Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi. Itt mindenkinek van klánnya?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

McGrady
persze

Kuss!-magyarázta.

egyébként neten simán lehet törtel jáccani?
már nem gond😊 taáltam végigjáccást.
McGrady
melyiken? hátha tok segíteni😊

Kuss!-magyarázta.

nem tudtok adni valami használható végigjátszást?
mert elakadtam az 1ik pályán az elején
Tmacy
hát én inkább rád emléxek...én aztmondtam h engem nem zavar..de 8

McGrady
te meg én.

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
nemistudom multkor ki modnta h már igyis tul sok magyar van a klánban<#wow3><#miaz>

McGrady
jaja...de mostmár giant ycold😄

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
LOÁL!!
akkor te voltál az...

Checkerboy
Ricsike90 én vagyok az Ycold_hun 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

pls légyszi írjon valaki nekem aki tud szervert indítani részletes leírással.
[email protected]

köszi
Checkerboy
ujj ilyen rég óta nem történt semmi ? 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

batman
köszönöm szépen az ötletet! megénzem!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Checkerboy
Pl töltsd le a jawa skint (pl) a konsolba /model jawa v /playermodel jawa
Nekem megy így a darth maulnál anakin skywalker darth vader mind megy

batman
hmmm érdekes meglátás. A skinnek a readme-jét elolvastam, ott csak az volt, hogy ki kell csomagolni a base könyvtárba azt a pk3 file-t, aztán már mehet is. ezek szerint még kell valamit buherálni vele. megénzem majd.

Checkerboy
Lehet h régen volt de megmondom mit kell tenned : Readme file /megynyitás
Ez a leghatékonyabb módszer <#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>Oda van írva pl a konsolba mit kell írnod

McGrady
G!ANT klánban
németül is felvesznek ne aggódj...
majd csinálok server ott taníthatlak
[email protected] az msnem

Kuss!-magyarázta.

<#gonosz1>

Checkerboy
😄 Kössz a választ <#idiota><#idiota><#idiota>

Simán..

Abba amiben én is, oda angol kéne...

El lehet õket kapni azért..😉

Checkerboy
Single saber szeretnék tanulni 😄 De a többi is jó

Checkerboy
Tudok németül 😄
McGrady te melyik clánba vagy?

Checkerboy
hááát tulajdonképpen mind1 de tapasztaltam már h double bladed és két kardnál iszonyúan beszartam a single saber ellenségnél mert erõsebb 😞
Szal single saber jó lenne

McGrady
szia, szerintem ha tudsz egy kicsit angolul akkor inkább válassz 1 külföldi klánt, mint pl. a G!ANT, mert a legtöbb magyar klán tele van lémerekkel meg noobokkal....személyes tapasztalat.
milyen karddal szeretnél tanulni?

Kuss!-magyarázta.

Checkerboy
Ja és kéne egy mester aki kiképez 😄 még sokat kell gyakorolnom 😄 msn : [email protected]

Checkerboy
Sziasztok a nevem Ycold_hun 😄 van vmi jó magyar clán???SDzeretnék tag lenni!!!!!!!

McGrady
nincs mit

Kuss!-magyarázta.

batman
köszi

McGrady
hát vannak olyan skinek amik single-höz jók.
www.jkafiles.com és ott keresgélj

Kuss!-magyarázta.

batman
Azért köszönöm az erõfeszítést. Nem halok bele, ha az eredeti karakterrel nyomo m végig. Most azér tegy hülye kérdés, ami lehet, hogy választ ad a problémára. A single player részbe is lehet skint rakni, vagy csak a multiba?

McGrady
hm...akkor nemtom

Kuss!-magyarázta.

batman
okés, ezt valszeg kipróbálom majd, bár ez az egyetlen, amit eddig beraktam, a többi az alap

McGrady
lehet h túl sok a skined azért nem jeleníti meg...töröld le ami nem kell

Kuss!-magyarázta.

batman
úgy csináltam 😊

N1ggA
az miért zárja ki, hogy odarakjad? mappán kívülre rakjad a assets (vagy mi) pk3-at mellé!

Spread De Love!

batman
szóval csak pk3 file-ok vannak ott, semmi mappa (a base-n belül) de nem megy 😞

batman
kicsomagoltam, de a többi pk3 file az olyan, hogy asset 0-3-ig és abban van az összes többi mappa (models meg ilyenek, mindegyikben más), meg van még talán valami pk3 file, de sajna még sose próbáltam ilyet.

McGrady
tömörísd ki a pk3mat a rarból és úgy tedd bele.
ügyelj arra h a gamedata/base mappában legyen a pk3 file, lehet h gamedata/base/skin mappában van és az már nem jó

Kuss!-magyarázta.

batman
Sziasztok. Segítség kéne. Letöltöttem skint (egy pk3 kiterjesztésû file érkezett) és a leírtak alapján bemásoltam egy az egyben a Gamedata/base könyvtárba, de sehogy sem tudom megjeleníteni. Hogy kell ezt csinálni?

tigeroo
ehmö...😄
McGrady
jah te vagy aki felvett MSNre!kira😄
majd elmondom ott

Kuss!-magyarázta.

valaki tud nekem valami mappach ott mondani neten ami tartalmaza a netes palyakat meg valami magyar servereket?

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

N1ggA
Volt szó? 😊 Szinte csak errõl van szó

Spread De Love!

koszi a segitseget

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

McGrady
van aki nem követi figyelemmel a topikot szal nem kell leharapni a fejit ha olyat kérdez amirõl már volt szó

Kuss!-magyarázta.

McGrady
1.01-es patchet szedd le

Kuss!-magyarázta.