Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak 1 baj van: én tok csatizni a szeróhoz,de más nem 😄. Ez mért van?
THX all! a probléma megoldódott. Kiszedtem azt a 3 fájlt és müxik 😄 THXTHXTHX
npcs1: 4 146
npcs2: 2 511
npcs3: 5 179
olyan fájlom nincs h *.npc.Ezek pk3-mak a Baseböl. Gondoltam hátha ezekkel lehet a baj.
npcs2: 2 511
npcs3: 5 179
olyan fájlom nincs h *.npc.Ezek pk3-mak a Baseböl. Gondoltam hátha ezekkel lehet a baj.
úgy látszik van valami .NPC fájl, ami nem teccik neki, ami túl nagy, keresd meg melyik fájlról lehet szó, és amit(vagy amiket találsz) azoknak írd le ide a méretét, mi meg majd megmondjuk hogy nekünk is akkora-e...ha nem akkor átküldjük
Kuss!-magyarázta.
Hi all! Van 1 kis problémám: Megvan a ja+, kreálnám a szerót, elindítom a start_japlus_without_dedicated_raven_pack.bat-ot, bejön 2 console lepörög, és kilép. Amielött kilép a másodikból sikerült kilesnem ezt a szöveget: "ERROR: NPC extensions (*.npc) are too large".Mit csináljak?Plíz írja le vki,nagyon megköszönném.Elõre is THX.
Nem tudom már sajnos, talán IGN. Kulcsszavak meg next generation jedi és force powers...ennyi amire emlékszek tisztán, meg a mondanivalója.
De nem utaltak rá hogy JK széria, lehet akár új harcrendszer KOTORban vagy akármi más.
De nem utaltak rá hogy JK széria, lehet akár új harcrendszer KOTORban vagy akármi más.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A doom3 engine helyett beruházhatnának akár a Valve Source enginejébe is (lásd hl2: ep1). Szép lenne ahogy a lézerkard világít HDR-es mapokon. És a parallaxmap is jól festhetne a hajók fémvázán.
Nem emlékszel véletlenül hol olvastad?
Nem emlékszel véletlenül hol olvastad?
Lucasarts a múltkor írt a jövõ jedis játékaihoz készült terveikrõl és ha eddig nem fogtak bele doom3 enginel akkor ezek után már miért tennék? Persze még elkezdhetnék. Viszont egy nextgen jk4-el õk is meg a játékosok is jól járnának szerintem.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mi köze ennek a Vistához? A DX10? Egy jódarabig nem lesz még úgyse DX10-es motorjuk. Addigra lejárjuk 2007-et is mire igazi DX10-es játékokat dobnak ki, márpedig ha hihetünk az MS új elhivatottságában akkor ezután 1-2 évente lesz majd új windows, nem csak 4-5 évente...
Hát elég valószínûtlen lenne hogy a vista megjelenése után a ravensoftosok ülnének JK széria licencén.
Hát elõbb-utóbb csak lesz 😊.
Nem hinném, hogy lucasnak olyan baromi sok köze lenne egy star warsos játék megcsinálásához! Szntem õ csak eccerûen jóváhagyja azt kész.
Van jobb dolga is, minthogy star warsos gammákkal jáccani 😊.
Tom, hogy ezt egy szóval se említetted, de ezzel csak annyit akarok mondani, hogy bármi lehetséges! hehe.
Jedi knight 4! Mien jól hangzana!<#idiota>#idiota>
Nemis kéne folytatniuk az eredeti történetet. Meglehet csinálni ittis ugyanazt mint a kotorba! Vagy elõrébb tartanánk az idõben vagy késöbb!
Pl. mien phoen lenne kyle apjával menni fiatal korában!!
Vagy felújíthatnák a jedi knight 1-et vagy stb. Szal csak kifognak vmit találni elõbb-utóbb, mégha nemis lesz köze a jedi knigthoz!
Nem hinném, hogy lucasnak olyan baromi sok köze lenne egy star warsos játék megcsinálásához! Szntem õ csak eccerûen jóváhagyja azt kész.
Van jobb dolga is, minthogy star warsos gammákkal jáccani 😊.
Tom, hogy ezt egy szóval se említetted, de ezzel csak annyit akarok mondani, hogy bármi lehetséges! hehe.
Jedi knight 4! Mien jól hangzana!<#idiota>#idiota>
Nemis kéne folytatniuk az eredeti történetet. Meglehet csinálni ittis ugyanazt mint a kotorba! Vagy elõrébb tartanánk az idõben vagy késöbb!
Pl. mien phoen lenne kyle apjával menni fiatal korában!!
Vagy felújíthatnák a jedi knight 1-et vagy stb. Szal csak kifognak vmit találni elõbb-utóbb, mégha nemis lesz köze a jedi knigthoz!
Mert az All-Seeing Eye fejlesztése leált, nem frissül, elõbb utóbb az összesz szerver el fog tûnni belõle. Próbálkozz X-firevel vagy hasonlóval.
Amiért benéztem:
Tudom hogy régen megmondták hogy a Jedi Academy lesz a legutólsó Jedy Knight játék. De Lucas-éknál sose lehet tudni, a mester azt is mondta hogy nem csinál több filmert a Jedi visszatér után, erre csak elkészül még 3...
Szóval lesz még valamikor új Jedi Knight játék? Vagy más néven valami nagyon hasonló lézerkardos-lövöldözõs Jedis játékuk?
Amiért benéztem:
Tudom hogy régen megmondták hogy a Jedi Academy lesz a legutólsó Jedy Knight játék. De Lucas-éknál sose lehet tudni, a mester azt is mondta hogy nem csinál több filmert a Jedi visszatér után, erre csak elkészül még 3...
Szóval lesz még valamikor új Jedi Knight játék? Vagy más néven valami nagyon hasonló lézerkardos-lövöldözõs Jedis játékuk?
ez van...szinte mindenkinél ilyen...vmi megváltozott de azt nemtom mi...csak annyit tudok ajánlani h a kedvenc szervereidet rakd be a favoritokba és annyi...
McGrady sokan multiznak...nagyon sokan...^^
McGrady sokan multiznak...nagyon sokan...^^
hi all! megtudjátok mondani, mért van az h:All seeing eye felismeri a gamet,refreshelem a listát,talál kb 580 szervert, de magyart nem.Sõt az 580 szerver között több az olyan ahol még kis zászlók sincsenek. nemtudjátok mi lehet a baj? próbáltam már több verzióval is de a többi is így viselkedett. mit csináljak? Pls írja le vki! elõre is köszi
én pl. szoktam, msnem [email protected] azt megbeszéljük hogy mikor nyomjuk
xfire: stormbringer91
xfire: stormbringer91
Kuss!-magyarázta.
szokott valaki még multizni neten mer ha igen talizhatnánk unom az sp-t
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
hy
Még mindig nem tudok játszani sajnos, mert ha bemegyek egy szerverre mindig azt írja ki, hogy error invalid game folder . Ez miért van?
#3992 szivesen^^
#3993 http://www.cod2.hu/descr_asetut.php itt van az ase leírása, ebbõl sztem megolod, am gondolom felraktad az 1.01es patcht, azt is be kell állítani h csak azokat mutassa, Ja meg a countrynál ne leygen csak a maygar szerverek mutatása, minden szervert mutasson
#3993 http://www.cod2.hu/descr_asetut.php itt van az ase leírása, ebbõl sztem megolod, am gondolom felraktad az 1.01es patcht, azt is be kell állítani h csak azokat mutassa, Ja meg a countrynál ne leygen csak a maygar szerverek mutatása, minden szervert mutasson
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de hogy kell all seeing eye-ba multizni. Mert mikor rámegyek a jedi academire baloldalt nem ad ki egy szervert sem, hiába frissítek. A Call of Dutyval ugyanezt csináltam, de ott rendesen kiadta a szervereket. Mi lehet a gond. A Filterekrõl beszél, de nem tudom hol kell õket beállítani.
köszi mindenkinek a problémám megoldódott. A crackk-el volt gond. THX <#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
sok hejrõl, warez oldalakról (wanadoo) torrent(torrentspyn is tuti fennvan) dc (keresel egy jó hubot)
király game volt a jk, kár h nem hallani arrol h esetleg összekalapálnak 1 uj részt... (pedig a raven megmutathatná a quake 4 után h igazábol azért joval töbre képes)
Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a Jedi Knight 3 játékot?
nálam ez akkro volt amikor crackeltem a gamet, szal ne crackeld semmivel, a multi mûködni fog és az a lényeg
Ezzel az üzivel dob ki: CL_ParsePacketEntities: end of message. mit csináljak? plíííííííz help!!!!!!!!!!!!!!
hi all! töröltem a japlus mappát és megjavult a ping probléma de fellépett 1 új böki: minden szerón kb 5 perc után kib*sz. nemtudjátok mért lehet? elõre is köszi
check= ellenõrizni <#idiota>#idiota>
hmm hát ez cod2õs tapasztalat de lehet h megoldja, lehet h túl sok modot raktál fel és bezavar, és ezé szarakszik, nekem a cod2 csinálta kivettem a modokat és mûködött, Wini csekkolni azt jelenti h kicsukni? mer azé elég kurvajó lenne ha tûzfal nélkül menne fel netre... de lehet h bekaptál vmi vírust futtasd le a vírusírtód...kémprógirtód...
csekkold a tûzfaladat/routeredet meg a vírusírtódat. azok szoktak ilyeneket produkálni
A pingem nem rossz mindig 70-60 volt(kb). Nem fut semmi se,nem töltök 😊. A szolgáltató azt mondja h: "A mikrohullámú net nem játékra való"(Anet). közbe már lassan 2 éve megvan, és sose csinált ilyet.
hy! nekem is bajom van...ma délután óta ha játszok (= amikor belépek a szerverre) kurvára kiakad a játék, szaggat, a hang beakad, majd 5mp után elmúlik, és 2 mp után kezdõdik elõrõõl...mi lehet az ok??
Töltesz közbe mikor jáccol? futnak más "netlefoglaló" programok (msn,skype...)? miylen neted van? nem lehet h a szolgáltató sz@rakszik? hívd fel õket! ha egyik sem akk rakd újra és reméynkedj... ha azsem akk rakd úrja a windowsot...
(am régen jó volt a pinged?😄 mármint mennyi volt?)
(am régen jó volt a pinged?😄 mármint mennyi volt?)
Hi all kéne 1 kis help: már 6 napja 999 a pingem minden szerveren, és nemtom h mit csináljak. van vmi ötletetek? ha újraraknám a gamet az segítene?
elõre is kösz
elõre is kösz
de, van
a router beállításaiba kell kicsit piszkálni, aztán meg lehet oldani a dolgot...
a router beállításaiba kell kicsit piszkálni, aztán meg lehet oldani a dolgot...
Kuss!-magyarázta.
Hello!
Nekem is van Rooterem és kétlem hgoy elindul a szerver de azért megpróbálom.
Köszi a segítséget. És nincs esetleg megoldás arra hgoy rooterel is menjen ha így nem megy?
ByeZ
Nekem is van Rooterem és kétlem hgoy elindul a szerver de azért megpróbálom.
Köszi a segítséget. És nincs esetleg megoldás arra hgoy rooterel is menjen ha így nem megy?
ByeZ
Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf
nincs tele a géped mindenféle szeméttel? msn közbe játszasz? sokat lassíthat, ha egyéb progik futnak, nekem is pl. msn meglassítja
Kuss!-magyarázta.