Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
h nemtud? nem látják a szervert? v tölt nekik végtelenig?

már csak 1 baj van: én tok csatizni a szeróhoz,de más nem 😄. Ez mért van?
THX all! a probléma megoldódott. Kiszedtem azt a 3 fájlt és müxik 😄 THXTHXTHX
npcs1: 4 146
npcs2: 2 511
npcs3: 5 179
olyan fájlom nincs h *.npc.Ezek pk3-mak a Baseböl. Gondoltam hátha ezekkel lehet a baj.
McGrady
úgy látszik van valami .NPC fájl, ami nem teccik neki, ami túl nagy, keresd meg melyik fájlról lehet szó, és amit(vagy amiket találsz) azoknak írd le ide a méretét, mi meg majd megmondjuk hogy nekünk is akkora-e...ha nem akkor átküldjük

Kuss!-magyarázta.

Hi all! Van 1 kis problémám: Megvan a ja+, kreálnám a szerót, elindítom a start_japlus_without_dedicated_raven_pack.bat-ot, bejön 2 console lepörög, és kilép. Amielött kilép a másodikból sikerült kilesnem ezt a szöveget: "ERROR: NPC extensions (*.npc) are too large".Mit csináljak?Plíz írja le vki,nagyon megköszönném.Elõre is THX.
Muki100
Nem tudom már sajnos, talán IGN. Kulcsszavak meg next generation jedi és force powers...ennyi amire emlékszek tisztán, meg a mondanivalója.
De nem utaltak rá hogy JK széria, lehet akár új harcrendszer KOTORban vagy akármi más.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

janos666
A doom3 engine helyett beruházhatnának akár a Valve Source enginejébe is (lásd hl2: ep1). Szép lenne ahogy a lézerkard világít HDR-es mapokon. És a parallaxmap is jól festhetne a hajók fémvázán.

Nem emlékszel véletlenül hol olvastad?
Muki100
Lucasarts a múltkor írt a jövõ jedis játékaihoz készült terveikrõl és ha eddig nem fogtak bele doom3 enginel akkor ezek után már miért tennék? Persze még elkezdhetnék. Viszont egy nextgen jk4-el õk is meg a játékosok is jól járnának szerintem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

janos666
Mi köze ennek a Vistához? A DX10? Egy jódarabig nem lesz még úgyse DX10-es motorjuk. Addigra lejárjuk 2007-et is mire igazi DX10-es játékokat dobnak ki, márpedig ha hihetünk az MS új elhivatottságában akkor ezután 1-2 évente lesz majd új windows, nem csak 4-5 évente...
Muki100
Hát elég valószínûtlen lenne hogy a vista megjelenése után a ravensoftosok ülnének JK széria licencén.

Hát elõbb-utóbb csak lesz 😊.
Nem hinném, hogy lucasnak olyan baromi sok köze lenne egy star warsos játék megcsinálásához! Szntem õ csak eccerûen jóváhagyja azt kész.

Van jobb dolga is, minthogy star warsos gammákkal jáccani 😊.

Tom, hogy ezt egy szóval se említetted, de ezzel csak annyit akarok mondani, hogy bármi lehetséges! hehe.

Jedi knight 4! Mien jól hangzana!<#idiota>

Nemis kéne folytatniuk az eredeti történetet. Meglehet csinálni ittis ugyanazt mint a kotorba! Vagy elõrébb tartanánk az idõben vagy késöbb!
Pl. mien phoen lenne kyle apjával menni fiatal korában!!

Vagy felújíthatnák a jedi knight 1-et vagy stb. Szal csak kifognak vmit találni elõbb-utóbb, mégha nemis lesz köze a jedi knigthoz!

janos666
Mert az All-Seeing Eye fejlesztése leált, nem frissül, elõbb utóbb az összesz szerver el fog tûnni belõle. Próbálkozz X-firevel vagy hasonlóval.

Amiért benéztem:

Tudom hogy régen megmondták hogy a Jedi Academy lesz a legutólsó Jedy Knight játék. De Lucas-éknál sose lehet tudni, a mester azt is mondta hogy nem csinál több filmert a Jedi visszatér után, erre csak elkészül még 3...
Szóval lesz még valamikor új Jedi Knight játék? Vagy más néven valami nagyon hasonló lézerkardos-lövöldözõs Jedis játékuk?
McGrady
én tudom, 2 éve nyomatom 😊
csak úgy megjegyeztem, ha nem problémo 😊

Kuss!-magyarázta.

kas123
ez van...szinte mindenkinél ilyen...vmi megváltozott de azt nemtom mi...csak annyit tudok ajánlani h a kedvenc szervereidet rakd be a favoritokba és annyi...

McGrady sokan multiznak...nagyon sokan...^^

hi all! megtudjátok mondani, mért van az h:All seeing eye felismeri a gamet,refreshelem a listát,talál kb 580 szervert, de magyart nem.Sõt az 580 szerver között több az olyan ahol még kis zászlók sincsenek. nemtudjátok mi lehet a baj? próbáltam már több verzióval is de a többi is így viselkedett. mit csináljak? Pls írja le vki! elõre is köszi
McGrady
én pl. szoktam, msnem [email protected] azt megbeszéljük hogy mikor nyomjuk
xfire: stormbringer91

Kuss!-magyarázta.

szokott valaki még multizni neten mer ha igen talizhatnánk unom az sp-t

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

hy
McGrady
akkor keress más servert, nekem is kiírja néha, olyankor keresek egy másikat

Kuss!-magyarázta.

dudlibond
a patchet is feltettem, és nem crackeltem

dudlibond
Még mindig nem tudok játszani sajnos, mert ha bemegyek egy szerverre mindig azt írja ki, hogy error invalid game folder . Ez miért van?

Muki100

dudlibond
honnan lehet megszerezni az 1.01-es patch-et

kas123
#3992 szivesen^^
#3993 http://www.cod2.hu/descr_asetut.php itt van az ase leírása, ebbõl sztem megolod, am gondolom felraktad az 1.01es patcht, azt is be kell állítani h csak azokat mutassa, Ja meg a countrynál ne leygen csak a maygar szerverek mutatása, minden szervert mutasson

dudlibond
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de hogy kell all seeing eye-ba multizni. Mert mikor rámegyek a jedi academire baloldalt nem ad ki egy szervert sem, hiába frissítek. A Call of Dutyval ugyanezt csináltam, de ott rendesen kiadta a szervereket. Mi lehet a gond. A Filterekrõl beszél, de nem tudom hol kell õket beállítani.

köszi mindenkinek a problémám megoldódott. A crackk-el volt gond. THX <#worship><#nevetes1>
kas123
sok hejrõl, warez oldalakról (wanadoo) torrent(torrentspyn is tuti fennvan) dc (keresel egy jó hubot)

király game volt a jk, kár h nem hallani arrol h esetleg összekalapálnak 1 uj részt... (pedig a raven megmutathatná a quake 4 után h igazábol azért joval töbre képes)

Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a Jedi Knight 3 játékot?
kas123
hmm besültem XD

kas123
nálam ez akkro volt amikor crackeltem a gamet, szal ne crackeld semmivel, a multi mûködni fog és az a lényeg

Ezzel az üzivel dob ki: CL_ParsePacketEntities: end of message. mit csináljak? plíííííííz help!!!!!!!!!!!!!!
hi all! töröltem a japlus mappát és megjavult a ping probléma de fellépett 1 új böki: minden szerón kb 5 perc után kib*sz. nemtudjátok mért lehet? elõre is köszi
check= ellenõrizni <#idiota>

kas123
hmm hát ez cod2õs tapasztalat de lehet h megoldja, lehet h túl sok modot raktál fel és bezavar, és ezé szarakszik, nekem a cod2 csinálta kivettem a modokat és mûködött, Wini csekkolni azt jelenti h kicsukni? mer azé elég kurvajó lenne ha tûzfal nélkül menne fel netre... de lehet h bekaptál vmi vírust futtasd le a vírusírtód...kémprógirtód...

csekkold a tûzfaladat/routeredet meg a vírusírtódat. azok szoktak ilyeneket produkálni

tigeroo
uptade : single playerben is ezt csinálja...de csa félnaponta
A pingem nem rossz mindig 70-60 volt(kb). Nem fut semmi se,nem töltök 😊. A szolgáltató azt mondja h: "A mikrohullámú net nem játékra való"(Anet). közbe már lassan 2 éve megvan, és sose csinált ilyet.
tigeroo
hy! nekem is bajom van...ma délután óta ha játszok (= amikor belépek a szerverre) kurvára kiakad a játék, szaggat, a hang beakad, majd 5mp után elmúlik, és 2 mp után kezdõdik elõrõõl...mi lehet az ok??
kas123
Töltesz közbe mikor jáccol? futnak más "netlefoglaló" programok (msn,skype...)? miylen neted van? nem lehet h a szolgáltató sz@rakszik? hívd fel õket! ha egyik sem akk rakd újra és reméynkedj... ha azsem akk rakd úrja a windowsot...

(am régen jó volt a pinged?😄 mármint mennyi volt?)

Hi all kéne 1 kis help: már 6 napja 999 a pingem minden szerveren, és nemtom h mit csináljak. van vmi ötletetek? ha újraraknám a gamet az segítene?
elõre is kösz
tigeroo
te egy kis geci görcs vagy...

McGrady
de, van
a router beállításaiba kell kicsit piszkálni, aztán meg lehet oldani a dolgot...

Kuss!-magyarázta.

Firwolf
Hello!
Nekem is van Rooterem és kétlem hgoy elindul a szerver de azért megpróbálom.
Köszi a segítséget. És nincs esetleg megoldás arra hgoy rooterel is menjen ha így nem megy?
ByeZ

Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf

McGrady
oh....nem lehet hogy túl sok botot teszel be? esetleg túl nagy pályán mész?

Kuss!-magyarázta.

Prince of Máté
ezt nem értem mert ha multiban gép ellen játszok lassú ha mások ellen akkor simán fut.

McGrady
nincs tele a géped mindenféle szeméttel? msn közbe játszasz? sokat lassíthat, ha egyéb progik futnak, nekem is pl. msn meglassítja

Kuss!-magyarázta.

_Atti_
patch fent van?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Prince of Máté
nem tudjátok hogy mért lassú a jedi kinight?Mert mindegy milyen grafikán van.. 15-20 FPS-sel megy...A gépem Celeron 2ghz 640 MbRam ATi Radeon 9800