5868
Jedi Knight 3
-
q2w3 #4348 Ip-t is tudnátok adni? -
q2w3 #4347 Most még csak nézem ki mit csinál.Még csak ugrálni meg 2 féle vágást az annyi. A legjobb köröm ez:11/11 -
#4346 {JS} Akadémia egyik vezetője vagyok. Örömmel várunk. -
#4345 én =-M.F.K=- és Galactic Empire szerveren szoktam lenni -
q2w3 #4344 Köszönöm!
Még egy kérdés. Ti hol szoktatok játszani? -
#4343 Olyan modot tegyél fel, amelyikek kellenek. Málam a japlus alap, azon felül a skineket, akikkel játszol, ha klántag vagy, meg a pályákat. Oldalak: jk3files (kedvencem), lucasfiles. Most ezek jutottak eszembe és ha esetleg pályakészítésre adnád magad, akkor mapdesign. -
q2w3 #4342 És tudtok olyan oldalakat ahonnan pályákat lehet letölteni? -
q2w3 #4341 Hy!
Még csak most ismerkedek a játékkal és azt szeretném tudni, hogy miylen módokat érdemes feltenni? Én csak neten tolom. -
#4340 A dark forces a jedi knight sorozat előde, kyle küldetését dolgozza fel (halálcsillag tervrajz megszerzése) -
Andrejka #4339 csak 2 kérdésem lenne.A dark forces a jedi academy folytatása?
És ha igen akkor Jadent kell e megállítani?
-
#4338 Ja, és itt van a játék honlapja azoknak, akik még nem ismerik:
Star Wars: The Force Unleashed -
#4337 Figyelem minden Star Wars és Jedi Knight rajongónak! Mint tudjátok, a Star Wars The Force Unleashed című játékot a Lucasarts nem tervezi PC-re kiadni. De mi tehetünk ez ellen, mégpedig PETÍCIÓVAL!
Úgyhogy kérek mindenkit aki akarja, hogy megjelenjen PC-re, kattintson erre a linkre és írja alá a petíciót!
Köszönöm! -
#4336 már úgy 2-3 éve kész állapotban van csak "valamiért" sose jön ki, mint ahogy a mostani március 1. is befulladt. Lassan már nem győzöm számolni, ez űgy a 5-6. kiadás dátuma volt már amiből nem lett semmi, annyira egyértelmű hogy ez fake és a képek is csak más emberek munkája összegyúrva. -
W0LTH3R #4335 Nekem nem akar összejönni pls help :( -
#4334 még nincs kint, de igen, ez egy kész mod lesz.
infó itt:
http://www.kotf.com
http://mods.moddb.com/3344/knights-of-the-force/ -
#4333 És ez most egy kész mod? -
#4332 Knights Of The Force - ULTIMATE TRAILER
640*480 30fps xvid codec 381 mb (37 minute)
http://files.filefront.com/KnightsofTheForceavi/;6874302;;/fileinfo.html -
#4331 új videokártya driver + directx ... asszem :D -
W0LTH3R #4330 Hy all !!! Nem tudna nekem segiteni valaki , mert nem fut a jedi academy :( Ezt irja ki: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. Valaki segitsen pls -
#4329 -
#4328 Itt fent van néhány dolog. -
#4327 Valaki tudna adni egy linket valami oldalhoz ahol le vannak írva az ilyen dolgok mint név szinezés, kötél lövés, bind...
Most újra felrakom a gamet, de ezekre már nagyon nem emléxem. -
#4326 looool. bár az is fura h az mfk szerveren a sith counsil mapon megnyitottuk a büfét -
#4325 Ilyet még nem láttatok! -
#4324 én 2 napja bukkantam rá :P -
#4323 várhatod, 2003 óta ígérgeti hogy kiadja. Volt...2003-ban tervezve aztán jött a JKA, aztán 2004 karácsonyán, aztán 2005 május "valamikor", 2006 április, most karácsonykor, akkor pénzt is szedett paypalon, meg most. Fogjátok már fel, hogy ez nem más mint más munkáinak az összekeverése, a feléhez fogadok nem is kapott engedélyt. Szép képeket és videót csinált, a demó amire 4 év alatt jutott pedig szánalmas lett. Nem értem hogy hihet neki még bárki. -
#4322 ismeritek ezt a modot?
http://www.kotf.com/main.htm
Valamikor mostanában fog kijönni :) Én már nagyon várom ;) -
#4321 Hát, szedd le az ASE-t, azt nézz körül. -
Andrejka #4320 valaki tud mondani egy jó szerver ipt amin sokan játszanak? -
#4319 Bocs, elírtam. Ez a jó cím. -
#4318 azt irja nem regisztrált oldal. de köszi majd bele jövök. :) -
#4317 Mentések a saves mappában asszem, tippek meg nincsenek. Meg kell tanulni. Mondjuk itt. -
#4316 és még1. nemtudjátok hol vannak a jk3 mentései? -
#4315 Helló! nincs valami mp tippek trükkök tanácsok magyarul a neten? mert még béna vok multiban és hátha pár tanács picit segítene :))) -
#4314 Amúgy nekem mióta szarrá van karcolva a lemezem, nem ismeri fel a játék, cask ha fent van a patch. Legalábbis múltkor ez volt. -
davec007 #4313 szerintem Tölts le egy Patch-et és akkor menni fog. Vagy ha nem eredeti akkor lehet azért... -
#4312 bővebben? -
#4311 mért van hogy nem indul a multi?
cd1et kér és bent van de nem jo
-
#4310 Ugyan már, 3 éve csinálja és minden hónapra ígért egy megjelenést. Mindenki tudja hogy kamu. Ráadásul csak mások munkáját lopta össze és úgy adja elő mintha ő csinálná. Meg 200$-t gyűjtött paypallal mert szegénykének erősebb gépre volt szüksége hogy összecsomagolja a végső verziót. Legalábbis ő ezt mondta, persze azóta se történt semmi. -
#4309 Ígéretesnek tűnik.