Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát, www.japlus.fragism.com ott a fórumon kérdezd meg ott lehet többet tudnak segíteni.
Kuss!-magyarázta.
Elõre is köszi!
jka server browserében megtaláljátok MMMMMMM néven, most épp megy, de nem mindig, msnen megbeszélhetjük mikor kapcsoljam be aztán go 😄
sziasztok!
Kuss!-magyarázta.
igaz nekem most sehogyse megy de az a router miatt van 😄
Kuss!-magyarázta.
Hogy tok elindítani egy házi szervert??? volt már bérelt szerverem tok mindent amit kell...csak azt nem hgoy hogy tok elindítani egy házi szervert.
segítsetek!
pls
Üdv: Ádám!
Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf
Ha a JK3 ban csinálok egy servert akkor mért nem látja senkinek ill. az ASE azt irja unscanned (csak nálam látja) de multkor meg egy gyerek csatlakozott rá (de külföldi) de magyarországon meg senkinek sem látja egyik haveromnak se és nálam is amerikainak látja nem magyar servernek. mi ennek az oka? mi a megoldás erre? ja és valaki aztmonta nyissak egy portot.. azt hogy kell?
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
cl_parsepacketentities
cl_parsepacketmessage vagy micsodával kidob mindig minden szerverrõl... Illegible szerver message vagy mia ...om... már picit nemtom mit csinájak mert nem vok csak picit nagyon idagas <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
@
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
Invaild uninstall controll file: C:\Prodram files|LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\Uninstall\uninstall.xml
most ezt irta ki, mit csináljak?
Lenne egy kérdésem kérlek SEGÍTSETEK!
gondok voltak a jk3-mal ezért ujra akartam telepíteni, le ujra is raktam de leszedett mindent a JA+-t is és most mikor felakarom rakni nem engedi mer má fenn van azt irja meg hogy töröljem elöbb le a korábbi verziot vagy mit...
amugy a gép ugy látja hogy mág fennvan a JA+ (pedig nincs) és nem engedi letörölni, azt irja hogy a megadott elérési utvonal nem jo
segitsetek! mit csináljak?!?!?!
Hogy tok elindítani egy házi szervert??? volt már bérelt szerverem tok mindent amit kell...csak azt nem hgoy hogy tok elindítani egy házi szervert.
segítsetek!
Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf
de a faszom bele, régen ment routerrel most meg nem, pedig régen se geciztem a szolgáltatóval.
hogy tudok találni egy olyan portot amit elfogad eza fos?
Kuss!-magyarázta.
és mi az a pub IP?
Segitséget szeretnék kérni!A jk3 servert akarok csinálni de ugy hogy lássa az ASE és másokis tudjanak csatlakozni, van fenn 1.01-es patch, és JA+ 2.3
Hogyan kell??????????????????
Kuss!-magyarázta.
én azt akarom h mások is jöjjenek ne csak én 😄
Kuss!-magyarázta.
van japlusom is, 2.3-as, néha megy a gém néha nem 😞
meg akarok csinálni servert is, régenvolt, de nem jeleníti meg se a localba se az internet részbe...errre mi lehet a megoldás? thx
Kuss!-magyarázta.
faszbuzi szar nem megy tovább a connectingnél, ilyenkor mia fasz van?
Kuss!-magyarázta.
Töltsük le az internetet!
Inkább bérelj servert.
Megpróbáltam elindítani egy Jedi Academy Szervert de nem tom hogy jó lett e mert a szerverkeresõk nem látják...a szervert a játékból indítottam el játék létrehozással és mindent beállítottam ahogy kell....de még sem jó.. a konzolban megy a szerver de nem tudom hogy jó e!? tud valaki segíteni hogy hogy tudok szervert csinálni vagy hgoy ha ez így jó volt akkor hogy tudnak rákapcsolódni mások?
Töltsük le az internetet!
REAL MADRID
Már sokszor kivittem az Academy-t Singel Player ben és most akartam szórakozni azzzal hogy lehívok pár cuccot kóddal de nem fogadja el másnak meg igen! ez miért van??
REAL MADRID
REAL MADRID