Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koon JM
Noss, mondom, hogy nekünk, már min t a {JS}eseknek, mert én vagyok a Vezére, az egyik, tagfelvétel van, várunk mindekit sok szeretettel!

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

Koon JM
Bocs, hogy a logóm még ilyen rossz, de nem otthonról beszélek, most,,,,,,hanem a suliból, majd otthon megscinálom!

Koon JM
Sziasztok, én vagyok a legnagyobb JK2-3 rajongó, érdekelne, hogy a DUma mirõl folyik 😄

McGrady
dehogynem, haveroknak mindig megoldotta, nekem nincs ilyen gondom, talán a régi geforcommal volt

Kuss!-magyarázta.

ez sztem nem oldja meg mert alapból ottvan vidikártya driverben?

télleg milyen vidikaridvan? gyuk?

REAL MADRID

McGrady
google, open gl download, én régen haverjaimnak sokat basztattam, és bejött...nemtom elbasz-e vmit asszem nem

Kuss!-magyarázta.

reinstall 😊

nálam az megoldotta a problémát

vagy patch

REAL MADRID

Fresh Duke
Hy all!
Má 2 éve nem mutliztam, de újra fogok!

A haverom is játszana, de nem indul neki, és v.mit az OPEN GL-rõl ír ki a gémje.
Nem tudjátok mi lehet a megoldás?
Elõre is THX a segítséget!

A heavy cost. I pay it gladly.

KILLER2
Fénykardnál belsõ nézet csak a JK1 és 2ben van.

Töltsük le az internetet!

McGrady
én is csak jk1re emlékszem, JAban tuti nincs alapból sajna

Kuss!-magyarázta.

en ugy emlekszem, hogy csak a jk1 -ben volt
Muki100
Létezik olyan hogy TrueView és akkor minden fegyverhez és modellhez egyedi fps nézet van.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Rash87
Én is úgy tudom,h JK2ben volt,sõtt,van is,de sztem itt is kelenne lennie.Igaz utoljára a JA-val 2 évvel ezelõtt játszottam,de én úgy emlészem,h akkor is volt fps nézet:|

Glory, Glory Man. United!

biztos ez?

JK2 ben lehetett 😄

REAL MADRID

mert lézerkardnál nincs fps nézet...ilyen eccerû a válasz 😊
Rash87
Jah,os,már megvan.

Csak pont amiket én kipórbáltam,valamiért nem müködtek.

még egy dolog,hogy amikor a fénykard nálam van akkor mért nem lehet átváltani FPS nézetbe? Mert nekem mindig csak a külsõnézetet adja... akárhogy nymom meg a nézetváltást 😊

pedig oda kell bemásolni õket :S

Rash87
Hellosztok.

Valaki tudna abban segíteni,hogy hogyan kell új skint beletenni a játékba?
Mert ami van az a pár alap,igen kevés,meg már unalmas is 😊
Hogyan lehet többet hozzáadni? Mert én tölttem le ilyeneket,csomó *.pk3 fájl,a base könyvtárba másoltam be õket,de nem voltak ott,mikor új játéknál ki kell választani a karaktert :|

KILLER2
Ha van itt valaki aki tud modellezni az esetlegesen meg tudna nekem csinálni egy modelt? Csak egy kis módosítás kéne rajta, egy fejet kéne átcserélni.

O_o

már értem a problémát az ASE mbe nincs location 😄

tehát ha country ba nincs bejelölve semmi akkor mutatja a servereket O_o

REAL MADRID

kikapcs

REAL MADRID

KILLER2
Túzfal?

hát eszem megáll

ujra elakartam kezdeni játszani neten ne ASE semmit sem lát

pecs megvan milehet O_o

REAL MADRID

KILLER2
GTKRadianttal elkezdtem pályát csinálni, de amikor menteni akarom akkor mindig hibát jelez és kilép. Ez mitõl lehet és hogyan lehetne rajta segíteni?

KILLER2
Köszi.

Muki100
milkshape, 3dsmax

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

KILLER2
Nem tud valaki egy modelezõ programot amivel egyszerûen át tudok modellezni már meglévõ JAs modelleket?

Köszi!
Meg egyébként is a google volt az elsõ...<#rinya>
ezt a googlét úgy birom. keressd meg itt de ha beírja h neten szeretnék Jk3mazni és kéne a patch tuti nem adja ki 😊

ööö itt az sg-n is letölthetõ ha jóltom. de ha nem akk a www.ceremony.atw.hu itt midnen beszerezhetõ

Muki100
google?<#idiota>
amúgy ahhoz, hogy neten játssz "opcionális" az ASE, anélkül is lehet mert megy az ingame browser probléma nélkül

...és hol találhatnék ilyesféle patchet???<#fejvakaras>
lehet, allseeing eyevel csak fel kell tenni hozzá egy patch-t

Muki100
lehet

Sziasztok! Mondanátok egy F.A.Q. oldalt? vagy azt hogy lehet-e neten játszani másoltal?
<#banplz>
Airon
a JK+-om a király, ha valaki akr jönni a {JS}Akadémiába, akor az jöhet, www.galactic.atw.hu, + 2 serverünk is van, egyik megszünt, mivel fagyott, másikat most béreljük, gyertrek, és játszatok ti is !😊

ezt komoylan kérdezted? mer ha igen inkább ne alapíts klánt.

McGrady
akárhol megteheted, a kérdés hogy lesz-e aki akar tag lenni 😊

Kuss!-magyarázta.

szevasztok! klánt szeretnék szervezni... itt megtehetem? 😄
hát még anynit tudsz tenni h törlöd a dolgokat a base mappából, kivéve a:
assets0.pk3 assets1.pk3 assets2.pk3 assets3.pk3 japlus_gla_anims.pk3 + azokat amiket tudod h mik

Nincs kedvem XD. Ok thx. 😊
huhh akk a dual kard egyetlen 1 hosszú staff... huhh ilyenrõl nemhallottam még...rakd újra azt annyi😄 ez a leggyorsabb megoldás

nem, dualkardnak 1 hosszú staffja van 😄 komoly.
dualt hosszús staffnak? 😊 szal dualkardnak 2 staffkardja van?

najó inkább leszállok 1 szeró témárol. 😄 de lenne 1 új gond: Nem tudjátok melyik mód csinálja azt hogy: nem mindegyiket de van amelyik dualt hosszú staffnak látom.Ez nagyon idegesít és ki kéne szednem de nemtom melyik az. Pls segítsetek. Elõre is thx
McGrady
lehet, hogy nem jól vannak beállítva az erõid!
pl. ha akarsz csinálni egy Red DFA-t ahhoz az ugrásodnak maxon kell lennie, menj az erõkhöz, és mindent tegyél fel maxra(persze ha van még pontod). utána mennie kell

Kuss!-magyarázta.

hi
egy kérdés: miert van az h multiplayerben nem veszi be a combokat a jatek illetve nem lehet ugyanazokat a mozdulatokat megcsinlani mint singleplayerben? igy van kitalalva vagy ez vmi bug? van ra +oldás?

Micsinál kilép a töltõdésbõl?
Ezt én úgy értelmezem h:
1., számol neki végtelenig és megunja és kilép?
2., else kezd számolni?
3., sokáig töli neki a mapot/játékosokat/...?
4., jó verzióú a játéka, (patchelte?)
5., crackelte? mer crackelni nem szabad

u.i. adj IP-t azt meglesem h mi a gáz...
ha nekem jó lesz akk neki is jónak kéne lennie... akk meg anynit tud tenni hújrarakja a JA-t

még az elején
azt mondta h megtalálja és kilép a töltõdésböl v vmi ilyesmi XD