Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, azt ki, de még akkor sincs kedvem ikszfájört letölteni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

de kiirja a server nevet 😄DD

REAL MADRID

Ehh, de eddig nem tettem fel, most meg minek? Meg aztán akkor se írja ki, hogy Killer 2 szervere, ide gyere Dexantreal<#hehe>.... és ééén akkor se találom a menübe profilnál az erõ beállítááást<#rinya>... csak karakter generálás és fénykard választás van :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

használd az Xfire nevû kis progiz 😄

listázza neked a magyar servereket 😛

REAL MADRID

Ok, de akkkor adjál szerver IP-t pls és akkor majd jövök a szerveretekre....profile-ban meg még nem leltem erõ beállítást :S, csak karakter létrehozást.

KILLER2

Töltsük le az internetet!

Jó, csak a multi még ismeretlen a számomra.... fel mentem pl egy erõ párbaj szerverre és pont elosztásnál volt 41... mondom sötét oldal és akartam fojtogatást tunningolni, meg ilyesmit, de nem engedett ugráson kívûl meg nemtom min kívûl semmit se :S. A szerver blokkolta a többit, vgay mi? Meg belehet szerveren kívûl állítani az erõket?

Muki100
szerintem nem tart sokáig átnézni a beállításaidat...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

KILLER2
alapban asszem y a chat. De controlsban ott van az othernél.

KILLER2
Oppá. Hát ez 3x ment el.

Jó, hol szoktál lenni? Mer asse tudom mi merre meddig lol... de Derxantreal néven vagyok... meg melyik a sima csevegés gomb? :S... nem találtam.

KILLER2
Nem. Multiban profile-ben kell beállítani az erõidet. Amúgy sok szerveren le van tiltva az erõ mint pl a miénken is, viszont ha egy admin ad, akkor az összes maxon lesz. Szerintem azért mondták, hogy elõbb single, mert abban beletanulsz a harcba. Amúgy szerintem a singleban teljesen máshogy kell harcolni, mint multiban.

KILLER2
Nem. Multiban profile-ben kell beállítani az erõidet. Amúgy sok szerveren le van tiltva az erõ mint pl a miénken is, viszont ha egy admin ad, akkor az összes maxon lesz. Szerintem azért mondták, hogy elõbb single, mert abban beletanulsz a harcba. Amúgy szerintem a singleban teljesen máshogy kell harcolni, mint multiban.

KILLER2

majd nyomulok énis 😄DDD

REAL MADRID

Ok, thanks!<#wave> Megkeresem... egyébként a multiban majd azokkal a skilekkel indulok, amiket fejlesztettem a singleben Jadennel? Mert anno az volt a gondom, hogy midennki levert, erre közölték, hogy elõbb single, aztán multi.

egy db pecs készült hozzá ami itt sg letöltéseinél is ott van

REAL MADRID

Hehh... arról én nem tehetek, hogy nfo ezt nem írja 😛. Melyik a legújabb patch? :S...

<telepiti>

REAL MADRID

nemeredeti.D

FELTELEPÍTEM, MEGPECCSELEM ÉS MULTIZOK :o

REAL MADRID

Ez neked ment Monoton<#hehe>.

Igen, mert gondolom eredeti<#hehe>. Ha nem, akkor oszd meg velem és én is multizhatok.

Ok, majd szólj és elõre is thanks!<#wave>

én krekk nélkül multizom 😮

REAL MADRID

KILLER2
Háát cracket nehéz találni. Én egyszer megtaláltam mûködõt, csak már nincs meg, de lehet, hogy egy elkallódott lemezrõl meg lesz megint és akkor el tudom küldeni.

Lehet, de akkor hol a crack? Jedi Academyhez.... a Blitzkrieg 2 kiegészítõjénél nem hiszem, hogy hamar lesz crack, legalábbis amit a topikjában írtak.

Muki100
crackelttel is ugyanúgy lehet multizni...ezekre én biztos nem költenék (már) pénzt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Fateromnak megvan mind, ám mivel kis koromban kölcsön kértem néha1-2-t, és bemerészeltem véletlenül piszkítani, vagy mi, azóta rohadtul alergiás a könyveinek a biztonságára és csak bekötve engedi, hogy elvegyem ,de leginkább sehogyse... és az a bosszantó, hogy több polc tele van csak SW könyvekkel neki<#violent>.

Nektek amúgy megvan Jedi Academy eredetiben? Mert gondolkozok rajta, hogy karácsonyi csomagnak kérném ezeket a játékokat szüleimtõl: Blitzkrieg 2, Blitzkrieg 2 Fall of Riech és SW Jedi Knight 3: Jedi Academy. Együtt lenne ez az egész... olyan 15 000 Ft. Faterom könyv tisztaság mániája picit hasonlít a játékokhoz is: úgy értem, annyiban, hogy nem nagyon akar nekem semmilyen játékot venni egyszerûen azért, mert... nem is tudom. Mindig talál valami kifogást, plusz nem komálom annyira, inkább mutert és szerintem õ is tudja, úgyhogy nem hinném, hogy akár csak a Jedi Academy összejönne karácsonyra. Pedig tök szívesen nyomulnék multiba... szerver listát megnéztem és rögtön talált egy magyar szervert, úgyhogy még játszák magyarok<#eljen>

KILLER2
Szerintem kéne egyenlõre valami kiegészítõ és akkor miután kiadja a végén a videót akkor rögtön jönne a vilasztott oldalhoz illõ folytatás.

neked megvannak? O_o

tényleg hol lehet star wars könyveket venni ? rendelni ?

nekem az összes kell .DDdddd

REAL MADRID

Jahh, loool, oké<#hehe>.

roblee
Félreértettél!
New Jedi Order és a Legacy of the Force, ezek könyvek, pontosabban sorozatok. A NJO 19 könyvbõl plusz 2 ebook-ból áll, míg a LotF eddig 9-bõl.
Marka Ragnos pedig nem a világos oldalt szolgálja, pont õ! Én Jadenrõl beszéltem. Mint jedi fog megküzdeni vele és feltámasztójával.
Így már világos?
<#smile>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Ja, értem akkor. Ezekrõl a játékokról nem is hallottam. Mikorra várható? Vajon nagyméretû lesz? Mert most kevés helyecském van az abaj és nincs dvd íróm<#shakehead>. Áhh, kár, hogy elmondtad a végét, ezt nem is mertem volna még álmomban se hinni, hogy Ragnos a világos oldalt szolgálja, lol<#hehe>... mert ott még nem vittem végig, azt hittem, hogy csak megvédik a sírt és csá. Egyébként meg igazad van, a világos oldalnál kihagytam, hogy Jaden jó Jedi lenne.... ezen még lehetne agyalni ja.
Szóval, akkor máshogy lenne a sztori, de nem úgy, hogy Jaden egy Sith, vagy ilyesmi.... mondjuk ez is benne lehetne a választási lehetõségben és több féle úton lehetne elindulni, más-más története lenne mindegyiknek. Nem tudom, ez így sok idõt igényel és sajnos hiába is agyalok ki akármit, Lucasarts-nál le se szarják.
Amúgy neked is jó ötleteid vannak<#hehe>.

roblee
NJO - New Jedi Order és persze a folytatása a Legacy of the Force. Az még nagyon ütõs lehet!!!
Jó ötleteid vannak, csak egy bibi van: az egyik: JA végén Jaden átáll a sötét oldalra - ez rendben is van -, de mi van azzal a befejezéssel, amikor elpusztítja Marka Ragnos szellemét és feltámasztóját, vagyis a világos oldalt szolgálja.
Errõl a folytatásról nem írtál.
Te mindenképpen úgy folytatnád, hogy Jaden egy Dark Jedi?
Sajnos nem tudom pontosan, hogy hány évvel játszódik az endori csata után, most nem nézek utána, de lehetne egy olyan szál, amiben Jaden segítene Luke-nak a Kueller (Az Új lázadás ) vagy Brakiss ( Árnyakadémia ) megkeresésében és elpusztításában. Brakiss hozta létre az Árnyakadémiát, ott elég sok erõérzékeny tanítványa volt. Ezzel lehetne kezdeni valamit.
És még számtalan lehetõség akad...nem igaz? <#vigyor>

NJO?<#fejvakaras> Amúgy, hogy oldanánk meg.

Sötét oldal folytatása: Jadennel nyomulnánk a 4-ben, õ lenne a mindenható Sötét nagyúr, lenne egy elsõdleges feladat, mégpedig az, hogy toborozzunk személyesen, vagy birodalmi csapatokat küldve tanítványokat és nekünk kéne kiképezni õket egy közös "edzésen". Néhány küldin keresztül ez lenne. Mikor már elegendõ létszám lenne, a feladat változna: az akadémia felderítése (ha elköltözött máshova) és az összes Jedi kiiktatása, plusz jogar megvédése. Nagy csaták, s végén a nagy durranás: Jaden vs Luke és Kyle, meg mondjuk pár kiváló Jaden tanítvány.

Világos oldal: összegyûjteni a tartalékokat, nyomozni néhány, vagy sok küldin keresztül Jaden után és ilyenkor a tanítványai ellen kéne harcolni, majd a végén Jadent legyõzni, jogart birtokolni és biztonságba helyezni, vagy megsemmisíteni. Esetleg még a birodalmat is legyõzni egy nagy csata keretében.

Karakterek: sötét oldalon mehetnénk magával Jadennel, vagy pedig választhatnánk majd az "edzések" megkezdésekor egy saját magunk álltal generált karaktert, akivel végig segítünk Jadennek. Világos oldalon választható lenne Luke, vagy Kyle, vagy pedig egy szintén egy generált karakter.

Mit szóltok?

roblee
Üdv!
Egyelõre nem úgy néz ki, hogy lesz folytatás, ha igen, az még arrébb lesz. Most olvastam, hogy kiadnak egy csomagot, amiben a legjobb SW játékok szerepelnek majd PC-re. Ebbõl kifolyólag, mostanában nem lesz semmi új. <#szomoru2>
Szerintem jóra sikerült a JA, de hogy csatlakozzam Dexantreal-hoz, szerintem is sokkal komolyabban ki lehetne dolgozni a kiképzést, amitõl igazán olyan érzése van az embernek, hogy megdolgozott azért, hogy Jedivé váljon.
A Jaden névrõl csak annyit, hogy azért választották ezt, mert 'un' unisex, vagyis férfiaknak és nõknek is lehet adni.
Jogosak az elvárások, tényleg jó lenne ennek a folytatását elkészíteni, csak az a gond vele, hogy kétféleképpen lett vége. Hogy oldanátok meg?
Én most kezdem el a NJO könyveket sajnos angolul, mert magyarul nem úgy néz ki, hogy kiadnák. Azt tényleg jó lenne feldolgozni.
Bocs a hosszért!<#vigyor>

azigaz😄

REAL MADRID

Azokat nem nagyon olvastam, csak talán 1-2-t, de felõlem akár az is lehet, viszont akkoris ezt a 3-dik részt illene befejezni.

sztem meg dolgozzák fel a film folytatásának szánt könyveket 😄DD

REAL MADRID

Ja, oké.

KILLER2
Én is fejlesztéssel gondoltam, csak úgy, hogy magasabb szintre lehessen õket, legyenek látványosabbak és legyen több.

Meg kicsit több idõt szentelhetnének a készítõk a kiképzésekre, ha ismét lesz ilyen. Mert itt volt két-három, aztán csá. Mi meg nem is ismerjük szinte az ilyeneket és valami jót kitalálhatnának.... csak egy ötlet.

A rohadt erõs dolog az szerintem nem jó, inkûább fejlõdgessen magától és úgy vettem észre, hogy minden csak harmadik szintig volt növelhetõ, közben meg Ragnos tanítványai pörgették maguk körül a pengéket,meg minden... persze ott is voltak gyengék. Úgyhogy a folytatásba lehessen maxig fejleszteni szerintem a képességeket.

KILLER2
Szerintem sem volt semmi baj Jadennel, csak tényleg elég érdekes, hogy a nõket is jadenezi. . Kyle szeritnem túl öreg már ehez. A következõ részben én valami új tanítvánnyal szeretnék lenni, aki kb olyan anakin szintû erõvel rendelkezik (aza rohadt erõs).

Nemtom, szerintem azért jó volt Jaden is, de, hogy a nõ nemüeket is le Jadenezi<#rolleyes>.

Muki100
Nincs bejelentve a folytatása de amilyen gyenge volt szerintem ezt a jaden dolgot hagyni kéne a fenébe és Kyle-al foglalkozni, hisz õ a JK széria hõse.
És bizony, a nõnemûeket is Jadenezi.

Végig vittem a sötét oldaloooon!<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#hawaii> Kemény volt és a folytatásba akkor hogyan lesz? Ott majd úgy lehet indulni, hogy világos, vcagy sötét oldal? Aszerint, kinek, hogy van kedve? Hiszen a történet a sötét oldalon még nem ért véget... a világosat nem tudom még.

Egyébként, ha teszem azt, kezdek egyet egy Twilek csajjal, akkor ugyanazok lesz a történet és Rosh ugyanúgy le Jadenezi?<#hehe><#idiota>

Oké, thanks!<#wave> Amúgy már otthon vagyok, szóval megyek szenvedni és, ha nem sikerül, küldök képet közelebbrõl is, ahogy kérted... vagy nem tudom ki kérte :S.

Helyes, tedd fel<#eljen><#hehe>. Anno egy haverom oda adta Jedi Academyt és elkezdtem, de elakadtam annál a rocnsokat összegyûjtõ pályánál, amit most már elsõre végig vittem... és multiztam is vele, szal idõközbe rájöttem miért siekrült a multi: mert haveromé eredeti<#hehe>. Aztán nemrég nagyon SW hangulatom lett: SW Battlefront 2, SW Empire at War (és majd Forces of Corruption is, ha sikerül YASU-val elindítani), SW Jedi Academy, SW Knigths of the Old Republic. Szóval nosztalgiából kerül fel Jedi Academy.

Bazz, kéne valami megoldás, hogy törttel is lehessen multizni és játszhatnánk akkor... haamchin keresztül lehet? :S

KILLER2
Én innen szedem a modokat.

állj rá a tömbre 😊 asszem

bakker hazamegyek felteszem énis 😄

REAL MADRID