5868
Jedi Knight 3
-
#4428 Azért ennek a java le van írva a játék helpjében is... -
#4427 JK egyetem
Szeretettel várunk minden tanulni vagy társaságra vágyót. -
Adam69852 #4426 nah jóéjszakát az erö legyen veletek.. -
Adam69852 #4425 amugy a szerveren mostanában van társaság?
mert majd ha sikerül beüzemelnem a cuccost akkor rámférne egy jókis tréning... ;) kiestem a formámból (régen én is nyomtam outcast-el)
van most szabadon lévö mester?:) -
Adam69852 #4424 köszönöm még1xer -
#4423 Na holmnap nekilátok a bannernek és a FAQnak. -
#4422 minden gond nélkül megy a biztonsági másolat is -
Adam69852 #4421 Hali lehetséges játszani multiban, hogy nem éppen legális a játék?
Még nincs meg de nem akarom letölteni amig nem tom. Mert akkor inkább megveszem :D
és az igazat kérem válaszolni és ne arra sarkalni engem hogy megvegyem :D (csak az igazat) bár ha illegálisan nem megy akkor ugy is megveszem..
elöre is köszi -
#4420 Játékkal lesz a gond, mert van ilyen, előbb megnéztem. Szóval először is próbálj egy reinstallt, aztán ha másolt, akokr másik verzió, ha eredeti, akkor meg vidd szépen vissza. -
#4419 Megnéztem a játék könyvtárában, és tényleg van egy "OpenAL32.dll" nevű fájl, a GameData könyvtárban. Ha eredeti a játékod, és rendesen feltelepíted, akkor annak a fájlnak is fel kéne települnie. Milyen számítógéped és op.rendszered van? -
#4418 Mivan? -
mazsola19 #4417 amikor felrakom akkor benne van mégis ezt írja ki:( -
#4416 googleben keress rá, szedd le a file-t és tedd be a gamedata-ba. Vagy telepítsd újra. Ha akkor sem elsz jó, másik verziót szedj le. Ha eredeti, akkor meg vidd vissza. -
mazsola19 #4415 sziasztok!
telepítés után kiirja hogy az openall32.dll nem található és nem indul el.Mit csináljak?
e-mail:[email protected]
köszi -
#4414 Azért kéne egy Jedi Knight 4. Ez a játék is mekkora siker, hát még az mekkora lenne, ha jól emgcsinálják. Esetleg ennek a folytatása vagy ilyesmi. Csak valami új szerepővel. Nem vagyok Kyle párti. Meg most lehetne hosszabb. És nem kéne bele ilyen pélyaválasztós cucc, hanem legyen rendesen történet és sorba jöjjenek a pályák. Több és látványosabb erő, több kard-csapás és trükk. Több és szebb multi pályák több lehetőséggel. Na ez így fasza lenne. -
#4413 A megjelenéshez képest tényleg késő, de még mindig aktuális játék, és egy ideig az is marad. -
#4412 Hát igen, picit késő, de jól mondtad, jobb később, mint soha. -
#4411 Szerintem azért így a 3. születésnapján túl már kicsit elkéstünk ezzel, de jobb később mint soha. -
#4410 Rendben. Addig is gyűjtsük össze a gyakori kérdéseket. Lehet írni, hogy mi legyen benne. bannert meg majd megcsinálom. Szeritnem madj csak hétvégén állok neki. -
#4409 Oké, ha majd elkezded a FAQ-ot megírni (a jövőben), küldd el msnen (privátüziben megadtam), és majd írok bele valamit én is, ha kéred. -
#4408 Warez témákat vállalom, de én sem angyon akarok róla sokat írni. -
#4407 Nem, de nem is fogok. Nem én intézem a Jedi Egyetem (régebben JS akadémia) ilyen dolgait, ott inkább csak szervező, emg rendfenntertó vagyok, de szólok Koonnak (hátha valaki ismeri, egy időben járt ide is) és majd ő megteszi. Amúgy ha valakit érdekel itt a klánunk weboldala. -
#4406 Én segíthetek, ha kell, de csak a nem warez témákban.
Regisztráltál már a http://magyarklanok.extra.hu-n?
A házigizdaságról itt olvashatsz: Moderálási alapelveink
-
#4405 Házigazdaságot vállalom, de a FAQban kéne egy kis segítség. Még úgy sem voltam soha házigazda. -
#4404 Nem akar valaki ennek a fórumnak a házigazdája lenni? Például KILLER2, vagy Muki100, vagy aki elég rég óta jelen van ebben a fórumban.
Mert szerintem elkéne ide egy jó banner, és egy FAQ. -
#4403 a TPS és a JLR is megszűnt már...a honlapjuk is bezárult -
#4402 A TPS-nek és a JLR-nek mi a honlapja? -
#4401 én TPS-es, MOL-os és majdnem JLR-es :) -
#4400 [/courier]Jah, azok. És te melyiknek vagy/voltál a tagja?[/courier] -
#4399 Ó igen a magyar klánok nagyon kemények :D -
!! Jedi Academy Magyar Klánjai !! Katt ide !!
Ha Jedi Academyzel (multiplayerben), regisztrálj az oldalon!
Ha egy klán vezetője vagy, a klánodat is regisztráld, hogy fenn legyen ezen a listán! -
#4397 Üdv. nah kb fél év után újra elkezdek JA-zni :), kíváncsi vagyok hogy milyen mostanság a magyar scene (mint tudásilag, mind emberileg). Régen nagyon jó volt. Nagyon sok jófej srác ill. csaj volt fennt és nem mellékesen elég jól vívtak :). Remélem most is hasonlókat fogok látni :). -
#4396 Gondolom PS4re vagy XBOX 720ra.
NINCS JEDI KNIGHT 4!!!!! -
fuho #4395 haha nekem már megvan a négy -
#4394 gamedata/base-be bemásolod. Vannak olyan SP modok amik a skint változtatják de annak én végképp nem látom értelmét, kivéve persze ha egy nagyobb SP modhoz kellék. -
#4393 Hi all!!!
Azt szeretném kérdezni,h hogyan lehet a karakter skineket játékba helyezni??? És hogy ezek csak multinál használhatóak-e???
Előre is Kösz! -
#4392 Nem beépítettek közül mb2_jabba, mb2_cmp_mountainkeep a két kedvenc. A naboohills pálya is különleges, de pár nap után már nem olyan érdekes.
Ja meg siege destroyer is jó csak senki se szereti mert a játékosok többségének lagolt :( -
#4391 És szerinted melyik(melyek) a legjobb(ak) a nem beépített mapok közül?
Szerintem a Sith Council v2, a The Academy v2 és a The Academy v3. -
#4390 CTFből én yavint és coruscantot szeretem, siegeből pedig mindhármat. Duel pedig...talán hoth :P -
#4389 Aha értem...
Akkor kösz keresek másikat...
THX