Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ezeket érdemes megnézni, ha még nem tetted meg.
Ha tudsz, küldj egy közelebbi képet arról a helyrõl, amin nem, tudsz átmenni és én berajzolom, hogy hol lehet az a beugró.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
REAL MADRID
Az a mod letölthetõ még valahonnan roblee? Mert utólag szerintem majd kipróbálom, hogy mit lehet összehozni vele.
Így a hsz végére mégis csak beugrott: Killer 2, e most azt nevezed vasdarabnak, ami megy a futszalagon? Az a nagy böhöm valami? Mert, akkor értem már<#eljen>#eljen>
Én kardot legtöbbet Dualt (dupla pengés) és Singlet használtam. Dualból a markolat mindig a védõ volt (ha ez a neve) és ha jól emlékszem kék. A Single kardból (remélem jó neveket írok) Arbitert vagy Praetort használtam kék vagy lila pengével. Így utólag egy modból Revan kardjával nyomulok kék vagy piros színnel.
Töltsük le az internetet!
Az elsõ témához:
Többször végigvittem a game-t, és ha jól emlékszem két részbõl áll a gép. Az elsõ egy formázó a második pedig valamilyen elektromos akármi. Itt mikor mûködésbe lép, akkor egy térerõ kapcsol be, ha jól emlékszem. A két gép között van oldalt egy apró beugró. Oda kell bemenni és miután az erõtér megszûnik, van annyi idõd, hogy a "tégla" után menj. Remélem jól emlékeztem.<#wink>#wink>
A második témához:
Nekem általában utólag készített fénykardjaim voltak (SBX-JA Hilt Pack v2.0 MOD), ebbõl is Luke RotJ kardja - nagyon szép lett, és persze zöld:<#vigyor>#vigyor>
Ja, és kipróbáltam mind a három kardtípust, de legtöbbször a single blade-t használtam, mert a Strong style-lal nem tudtam betelni és a Fast style Force Pull Impale is a kedvenceim közé tartozott.
Hát ennyi!<#integet2>#integet2>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Nektek amúgy milyyen lézerkardotok volt a küldetések alatt? Sokáig hezitáltam, hogy most ez a dupla féle legyen, vagy a Darth Maul sztálj, de az egy karddal való hadakozást nem akartam. Végül lett ez és megtorló a markolata<#hehe>#hehe>. A színe pedig zöld és lila, hogy ne az a gyakori kék legyen. Esetleg a kardotok színeit/színét is leírhatjátok, ha még emlékeztek rá.
Csak kíváncsi vagyok.

A rancort el kell csalni az utólsó terembe, ahol lesz egy futószallag. Van elõtte egy vezérlõ. Oda be kell menni és ledobni a ládát. Attól megdöglik a köcsög rancor. Sajnálom, de ennél érthetõbben nem tudom most elmondani.
De azért ne szomorkodjunk, biztosan eléri majd ezt a szintet a JK4, sõt talán még jobb is lesz. Én pl örülnék valami talán GTA szerû játéknak, amiben szabadon lehet mászkálni a galaxis egy részén, vagy Coruscanton és néhány embertõl lehet küdetést kérni. Olyasmi kéne mint a GALAXIES, csak ne netes legyen, emrt nem tudok angolul xD
Szerintem ebbe a részbe még több és látványosabb erõ kéne és persze jobban lehessen fejleszteni õket. Meg aztán valami olyasmi kéne, hogy ne nagyon legyen vége a játéknak, hanem a küldetések után is lehessen még mászkálni. Talán kéne valami bajnokság. Remélem a multija ennek is olyan jó lesz mint a 3nak, mert nekem eddig annak a multijával játszottam a legtöbbet és még mindig nyomom. Várom már a PCs megjelenését. Ezek a gémek PCre valók nem konzolra.
JK3 meg történelem. A grafikája picit elavult, de maga a gém jó, bár szeritnem eléggé röid lett és azt a hangulatot sem adja mint a JK2, de a multi az nagyon király.
Mikorra várható?
Egyébként JK 3 meglehet, hogy régi, de jó még<#eljen>#eljen>.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+
Aztán már jötek keményebbek a tanoncok közül: kis villámok, fojtogatás, meg rohadt gyors mukik lézerkard nélkül, de azokat is könnyû elintézni, mert, ha ugrálnak, szépen bele kell csapni és megnyugszik. Aztán voltam egy rohadt nagy teremben, ahol 4 fekete izé jött le a plafonról, majd szép sorjába mindegyik sarokból elõ jött kis meglepi: valami repkedõ szar, utána a jó barátaim, a robotok, amik szerintem droidikák utódjai, mert ilyen védõ pajzs vette körül õket.... utána néztem egy nagyot, mikor szaporán csattogó, két lézerkarddal felszerelt robotok jöttek elõ. Azt hittem, hogy nagyon nehéz lesz lenyesni, de sikerült. Most meg egy nagy üveges teremben vagyok, ahol oldalt felfelé vezet kanyargos rész. Szerintem pillanatokon belûl eldönthetem, hogy sötét, vagy világos oldal. Valóságban nem tudom mit csinálnék, de annyira érdekel a sötét oldal, hogy elõször azt viszem végig. Aztán vissza a mentett álláshoz és a világos oldal.
Egy tanonccal hadakoztam, mikor abba kellett hagynom... na, de majd du-tán...
Egyébként rohadutl nem értem, miért csinálja azt, hogy belépek, menübe meg ilyen helyeken nem, de játék közbe villog a kép?<#shakehead>#shakehead> Rohadt szar<#shakehead>#shakehead>.
Nosztalgiából feltettem és segítségeteket szeretném kérni. Egy Lando Carlissianéhoz hasonló felhõváros szerûségbe vagyok, csak ez nem város, hanem a birodalmiak álltal védett terület és Wedge-el nyomulok. Õ az égbõl szórja az áldást az épületekre, ha a jelzõfény kilett téve. Na, kettõ már megvan és csak a laktanya tetej maradt vissza, de nem tudom, hogy menjek fel :S. Na meg azt se, hogy melyik épület... meg valamelyik helységbe volt egy sith tanítvány is, kinyírtam.
TIE vadászok hangárjában vagyok és itt lett egy lyuk Wedge bombázása után, szerintem,ha itt kijutnék, akkor nyert ügyem lenne a laktanya tetejéig.
Másik: valaki még játszik multiba? Hogyan? Mert multiban a szerver nem hozott be egyet se.... esetleg kell valami patch?Mi a legújabb patch, tudtok adni magyar szerver IP-ket? Vagy mind eredeti szerveren van? Ha igen, az baj, mert enyém warezos játék.
Próbáltam úgy multizni, hogy botok ellen és mikor betölti a mapot, utolsó bot nevét kiírja, akkor kidob, "end of message" izével :S
Pls help<#help>#help>.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
Killer2: oks bocsi, csak amikro én nyotmam a JS klán nagyon looser volt, ne mhajoltak meg duel kezdetén, fojon sweepeltek, meg votl 1 JMük aki nem tudott legyõzni azt fojton lelámult...meg koon...õt is elverteme flawlessre és jött azzal h csíter vok meg tralalalala, de sok szerencsét nektek, mentsétek meg a JK3mat!
- ne magyarázkodj ennyit
- ne nagyképûsködj
van még bõven tudnivaló, csak most nem jut eszembe xD
RiM: Lehet, hogy mi voltudnk (én is JS tag vagyok Revan néven) én nem voltam ott, de légyszíves ne szidd azt a helyet. Amúgí alaposan megváltoztunk. Igaz egyenlõre nem vagyunk nagy harcosok, de legalább egy kellemes társaság általában.
Olyan hülyék, én 1x utánoztam le egy nevet, azt sem szándékosan!
Utánna bocsánatot kértme az illetõtõl, és más nevet választottam!😊<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A JSbe csak sweepelõ kakikat gyártanak...
Am a JK3nak neten leáldozott! Már alig játszanak sajnos...(szal nemhiszem h sok jelentkezõtök lesz)
És mondom, hogy személyesen Koppány, meg Mamba adtá át, hogy legünk kitartóak, mert õk befejezték a jk3-mat, asszem örökre!