itt vannak-e küldetések vagy csak forgatni kell a kardot?Magyar szerveren voltam,de egyis se akart válaszolni erre a kérdésre.
Palleon_home
Értelmes ember vagy...fikázod azt amit nem ismersz. Fogadjunk, hogy vörös a fénykardod és SÖTÉT jedi skinnel játszol<#beka3>

Az ase kiirja h futtathato e a szerver. ipcimet nem adok ki még ha publikus se, keresgelj, mert televan jo szerverekkel. 😊

Tudsz adni ip címet?Mindegyik szerver rögtön elkezd letölteni.
lovoldozzé jobb? 😄

Palleon_home
Látom ez is ilyen kis belterjes scene<#szomoru1>
"agyatlan sofozzal"<#banplz>

Palleon: no komment. 😊

zotyi: egy vagon szerver megy az alap mapokkal. :|

Na jó én már nem idegesítem magam ezzel,hogy egy óráig tölti a cuccokat.Inkább hagyom az egészet.Nekem csak a pálya nevek kellenének,hogy miket töltsek le a jk3 files rõl.Mert rengeteg van,valamelyik el sem indul automatikusan.Elég ha megírjátok,hogy a base könyvtárban milyen map-ok vannak.
Palleon_home
Veled ellentétben, gondolom te nem játszottál multiban a SOF-al, én nyomtam a JA-vel. Csak aztán meguntam, a Jedi Outcast után nem jött be már annyira. Mindenesetre ebben a játékban nem igazán kell taktika véleményem szerint. Meglehet változott azóta mióta utoljára játszottam vele. Viszont a SOF multiban teljesen más mint a single-ben.

Palleon: Lovoldozes osszevissza.. inkabb akkor quake1Lek. 😊

zotyi: nemtom, sok szerver megy kulon palya nelkul, probald meg a jk3files.com-ot vagy hasonlot.

Légyszi segítsetek milyen pályákat töltsek le mert az automatikus letöltés nagyon lassu kinõ a szakállam amíg letölti a cuccokat😄
Amugy nem kell fikázni más játékot amíg nem próbáltátok ki.Izlések és pofonok.Kinek mi jön be.Amugy a sof nál is kell taktikázni,fõleg az inf és a dem pályákon.De nem csak azokon.Ott sem lehet agyatlanul rohangálni.Majd egyszer próbáld ki a sof-ot és utánna beszélgethetünk a taktikárol😄
Palleon téged ismerlek.Ha jol tudom Imortal-os vagy.Én meg *BALFASZ*-os
McGrady
😊
jó a jka is ne izgulj 😄

Kuss!-magyarázta.

Palleon_home
Miért agyatlan a SOF? Több ott a taktika, mint itt, ahol suhogtatjuk a fénykardot<#vigyor2>

Honnan tudod,hogy milyen a sof?Próbáltad már?Amugy köszi a patch-ot!
Ha ez a hozzaallasod inkabb el se kezd. Inkabb agyatlan sofozzal. 😛

Jobb lenne ha megprobalnal gondolkodni es nem masnak a segitseget kerni mindenben. 😛
Patch

Itt is szoktatok Warozni?Kiváncsi vagyok,hogy milyen lehet!LooooooL
Idáig csak a SOF2-vel multyztam.Ami nagyon király ott klántag is vagyok.Kiváncsi voltam,hogy ez milyen lehet.Remélem a pályák jók.Imádok hentelni<#gun>
Köszi,hogy segítettél!!Csak nem tudom,hogy melyik patch-ot töltsem le,és melyik linkrõl!!
McGrady
jah a patch után még leszedhetsz japlust is de az ráér

Kuss!-magyarázta.

Pont a bekepzelt klantagokkal van baj. 😉

zotyi: A patch-et kapd le, mas nemkell.

Sziasztok!!!Szeretnék multyplayer-ezni,csak nem tudom,hogy miket töltsek le hozzá.Meg azt sem tudom,hogy miket kell beállítani ahoz,hogy fel tudjak menni a szerverre.Válaszotokat elõre is köszönöm!
McGrady
van pár kivételes szerver szerencsére

Kuss!-magyarázta.

Rengeteg a kocsog. A nepseg 80%-a legalabb. =(

Vanek
hi! tudtok manapság vmi ehhez hasonló game-t?mert ezt már végigjátszottam....

R U Ready?!?!? ...broken soul...

McGrady
lol, na majd felmegyünk megnevelni õket😊

Kuss!-magyarázta.

African
Ja és kéet is ,utathatok😊

African
Magyarországon a leglámább klán😄ARTH!Rúgdosnak a waron kickelgetnek ..stb..

McGrady
hi, jó nyaralást!

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
nyalani mentem
Bye all!

McGrady
õõõõ.....várjá.....megnézem

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
jééé..énis...te véletlenül nem egy klánnak a tagjai vagyunk?

McGrady
nem.
én klántag vagyok

Kuss!-magyarázta.