Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
hmm, nálam akkor írja ki ezt ha túl sokat teszem le a tálcára meg lépek vissza.
hát, www.japlus.fragism.com ott a fórumon kérdezd meg ott lehet többet tudnak segíteni.

Kuss!-magyarázta.

Hellosztok!Kéne egy kis segítség! Mikor játszani akarok a játékkkal kb. 10 perc után kikapcsol az egész és kiír valami VGA Gyorsítót hogy alaphejzetbe állította meg ilyenek. És az egész gépet újra kell indítani mert lassú a kép megzazul az egész. Ez mitõl van lehet ezzel kezdeni valamit? Van valami javítás a játékhoz ímivel kiküszöbölhetõ ez a hiba? Pls. aki tudja a választ segítsen <#rinya>

Elõre is köszi!
McGrady
akinek van kedve jönni egy jót kardozni, vagy fegyvercsatát vívni bõszen, esetleg NPC-ket szivatni, vagy csak dumálni, az vegyen fel msnre ([email protected]), megadom a serverem IPjét és mehet a menet 😊
jka server browserében megtaláljátok MMMMMMM néven, most épp megy, de nem mindig, msnen megbeszélhetjük mikor kapcsoljam be aztán go 😄
sziasztok!

Kuss!-magyarázta.

McGrady
leszedsz japlus client plugin 1.3-mat, vagy olyat amibe van dedicated server, felteszed, aztán beállítod a server.cfg-d és elindítod a start_japlus_without_dedicated_raven_pack.bat file-al. lehet másképp is de ez elég egyszerû 😄
igaz nekem most sehogyse megy de az a router miatt van 😄

Kuss!-magyarázta.

Firwolf
Sziasztok!

Hogy tok elindítani egy házi szervert??? volt már bérelt szerverem tok mindent amit kell...csak azt nem hgoy hogy tok elindítani egy házi szervert.
segítsetek!
pls
Üdv: Ádám!

Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf

armageddon666
jah. az volt a gond. megoldottam thx 😊

@

help my!
Ha a JK3 ban csinálok egy servert akkor mért nem látja senkinek ill. az ASE azt irja unscanned (csak nálam látja) de multkor meg egy gyerek csatlakozott rá (de külföldi) de magyarországon meg senkinek sem látja egyik haveromnak se és nálam is amerikainak látja nem magyar servernek. mi ennek az oka? mi a megoldás erre? ja és valaki aztmonta nyissak egy portot.. azt hogy kell?

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

Muki100
A nocd crack csinál hasonlókat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mike0013
erre én is kiváncsi volnék...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

armageddon666
HELP!
cl_parsepacketentities
cl_parsepacketmessage vagy micsodával kidob mindig minden szerverrõl... Illegible szerver message vagy mia ...om... már picit nemtom mit csinájak mert nem vok csak picit nagyon idagas <#falbav><#falbav><#falbav>

@

Windows mappábol töröld ki a JA+-t és aztán a telepitett progik közül..

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

k
Ezt irja:
Invaild uninstall controll file: C:\Prodram files|LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\Uninstall\uninstall.xml
most ezt irta ki, mit csináljak?
NeoMaN
regcleaner-el pucold ki a registrybõl és a telepített dolgokból is

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem kérlek SEGÍTSETEK!
gondok voltak a jk3-mal ezért ujra akartam telepíteni, le ujra is raktam de leszedett mindent a JA+-t is és most mikor felakarom rakni nem engedi mer má fenn van azt irja meg hogy töröljem elöbb le a korábbi verziot vagy mit...
amugy a gép ugy látja hogy mág fennvan a JA+ (pedig nincs) és nem engedi letörölni, azt irja hogy a megadott elérési utvonal nem jo
segitsetek! mit csináljak?!?!?!
Firwolf
Sziasztok!

Hogy tok elindítani egy házi szervert??? volt már bérelt szerverem tok mindent amit kell...csak azt nem hgoy hogy tok elindítani egy házi szervert.
segítsetek!

Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf

McGrady
nem, Fibernet
de a faszom bele, régen ment routerrel most meg nem, pedig régen se geciztem a szolgáltatóval.
hogy tudok találni egy olyan portot amit elfogad eza fos?

Kuss!-magyarázta.

a szolgáltatód által 😄 melyiknél vagy? Chello
McGrady
és a router beállításait hogy érhetem el?
sehol se látok semmilyen routert 😞

Kuss!-magyarázta.

routeren portoknál nyitsz egy udp és egy tcp portot

McGrady
azt hogyan tehetem meg?

Kuss!-magyarázta.

a szolgáltatód által 😄 melyiknél vagy?

Hogy lehet publikus IP-m?
publikus ip aktiv lehetsz pl. torrenten vagyis tudnak csatizni rád!

Hát nekem nem jeleniti meg
és mi az a pub IP?
magától megjeleniti ha persze jol megy a szervered és pub ip d van 😛

Hello!
Segitséget szeretnék kérni!A jk3 servert akarok csinálni de ugy hogy lássa az ASE és másokis tudjanak csatlakozni, van fenn 1.01-es patch, és JA+ 2.3
Hogyan kell??????????????????
nyiss egy portot

McGrady
nem, mivel routerem van, és a rendes IPt csak akkor dobja ki amikor láccik a serverek között a serverem...de nem látszik, mi a ráké? a router bezavar?

Kuss!-magyarázta.

hát mások is tudnak attól ..

McGrady
okéoké, de mit állítottam rosszul?
én azt akarom h mások is jöjjenek ne csak én 😄

Kuss!-magyarázta.

vmit rosszul állitottál be a config ba de a játékba nem fogja megjeleniteni 😊 saját local vagy wn ip dre csatizz a megadott portra..

vmit rosszul állitottál be a config ba de a játékba nem fogja megjeleniteni 😊 saját local vagy wn ip dre csatizz a megadott portra..

McGrady
1.01-es patch van, ami az mp hibát javítja
van japlusom is, 2.3-as, néha megy a gém néha nem 😞

meg akarok csinálni servert is, régenvolt, de nem jeleníti meg se a localba se az internet részbe...errre mi lehet a megoldás? thx

Kuss!-magyarázta.

lehet hogy nagy a pinged vagy nincs 1.1 es patchod

McGrady
help plz
faszbuzi szar nem megy tovább a connectingnél, ilyenkor mia fasz van?

Kuss!-magyarázta.

hát mert lehet több helyen át kell rajzolni 😛

KILLER2
Az mitõl lehet, hogy ha egy PK3 fájlba átrajzolok egy képet (skint) akkor az nem muxik a gémben???

Töltsük le az internetet!

amugy amikor én csináltam szervert akkor a ja+ moddal lehet csinálni asszem de már nem emléxek rá..az egygik config fájlt kell bekonfigolni és elinditani a szerver klienst

Hát nem így!
Inkább bérelj servert.

Firwolf
Hello!
Megpróbáltam elindítani egy Jedi Academy Szervert de nem tom hogy jó lett e mert a szerverkeresõk nem látják...a szervert a játékból indítottam el játék létrehozással és mindent beállítottam ahogy kell....de még sem jó.. a konzolban megy a szerver de nem tudom hogy jó e!? tud valaki segíteni hogy hogy tudok szervert csinálni vagy hgoy ha ez így jó volt akkor hogy tudnak rákapcsolódni mások?

KILLER2
Az mitõl lehet, hogy amikor indítom a játékot a konzolba ezt írja: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Töltsük le az internetet!

N1ggA
Van valami jó skinkészítö progi a játékhoz?

Spread De Love!

cd hiba!

REAL MADRID

matyi08
van valami megoldás arra, amikor nem tudja olvasni a 2-es cd-n az assets1.pk3-at? mert a haveromnak én adtam oda, letöröltem, most visszakértem, és nem tudom feltenni. pedig neki meg megy. és régebben nekem is ment.

beirtad elötte a devmapall-t vAGY a helpusobi 1-et ?

Firwolf
Hello!
Már sokszor kivittem az Academy-t Singel Player ben és most akartam szórakozni azzzal hogy lehívok pár cuccot kóddal de nem fogadja el másnak meg igen! ez miért van??

már van!

REAL MADRID

the_academy_v2.pk3 erre a mapra tud vki linket adni?

REAL MADRID

nah remélem igy már megfelel, sztem igy most már jó lessz!